stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) τωρα δουλευει ο συνδεσμος Edited November 4, 2012 by stiv78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developer....php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) Δεν μπορώ να δω με ποιο τρόπο το έχεις κάνει . Φτιάξε το λινκ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupistar Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλησπέρα σας. Έκανα πριν λίγο καιρό αναβάθμιση το sony live with walkman στην έκδοση android 4. Μετά από αυτό το Foursquare όταν προσπαθώ να κάνω check in μου λέει "still waiting for location" ενώ έχω ανοιχτό και το gps. Έκανα format το κινητό μπας και είχε φάει κόλλημα αλλά τίποτα. Επίσης έχω την τελευταία έκδοση του foursquare Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sorry αν είμαι σε λάθος κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημερα παιδια .....προσπαθω να βαλω flash player και εκανα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1463854 και ενω τα κανω ολα σωστα και δουλευει αψογα ο φλασ πριν κανω ρεσταρτ μετα το ρεσταρτ χανεται το περιεχομενο του φακελου lib που ειχα βαλει με αποτελεσμα να ειναι αδειος και να μην δουλευει ο φλασ............καμια ιδεα ??γιατι δουλευει εαν δεν κανω επανεκινηση ενω μετα την επακενιση οχι ???Συσκευη motorola fire xt:) τωρα δουλευει ο συνδεσμος τον εφτιαξα τον συνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 τον εφτιαξα τον συνδεσμο Γιατι με καποιον file explorer δεν κανεις εγκαταστηση τον flash (apk) να μην παιδεύεσαι άδικα ? Το δοκίμασες αυτό και δεν σου δουλεύει ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Γιατι με καποιον file explorer δεν κανεις εγκαταστηση τον flash (apk) να μην παιδεύεσαι άδικα ? Το δοκίμασες αυτό και δεν σου δουλεύει ?? το δοκιμασα με root explore αλλα δεν δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλησπέρα σας. Έκανα πριν λίγο καιρό αναβάθμιση το sony live with walkman στην έκδοση android 4. Μετά από αυτό το Foursquare όταν προσπαθώ να κάνω check in μου λέει "still waiting for location" ενώ έχω ανοιχτό και το gps. Έκανα format το κινητό μπας και είχε φάει κόλλημα αλλά τίποτα. Επίσης έχω την τελευταία έκδοση του foursquare Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sorry αν είμαι σε λάθος κατηγορία. δοκιμασε χρηση ασυρματων δικτυων για να σε βρει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupistar Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Για δοκίμασε αυτό: https://www.dropbox.com/s/75jzf6re0z24siu/flash_player.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κλείστες για να είσαι σίγουρος αφού δεν τις χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Για δοκίμασε αυτό: https://www.dropbox.com/s/75jzf6re0z24siu/flash_player.apk ευχαριστω φιλε αλλα δεν δουλευει ...μου βγαζει σφαλμα αναλυσης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichrys4 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα 1) εχω 2 tablet ενα κινέζικο και ένα samsung galaxy tab p5100 3g όταν πάω στο google play στο κινέζικο μου εμφανιζει εάν διαλέξω να κατεβάσω μια εφαρμογή, στα ελληνικά σχόλια χρηστών ενω όταν έχω to samsung όχι. Γιατί γίνετε αυτό? 2) θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω ελληνικές εφαρμογές android ποια site είναι αυτά γιατί δεν μπορώ να βρω κατηγορίες πολλές ελληνικές 3) έχω κατεβάσει εάν υπάρχει κάποιος από εδω που να το έχει το παιχνιδι Real 2012 ποδοσφαίρου και δεν γνωρίζω τι στο διάολο είναι τα stamina που μου ζητάει συνέχεια για να μπορέσω να παίξω και έχω κολλήσει περιμένω νέα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στα εξής ερωτήματα 1) εχω 2 tablet ενα κινέζικο και ένα samsung galaxy tab p5100 3g όταν πάω στο google play στο κινέζικο μου εμφανιζει εάν διαλέξω να κατεβάσω μια εφαρμογή, στα ελληνικά σχόλια χρηστών ενω όταν έχω to samsung όχι. Γιατί γίνετε αυτό? 2) θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω ελληνικές εφαρμογές android ποια site είναι αυτά γιατί δεν μπορώ να βρω κατηγορίες πολλές ελληνικές 3) έχω κατεβάσει εάν υπάρχει κάποιος από εδω που να το έχει το παιχνιδι Real 2012 ποδοσφαίρου και δεν γνωρίζω τι στο διάολο είναι τα stamina που μου ζητάει συνέχεια για να μπορέσω να παίξω και έχω κολλήσει περιμένω νέα σας 1) Mηπως η γλωσσα στα tablets ειναι ελληνικα και αγγλικα αντιστοιχα? 2) Στο play πατα Greek ή Ελληνικα και θα σου βγαλει επιλογες. Εναλλακτικα εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ICS Η ΤΟ Jelly Bean ΣΤΟ Χ2 ΜΟΥ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 8, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piqerass Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 έχω και εγώ μια απορία με την ταμπλετα μου . την φόρτισα στο full ( άναψε πράσινο λαμπάκι ) και όταν την άνοιξα έδειχνε 50% . αυτό που είναι περίεργο πως οι μπαταριά κρατάει για 100% . πρέπει να κάνω κάτι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Να διαγράψεις τα Battery Stats αλλά αν θυμάμαι καλά χρειάζεται root για να το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα. Σχετικά με τον stock browser στο Android... Επιλογή "Exit" δεν υπάρχει;... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα. Σχετικά με τον stock browser στο Android... Επιλογή "Exit" δεν υπάρχει;... :O ο stock όχι. όταν κλείσεις και την τελευταία καρτέλα,τότε κλείνει. οι υπόλοιποι browsers έχουν, κι είναι και καλύτεροι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το skype ακομα δεν εχει προσθεσει την δυνατοτητα να μπαινεις με το account του msn σου ετσι? Οπως γινεται πλεον στην εκδοση για τα pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το skype ακομα δεν εχει προσθεσει την δυνατοτητα να μπαινεις με το account του msn σου ετσι? Οπως γινεται πλεον στην εκδοση για τα pc. Όχι δυστυχώς, χτες προσπαθούσα κι εγώ αλλά μάταια. Το απεγκατέστησα μιας και όλες μου οι επαφές βρίσκονται στο messenger κι αφού περίμενα ότι με το merge απ'το pc θα τις βρω και στο Skype του κινητού αλλά τελικά δεν.. όταν με το καλό το φτιάξουν και στο android θα το ξανακατεβάσω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 καλησπερα κατεβασα τον exdialer για καλυτερη διαχειριση των επαφων και των κλησεων. θελω λοιπον να αντικαταστησω στην αρχικη οθονη τ α shortcuts του android (κλησεις και επαφες) και στη θεση τους να βαλω τα καινουρια. τις συντομευσεις των μηνυματων και το μενου τις κραταω. πως κανω κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ICS Η ΤΟ Jelly Bean ΣΤΟ Χ2 ΜΟΥ? Μπορείς να βάλεις CM10, ή να περιμένεις λίγο καιρό που ακούγεται ότι επιτέλους θα βγει επίσημη αναβάθμιση. Περισσότερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290377&page=641 καλησπερα κατεβασα τον exdialer για καλυτερη διαχειριση των επαφων και των κλησεων. θελω λοιπον να αντικαταστησω στην αρχικη οθονη τ α shortcuts του android (κλησεις και επαφες) και στη θεση τους να βαλω τα καινουρια. τις συντομευσεις των μηνυματων και το μενου τις κραταω. πως κανω κατι τετοιο; Δε μας λες τι λειτουργικό/launcher χρησιμοποιείς. Σε stock android πάντως, μπορείς να βγάλεις τα εικονίδια των προεπιλεγμένων εφαρμογών και να βάλεις τις δικές σου (απλά τα σέρνεις στο "remove" όπως σβήνεις οποιοδήποτε άλλο εικονίδιο από τις αρχικές οθόνες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ο stock όχι. όταν κλείσεις και την τελευταία καρτέλα,τότε κλείνει. οι υπόλοιποι browsers έχουν, κι είναι και καλύτεροι Ποιον προτείνεις; Dolphin; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 χρησιμοποιω την εκδοση 2.3. οταν παταω παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο των επαφων για παραδειγμα δεν κανει κατι. πως λοιπον τα σερνω στο remove οπως λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξεις launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts