Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Έχω μία απορία.Αύριο θα αλλάξω κινητό και θέλω να μάθω αν μπορώ να περάσω τις εφαρμογές απο το παλιό στο καινούριο κινητό χωρίς να χάσω τα δεδομένα τους (π.χ. το expence manager...) και αν ναι με ποιον τρόπο? Επίσης, εφαρμογές που έχω πληρώσει θα περαστούν στο καινούριο κινητό κατευθείαν απο το play? Εννοείται οτι το gmail account θα είναι το ίδιο. Το παλιό μου κινητό θα το χρησιμοποιεί η κοπέλα μου. Με τις paid εφαρμογές θα πρέπει να κάνω κάτι?

Τελικά δεν ήταν μία η απορία μου:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα σε όλους! Έχω μία απορία.Αύριο θα αλλάξω κινητό και θέλω να μάθω αν μπορώ να περάσω τις εφαρμογές απο το παλιό στο καινούριο κινητό χωρίς να χάσω τα δεδομένα τους (π.χ. το expence manager...) και αν ναι με ποιον τρόπο? Επίσης, εφαρμογές που έχω πληρώσει θα περαστούν στο καινούριο κινητό κατευθείαν απο το play? Εννοείται οτι το gmail account θα είναι το ίδιο. Το παλιό μου κινητό θα το χρησιμοποιεί η κοπέλα μου. Με τις paid εφαρμογές θα πρέπει να κάνω κάτι?

Τελικά δεν ήταν μία η απορία μου:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ότι εφαρμογές αγόρασες μπορείς να τις εγκαταστήσεις πάλι κανονικά. Για τα data της κάθε εφαρμογής χρησινοποιησε titanium backup. Αν δεν ξέρεις τι κάνει και πως λειτουργεί ψάξε στο YouTube έχει αρκετά tutorials. Καλό θα είναι από κινητό σε κινητό όμως να μεταφέρεις μόνο τις τελείως απαραίτητες. Τις υπόλοιπες από τη αρχή εγκατάσταση.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Να εγκαταστήσεις μία εφαρμογή όπως link2sd ή titanium που παγώνουν όποιες εφαρμογές επιλέξεις..

Aν δεν κανω λαθος πρεπει να ειμαι root για να χρησιμοποιησω καποια απο αυτες τις εφαρμογες...:(

Σε περιπτωση που εγκαταστησω τη νεα εκδοση σβηνονται τα παντα και το κινητο(galaxy nexus) ερχεται σε εργοστασιακη κατασταση?

Κατεβασα στο galaxy nexus μου το nba jam.το εκανα install και οταν το ανοιξα εκει που εψαχνε για update εβγαλε ενα error 5002.πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?ευχαριστω...

Δεν υπαρχει εστω, καποιο προγραμμα, που να χρησιμοποιει data και δικους του servers για την αποστολη, αλλα ανεξαρτητα απο το πως το κανουμε εμεις στο κινητο μας τηλεφωνο(πχ καποια third party εφαρμογη-οχι κλασικη εφαρμογη μηνυματων sms/mms που δεν δουλευει τα mms), να καταληγει σε αλλο τηλεφωνικο νουμερο κινητου, ως mms μηνυμα?

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον δημιουργό του παιχνιδιού, λογικά στις πληροφορίες έχει και το mail του.

θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικα με εφαρμογές που δεν θα έπρεπε να λείπουν από Android κινητό (δεν με νοιάζει αν θα είναι επί πληρωμής ή όχι, ή αν θα είναι για root κινητό ή όχι)

Αν και όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου δες τα παρακάτω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928732#post3928732

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν και όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου δες τα παρακάτω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928732#post3928732

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456

ευχαριστώ, έχει πολύ πράγμα στον οδηγό επιβίωσης, αλλά παρατήρησα στην λίστα εφαρμογών πως είναι από το 2010 (!)

Το θέμα της λίστας ανοίχτηκε το 2010. Οι περισσότερες εφαρμογές εξακολουθούν να υφίστανται όμως. Όπως προείπα άλλωστε τα όσα προτείνονται είναι καθαρά ενδεικτικά και αποτελούν απλά το εναρκτήριο εφαλτήριο για να βρεις άλλες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Aν δεν κανω λαθος πρεπει να ειμαι root για να χρησιμοποιησω καποια απο αυτες τις εφαρμογες...:(

Σε περιπτωση που εγκαταστησω τη νεα εκδοση σβηνονται τα παντα και το κινητο(galaxy nexus) ερχεται σε εργοστασιακη κατασταση?

Στο sony xperia mini που έχω, κρατάει τις ρυθμίσεις αν και συνιστάται να κάνεις πρώτα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά την αναβάθμιση...όμως : τηρώ τον κανόνα που λέει πως ό,τι λειτουργεί σωστά, μην το πειράζεις...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή,κάποιο widget οτιδήποτε,να σου επιτρέπει μαύρο background στο twitter??

To Falcon twitter client ή κάπως έτσι, δείχνει το timeline του twitter σε μαύρο φόντο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή,κάποιο widget οτιδήποτε,να σου επιτρέπει μαύρο background στο twitter??

Το Tweetcaster έχει διαφορά θέματα, και μαύρο. Επίσης υπάρχει το carbon που ξέρω ότι είναι όλο μαύρο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Για αρχή έβαλα το carbon. Αν δεν με καλύψει θα παω και στα άλλα,ευχαριστώ!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

καλησπερα,

προσπαθω να βρω πως κανω βιντεοκληση απο κανονικο δικτιο και δε το βρισκω!

μπορει να με βοηθησει κανεις?

εχω ανδροιντ 4.2.2

φυσικα εχω μπροστινη καμερα.

Ποια συσκευή συγκεκριμένα έχεις?

Δε πραγματοποιουν ολες οι συσκευές android ανεξαρτήτου έκδοσης που εχουν μπροστινή κάμερα τη "κλασσική" βιντεοκλήση μέσω δικτύου! ;)

Edit. Μπορείς να ρίξεις και εδω μια ματιά, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335035

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημέρα

θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτές τις 3 εφαρμογές. θα χρειαστώ μία (ή και 2) εφαρμογές (επι πληρωμής ώστε να έχω ολα τα features) για Roms,back up και τα λοιπά

ποιά είναι καλύτερη? το Rom toolbox ή οι άλλες δύο (μιας και αυτά που έχουν τα άλλα δύο τα έχει λίγο πολύ και το toolbox)

είναι και on sale στα 2.30 το toolbox από άποψη χρημάτων, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να γίνεται σωστά η δουλειά κι όχι τα χρήματα.

ευχαριστώ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ANRDOID, ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ cell Phone AGM ROCK V5 IP67 Android Smart 3G Mobile Phone ΕΧΕΙ HARDWARE MT6517 ANDROID 4.0.4 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΞΕΡΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.qqpimsecure&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlbmNlbnQucXFwaW1zZWN1cmUiXQ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :(:(:(:(:(

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Ξερει καποιος πως μεταφερουμε τα αρχεια μαζι με τις εφαρμογες απο android σε android (σε αλλη συσκευη)? Edited by Degen

Καλημέρα

θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτές τις 3 εφαρμογές. θα χρειαστώ μία (ή και 2) εφαρμογές (επι πληρωμής ώστε να έχω ολα τα features) για Roms,back up και τα λοιπά

ποιά είναι καλύτερη? το Rom toolbox ή οι άλλες δύο (μιας και αυτά που έχουν τα άλλα δύο τα έχει λίγο πολύ και το toolbox)

είναι και on sale στα 2.30 το toolbox από άποψη χρημάτων, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να γίνεται σωστά η δουλειά κι όχι τα χρήματα.

ευχαριστώ!

Καμιά σχέση το 1ο και το 3ο με TiBu. Τα 2 είναι αχρείαστα και το TiBu εργαλείο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

γιατί είναι αχρείαστα? πως θα αλλάζεις Roms?

Από το XDA. Εκεί υπάρχουν οι πηγές και τα threads αρκετά οργανωμένα για κάθε rom και συσκευή. Τα έχω και τα 3 για αυτο στο λεω. Τα 2 τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα ως καθόλου, και να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζουν όλες τις ROMs. ROMs κατέβασε από το XDA και φλάσαρε από την custom recovery. Αυτό ούτως ή άλλως πρέπει να το έχεις, δε σε απαλάσσει η εγκατάσταση αυτών από αυτό το στάδιο.

Ειλικριινά, τα λεφτά που έδωσα για αυτά τα 2 8α προτιμούσα να τα έχω κρατήσει και να αγοράσω 6-7 icon packs ή themes.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

μάλιστα, ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου, ευχαριστώ :)

Το Rom manager αν θυμάμαι καλά έχει και δωρεάν έκδοση. Οπότε δοκίμασε πρώτα εκεί να δεις αν είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσεις μακροπροθεσμα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned