konstantinoslp Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ GO SMS PRO για 160: ανοιγεις gosmspro ρυθμισεις/ρυθμίσεις αποστολής/τσεκαρεις "ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις"/υποστηριζόμενες γλώσσες/τσεκάρεις"μέθοδος ελληνικών SMS/ ......DONE Thanks φιλε!!θα το χω στα υποψην..πολυ καταχονιασμενο το χουνε ρε συ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 υπάρχει για android πρόγραμμα που μέσω pc βλέπουμε τις επαφές τα sms και να μπορούμε να γράψουμε - απαντήσουμε sms με το pc? δωρεάν κατά προτίμηση. για το touch hd εχω το jeyo mobile companion Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 την παραμετροποιηση για wifi πως την κανεις? παιζει κανονικα απο μονο του η εχει θεμα??Ενδιαφερον παντως Το πιάνει μόνο του το Wifi Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 λογω ασχετοσύνης :p πως μπορώ να βγάλω το phone απο τη μπαρα κάτω, και να βάλω το call log? δλδ να αλλάξω τις εφαρμογές της μπάρας κάτω(phone,contacts,messaging,apps). γίνεται βασικα? είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 λογω ασχετοσύνης :p πως μπορώ να βγάλω το phone απο τη μπαρα κάτω, και να βάλω το call log? δλδ να αλλάξω τις εφαρμογές της μπάρας κάτω(phone,contacts,messaging,apps). γίνεται βασικα? είμαι root. οποιοδήποτε shortcut στην επιφάνεια εργασίας νομίζω πως μπορείς με πατημένο το δάχτυλο να το μεταφέρεις στην κάτω μπάρα.... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις ποιον lancher χρησιμοποιείς;και σε εμένα έτσι μπορείς να τις αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 υπάρχει για android πρόγραμμα που μέσω pc βλέπουμε τις επαφές τα sms και να μπορούμε να γράψουμε - απαντήσουμε sms με το pc? δωρεάν κατά προτίμηση. για το touch hd εχω το jeyo mobile companion https://market.android.com/details?id=com.MarcelloAlbano.LazyDroidServer Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas157 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ποιον lancher χρησιμοποιείς;και σε εμένα έτσι μπορείς να τις αλλάξεις στοκ όλα. lg optimus 2x, 2.2.1, v10e. θα γράψω και στο thread του κινητου καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 στοκ όλα. lg optimus 2x, 2.2.1, v10e. θα γράψω και στο thread του κινητου καλύτερα... δες μήπως έχει πουθενά στις ρυθμίσεις του καμιά επιλογή για αλλαγή των εφαρμογών που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 μπααα. έτσι μου βγαινει ένα καλάθι κει κάτω, για να το διαγράψεις από τις ρυθμίσεις/adw launcher μπορείς να πάς τον κάδο στην επάνω μεριά... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias_xxx Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα κι απο εμένα, είμαι καινούργιος στον κόσμο του Android και ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω κατεβάσει καποιες εφαρμογές απο το market καθώς επίσης και το ASTRO File manager για να διαχειριζομαι τις εφαρμογες μου και τα αρχεία μου. Η Ερώτηση είναι , πώς μπορώ να σβήσω μια εφαρμογή (την βαρέθηκα ή δεν μου αρέσει..) τελείως από το κιν.??? (πήγα στο search του ASTRO File manager και την πληκτρολογησα για να μου την εμφανιση στην microSD αλλα τπτ!) Please HELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπέρα κι απο εμένα, είμαι καινούργιος στον κόσμο του Android και ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω κατεβάσει καποιες εφαρμογές απο το market καθώς επίσης και το ASTRO File manager για να διαχειριζομαι τις εφαρμογες μου και τα αρχεία μου. Η Ερώτηση είναι , πώς μπορώ να σβήσω μια εφαρμογή (την βαρέθηκα ή δεν μου αρέσει..) τελείως από το κιν.??? (πήγα στο search του ASTRO File manager και την πληκτρολογησα για να μου την εμφανιση στην microSD αλλα τπτ!) Please HELP! Και γιατί δεν πας ρυθμίσεις/εφαρμογές /διαχείριση εφαρμογών/η λήψη ολοκληρώθηκε βρες την εφαρμογή πατά πάνω της και πατά εκεί πού λέει απεγκατάσταση Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θα ηθελα να κανω μια noob ερωτηση! Οταν μεταφερουμε εμεις ενα μερος της εφαρμογης στη καρτα sd, σε ποιον φακελο αποθηκευονται? Και οταν κανουμε backup με το titanium, τα παιρνει κανονικα ολα τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Θα ηθελα να κανω μια noob ερωτηση! Οταν μεταφερουμε εμεις ενα μερος της εφαρμογης στη καρτα sd, σε ποιον φακελο αποθηκευονται? Και οταν κανουμε backup με το titanium, τα παιρνει κανονικα ολα τα δεδομενα? Οταν κανουμε app2sd τις ιδιες τις εφαρμογες τις αποθηκευει στον φακελο .android_secure.Τα δεδομενα των εφαρμογων αποθηκευονται στο Android -> Data.Οταν κανουμε backup ολων των εφαρμογων τις παιρνει ολες κανονικα με τα δεδομενα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Οταν κανουμε app2sd τις ιδιες τις εφαρμογες τις αποθηκευει στον φακελο .android_secure.Τα δεδομενα των εφαρμογων αποθηκευονται στο Android -> Data.Οταν κανουμε backup ολων των εφαρμογων τις παιρνει ολες κανονικα με τα δεδομενα τους H Rom μου υποστηριζει κανονικα a2sd, ομως ο φακελος .android_secure ειναι αδειος. Στον φακελο Android / Data, υπαρχουν οι φακελοι των εφαρμογων που υπηρχαν και πριν κανω χειροκινητα τη μεταφορα. Το εκανα για καποια παιχνιδια και εφαρμογες που πιαναν πιο πολυ χωρο στην εσωτερικη, και συμφωνα και με το Titanium κερδισα περιπου 40mb. Και ρωταω γιατι αυτα δεν ειδα που πηγαν! Απο τη μεταφορα τους, ελευθερωθηκε και λιγος χωρος απο την a2sd, αν και δεν το εκανα γι αυτο, ειχα παρα πολυ χωρο στην a2sd+ αλλα παρ'ολα αυτα μου γεμισε πιο γρηγορα απ'οτι πιστευα η internal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 H ρομ σου ειναι 2.3?Συνηθως οι εγκατεστημενες εφαρμογες στην sd δεν φαινονται απο τους file managers του κινητου.Μονο με υπολογιστη μπορεις να τις δεις στον φακελο android_secure o οποιος φαινεται αδειος απ'το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδιά μια απορία....έχω ένα archos tablet 101, κατά καιρούς μου βγάζει όταν πάω να κάνω αναβάθμιση σε κάποια εφαρμογή, ΄΄η μνήμη δεν επαρκεί΄΄, τι πρέπει να κάνω ώστε να μην μου βγάζει αυτό το μηνυμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 H ρομ σου ειναι 2.3?Συνηθως οι εγκατεστημενες εφαρμογες στην sd δεν φαινονται απο τους file managers του κινητου.Μονο με υπολογιστη μπορεις να τις δεις στον φακελο android_secure o οποιος φαινεται αδειος απ'το κινητο. Ναι η ρομ ειναι 2.3.7 Οντως απο το pc φαινεται κανονικα ο φακελος, και εχει και μεγεθος 750mb τρομαρα του :D Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα...!! πριν λιγες μερες περασα στο κινητο μου (xperia x8) μια custom rom (οποτε δεν ειμαι και τοσο newbie :P ) και συγκεκριμενα την floyo 0.25. ολα δουλευουν μια χαρα...! και εδω ερχεται το noobadiko προβλημα..! δεν μπορω να στειλω μηνυμα πάνω απο 60 χαρακτηρες..! με εχει 2 μεθοδους εισοδου android πληκτρολογιο και htc_ime και οποιο και να χρησιμοποιησω το αποτελεσμα ιδιο...εχω ψαξει στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω καμια ρυθμιση οπως στην στοκ ρομ...γραφω ελληνικα μικρα αλλα και κεφαλαια παλι το ιδιο προβλημα.... καμια ιδεα...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα...!! πριν λιγες μερες περασα στο κινητο μου (xperia x8) μια custom rom (οποτε δεν ειμαι και τοσο newbie :P ) και συγκεκριμενα την floyo 0.25. ολα δουλευουν μια χαρα...! και εδω ερχεται το noobadiko προβλημα..! δεν μπορω να στειλω μηνυμα πάνω απο 60 χαρακτηρες..! με εχει 2 μεθοδους εισοδου android πληκτρολογιο και htc_ime και οποιο και να χρησιμοποιησω το αποτελεσμα ιδιο...εχω ψαξει στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω καμια ρυθμιση οπως στην στοκ ρομ...γραφω ελληνικα μικρα αλλα και κεφαλαια παλι το ιδιο προβλημα.... καμια ιδεα...; μηπως να δοκιμαζες με καμια εφαρμογη εκτος της μαμισιας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καλησπερα...!! πριν λιγες μερες περασα στο κινητο μου (xperia x8) μια custom rom (οποτε δεν ειμαι και τοσο newbie :P ) και συγκεκριμενα την floyo 0.25. ολα δουλευουν μια χαρα...! και εδω ερχεται το noobadiko προβλημα..! δεν μπορω να στειλω μηνυμα πάνω απο 60 χαρακτηρες..! με εχει 2 μεθοδους εισοδου android πληκτρολογιο και htc_ime και οποιο και να χρησιμοποιησω το αποτελεσμα ιδιο...εχω ψαξει στις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω καμια ρυθμιση οπως στην στοκ ρομ...γραφω ελληνικα μικρα αλλα και κεφαλαια παλι το ιδιο προβλημα.... καμια ιδεα...; Κατέβασε την εφαρμογή handcent sms. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Κατέβασε την εφαρμογή handcent sms. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk ολα ρολοι........................!!!!! ;) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Λοιπον καταρχην καλησπερα εδω και 2 χρονια χρησιμοποιουσα iphone 3g, τωρα πηρα το xperia mini (το καινουριο) και νιωθω λιγο εξω απο τα νερα μου!! θελω να ρωτησω λοιπον γιατι απο οταν πηρα το κινητο και χωρις να εχω βαλει τιποτα εγω μεσα οι καρτα μνημης ενω ειναι 2gb ειχε ελευθερα τα 780mb?τι εχει προεγκατεστειμενο και τρωει τοσο πολυ χωρο? 2ον υπαρχει καποιο site ή οτιδηποτε να κατεβαζω εφαρμογες και να τις παιρναω στο κινητο απο το Pc μεσω του Astro? 3ον καποιο link για το πως γινετε το root?δοκιμασα να ψαξω στο φορουμ αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο root για το x10 mini (st15) και για το xperia mini (sk17) Ευχαριστω εκ των προτερων Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Λοιπον καταρχην καλησπερα εδω και 2 χρονια χρησιμοποιουσα iphone 3g, τωρα πηρα το xperia mini (το καινουριο) και νιωθω λιγο εξω απο τα νερα μου!! θελω να ρωτησω λοιπον γιατι απο οταν πηρα το κινητο και χωρις να εχω βαλει τιποτα εγω μεσα οι καρτα μνημης ενω ειναι 2gb ειχε ελευθερα τα 780mb?τι εχει προεγκατεστειμενο και τρωει τοσο πολυ χωρο? 2ον υπαρχει καποιο site ή οτιδηποτε να κατεβαζω εφαρμογες και να τις παιρναω στο κινητο απο το Pc μεσω του Astro? 3ον καποιο link για το πως γινετε το root?δοκιμασα να ψαξω στο φορουμ αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο root για το x10 mini (st15) και για το xperia mini (sk17) Ευχαριστω εκ των προτερων Χρήστος καλησπερα φιλε.η καρτα μνημης εχει μεσα κατι βλακειες της sony.κατι βιντεακια που δεν χρειαζεσαι.ο,τι εχει να κανει με φωτο και βιντεο σβηστα αφοβα.(συνδεσε το κινητο με το πισι και βρες τα) απο κει και περα εχει και κατι ηχους και λοιπα.ο,τι δεν ειναι φακελος αρχειου συστηματος ή εφαρμογης της google το κραταμε!:) αν θες επισημο site ειναι αυτο https://market.android.com/ αλλα οταν πατησεις εγκατασταση,στα περναει στο κινητο απευθειας οταν βρεις wifi.για να κατεβασεις τα αρχεια στο πισι και μετα στην καρτα μνημης αρκει να ψαξεις στο google.υπαρχουν δεκαδες sites.να θυμασαι οτι oι εφαρμογες του android εχουν καταληξη .apk οσο για το root.επειδη ειναι καινουριο κινητο,δεν εχει βγει ακομα καποιος ευκολος τροπος να γινει ρουτ.περισσοτερα δες εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216783 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts