Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά,

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το πρόγραμμα Titanioum backup.

Σήμερα πραγματοποιήσα την αγορά του και αφου το εγκατέστησα δεν μπορώ να το βρω. Έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν υπάρχει πουθενα σαν εφαρμογή στο κινητό μου.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Στην διαχείριση των εφαρμογών φαίνεται κανονικά αλλά δεν υπάρχει σαν εικονίδιο να το ανοίξω.

Αξίζει να σημειωθεί οτι την free έκδοση την είχα εγκαταστήσει παλιότερα και λειτουργούσε κανονικά.

Όπως σου είπε και ο sinos πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και την εφαρμογή (free) .όχι μόνο το κλειδί τής pro. Την έχεις εγκαταστήσει?

Πως ακριβως εγκαθιστουμε το adobe flash player 11 στο κινητο μας με android 4.0.3?

Δοκιμασα μεσω της επισημης σελιδας http://www.adobe.com αλλα λεει οτι δεν υποστηριζει το android πλεον και εκτος αυτου καποια site που χρειαζονται το adobe flash player dεν το δειχνουν και λενε οτι πρεπει να το κατεβασουμε.

Ακομα και με chrome που δοκιμασα παλι τα ιδια δειχνει.

Πως ακριβως εγκαθιστουμε το adobe flash player 11 στο κινητο μας με android 4.0.3?

Δοκιμασα μεσω της επισημης σελιδας http://www.adobe.com αλλα λεει οτι δεν υποστηριζει το android πλεον και εκτος αυτου καποια site που χρειαζονται το adobe flash player dεν το δειχνουν και λενε οτι πρεπει να το κατεβασουμε.

Ακομα και με chrome που δοκιμασα παλι τα ιδια δειχνει.

Αυτήν την έκδοση κατέβασες ??? Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.36)

Σε stock broswer που έχω εγώ δουλεύει χωρίς πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

Μολις την εγκατεστησα κι εγω και οντως στον στοκ browser δουλευει αλλα στον chrome δεν δουλευει γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο chrome εχει ενσωματομενο το flash player αλλα στις σελιδες που το θελουν βγαζει θεμα σε εκεινο το σημειο λεγοντας "Το chrome δεν υποστηριζει αυτην την προσθηκη".

Γιατι αυτο?

Και αυτο γινεται ακομα και στις νεοτερες εκδοσεις android 4.1.x?

Αν ειναι ετσι δηλαδη με chrome δεν μπορουμε να δουμε σελιδες με flash περιεχομενο ετσι δεν ειναι?

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω save μια φωτογραφεια που μου εχουν στειλει απο το mesenger? Δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη, ουτε οταν παταω πανω στη φοτο γεινεται κατι!
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω save μια φωτογραφεια που μου εχουν στειλει απο το mesenger? Δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη, ουτε οταν παταω πανω στη φοτο γεινεται κατι!

Δεξι κιλκ αποθηκευση εικονας.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εσύ θεωρείς άχρηστο ένα πρόγραμμα, που όταν αυτός που έχει την συσκευή σου, βάλει άλλη κάρτα SIM θα έρθει ο αριθμός την καινούργιας κάρτας SIM με μήνυμα σε τρεις (3) άλλες συσκευές (αριθμούς τηλεφώνου) που εσύ θα έχεις ορίσει ποιο πριν...?????;)

Διάβασες πουθενά να έχω γράψει ότι το πρόγραμμα είναι άχρηστο; !!!! :wacko:

Έγραψα ότι είναι άχρηστο να θέλεις να έχεις ενεργοποιημένα τα data σου, όταν το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο άλλος θα είναι να βάλει τη δική του κάρτα, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα μπορείς να ενεργοιήσεις τα δικά του data. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχω μεγάλη καθυστέρηση από τη στιγμή που ξεκλειδώνω την οθόνη μέχρι να μπορέσω να κάνω μια κλήση. Έχω gingerbread & holo launcher (αν παίζει κάποιο ρόλο). Είναι γενικό κακό του Android ή έχω κάνει κάτι εγώ;
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω μεγάλη καθυστέρηση από τη στιγμή που ξεκλειδώνω την οθόνη μέχρι να μπορέσω να κάνω μια κλήση. Έχω gingerbread & holo launcher (αν παίζει κάποιο ρόλο). Είναι γενικό κακό του Android ή έχω κάνει κάτι εγώ;

Όχι, δεν είναι γενικό κακό του Android. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο reboot, να δεις αν λυθεί το πρόβλημα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Όχι, δεν είναι γενικό κακό του Android. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε.

Δοκίμασες να κάνεις κάποιο reboot, να δεις αν λυθεί το πρόβλημα;

Αν εννοείς να το κλείσω και να το ξανανοίξω το έκανα και δεν βελτιώθηκε. Τι να ψάξω δεν ξέρω.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεξι κλικ ποιο εννοεις φιλε μου? Το δεξι κουμπι του S3 ειναι το back. Και το αριστερο δεν εχει τετοια επιλογη.

Ps. Τα καταφερα αλλα αν ανοιξω τα μυνηματα μεσα απο τον browser. Βολικο δε το λες αλλα ειναι η μονη λυση!

Edited by ChaosAD
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Κανένα πρόγραμμα για να δω/τροποποιήσω τις επαφές μου μέσω PC υπάρχει; Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το κάνω με το PC Companion της Sony!

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Αγόρασα το SIII mini πριν 10 μέρες, και έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με το car audio.

Δεν κάνει auto connect, κάνω σύνδεση χειροκίνητα και άλλες φορές μένει συνδεδεμένο, άλλες αποσυνδέεται και το ξανασυνδέω και άλλες μένει συνδεδεμένο μόνο σαν "ήχος πολυμέσων" και όχι σαν "ήχος κλήσης".

Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει; (το έχω να είναι πάντα ορατό σε συσκευές κοντά).

Εχει κανείς καμμιά ιδέα;

:)

• Administrators
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Αγόρασα το SIII mini πριν 10 μέρες, και έχω ένα πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με το car audio.

Δεν κάνει auto connect, κάνω σύνδεση χειροκίνητα και άλλες φορές μένει συνδεδεμένο, άλλες αποσυνδέεται και το ξανασυνδέω και άλλες μένει συνδεδεμένο μόνο σαν "ήχος πολυμέσων" και όχι σαν "ήχος κλήσης".

Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει; (το έχω να είναι πάντα ορατό σε συσκευές κοντά).

Εχει κανείς καμμιά ιδέα;

:)

Απευθύνσου καλύτερα στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351233

Modpic.gif

γεια σας,

ένας φίλος μου έχει ένα κλώνο με android.

και κάνει wifi με wifi tethering.

πχ παίρνει internet από το wifi ξενοδοχείου και δίνει το internet παλι μέσο του κινητού σε άλλες 3 συσκευές.

δυστυχώς το samsung S3 μου ΔΕΝ το κάνει αυτό.

θα ήθελα να ρωτήσω....αν έχει κάποιος κινητό android που να το κάνει και πιο είναι αυτό...

καθώς και αν υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει.....αν και πιστεύω είναι θέμα hardware.

ενημερωτικά το κινητό που το κάνει λέγεται htc hero 7300 clone

Όπως σου είπε και ο sinos πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και την εφαρμογή (free) .όχι μόνο το κλειδί τής pro. Την έχεις εγκαταστήσει?

Oντως επρεπε να εγκαταστησω και την free για να δουλεψει. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας

Υπάρχει call manager το οποίο να μπλοκάρει κλήσεις και να ξεκινάει ένα ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα ακούει αυτός που καλεί?

Και επίσης να μπορείς να ορίσεις ποιες μέρες και ποιες ώρες θα γίνεται αυτό?

π.χ. το avast σου έχει επιλογή μπλοκαρίσματος κλήσεων συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας,

συγκεκριμένες ώρες, όπως εσύ ορίσεις. Απλά όταν το κλείνει βγάζει σήμα κατειλημμένου.

Το Mr. Number έχει επιλογή αντί για κατειλημένο να στέλνει την κλήση στον τηλεφωνητή,

και από θα γινόταν να ηχογραφηθεί κάποιο μήνυμα, αλλά η ενεργοποίηση πρέπει να γίνεται χειροκίνητα δεν έχει schedule.

To NQ Call Blocker επίσης δεν έχει schedule. Μπορεί να στέλνει sms σε αυτόν που καλεί,

αλλά νομίζω αυτό δε με συμφέρει οικονομικά (αν κάποιος επιμένει και καλεί :wacko:)

Το Advanced call manager έχει schedule, αλλά την ηχογράφηση του

μηνύματος την υποστηρίζει μόνο σε symbian εκδόσεις :blink:

Κάποια εφαρμογή να μου προτείνετε? :worry:

Edited by 6230i

Αν εννοείς να το κλείσω και να το ξανανοίξω το έκανα και δεν βελτιώθηκε. Τι να ψάξω δεν ξέρω.
δοκίμασε με άλλο launcher, πχ nemus

δοκίμασε με άλλο launcher, πχ nemus

Δοκίμασα τον adw τα ίδια. Δοκιμάζω τώρα και τον bemuse και νομίζω ότι είναι το ίδιο. Μήπως φταίει που έχω τα Android pro widgets και κάνω κίνηση από το widget με τις επαφές ;

Φιλικά, Κατερίνα

Παιδια πειτε λιγο την γνωμη σας για το GO sms pro.

Αξιζει γενικα να το εχουμε?

Το σκεφτομαι γιατι το stock μου γυριζει μετα τους 160 χαρακτηρες σε MMS

Θοδωρής

Κανένα πρόγραμμα για να δω/τροποποιήσω τις επαφές μου μέσω PC υπάρχει; Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το κάνω με το PC Companion της Sony!

Μπορείς να το κάνεις και μέσα από το gmail εάν συγχρονίζεις τις επαφές σου εκεί.

Παιδια πειτε λιγο την γνωμη σας για το GO sms pro.

Αξιζει γενικα να το εχουμε?

Το σκεφτομαι γιατι το stock μου γυριζει μετα τους 160 χαρακτηρες σε MMS

Δεν μου αρέσει προτιμώ το handcent SMS. Το go ειναι γενικα βαρυ. Εχει επιλογη να τρέξει πιο light έκδοση αλλα και πάλι προτιμω το handcent. Βάλε και τα 2 και δοκίμασε γιατι ειναι καθαρά υποκειμενικο τι αρέσει στον καθένα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned