bbbb Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν είναι σε όλα τα android η εσωτερική μνήμη ext2.Σε κάποια μοντέλα (παλιότερα κυρίως) ειναι σε YAFFS και στα πιο καινούρια σε ext4.Eπίσης δεν ειναι πανάκεια ότι όλα τα κινητά out of the box υποστηρίζουν όλα τα ext φορματ.Εξαρτάται από τι υποστήριξη έχει βάλει ο κατασκευαστής στον kernel Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Σημείωσεις: Δεν χρειάζεται να φορμάρεις πλήρως την κάρτα μνημης. Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα partition manager, μειώνεις το υπάρχον partition και φτιάχνεις στη συνέχεια ένα ακόμη. Δεν χάνεις τα αρχεία της κάρτας. Όταν ανοίξεις το το link2sd, το πιο πιθανό ειναι να μην υποστηρίζει η rom σου ext2/3/4, φορμαρέ το σε fat32. Τις εφαρμογές που χες πριν στην καρτα μνήμης, τις περνάς στην εσωτερική μία μία και μετά τις συνδέεις με το link2sd Δια παν ενδεχομενον... αν αντιγραψω τα περιεχομενα της sd στον σκληρο δισκο, αν κατι δεν παει καλα, δεν μπορω απλα να τα ξανααντιγραψω απο τον σκληρο στην sd, και να τα εχω ολα οπως πριν? Ή δεν γινεται αυτο? --- Αδυνατον να περαστουν οι εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη. Με 10mb ελευθερα, απλα δεν μπορω να κανω βημα. Οποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Επισης, θα ειχε ενδιαφερον αν υπαρχει καποια λιστα με τις ακρως απαραιτητες για τη λειτουργια του ιδιου του android, εφαρμογες στο system/app, και μια λιστα με λιγοτερο ουσιωδεις-προσθετες εφαρμογες που μπορει καποιος να τις σβησει χωρις παρενεργειες. Επειδη ομως εγω βλεπω οτι πολλες εφαρμογες ειναι του android, φοβαμαι να τις πειραξω. Και καλα κανω θα πειτε. Ομως, το link2sd, καθως και αυτο που λεω για διαγραφη λιγοτερο σημαντικων προεγκατεστημενων εφαρμογων, προκυπτει απο το οτι η εσωτερικη μνημη...τελειωσε! Ναι, ξερω, το επομενο κινητο μου θα φροντισω να εχει μεγαλυτερη, αλλα μεχρι τοτε, πρεπει να ζησω με αυτο. Και πρεπει να 'μεγαλωσω' καπως, τον διαθεσιμο χωρο στην εσωτερικη μνημη, ωστε να μπορω να βαζω καποιες εφαρμογες ακομη της επιλογης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δια παν ενδεχομενον... αν αντιγραψω τα περιεχομενα της sd στον σκληρο δισκο, αν κατι δεν παει καλα, δεν μπορω απλα να τα ξανααντιγραψω απο τον σκληρο στην sd, και να τα εχω ολα οπως πριν? Ή δεν γινεται αυτο?ναι μπορεις. Οι εφαρμογήες βρίσκονται στον φάκελο android στην κάρτα μνήμης Αδυνατον να περαστουν οι εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη. Με 10mb ελευθερα, απλα δεν μπορω να κανω βημα. Οποτε?κάνεις link όσες είναι ήδη μέσα και ελευθερώνεις χώρο, και μετά περνάς κι όσες είχες στη κάρτα, κ τις κανεις μία μία link ώστε να αδειάζει ο χώρος Τι εννοείς δεν υποστηρίζει η ROM EXT2 ???? Η εσωτερική σε κάθε Android EXT2 δεν είναι ????? Και τι εννοείς να φορμάρει σε FAT 32 ??? 2 Partitions FAT32 ????? Noobas είμαι και εγώ, δεν ρωτάω ειρωνικά !!!! όχι. Γενικά δεν έχω δει κινητό με στοκ rom να υποστηρίζει extX, μόνο fat32, εκτός από cyanogenmod roms. όταν πας να φορμάρεις στο link2sd, θα σου πει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ελπίζω να ποστάρω σωστά... λοιπόν,Samsung galaxy sIII mini,δεν έχουμε notification led...μπορείτε να μου πείτε κάποια εφαρμογή η οποία όμως να χρησιμοποιεί τα hardware buttons και όχι την οθόνη... ButtonLed, αλλα πρέπει να είσαι root Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bairas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 16 giga εχει, αλλα εαν κανεις εγκατασταση κανα-δυο παιχνιδια της gameloft την γεμισες χαλαρα. To Note 2 εχει προβλημα με τις sd. Με μια googlia θα καταλαβεις τι εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι.Άκουσα πως οι συσκευές android δε κολάνε ιους γιατί είναι ανοικτού κώδικα ή κάτι τετοιο...Ισχύει αυτό;Ξέρετε τίποτα;Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Μηπως ξερει καποιος ,τωρα που το google play σταματησε να διαθετει τον abobe flash player ,που μπορω να βρω καποιον free flash player να βαλω σε κινητο android ? Edited January 23, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι.Άκουσα πως οι συσκευές android δε κολάνε ιους γιατί είναι ανοικτού κώδικα ή κάτι τετοιο...Ισχύει αυτό;Ξέρετε τίποτα;Ευχαριστώ πολυ 3.5 χρονια με συσκευες android εχω βαλει του κοσμου τα apks αλλα ιο δεν επιασα ακομη ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι.Άκουσα πως οι συσκευές android δε κολάνε ιους γιατί είναι ανοικτού κώδικα ή κάτι τετοιο...Ισχύει αυτό;Ξέρετε τίποτα;Ευχαριστώ πολυ Εν ολίγοις δεν υπάρχει λόγος (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) που θα έκανε χρήσιμο ένα antivirus software στις Android συσκευές. Μηπως ξερει καποιος ,τωρα που το google play σταματησε να διαθετει τον abobe flash player ,που μπορω να βρω καποιον free flash player να βαλω σε κινητο android ? Που αλλού... στο site της Adobe. Edited January 23, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Που αλλού... στο site της Adobe. Σέ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι.Άκουσα πως οι συσκευές android δε κολάνε ιους γιατί είναι ανοικτού κώδικα ή κάτι τετοιο...Ισχύει αυτό;Ξέρετε τίποτα;Ευχαριστώ πολυ Antivirus σε κινητό δεν χρειάζεται ακόμα, αλλά αυτό που λες είναι το ανάποδο ... Τα κλειστού κώδικα δεν παρουσιάζουν ιούς ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Antivirus σε κινητό δεν χρειάζεται ακόμα, αλλά αυτό που λες είναι το ανάποδο ... Τα κλειστού κώδικα δεν παρουσιάζουν ιούς ... όπως τα windows και το linux στο pc ας πούμε?:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 όπως τα windows και το linux στο pc ας πούμε?:lol: Πραγματικά αρχίζω να ανησυχώ ότι δεν πιάνω το χιούμορ ... Το Android που είναι ανοιχτό έχει ιούς, αποδεδειγμένα .. Το iOS και τα Mac από την άλλη, όχι ... Τα Linux στο pc δεν πιάνουν ιούς γιατί το χει το 1,5% το οποίο ξέρει να φυλάγεται αλλά επίσης ακριβώς επειδή έχει τόσο μικρό ποσοστό δεν ασχολούνται άτομα να κάτσουν να φτιάξουν ιούς ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Έχω το vodafone 858 και προσπαθώντας να κάνω κλήση από το καντράν με τους αριθμούς, μου πατιέται μερικές φορές κατά λάθος το πλήκτρο του τηλεφωνητή και χρεώνομαι. Το κινητό δεν με αφήνει να αλλάξω τον αριθμό του τηλεφωνητή. Φταίει το Android, το κινητό που είναι branded vodafone ή κάτι άλλο, και πώς μπορώ να το διορθώσω (να αλλάξω τον αριθμό τηλεφωνητή); edit: Νομίζω πώς φταίει το κινητό που είναι vodafone. Αν το κάνω root θα μπορέσω να αλλάξω τον αριθμό; Edited January 24, 2013 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) καλή σας μέρα πως μεταφέρω βήμα προς βήμα όλες τις επαφές μου από NOKIA E72 σε XIAOMI MI-2 αλλά παρακαλώ βήμα βήμα επειδή είμαι τελείως άσχετος !! Από μέρα σε μέρα καταφθάνει το νέο μου κινητό !! το όνομα αυτού Xiaomi Mi2 οφείλω να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη μου φορά με android κινητό μέχρι τώρα είχα το Nokia E72 άρα όπως καταλαβαίνεται χρειάζομαι λίγη βοήθεια !!!! αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πια είναι τα Must Have Apps σε νέο κινητό ... δλδ κατι που σβήνουν μόνα τους τα task, κάτι που βοηθάει την πατάρια κτλ !!! ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Υ.Γ. Ξανά θυμίζω ότι είμαι τελείως άσχετος !!! :lol::lol: Edited January 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 [...] edit: Νομίζω πώς φταίει το κινητό που είναι vodafone. Αν το κάνω root θα μπορέσω να αλλάξω τον αριθμό; ναι καλή σας μέρα πως μεταφέρω βήμα προς βήμα όλες τις επαφές μου από NOKIA E72 σε XIAOMI MI-2 αλλά παρακαλώ βήμα βήμα επειδή είμαι τελείως άσχετος !! δεν ξέρω σίγουρα για το Ε72, αλλά γενικά, κάνεις εξαγωγή τις επαφές απ το nokia σε vcf, είτε μέσα απ το κινητό επιλέγοντας τες όλες, και στέλνοντάς τες με bluetooth και μετά κάνεις εισαγωγή στο android, είτε μέσω του nokia suite στον υπολογιστη, κι από κει στέλνεις τo vcf στο android για εισαγωγή. είναι εξαιρετικά απλό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Γεια χαρα!Μια απορια παιδια.Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη NQ android booster.Αν την εχω ανοιχτη μου τρωει μπαταρια?γνωριζει ακνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Πραγματικά αρχίζω να ανησυχώ ότι δεν πιάνω το χιούμορ ... Το Android που είναι ανοιχτό έχει ιούς, αποδεδειγμένα .. Το iOS και τα Mac από την άλλη, όχι ... Τα Linux στο pc δεν πιάνουν ιούς γιατί το χει το 1,5% το οποίο ξέρει να φυλάγεται αλλά επίσης ακριβώς επειδή έχει τόσο μικρό ποσοστό δεν ασχολούνται άτομα να κάτσουν να φτιάξουν ιούς ... Μάλλον σου έχει διαφύγει το malware που κατά καιρούς έχει περάσει τις πόρτες ακόμα και του App Store. Για malware σε Mac δεν το συζητάω, έχει ποσοστά ανάπτυξης μεγαλύτερα από της Κίνας. Στο Linux το malware το βαφτίζουμε "exploits" και είναι αυτό στο οποίο πολλοί εδώ μέσα οφείλουν τη δυνατότητα root του κινητού τους. Για να μην το κουράζουμε: malware υπάρχει και θα υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες. Το να είναι ανοιχτός ο κώδικας σημαίνει ότι βρίσκονται οι τρύπες πιο εύκολα και συνήθως κλείνουν και πιο γρήγορα. Κι εγώ συνηγορώ πάντως ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να βάλει κανείς anti-malware σε android, τόσο εξαιτίας της (χαμηλής) σοβαρότητας του κινδύνου, όσο και εξαιτίας της (εξίσου χαμηλής) αποτελεσματικότητας των διαθέσιμων εφαρμογών. Η προσεκτική χρήση είναι πάντα η καλύτερη δικλείδα ασφαλείας. Έχω το vodafone 858 και προσπαθώντας να κάνω κλήση από το καντράν με τους αριθμούς, μου πατιέται μερικές φορές κατά λάθος το πλήκτρο του τηλεφωνητή και χρεώνομαι. Το κινητό δεν με αφήνει να αλλάξω τον αριθμό του τηλεφωνητή. Φταίει το Android, το κινητό που είναι branded vodafone ή κάτι άλλο, και πώς μπορώ να το διορθώσω (να αλλάξω τον αριθμό τηλεφωνητή); edit: Νομίζω πώς φταίει το κινητό που είναι vodafone. Αν το κάνω root θα μπορέσω να αλλάξω τον αριθμό; Δεν απενεργοποιείς απλά τον τηλεφωνητή, αφού δεν τον χρησιμοποιείς? Λογικά μπορείς να το κάνεις και από το κινητό, αλλά σίγουρα μπορείς να τον απενεργοποιήσεις και από την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Βλέπω σε αρκετές σειρές και ταινίες, όσοι έχουν Android smartphones, όταν απαντούν στις κλήσεις ακούγεται ένας ήχος, κάτι σαν ένα beep. Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποια επιπλέον επιλογή στις ρυθμίσεις των συσκευών τους ή υπάρχει και στις δικές μας και δεν την έχω βρει; !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 αυτό που θέλω να μου πείτε είναι πια είναι τα Must Have Apps σε νέο κινητό ... δλδ κατι που σβήνουν μόνα τους τα task, κάτι που βοηθάει την πατάρια κτλ !!! ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Υ.Γ. Ξανά θυμίζω ότι είμαι τελείως άσχετος !!! :lol::lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4510382 Οδηγός αρχαρίων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272004 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Εν ολίγοις δεν υπάρχει λόγος (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) που θα έκανε χρήσιμο ένα antivirus software στις Android συσκευές. Που αλλού... στο site της Adobe. Φιλε μου κατεβασα την νεωτερη version 11.1 για 2.3.6 version την εγκατεστησα,αλλα παλι δεν παιζουν τα flash σε ιστοσελιδες,μηπως πρεπει να κανω καποια παιρετερω ρυθμιση ? Edited January 24, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_oan Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Φιλε μου κατεβασα την νεωτερη version 11.1 για 2.3.6 version την εγκατεστησα,αλλα παλι δεν παιζουν τα flash σε ιστοσελιδες,μηπως πρεπει να κανω καποια παιρετερω ρυθμιση ? Πρεπει να μπεις στην ιστοσελιδα της adobe και να το κατεβασεις απο εκει.Εκει που θα λεει για android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μόλις πήρα το Samsung Galaxy S3. Εκανα συγχρονισμό επαφών με το Outlook (με το KIES) και έχω και λογαριασμό google. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις επαφές, πεδία όπως οι σημειώσεις, η ημερομηνία γέννησης κ.α. εμφανίζονται διπλά (στην προβολή της επαφής). Ονομα,επώνυμο,τηλέφωνα είναι οκ. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Πρεπει να μπεις στην ιστοσελιδα της adobe και να το κατεβασεις απο εκει.Εκει που θα λεει για android! Mα απο εκει το κατεβασα http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Λοιπον προσεξα τα ακουλουθα απο την ιστοσελιδα μου http://users.otenet.gr/~meteo/index.html Δεξια πανω το ρολοι ,καθως το κιτρινο πλαισιο με τα οργανα καιρου που γραφει κατω awekas.at ,και επισης λιγο παρακατω στο τερμα που ειναι οι επισκεπτες και ρολαρει απο κατω προς τα πανω ειναι στασιμο. Καθως επισης και εδω που κανω time lapse video δεν δειχνη τιποτα http://users.otenet.gr/~meteo/video.html Τι φταιει ? μηπως τα android δεν παιζουν abobe flash player βαρια αρχεια ? μπορει να μπει καποιος απο το κινητο του στην σελιδα μου και να μου πει αν τα δειχνη ολα σωστα τα παραπανω που ανεφερα ? Ευχαριστω Edited January 24, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts