gerstavros2 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Κατεβασα την 4.9, γιατι θελω ελληνικα, φανταζομαι η τελευταια εκδοση δεν εχει ε? Για pdf και για eps? Κατεβάζεις το international που χει και ελληνικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 τι όνομα έχει αυτή η εικόνα και σε ποιον φάκελο την έχει βάλει? 02756_novemberinthegulf_480x800.jpg. Είναι μαζί με τα κομμάτια mp3. Μέσα στην κάρτα sd δεν έχω φτιάξει φακέλους. Χύμα έχω τα αρχεία.. Αυτό φταίει? :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 02756_novemberinthegulf_480x800.jpg. Είναι μαζί με τα κομμάτια mp3. Μέσα στην κάρτα sd δεν έχω φτιάξει φακέλους. Χύμα έχω τα αρχεία.. Αυτό φταίει? :worry: Αν τα τραγούδια δεν έχουν σωστά tag θεωρεί ότι όλος ο φάκελος είναι ένα άλμπουμ (δίσκος) και η φωτογραφία μέσα το εξώφυλλο. Οργάνωσε τα λίγο... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Αν τα τραγούδια δεν έχουν σωστά tag θεωρεί ότι όλος ο φάκελος είναι ένα άλμπουμ (δίσκος) και η φωτογραφία μέσα το εξώφυλλο. Οργάνωσε τα λίγο... Αυτό ήθελα να αποφύγω.. :p Έχω δουλειά λοιπόν! Thanks! :) EDIT: Άλλαξα ετικέτες στις εικόνες και όταν πήγα να αλλάξω και στα κομμάτια, είδα ότι δεν υπάρχει η επιλογή ετικέτες.... Πώς γίνεται αυτό;; :blink: Edited November 20, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδία καλησπέρα, μπορεί κάποιος να αλλάξει τον λογαριασμό του στο market αν έχει ξεχάσει username ή password, και αν ναι πώς? Θέλω να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να συνδέσω αυτόν στο market Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω firmware σε ενα adroid tv box ? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) EDIT: Άλλαξα ετικέτες στις εικόνες και όταν πήγα να αλλάξω και στα κομμάτια, είδα ότι δεν υπάρχει η επιλογή ετικέτες.... Πώς γίνεται αυτό;; :blink:mp3 id3 tags editor στον υπολογιστή Γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω firmware σε ενα adroid tv box ? ποια συσκευή έχεις? Παιδία καλησπέρα, μπορεί κάποιος να αλλάξει τον λογαριασμό του στο market αν έχει ξεχάσει username ή password, και αν ναι πώς? Θέλω να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να συνδέσω αυτόν στο market ανοιξε το play store και δες στις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί Edited November 21, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Κατεβασα την 4.9, γιατι θελω ελληνικα, φανταζομαι η τελευταια εκδοση δεν εχει ε? Για pdf και για eps? Για pdf δες το ezPDF reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ποια συσκευή έχεις? αυτη εχω cynmate λεγεται http://cute-fifi.blogspot.gr/2012/10/thanko-android-smart-tv-box-cynmate.html Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για pdf δες το ezPDF reader.ή το δωρεάν αυτη εχω cynmate λεγεται http://cute-fifi.blogspot.gr/2012/10/thanko-android-smart-tv-box-cynmate.htmlδεν βρήκα διαθέσιμο firmware για τη συσκευή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 δεν βρήκα διαθέσιμο firmware για τη συσκευή απο την μανα του ειχε το icecream.Το θεμα ειναι οτι εχει εναν launcher που το κανει να σερνετε το μηχανημα.Θελ να βρω λοιπον ενα τροπο να ξαναπερασω το icecream ή καποια αλλη custom rom συμβατη με τετοιες συσκευες Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Γιατί δεν απλά δεν βάζεις άλλον launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 και εγω μολις αλλαξα καρτα πηρε μια εικονα απο τις δικες μου και εχασα ολες τις εικονες του αλμπουμ...δεν ξερω γιατι ομως κανεις?συγνωμη που παραθετω ξανα αλλα ειναι σημαντικο το ιντερνετ για μενα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για pdf δες το ezPDF reader. ή το δωρεάν Έχω δοκιμάσει αρκετά pdf readers με το καλύτερο ως τώρα να είναι το Mantano, θά δοκιμάσω και την πρόταση του gerstavros2, φαίνεται καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για pdf viewer εχω το adobe (δεν το εχω δοκιμασει ακομα...), απλα ηθελα να μπορω να το επεξεργαζομαι. Το θελω για σημειωσεις της σχολης. Βρηκα το qpdf αλλα δεν ειναι δωρεαν και ουτε το βρισκω απο πουθενα αλλου να το κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 mp3 id3 tags editor στον υπολογιστή Το πρώτο αποτέλεσμα που βρίσκω στο Google; :) κανεις?συγνωμη που παραθετω ξανα αλλα ειναι σημαντικο το ιντερνετ για μενα Κοίταξε αυτό που μου προτείνει από πάνω ο gerstavros2. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 απο την μανα του ειχε το icecream.Το θεμα ειναι οτι εχει εναν launcher που το κανει να σερνετε το μηχανημα.Θελ να βρω λοιπον ενα τροπο να ξαναπερασω το icecream ή καποια αλλη custom rom συμβατη με τετοιες συσκευεςμπορείς πολύ απλά να εγκαταστήσεις απ το play store τον nemus launcher που ναι ελαφρύτατος και εγω μολις αλλαξα καρτα πηρε μια εικονα απο τις δικες μου και εχασα ολες τις εικονες του αλμπουμ...δεν ξερω γιατι ομωςκανεις?συγνωμη που παραθετω ξανα αλλα ειναι σημαντικο το ιντερνετ για μεναέχει κάθε φάκελος με ένα άλμπουμ, από μια εικόνα cover? αν δεν δουλευει έτσι, μ έναν mp3 id3 tag editor πέρνα την εικόνα αλμπουμ μεσα στα mp3 (καλό είναι η εικόνα να ναι μικρών διαστάσεων και μεγέθους, λίγα KB) Το πρώτο αποτέλεσμα που βρίσκω στο Google; :) ναι http://www.mp3tag.de/en/ δεν το χω δουλεψει το συγκεκριμένο αλλά απ ότι είδα ειναι πλήρες σε δυνατότητες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ναι http://www.mp3tag.de/en/ δεν το χω δουλεψει το συγκεκριμένο αλλά απ ότι είδα ειναι πλήρες σε δυνατότητες Thanks για άλλη μια φορά! :) Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ανοιξε το play store και δες στις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί Ευχαριστω! Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μεχρι προτινος οταν καποιο αλλο κινητο εβλεπε μεσω bt το κινητο μου το εβλεπε σαν desire s.τωρα τελευταια φαινεται σαν το -πριν το παπακι-username μου που εχω στον λογαριασμο google.πως αλλαζω το "ονομα" του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 μεχρι προτινος οταν καποιο αλλο κινητο εβλεπε μεσω bt το κινητο μου το εβλεπε σαν desire s.τωρα τελευταια φαινεται σαν το -πριν το παπακι-username μου που εχω στον λογαριασμο google.πως αλλαζω το "ονομα" του κινητου? Τί έκδοση android έχεις? Στην ics η αλλαγη του ονόματος γίνεται ως εξής: 1) Ενεργοποιείς το bluetooth 2) Στο μενου του bluetooth εκεί που ψάχνεις για άλλες συσκευές πατας το δεύτερο (απο αριστερα) capasitive πλήκτρο (απο τα 4 που έχει το τηλεφωνό σου) εκείνο που έχει οριζόντιες παύλες. Θα εμφανιστουν κατι επιλογές, εσυ διαλέγεις το "rename phone" και βάζεις ότι ονομα θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τί έκδοση android έχεις? Στην ics η αλλαγη του ονόματος γίνεται ως εξής: 1) Ενεργοποιείς το bluetooth 2) Στο μενου του bluetooth εκεί που ψάχνεις για άλλες συσκευές πατας το δεύτερο (απο αριστερα) capasitive πλήκτρο (απο τα 4 που έχει το τηλεφωνό σου) εκείνο που έχει οριζόντιες παύλες. Θα εμφανιστουν κατι επιλογές, εσυ διαλέγεις το "rename phone" και βάζεις ότι ονομα θέλειςΕγινε το εκανα ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδια καλησπερα.αγορασα το samsung galaxy tab 2 το 10ιντσο. Πρωτη φορα πιανω android στα χερια μου.ερωτησεις... 1.πως μπορω ναδω ποια εκδοση αντροιντ εχει? Αναβαθμιζεταιμε καινουργια? 2.οταν βλεπω ενα βιντεο ειτε απτην εφαρμογη του youtube ειτε απτον browser,αν το κσνω minimize για να δω κατι αλλο σενα αλλο προγραμμα το βιντρο αυτοματα σταματαει.γινεται με καποιο τροπο να συνεχιζω νακουω το βιντρο ενω κανω κατι αλλο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδια καλησπερα.αγορασα το samsung galaxy tab 2 το 10ιντσο. Πρωτη φορα πιανω android στα χερια μου.ερωτησεις... 1.πως μπορω ναδω ποια εκδοση αντροιντ εχει? Αναβαθμιζεταιμε καινουργια? 2.οταν βλεπω ενα βιντεο ειτε απτην εφαρμογη του youtube ειτε απτον browser,αν το κσνω minimize για να δω κατι αλλο σενα αλλο προγραμμα το βιντρο αυτοματα σταματαει.γινεται με καποιο τροπο να συνεχιζω νακουω το βιντρο ενω κανω κατι αλλο? 1. Settings > About > κάτω κάτω θα λέει Android version. 2. Δύσκολο εώς αδύνατο. Ψάξε στο play store για "YouTube background" και αν είσαι τυχερός, ίσως τα καταφέρεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δοκίμασε το freedi youtube player Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts