Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις δηλαδη "ταπ"στην οθονη οταν παιζει βιντεο και δεν στη βγαζει?

Ναι ακριβως αυτο σε full screen! Ειμαι τραγικο βλεπω βιντεο κ για να το προχωρισω γυρναω και ξανα γυρναω το κινητο! Τι παιζει με αυτο το youtube

Ναι ακριβως αυτο σε full screen! Ειμαι τραγικο βλεπω βιντεο κ για να το προχωρισω γυρναω και ξανα γυρναω το κινητο! Τι παιζει με αυτο το youtube

Μου το κανει και μενα στο samsung galaxy tab 2 7" p3110(wifi)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τι γινεται ειναι τοσο εκνευριστικο! Ενω το update αυτο ειναι κορυφαιο!

Ενω στο κινητο τη βγαζει κανονικα τη μπαρα σε full screen

Εγω εχω galaxy s advance με jb! Και το χει και ενας φιλος αυτο! Μηπως ειναι θεμα compatibility?

Εγω εχω galaxy s advance με jb! Και το χει και ενας φιλος αυτο! Μηπως ειναι θεμα compatibility?

4.1.2 εχω και στα δυο.

Δε ξερω τι να υποθεσω.και στο galaxy s plus 4.2.2 cyanogenmod adc team και σε xperia tipo 4.0.4 τη βγαζει τη μπαρα.

4.1.2 εχω και στα δυο.

Δε ξερω τι να υποθεσω.και στο galaxy s plus 4.2.2 cyanogenmod adc team και σε xperia tipo 4.0.4 τη βγαζει τη μπαρα.

Οτι να ναι! Καταλαβα τι να πω!

Στο G φαίνεται κανονικά η μπάρα; Με αυτά που ακούω ακόμα το σκέφτομαι για να κάνω την αναβάθμιση

Στο G φαίνεται κανονικά η μπάρα; Με αυτά που ακούω ακόμα το σκέφτομαι για να κάνω την αναβάθμιση

Κανονικοτατα.

Κι εγώ στα δικά μου Nexus 4, HTC Desire με CM 10.1, αλλά και στου αδερφού μου το Galaxy S με 10.2 δεν έχω δει τέτοιου είδους πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδες, εχω ενα θεμα με το skype και δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή να ανοιξω καινουριο..

Βασικα, ψαχνω να βρω πως διαγραφονται οι διαλογοι, και δεν βρισκω με τιποτα..ισως αν διαγραψω την εφαρμογη ή αν κανω εκκαθαριση δεδομενων, αλλα ειναι τοσοι ηλιθιοι?δεν εχουν διαγραφη καπου??

μονο να αφαιρεις εναν διαλογο οπου αν ξαναστειλεις επανερχεται?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδια ξερετε που μπορω να βρω την εφαρμογη gallery που να δειχνει κατω στην οθονη σε μικρογραφιες τις φοτο για να μπορεις να διαλεξεις πιο γρηγορα?

διότι χρειάζομαι κάποια apps που να μην έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και έχω βαρεθεί να κάνω κλικ από δω και από κει για να δω τις permissions.

αν ξέρει κανείς τίποτα ας ποστάρει πλζ

Edited by Cmd

παιδια ξερετε που μπορω να βρω την εφαρμογη gallery που να δειχνει κατω στην οθονη σε μικρογραφιες τις φοτο για να μπορεις να διαλεξεις πιο γρηγορα?

Εννοεις καποια συγκεκριμενη;

Αν οχι, εγω χρησιμοποιω αυτη:

Gallery ICS

•••

Μια ερώτηση, μπορώ να συνδέσω χρεωστική που ήδη χρησιμοποιώ στο play και σε άλλο λογαριασμό για αγορές πάλι από το play (της γυναίκας μου)?

Μια ερώτηση, μπορώ να συνδέσω χρεωστική που ήδη χρησιμοποιώ στο play και σε άλλο λογαριασμό για αγορές πάλι από το play (της γυναίκας μου)?

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όπου θέλεις τη βάζεις την κάρτα σου ούτως η άλλως.

Εννοεις καποια συγκεκριμενη;

Αν οχι, εγω χρησιμοποιω αυτη:

Gallery ICS

ευχαριστω πολυ!κατι τετοιο εψαχνα αλλα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κανω νεο φακελο?

Χαιρετώ! Έχω το galaxy ace 2 με jb rooted από χθες. Θαήθελα να μου πείτε ενα πρόγραμμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα sd όταν τις κάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ!

Χαιρετώ! Έχω το galaxy ace 2 με jb rooted από χθες. Θαήθελα να μου πείτε ενα πρόγραμμα για να περνάνε οι εφαρμογές στην κάρτα sd όταν τις κάνω εγκατάσταση. Ευχαριστώ!

Link2sd. Ψάξε όμως guide για το πως.. θέλει partition κτλ.

Παιδια πήρα ένα καινουριο κινητό το οποίο είναι jelly bean ενώ εγώ στο προηγουμενο έχω gingerbread και έχω όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου εγκαταστημενες την κάρτα sd.Ερωτηση: πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στο καινούργιο κινητό??Αν βάλω την κάρτα μνήμη στο καινούργιο κινητό θα διαβάζει κανονικά τις εφαρμογές?? Ρωτάω επειδή στην έκδοση jelly bean δεν γίνεται να τις μεταφέρω στην sd card.

Παιδια πήρα ένα καινουριο κινητό το οποίο είναι jelly bean ενώ εγώ στο προηγουμενο έχω gingerbread και έχω όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου εγκαταστημενες την κάρτα sd.Ερωτηση: πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στο καινούργιο κινητό??Αν βάλω την κάρτα μνήμη στο καινούργιο κινητό θα διαβάζει κανονικά τις εφαρμογές?? Ρωτάω επειδή στην έκδοση jelly bean δεν γίνεται να τις μεταφέρω στην sd card.

θα πρεπει να τις εγκαταστησεις απο την αρχη...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ωχχ.δηλαδή θα χάσω όλα τα data/saves???

Αν δεν είσαι root χρησιμοποίησε το Carbon

Αν είσαι root τότε χρησιμοποίησε το Titanium Backup

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned