Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχεις δίκιο. η επί πληρωμής προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά όπως Auto-Back Up , Search Roms (που όπως είπες γίνεται και με manual search), κι επίσης με επιπλέον 1.99 δίνει το Touch Recovery (καθαρά δηλαδή για το αν βαριέσε να πατάς τα πλήκτρα vol. up/down)

το Rom Toolkit το είχε 2.30 και το πήρα αλλιώς στα 5 ευρώ δεν θα το αγόραζα. το Titanium απ' ότι βλέπω γενικότερα είναι ένα must εργαλείο, οπότε πάνε 5 ευρώ εκεί :P. για το Rom Manager 5 ευρώ και άλλα 2 ευρώ μόνο για το Touch προς το παρόν το "παγώνω"

εντόπισα μία εφαρμογή ονόματι Tasker που από 7 ευρώ την έχουν 2 και βλέπω καλά λόγια σχετικά με τις δυνατότητες τις εφαρμογής και είναι και μετά στο Titanium στις top paid. ίσως βάλω τελικά αυτήν αντί rom manager premium

έχεις δίκιο. η επί πληρωμής προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά όπως Auto-Back Up , Search Roms (που όπως είπες γίνεται και με manual search), κι επίσης με επιπλέον 1.99 δίνει το Touch Recovery (καθαρά δηλαδή για το αν βαριέσε να πατάς τα πλήκτρα vol. up/down)

το Rom Toolkit το είχε 2.30 και το πήρα αλλιώς στα 5 ευρώ δεν θα το αγόραζα. το Titanium απ' ότι βλέπω γενικότερα είναι ένα must εργαλείο, οπότε πάνε 5 ευρώ εκεί :P. για το Rom Manager 5 ευρώ και άλλα 2 ευρώ μόνο για το Touch προς το παρόν το "παγώνω"

εντόπισα μία εφαρμογή ονόματι Tasker που από 7 ευρώ την έχουν 2 και βλέπω καλά λόγια σχετικά με τις δυνατότητες τις εφαρμογής και είναι και μετά στο Titanium στις top paid. ίσως βάλω τελικά αυτήν αντί rom manager premium

Κοίτα, το tasker θέλει ψάξιμο, αλλά σε αυτή τη στιγμή αξίζει να το πάρεις έστω και για το μέλλον. Σίγουρα προτίμησε το από rom manager. Για touch recover μπορείς να εγκαταστήσεις και την twrp που είναι πολύ καλή από το goo manager app, πατώντας στην επιλογή install open recovery.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

αυτό το Goo Manager που λες είναι και μέσα στο Rom Toolkit Pro (στο Rom Management section)

είναι το ίδιο?

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο υπάρχει και δωρεάν στο playstore.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παιδιά καλήμερα . Μόλις πείρα το LG optimus 7 αλλά δεν μπορώ να δω live streaming γιατί μου ζητάει το flash player που δεν υπάρχει πια... μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα??? τι μπορώ να κάνω??

Παιδιά καλήμερα . Μόλις πείρα το LG optimus 7 αλλά δεν μπορώ να δω live streaming γιατί μου ζητάει το flash player που δεν υπάρχει πια... μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα??? τι μπορώ να κάνω??

Κατέβασε από εδω τον flash και βάλτον στο τηλέφωνο σου .

Samsung galaxy s21+

Ξερει καποιος πως μεταφερουμε τα αρχεια μαζι με τις εφαρμογες απο android σε android (σε αλλη συσκευη)?

Αρχεία μπορείς με μπλέ δόντι.

Μπορείς επίσης με swiftp & με snapea

Τώρα αν θες να μεταφέρεις τα λέβελ και το σκορ που έχεις στο ανγκρι μπερντς από το ένα ανδροιντ στο άλλο δεν νομίζω να γίνεται.

Τώρα αν θες να μεταφέρεις τα λέβελ και το σκορ που έχεις στο ανγκρι μπερντς από το ένα ανδροιντ στο άλλο δεν νομίζω να γίνεται.

Μουσικη και τα λοιπα βεβαια bluetooth αλλα οι εφαρμογες και τα σκορ ολο και καπως θα μεταφερονται, καποιος που να γνωριζει κατι?

Μουσικη και τα λοιπα βεβαια bluetooth αλλα οι εφαρμογες και τα σκορ ολο και καπως θα μεταφερονται, καποιος που να γνωριζει κατι?

Carbon, ψαξτο στο play store.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ANRDOID, ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ cell Phone AGM ROCK V5 IP67 Android Smart 3G Mobile Phone ΕΧΕΙ HARDWARE MT6517 ANDROID 4.0.4 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΞΕΡΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.qqpimsecure&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlbmNlbnQucXFwaW1zZWN1cmUiXQ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :(:(:(:(:(

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

εφαρμογές συστήματος δηλαδή τις εφαρμογές που έχει το κινητό μας με την rom του όταν το ανοίγεις μπορείς να τις διαγράψεις μόνο αν γίνει root στο τηλέφωνο σου

Χαιρεται, δεν βρηκα παρομοιο θεμα οποτε ανοιξα νεο στην περιπτωση που καποιος συναντησει αυτο το προβλημα. :)

Στην δικη μου περιπτωση μολις ειχα κανει αναβαθμιση το κινητο σε JellyBean και οταν το ανοιξα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "the process com.android.phone has stopped" και κατευθειαν κοπηκε το σημα για λιγο. Αυτο επαναλαμβανοταν καθε 10".

Αφου μετα το service της εταιρειας δεν αλλαξε κατι, επικοινωνησα μαζι τους και τελικα το προβλημα ευθυνοταν στην καρτα SIM την οποια την ειχα αρκετα χρονια. Το προβλημα λυνεται πολυ ευκολα με αλλαγη της SIM σε μαγαζι του παροχου σας, εγω πηγα στον Γερμανο (χρειαζεται ταυτοτητα και τον αριθμο ταυτοτητας που ειχε γινει η δηλωση) με εξυπηρετησε σε 5λεπτακια , φυσικα κρατας τον ιδιο αριθμο που ειχες και πληρωσα 5€.

Να επισημανω οτι δεν γνωριζω αν υπαρχει αλλος τροπος που λυνεται το προβλημα , οτι μπορει σε καποιον που θα το κανει αυτο να μην δουλεψει και οτι αυτο εγινε στο δικο μου κινητο. Βεβαια απ την στιγμη που το προσωπικο της LG μου το προτεινε και το επιβεβαιωσαν στο Γερμανο φανταζομαι οτι ετσι θα γινεται..

Χαιρομαι αν σας φανηκε χρησιμο και βοηθησα :D

Ποια έκδοση του λειτουργικού Θεωρείτε πιο αδικημένη από άποψη υποστήριξης εφαρμογών τόσο την εποχή πού ήταν πρόσφατη όσο και τώρα που είναι παλιά? (αμα ειναι). Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι η 2.1 ειναι η πιο αδικημένη απο όλες γιατι σταμάτησε πολύ γρηγορα η υποστηριξή της σε αντίθεση με την 2.2 που έχει σχετικά ακόμα υποστηριξη..

Την 3 φυσικα.

Android 2 δεν υπαρχει.

Επισης υπαρχει η 1.5

Υπάρχει η 2.0:

Την 1.5 δεν την έβαλα επειδή δεν την εχει/ειχε σχεδον κανενας :)

Γεια σας παιδια! Ειμαι λιγο ασχετη οσον αφορα το λειτουργικο android... αυτο ειναι το πρωτο μου κινητο με android.. το samsung galaxy Y... το εχω κανει root και πριν λιγο μου εμφανιστηκε ειδοποιηση για διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου και απλα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τη κανω...εννοω θα υπαρξει καποιο προβλημα? :blink:

Υπάρχει η 2.0:

Την 1.5 δεν την έβαλα επειδή δεν την εχει/ειχε σχεδον κανενας :)

2.0 σε συσκευη δεν ειδα ποτε, ουτε και κανεις αλλος νομιζω.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ANRDOID, ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ cell Phone AGM ROCK V5 IP67 Android Smart 3G Mobile Phone ΕΧΕΙ HARDWARE MT6517 ANDROID 4.0.4 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΞΕΡΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.qqpimsecure&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlbmNlbnQucXFwaW1zZWN1cmUiXQ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :(:(:(:(:([/url]:!:[/b][/size]
Η εφαρμογή αυτή είναι απλά κάτι σαν antivirus, της QQ, μιας κινέζικης υπηρεσίας που χει πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές, μέχρι και browsers, forum, email, messenger κλπ. Μπορείς να ροοτάρεις το τηλέφωνο με το zhuodashi 2.3.1. Πρώτα εγκατέστησε το snappea στον υπολογιστή, σύνδεσε το κινητό με ανοιχτό το usb debugging/εντοπισμο σφαλμάτων USB, ώστε να περάσει αυτόματα drivers κλπ το σναπεα, μετά εγκατέστησε στον υπολογιστή το zhuodashi, τρέξτο, σύνδεσε το κινητό, περίμενε να το εμφανίσει, πήγαινε στην καρτέλα με τα εργαλεία, προτελευταία νομίζω, και πάτα το root κλπ

επιμένεις υπάρχει

Δεν ειδα ειπα τρελο αγορι :)

Φανταζομαι εγινε αμεσα 2.1 γιατι και αυτη eclair λεγεται.

Σε youtube/wiki Κλπ θα δουμε και android 1.1,1.2

Εμεις τα πηραμε στα χερια μας?

Ξερει καποιος πως μεταφερουμε τα αρχεια μαζι με τις εφαρμογες απο android σε android (σε αλλη συσκευη)?

Carbon, ψαξτο στο play store.

Για μεταφορά εφαρμογών, συστήνω ανεπιφύλακτα το DataSync. Κάνει την δουλειά του τέλεια.

Την καρτα την ειχα γυρω στα 6-7 χρονια..Το παλιο μου κινητο (ενα Νοκια) και το παρον κινητο πριν την αναβαθμιση την διαβαζαν κανονικα.. Αλλα με την αναβαθμιση σε JellyBean το θεωρησα φυσιολογικο να εχει καποια προβληματικα :)

Θερμή παράκληση να επικεντρωθείτε στο θέμα κι όχι στο ποιες εκδόσεις είδαμε. Διαφορετικά δεν έχει νόημα ύπαρξης το θέμα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια αλλα δεν καταφερα να το κανω root και εκτος τησ δικης σου βοηθειας εχω δοκιμασει και οτι αλλο εχω βρει στο forum εχω απογοητευτει αν εχετε καμμια αλλη ιδεα δεκτη

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned