Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασα την 4.9, γιατι θελω ελληνικα, φανταζομαι η τελευταια εκδοση δεν εχει ε?

Για pdf και για eps?

Κατεβάζεις το international που χει και ελληνικά

τι όνομα έχει αυτή η εικόνα και σε ποιον φάκελο την έχει βάλει?

02756_novemberinthegulf_480x800.jpg. Είναι μαζί με τα κομμάτια mp3. Μέσα στην κάρτα sd δεν έχω φτιάξει φακέλους. Χύμα έχω τα αρχεία.. Αυτό φταίει? :worry:

Huawei Nova 5T

02756_novemberinthegulf_480x800.jpg. Είναι μαζί με τα κομμάτια mp3. Μέσα στην κάρτα sd δεν έχω φτιάξει φακέλους. Χύμα έχω τα αρχεία.. Αυτό φταίει? :worry:

Αν τα τραγούδια δεν έχουν σωστά tag θεωρεί ότι όλος ο φάκελος είναι ένα άλμπουμ (δίσκος) και η φωτογραφία μέσα το εξώφυλλο. Οργάνωσε τα λίγο...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αν τα τραγούδια δεν έχουν σωστά tag θεωρεί ότι όλος ο φάκελος είναι ένα άλμπουμ (δίσκος) και η φωτογραφία μέσα το εξώφυλλο. Οργάνωσε τα λίγο...

Αυτό ήθελα να αποφύγω.. :p Έχω δουλειά λοιπόν! Thanks! :)

EDIT: Άλλαξα ετικέτες στις εικόνες και όταν πήγα να αλλάξω και στα κομμάτια, είδα ότι δεν υπάρχει η επιλογή ετικέτες.... Πώς γίνεται αυτό;; :blink:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδία καλησπέρα,

μπορεί κάποιος να αλλάξει τον λογαριασμό του στο market αν έχει ξεχάσει username ή password, και αν ναι πώς? Θέλω να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να συνδέσω αυτόν στο market

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω firmware σε ενα adroid tv box ?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

EDIT: Άλλαξα ετικέτες στις εικόνες και όταν πήγα να αλλάξω και στα κομμάτια, είδα ότι δεν υπάρχει η επιλογή ετικέτες.... Πώς γίνεται αυτό;; :blink:

mp3 id3 tags editor στον υπολογιστή

Γνωριζει κανεις πως μπορω να αλλαξω firmware σε ενα adroid tv box ?

ποια συσκευή έχεις?

Παιδία καλησπέρα,

μπορεί κάποιος να αλλάξει τον λογαριασμό του στο market αν έχει ξεχάσει username ή password, και αν ναι πώς? Θέλω να δημιουργήσω νέο λογαριασμό και να συνδέσω αυτόν στο market

ανοιξε το play store και δες στις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κατεβασα την 4.9, γιατι θελω ελληνικα, φανταζομαι η τελευταια εκδοση δεν εχει ε?

Για pdf και για eps?

Για pdf δες το ezPDF reader.

ποια συσκευή έχεις?

αυτη εχω cynmate λεγεται

http://cute-fifi.blogspot.gr/2012/10/thanko-android-smart-tv-box-cynmate.html

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

ή το δωρεάν

δεν βρήκα διαθέσιμο firmware για τη συσκευή

δεν βρήκα διαθέσιμο firmware για τη συσκευή

απο την μανα του ειχε το icecream.Το θεμα ειναι οτι εχει εναν launcher που το κανει να σερνετε το μηχανημα.Θελ να βρω λοιπον ενα τροπο να ξαναπερασω το icecream ή καποια αλλη custom rom συμβατη με τετοιες συσκευες

και εγω μολις αλλαξα καρτα πηρε μια εικονα απο τις δικες μου και εχασα ολες τις εικονες του αλμπουμ...δεν ξερω γιατι ομως

κανεις?συγνωμη που παραθετω ξανα αλλα ειναι σημαντικο το ιντερνετ για μενα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ή το δωρεάν

Έχω δοκιμάσει αρκετά pdf readers με το καλύτερο ως τώρα να είναι το Mantano, θά δοκιμάσω και την πρόταση του gerstavros2, φαίνεται καλή.

Για pdf viewer εχω το adobe (δεν το εχω δοκιμασει ακομα...), απλα ηθελα να μπορω να το επεξεργαζομαι. Το θελω για σημειωσεις της σχολης. Βρηκα το qpdf αλλα δεν ειναι δωρεαν και ουτε το βρισκω απο πουθενα αλλου να το κατεβασω.

mp3 id3 tags editor στον υπολογιστή

Το πρώτο αποτέλεσμα που βρίσκω στο Google; :)

Κοίταξε αυτό που μου προτείνει από πάνω ο gerstavros2.

Huawei Nova 5T

απο την μανα του ειχε το icecream.Το θεμα ειναι οτι εχει εναν launcher που το κανει να σερνετε το μηχανημα.Θελ να βρω λοιπον ενα τροπο να ξαναπερασω το icecream ή καποια αλλη custom rom συμβατη με τετοιες συσκευες
μπορείς πολύ απλά να εγκαταστήσεις απ το play store τον nemus launcher που ναι ελαφρύτατος

και εγω μολις αλλαξα καρτα πηρε μια εικονα απο τις δικες μου και εχασα ολες τις εικονες του αλμπουμ...δεν ξερω γιατι ομως
έχει κάθε φάκελος με ένα άλμπουμ, από μια εικόνα cover? αν δεν δουλευει έτσι, μ έναν mp3 id3 tag editor πέρνα την εικόνα αλμπουμ μεσα στα mp3 (καλό είναι η εικόνα να ναι μικρών διαστάσεων και μεγέθους, λίγα KB)

Το πρώτο αποτέλεσμα που βρίσκω στο Google; :)

ναι http://www.mp3tag.de/en/ δεν το χω δουλεψει το συγκεκριμένο αλλά απ ότι είδα ειναι πλήρες σε δυνατότητες

ναι http://www.mp3tag.de/en/ δεν το χω δουλεψει το συγκεκριμένο αλλά απ ότι είδα ειναι πλήρες σε δυνατότητες

Thanks για άλλη μια φορά! :) Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Huawei Nova 5T

ανοιξε το play store και δες στις ρυθμίσεις, στο λογαριασμοί

Ευχαριστω!

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

μεχρι προτινος οταν καποιο αλλο κινητο εβλεπε μεσω bt το κινητο μου το εβλεπε σαν desire s.τωρα τελευταια φαινεται σαν το -πριν το παπακι-username μου που εχω στον λογαριασμο google.πως αλλαζω το "ονομα" του κινητου?

μεχρι προτινος οταν καποιο αλλο κινητο εβλεπε μεσω bt το κινητο μου το εβλεπε σαν desire s.τωρα τελευταια φαινεται σαν το -πριν το παπακι-username μου που εχω στον λογαριασμο google.πως αλλαζω το "ονομα" του κινητου?

Τί έκδοση android έχεις? Στην ics η αλλαγη του ονόματος γίνεται ως εξής:

1) Ενεργοποιείς το bluetooth

2) Στο μενου του bluetooth εκεί που ψάχνεις για άλλες συσκευές πατας το δεύτερο (απο αριστερα) capasitive πλήκτρο (απο τα 4 που έχει το τηλεφωνό σου) εκείνο που έχει οριζόντιες παύλες. Θα εμφανιστουν κατι επιλογές, εσυ διαλέγεις το "rename phone" και βάζεις ότι ονομα θέλεις

Τί έκδοση android έχεις? Στην ics η αλλαγη του ονόματος γίνεται ως εξής:

1) Ενεργοποιείς το bluetooth

2) Στο μενου του bluetooth εκεί που ψάχνεις για άλλες συσκευές πατας το δεύτερο (απο αριστερα) capasitive πλήκτρο (απο τα 4 που έχει το τηλεφωνό σου) εκείνο που έχει οριζόντιες παύλες. Θα εμφανιστουν κατι επιλογές, εσυ διαλέγεις το "rename phone" και βάζεις ότι ονομα θέλεις

Εγινε το εκανα ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα.αγορασα το samsung galaxy tab 2 το 10ιντσο.

Πρωτη φορα πιανω android στα χερια μου.ερωτησεις...

1.πως μπορω ναδω ποια εκδοση αντροιντ εχει? Αναβαθμιζεταιμε καινουργια?

2.οταν βλεπω ενα βιντεο ειτε απτην εφαρμογη του youtube ειτε απτον browser,αν το κσνω minimize για να δω κατι αλλο σενα αλλο προγραμμα το βιντρο αυτοματα σταματαει.γινεται με καποιο τροπο να συνεχιζω νακουω το βιντρο ενω κανω κατι αλλο?

Hamurabi

Παιδια καλησπερα.αγορασα το samsung galaxy tab 2 το 10ιντσο.

Πρωτη φορα πιανω android στα χερια μου.ερωτησεις...

1.πως μπορω ναδω ποια εκδοση αντροιντ εχει? Αναβαθμιζεταιμε καινουργια?

2.οταν βλεπω ενα βιντεο ειτε απτην εφαρμογη του youtube ειτε απτον browser,αν το κσνω minimize για να δω κατι αλλο σενα αλλο προγραμμα το βιντρο αυτοματα σταματαει.γινεται με καποιο τροπο να συνεχιζω νακουω το βιντρο ενω κανω κατι αλλο?

1. Settings > About > κάτω κάτω θα λέει Android version.

2. Δύσκολο εώς αδύνατο. Ψάξε στο play store για "YouTube background" και αν είσαι τυχερός, ίσως τα καταφέρεις.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned