Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπέλια,

Γνωρίζει κανείς γιατί στον "αποθηκευτικό χώρο" κάνει την διαφοροποίηση σε "Εσωτερικό Αποθηκευτικό Χώρο" και σε "Nand Flash"; Μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα; Μια δεν είναι η εσωτερική μνήμη ή κάνω λάθος;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Το δεύτερο από τα τρία που σου προτείνει ο φίλος είναι το κορυφαίο...!

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει εφαρμογή για να σε βοηθάει να κουρδιζεις μπουζούκι κυρίως αλλά κ κιθάρα.

Ευχαριστώ!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bork.dsp.datuna&feature=search_result

Κορυφαίο κουρδιστήρι... ακριβέστατο και με ρύθμιση των ελαχίστων db στα οποία θα αποκρίνεται.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Κατά λάθος χθες πάτησα στις επαφές την επιλογή "Συγχώνευση με google" και μου έβγαλε δίπλα από όλες τις επαφές μου ένα G. Πώς μπορώ να το αντιστρέψω αυτό να φύγει το G ? Δε θέλω να είναι google επαφές. Ή δε γίνεται ?

(σόρρυ αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι νέος στον κόσμο των Android :P)

καλησπέρα σε όλους,

σε κινητο andoid με gingerbread, αποθηκευσα σημερα το μεσημερι μια επαφή, σημαντικότατη ! αποθηκευτηκε στο gmail μου. λιγο μετα, εκανα δυστυχως επαναφορα ρυθμισεων, μη σκεφτομενος να κρατησω backup των επαφων. παει ε, δε μπορω να κανω κατι τωρα, σωστα?

αν ειχα ενεργοποιησει την επιλογη αυτοματου συγχρονισμου νεων επαφων, τωρα θα ειχα την επαφη στον υπολογιστή μου?

πφφ, γκαντεμιά. μα γιατι να μην ειναι by default ενεργη αυτη η ρυθμιση... καρτα sim και παλι καρτα sim λεω εγώ...

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπέρα σε όλους,

σε κινητο andoid με gingerbread, αποθηκευσα σημερα το μεσημερι μια επαφή, σημαντικότατη ! αποθηκευτηκε στο gmail μου. λιγο μετα, εκανα δυστυχως επαναφορα ρυθμισεων, μη σκεφτομενος να κρατησω backup των επαφων. παει ε, δε μπορω να κανω κατι τωρα, σωστα?

αν ειχα ενεργοποιησει την επιλογη αυτοματου συγχρονισμου νεων επαφων, τωρα θα ειχα την επαφη στον υπολογιστή μου?

πφφ, γκαντεμιά. μα γιατι να μην ειναι by default ενεργη αυτη η ρυθμιση... καρτα sim και παλι καρτα sim λεω εγώ...

στο gmail δεν υπαρχει; εδω https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts

Παιδια εχω ενα nokia n97 τωρα και περιμενω μεσα στη βδομαδα ενα ZTE Grand X in πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω τις επαφες απο το nokia στο ZTE

Ευχαριστω

Παιδια εχω ενα nokia n97 τωρα και περιμενω μεσα στη βδομαδα ενα ZTE Grand X in πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω τις επαφες απο το nokia στο ZTE

Ευχαριστω

επιλογή όλων των επαφών απ το n97 κι αποστολή ως προσωπικά στοιχεία, τα μετατρέπει σε vcf και τα στέλνει με bluetooth στο android, κι από κει επιλέγεις στις επαφές εισαγωγή/εξαγωγή, κ μετά εισαγωγή από χώρο αποθήκευσης/κάρτα μνήμης

επιλογή όλων των επαφών απ το n97 κι αποστολή ως προσωπικά στοιχεία, τα μετατρέπει σε vcf και τα στέλνει με bluetooth στο android, κι από κει επιλέγεις στις επαφές εισαγωγή/εξαγωγή, κ μετά εισαγωγή από χώρο αποθήκευσης/κάρτα μνήμης

Δεν βλεπω να μου εχει επιλογη για αποστολη επαφων μεσω BT η οποιοδηποτε αλλο τροπο για αποστολη επαφων :S

Τελικα το βρηκα εγω κοιτουσα μεσα απο το υπομενου επαφες ενω επρεπε να παω να τις βρω στη μνημη τηλεφωνου

Ευχαριστω

παιδια σας παρακαλω βοηθειστε με! ειχα στο xpeiria x10 mini pro μου την εφαρμογη της xtpl call recorder full free. ήταν η μόννη που λειτουργούσε τέλεια! και μόλις έκανα ένα update δεν μπορώ να την ξαναεγκαταστήσω δεν την βρίσκει στο μαρκετ και μου λεει οταν το ψαχνω για να το εγκαταστησω απο υπολογιστη οτι δεν ειναι συμβατη! γιατι συμβαινει αυτο? ξερει κανεις? μονο αυτη που ειναι με πληρωμη μου δειχνει! σας παρακαλω τη χρειαζομαι πολυ! εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω??

παιδια σας παρακαλω βοηθειστε με! ειχα στο xpeiria x10 mini pro μου την εφαρμογη της xtpl call recorder full free. ήταν η μόννη που λειτουργούσε τέλεια! και μόλις έκανα ένα update δεν μπορώ να την ξαναεγκαταστήσω δεν την βρίσκει στο μαρκετ και μου λεει οταν το ψαχνω για να το εγκαταστησω απο υπολογιστη οτι δεν ειναι συμβατη! γιατι συμβαινει αυτο? ξερει κανεις? μονο αυτη που ειναι με πληρωμη μου δειχνει! σας παρακαλω τη χρειαζομαι πολυ! εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω??
βρες το apk κι εγκατέστησέ το χειροκινητα

Δεν βλεπω να μου εχει επιλογη για αποστολη επαφων μεσω BT η οποιοδηποτε αλλο τροπο για αποστολη επαφων :S

Τελικα το βρηκα εγω κοιτουσα μεσα απο το υπομενου επαφες ενω επρεπε να παω να τις βρω στη μνημη τηλεφωνου

Ευχαριστω

δεν κατάλαβα, αλλά δεν ξέρω κι ολας γιατί έχω symbian belle

σε ευχαριστώ πάρα πού που απαντησες! αλλα προσπαθω να βρω την εφαρμογη για χειροκινητη εγκατασταση και δεν την βρισκω πουθενα.. υπαρχει καποια ειδικη σελιδα που τις βρισκουμε μηπως γνωριζεισ??

σε ευχαριστώ πάρα πού που απαντησες! αλλα προσπαθω να βρω την εφαρμογη για χειροκινητη εγκατασταση και δεν την βρισκω πουθενα.. υπαρχει καποια ειδικη σελιδα που τις βρισκουμε μηπως γνωριζεισ??

Απο την στιγμή που μιλάμε για την free εκδοση δεν νομίζω να είναι ενάντια στους κανονισμούς να ποσταρω ενα link .

http://www.appszoom.com/android_applications/communication/call-recorder-full-free_uabz_download.html

Samsung galaxy s21+

Απο την στιγμή που μιλάμε για την free εκδοση δεν νομίζω να είναι ενάντια στους κανονισμούς να ποσταρω ενα link .

http://www.appszoom.com/android_applications/communication/call-recorder-full-free_uabz_download.html

σε ευχαριστω παρα πολυ.. αλλα και παλι δεν το βρισκει οταν με κατευθυνει στο google play.....

σε ευχαριστω παρα πολυ.. αλλα και παλι δεν το βρισκει οταν με κατευθυνει στο google play.....

Κάτι δεν κάνεις σωστά γιατί εμένα όσες φορές έχω κατεβάσει από εκει μου την στέλνει με mail στο τηλέφωνο .

Δοκίμασε από το pc σου.

Τώρα τελευταία η αλήθεια είναι οτι δεν εχω προσπαθήσει να κατεβάσω καποιο app ίσως να άλλαξε κάτι :confused:

Samsung galaxy s21+

απο το πσ το κατεβασα γιατι δεν μου ρχοταν κανενα email.. αλλα και παλι τιποτα, ειναι σαν να μην υπαρχει η εφαρμογη... εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο παιδια? δηλαδη μετα απο update να μην ειναι συμβατη μια εφαρμογη και στο μαρκετ να μην την βρισκει καθολου?

Κάτι δεν κάνεις σωστά γιατί εμένα όσες φορές έχω κατεβάσει από εκει μου την στέλνει με mail στο τηλέφωνο .

Δοκίμασε από το pc σου.

Τώρα τελευταία η αλήθεια είναι οτι δεν εχω προσπαθήσει να κατεβάσω καποιο app ίσως να άλλαξε κάτι :confused:

Παιδιά μια απορία. Εχω το Gmail μου με το οποίο συγχρονίζει το κινητό, το Play store κτλ. Eπειδή και το δευτερο mail μου είναι Gmail αν το προσθέσω στο κινητό θα εχει θέματα με συγχρονισμούς/επαφές κτλ; Γιατί πχ θέλω στο τηλέφωνο να εχει μόνο απο το ενα mail. Απο το δεύτερο θέλω απλά να βλέπω τα mails.
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Κατά την διαδικασία που θα κάνεις,θα σου ζητήσει τι θέλεις να συγχρονίζεται από αυτόν τον λογαριασμό και θα επιλέξεις μόνο gmail

H ερώτησή μου αφορά το Viber .Αν το εγκαταστήσει καποιος τότε αυτοί που το εχουν ήδη βλέπουν τον αριθμό του κινητου του ?

Εγω πχ δεν θελω να το βλέπουν ορισμένοι .Τι γινεται ?

καλησπέρα σε όλους κ καλη χρονια,

μια ερωτηση γενική εχω,

εχω παρει ενα κινητο samsung galaxy με την 2.3 gingerbread.

ομως οσο και αν ψαχνω δε καταφερα να ορισω δικο μου ηχο κλησης.

θυμαμαι παλιοτερα σε κινητο φιλης, το ειχα καταφερει κατεβαζοντας εναν αλλον file explorer από τον μαμισιο.

κανείς να θυμηθει/προτεινει λυση ?

χρειαζεται να ειμαι root μηπως? αν και σε εκεινο το κινητο φιλης το καταφερα χωρις να ειναι rooted.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

H ερώτησή μου αφορά το Viber .Αν το εγκαταστήσει καποιος τότε αυτοί που το εχουν ήδη βλέπουν τον αριθμό του κινητου του ?

Εγω πχ δεν θελω να το βλέπουν ορισμένοι .Τι γινεται ?

ναι, όσοι σ έχουν θα βλεπουν τον αριθμό σου

καλησπέρα σε όλους κ καλη χρονια,

μια ερωτηση γενική εχω,

εχω παρει ενα κινητο samsung galaxy με την 2.3 gingerbread.

ομως οσο και αν ψαχνω δε καταφερα να ορισω δικο μου ηχο κλησης.

θυμαμαι παλιοτερα σε κινητο φιλης, το ειχα καταφερει κατεβαζοντας εναν αλλον file explorer από τον μαμισιο.

κανείς να θυμηθει/προτεινει λυση ?

χρειαζεται να ειμαι root μηπως? αν και σε εκεινο το κινητο φιλης το καταφερα χωρις να ειναι rooted.

πολύ απλά επιλέγεις το τραγούδι απ το πρόγραμμα μουσικής και το ορίζεις ως ήχο κλήσης

Εχω κανει εγκατασταση μια εφαρμογη, την Screen Off, την οποια δεν μπορω να απεγκαταστησω ουτε με Link2SD, ουτε με τον κανονικο τροπο ... Ξερει κανεις τι παιζει ?????

edit : paris_89 thanks, βιαστηκα λιγακι να postαρω :Ρ :)

Edited by kaluas

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εχω κανει εγκατασταση μια εφαρμογη, την Screen Off, την οποια δεν μπορω να απεγκαταστησω ουτε με Link2SD, ουτε με τον κανονικο τροπο ... Ξερει κανεις τι παιζει ?????

Της έχεις δώσει δικαιώματα administrator μόλις την χρησιμοποίησες πρώτη φορά. Πήγαινε πρώτα στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και αφαίρεσε της το δικαίωμα αυτό και μετά κάνε την απεγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

παιδια καλησπερα.εχω ενα προβλημα.ειχα κανει αντιγραφα ασφαλειας με το titanium στην εξωτερικη μνημη του κινητου οταν ειδα οτι ειχαν αντιγραφει εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να περασω την 4,1,2.Μολις τελειωσα με την εγκατασταση και πηγα μετα να βαλω παλι τις εφαρμογες που ειχα στην μνημη με το titanium μολις πατησα επαναφορα μου τα εσβησε ολα απο την μνημη.γιατι μου το εκανε αυτο?μηπως δεν επρεπε να πατησω επαναφορα?ξερει κανενας την διαδικασια ποια ειναι?ευχαριστω.

Εχω ενα θεματακι..!!!Κατεβασα ενα παιχνιδακι το hill climp racing πιο συγκεκριμενα το 1.5.1 νομιζω ...

εχω κινητο χ10μινι το οποιο δεν με αφηνε να κατεβασω το παιχνιδι απτο μαρκετ λογο του οτι δεν το υποστιριζε το κινητο μου...!!

Ετσι κατεβασα το .apk απο μια ιστοσελικα και το περασα απτον υπολογιστη στο κινητο ,μετα πηγα βρηκα το αρχειο στην sd και το εκανα εκγατασταση.!

Μεχρι εδω ολα καλα..!Μετα ομως πηγα να ανοιξω την εφαρμογη και μου ελεγε :your decive doesnt support openGLES2.0 !!!

Φυσιολογικα δεν το υποστηριζει..!μηπως υπρχει τροπος αντιμετωπισης του προβληματος...! το λεω γτ εχω δει κινητα που η οθονη τους ειναι μικρη σαν του χ10μινι αλλα το παιζουν,για αυτο το ψαχνω!!!Να θυμησω οτι εχω ανδροιδ 2.3. που το αναβαθμησα προχθες χαρη σε εσας..!!!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned