Mixaris3 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια.Προκειται σε λιγες μερες να ερθω στον κοσμο του android κ ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω(αν γινεται) συγχρονισμο των επαφων μ απο iphone στο s4... ευχαριστω Edited July 10, 2013 by Mixaris3 Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπερα παιδια.Προκειται σε λιγες μερες να ερθω στον κοσμο του android κ ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω(αν γινεται) συγχρονισμο των επαφων μ απο iphone στο s4... ευχαριστω Θεωρητικά πάντα, export των επαφών απο το itunes import στο Gmail Contacts Μετά τον συγχρονισμό θα περιέχει το S4 όλες τις επαφές... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπερα παιδια.Προκειται σε λιγες μερες να ερθω στον κοσμο του android κ ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω(αν γινεται) συγχρονισμο των επαφων μ απο iphone στο s4... ευχαριστω Εγώ έκανα backup contacts με μια εφαρμογή που είχα και τις στέλνω σε μαιλ. Ένα αρχείο vcf είχε φτιάξει. Όταν πήγα να το ανοίξω μέσα από το mail στο s4 , με ρώτησε αν θέλω να κάνω import. Είπα ναι και περαστηκανε τέλεια. Μέχρι και οι φώτο που είχα για κάθε επαφή. Δεν θυμάμαι με ποια εφαρμογή. Έχει αρκετές το App store. Θα το δω και θα σου πω αν θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksilari Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 είχα ένα HTC one x και το άλλαξα με ένα Xperia z μπορώ να του βάλω το sense 5 πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 είχα ένα HTC one x και το άλλαξα με ένα Xperia z μπορώ να του βάλω το sense 5 πάνω? Δύσκολα σε βλέπω... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 είχα ένα HTC one x και το άλλαξα με ένα Xperia z μπορώ να του βάλω το sense 5 πάνω? Αν πρόκειται για την ώρα/καιρό, το beautiful widgets έχει παρόμοια θέματα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 είχα ένα HTC one x και το άλλαξα με ένα Xperia z μπορώ να του βάλω το sense 5 πάνω? Προφανώς και όχι.. Αν γινόταν αυτό δεν θα αγόραζε κανείς htc.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Σε κινητό HTC μαμά όπως το αγοράζεις δεν έχουν file manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Σε κινητό HTC μαμά όπως το αγοράζεις δεν έχουν file manager; Οχι δυσυχως δεν εχουν....Πρεπει να κανεις λογαριασμο σε google play και να κατεβασεις Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagath Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Σαν νέος στο χώρο των smartphones με android προσπαθω και γω να προσανατολιστώ. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτούν προφίλ του τύπου "εξωτερικοί χώροι", "δόνηση", "συνάντηση" κτλ? Το αθόρυβο προφίλ το βρήκα στο κουμπί on/off του samsung ace 2 αλλά τα υπόλοιπα όχι. Επίσης είχα φτιάξει στο παλιό μου κινητό και προφίλ που επέτρεπε ορισμένες ομάδες αριθμών να χτυπάνε πχ τη νύχτα ενώ τα υπόλοιπα νούμερα ήταν στη σίγαση. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο android? (gingerbread). Edited July 11, 2013 by fagath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ναι υπαρχουν στο play store αρκετες εφαρμογες π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetpalm.ProfileScheduler Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τις τελευταίες μέρες το gmail μου κάνει νερά.Ενώ πριν καμία βδομάδα μου ερχόντουσαν τα mail μόνα τους τώρα έχει σταματήσει αυτό.Πρέπει να μπω εγω στην εφαρμογή κ να κάνω εγώ συγχρονισμό. Εννοείται ότι ο συγχρονισμός είναι στο αυτόματο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Χαιρετώ την ομάδα! :bow: Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω αγοράσει ένα phablet from China. Ακριβό για τα δεδομένα της Κίνας αλλά και της Ελλάδας. Το λειτουργικό του είναι ΜΤΚ 6589. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να πιάσω εύκολα δορυφόρους έως και καθόλου. Η αναζήτηση είναι ένα χάλι. :scared: Διάβασα πως πολλοί με κινητά από Κίνα και τον συγκεκριμένο επεξεργαστή έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μετά από μέρες αναζήτησης έχω καταλήξει σε αυτό Hi I found a code for the engineer mode. Here you can also change the settings for the GPS and test it. Looks like my GPS is not working because it doesn't show any satelites. The code is *#*#3646633#*#* You have to use the phone dialer. Hope this wil help to find a sollution for the GPS problem. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να λειτουργήσει; :lock: Κατέβασα επίσης από το android market μια εφαρμογή για ρυθμίσεις δορυφόρων αλλά και εκεί χρειάζονται ρυθμίσεις, αν γνωρίζει κανείς… https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps Τέλος εννοείται πως αν έχετε διαφορετική πρόταση και βοήθεια να μου προσφέρετε, με χαρά να λύσω εγώ και ένα σωρό άλλοι που περιμένουν την απάντησή σας. :thanks: Το κινητό που αγόρασα για να έχετε μια ιδέα είναι αυτό http://www.aliexpress.com/snapshot/239601665.html Σας ευχαριστώ και ελπίζω να καταφέρω να το λειτουργήσω έπειτα από εβδομάδες. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Υπάρχει καμια εφαρμογή για σύνδεση κινητού στο pc μέσω bluetooth για να λαμβάνεις κλήσεις στο pc (ομιλία) και να στέλνεις μηνύματα (μέσω pc); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μια απορία έχω. Στο Αndroid μου σπάει τα νεύρα το ιστορικό κλήσεων. Πχ προσπαθείς να πάρεις κάποιον τηλ και για κάποιον λόγο δεν μπορείς και προσπαθείς 5-6 η και παραπάνω φορές και στο ιστορικό έχει για την ίδια επαφή-νούμερο ένα σωρό καταγραφές με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη την εξερεύνησή του αν θες να ψάξεις κάτι που βρίσκεται μερικές μέρες πίσω να είναι ταλαιπωρία. Θα πρέπει επίσης να το διαγράφεις αρκετά συχνά (στο τηλ μου τουλάχιστον) γιατί μετά σέρνεται. Πατάς να ανοίξει το ιστορικό για να δεις πχ μια αναπάντητη και κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να ανοίξει.:mad: Υπάρχει κάποια λύση ή κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά το call log του android? Nα έχει δηλ μία καταχώρηση για κάθε επαφή και κλικάροντάς τη να βλέπεις και τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα..οποιος μπορει αν βοηθησει(και θελει) στο πως να ρουταρω ενα κινεζικο τηλεφωνο ας στειλει μηνυμα ..ευχαριστω Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Μια απορία έχω. Στο Αndroid μου σπάει τα νεύρα το ιστορικό κλήσεων. Πχ προσπαθείς να πάρεις κάποιον τηλ και για κάποιον λόγο δεν μπορείς και προσπαθείς 5-6 η και παραπάνω φορές και στο ιστορικό έχει για την ίδια επαφή-νούμερο ένα σωρό καταγραφές με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη την εξερεύνησή του αν θες να ψάξεις κάτι που βρίσκεται μερικές μέρες πίσω να είναι ταλαιπωρία. Θα πρέπει επίσης να το διαγράφεις αρκετά συχνά (στο τηλ μου τουλάχιστον) γιατί μετά σέρνεται. Πατάς να ανοίξει το ιστορικό για να δεις πχ μια αναπάντητη και κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να ανοίξει.:mad: Υπάρχει κάποια λύση ή κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά το call log του android? Nα έχει δηλ μία καταχώρηση για κάθε επαφή και κλικάροντάς τη να βλέπεις και τα υπόλοιπα. Δοκίμασε το EX dialer, που στο call log μπορείς να το ρυθμίσεις να δείχνει ομαδοποιημένες τις κλήσεις που έχεις κάνει σε κάθε επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δοκίμασε το EX dialer, που στο call log μπορείς να το ρυθμίσεις να δείχνει ομαδοποιημένες τις κλήσεις που έχεις κάνει σε κάθε επαφή. Δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα τον EX Dialer. όταν κάνω κλήση με πάει στον default ανδροιδ dialer. Υποχρεωτικά έτσι είναι ή υπάρχει κάπου επιλογή ώστε να τον βάλω να διαχειρίζεται τις κλήσεις; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 καλησπερα..οποιος μπορει αν βοηθησει(και θελει) στο πως να ρουταρω ενα κινεζικο τηλεφωνο ας στειλει μηνυμα ..ευχαριστω στείλε μου να κανονισουμε και για τ αυτοκολλητα απο δευτέρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δοκίμασα κι εγώ πρόσφατα τον EX Dialer. όταν κάνω κλήση με πάει στον default ανδροιδ dialer. Υποχρεωτικά έτσι είναι ή υπάρχει κάπου επιλογή ώστε να τον βάλω να διαχειρίζεται τις κλήσεις; Δεν κάνεις την κλήση με τον exdialer απευθείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Δεν κάνεις την κλήση με τον exdialer απευθείας; Aπό τον EX την κάνω, αλλά μολις πατήσω κλήση, με πάει στον default dialer. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Aπό τον EX την κάνω, αλλά μολις πατήσω κλήση, με πάει στον default dialer. Nαι η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης δεν αντικαθίσταται απο τον ex dialer.Εκτος και αν ειναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει ακομη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Nαι η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης δεν αντικαθίσταται απο τον ex dialer.Εκτος και αν ειναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει ακομη Α , μάλιστα. Γιατί είχα φαγωθεί με τα defaults και έψαχνα πολύ ώρα. Thanks. :) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 εχω ερωτηση...μιας και μολις πηρα κινητο αντροιντ...σημερα με το που ανοιξα τα δεδομενα (εκατσα μισο λεπτο σε ενα σαν gps που μου ελεγε τι εχει εδω γυρω )και μετα απο 10-20 λεπτα ειδα το κινητο οτι ειχε χρησιμοποιησει ηδη 10 mb..γνωριζει κανεις πως μπορω να το ελενξω ωστε να μην λειτουργει τιποτα αλλο παρα αυτα που θελω οταν το εχω στα δεδομενα? ευχαριστω Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 εχω ερωτηση...μιας και μολις πηρα κινητο αντροιντ...σημερα με το που ανοιξα τα δεδομενα (εκατσα μισο λεπτο σε ενα σαν gps που μου ελεγε τι εχει εδω γυρω )και μετα απο 10-20 λεπτα ειδα το κινητο οτι ειχε χρησιμοποιησει ηδη 10 mb..γνωριζει κανεις πως μπορω να το ελενξω ωστε να μην λειτουργει τιποτα αλλο παρα αυτα που θελω οταν το εχω στα δεδομενα? ευχαριστω να φροντισεις να κλεισεις τις αυτόματες ενημερώσεις και τα δεδομένα παρασκηνίου. Τ ανοίγεις οταν θέλεις να κάνεις κάτι χειροκίνητα. Κι ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts