Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και με αυτόν τον επαχθή περιορισμό που βάλανε εξηγείται πλέον και απαντάται η ερώτησή μου ΠΩΣ ΗΤΑΝ δυνατόν να προσφέρουν δωρεάν μια υπηρεσία που έκανε κλήσεις σε κινητό τηλέφωνο δωρεάν!!!

Από την άλλη ώμος αν σκεφτείς ότι στέλνεις 30χ10 =300 + (300 η απαντήσεις);) μηνύματα το μήνα και αυτό με 2,77 euro για πάντα, δεν είναι και μικρή υπηρεσία...!!!:)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα μου,

επαφές,

μηνύματα,

ιστορικό κλησεων

από το Sony Ericcson X10 mini pro στο HTC Desire Z.

Κάποιος εύκολος τρόπος ?

Edited by nitrodr125

Δοκιμασε με το myphone explorer. Οδηγιες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311983

Edit: Για το ιστορικο κλησεων δε νομιζω να γινεται

Pffff...

καλησπερα σε ολουσ..εχω ενα θεμα.πριν λιγεσ μερεσ πηρα το arc κ θελω να κανω μια ερωτηση.μεσα στο μενου μηπωσ υπαρχει προγραμμα φακελων??

πχ για παιχνιδια κ να βαλω ολα τα παιχνιδια μεσα αλλα οχι στη επιφανεια εργασιασ αλλα μεσα στο μενου.. για να μην γυρναω ''σελιδεσ ''μεχρι να βρω αυτο που θελω...μηπωσ υπαρχει κατι τετοιο?ευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπερα σε ολουσ..εχω ενα θεμα.πριν λιγεσ μερεσ πηρα το arc κ θελω να κανω μια ερωτηση.μεσα στο μενου μηπωσ υπαρχει προγραμμα φακελων??

πχ για παιχνιδια κ να βαλω ολα τα παιχνιδια μεσα αλλα οχι στη επιφανεια εργασιασ αλλα μεσα στο μενου.. για να μην γυρναω ''σελιδεσ ''μεχρι να βρω αυτο που θελω...μηπωσ υπαρχει κατι τετοιο?ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγω το εχω κανει αυτο βαζοντας τον Go launcher(δωρεαν στο μαρκετ).

Κανει αυτο που θες και αλλα.

Go launcher EX

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

εχω το nexus s και μου μπλοκαρε το μοτιβο...και ζηταει το λογαριασμο google kai τον κωδικο τον οποιο εχω ξεχασει....μηποσ ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω για να ξεκληδωδσει....help please...............

εχω το nexus s και μου μπλοκαρε το μοτιβο...και ζηταει το λογαριασμο google kai τον κωδικο τον οποιο εχω ξεχασει....μηποσ ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω για να ξεκληδωδσει....help please...............

Νομίζω αν δεν ξέρεις το κωδικό δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Θελω να προσθέσω δικο μου ηχο στις ειδοποιήσεις των sms αλλα παρατηρω πως δεν δεχετε mp3 αλλα μονο αρχεια σε κατάληξη ogg ( σε Nexus rom).

Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα mp3 σε ogg;

Θελω να προσθέσω δικο μου ηχο στις ειδοποιήσεις των sms αλλα παρατηρω πως δεν δεχετε mp3 αλλα μονο αρχεια σε κατάληξη ogg ( σε Nexus rom).

Υπαρχει καποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα mp3 σε ogg;

Προγράμματα για μετατροπή ogg σε mp3 υπάρχουν και με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλά. Ωστόσο μπορείς να βάλεις νομίζω και mp3 σαν ήχο κλήσης/μηνύματος ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Δημιουργήστε στην κάρτα μνήμης ένα φάκελο με όνομα "media" και μέσα σ' αυτόν ένα φάκελο με όνομα "audio". Μέσα στο φάκελο “audio”, δημιουργήστε άλλους 3 υποφακέλους με ονόματα "alarms", "notifications" και "ringtones". Σε αυτούς τους φακέλους, αναλόγως με το αν θέλετε ήχο ξυπνητηριού, ειδοποιήσεων, ή ήχο κλήσης αντίστοιχα, περνάτε τα .mp3 που θέλετε και μπορείτε στη συνέχεια να τα επιλέξετε ως ήχο κλήσης από τις ρυθμίσεις.

Τhe end of an era...

GALAΧΥ S2

CUSTOM ROM 2.3.3 ΚΑΙ CUSTOM ROM 2.3.4

μου εχει παρουσιαστει αρκετες φορες, προσωπικα δεν μπορω να δω βελτιωση με την 2.3.4.

αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το μεγαλο προβλημα ειναι το awake σε μενα οταν ενεργοποιητε μου τρωει 10% μπαταρια ανα ωρα

θεωρω οτι αυτο παρουσιαζεται απο διαφορα προγραμματα που εχει απο default το galaxy πχ google maps καθως και απο εφαρμογες που ειναι στο market . εχω παρατηρησει οτι μεγαλος αριθμος εφαρμογων δεν αφηνει το κινητο να πεσει σε αδρανεια μαλιστα μεσα στο market to γραφουν , δυστιχος απο τα 90 προγραμματα που ειχα τα 25 εχουν (για ανεξηγητους λογους!!!!!) αυτην την ιδιοτητα με αποτελεσμα να αιμοραγει η μπαταρια μου , τωρα τα εχω περιορησει σε 5 και η συχνοτητα του drain εχει περιορηστει αισθητα (μια φορα την ημερα 20% απωλια)

για να δειτε την διαφορα εγω με τις 100 εφαρμογες ειχα με τα βιας 24 ωρες αυτονομια

ενω φιλος ΜΕ 2.3.3 ρομ Κ2 (η χειροτερη αποτι λενε ) ΚΑΙ 0 εφαρμογες απο μαρκετ του κρατουσε για πλακα 3 μερες και κατι ψηλα !!!

προσωπικα το android για αυτο τον λογο με εχει ψιλοαπογοητευσει και εχω χασει την εμπιστοσηνη του διοτι χρησημοποιω το κινητο για ξυπνητηρι..

ελπιζω με την νεα rom να διορθωθει το προβλημα ή τουλαχιστων απο τα παιδια απο το xda..

ειναι αποδεκτο να εχω μια ferrari και να την γλενταω και ας μου ρουφαει ολη την βενζινη για πλακα

αλλα δεν ειναι αποδεκτο οταν την εχω στο γκαραζ να χανω μισο ντεποζιτο για το τιποτα!!!!!!!:(

• Administrators

Τίποτα... μόνο hard reset και στήσιμο από την αρχή.

Modpic.gif

Μπορω να εγκαταστησω εφαρμογη απο το market μεσω υπολογιστη?

Ναι μπορείς.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Μηπως μπορεις να μου πεις αναλυτικα τον τροπο?

ευχαριστω

Πας στο market.android.com κανείς log-in επιλέγεις την εφαρμογή που θες πατάς εγκατάσταση και θα κατέβει στο κινητό σου.

Πας στο market.android.com κανείς log-in επιλέγεις την εφαρμογή που θες πατάς εγκατάσταση και θα κατέβει στο κινητό σου.

Θελω να κατεβασω την εφαρμογη στον υπολογιστη και απο τον η/υ στο κινητο.

Δεν γίνεται..!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλησπερα παιδια!!!

προσφατα αγορασα το ideos x5 apo wind...

προσπαθησα να στειλω κατι αρχεια μεσω bluetooth στο s5230(samsung/απλο κινιτο...) της κοπελιας κ διαπιστωσα πωσ μαλλον δν εινια απλη υποθεση...(τουλαχιστον για μενα..τον ασχετο...:()το ideos x5 στελνει μονο στο xperia ενος φιλου που εχει κ αυτο android...ενας αλλος φιλος εχει 1htc με win mobile...(αποτυχια κ εκει....)

Ξερει κανεις τιποτα για το θεμα μου....!?

Καλησπερα παιδια!!!

προσφατα αγορασα το ideos x5 apo wind...

προσπαθησα να στειλω κατι αρχεια μεσω bluetooth στο s5230(samsung/απλο κινιτο...) της κοπελιας κ διαπιστωσα πωσ μαλλον δν εινια απλη υποθεση...(τουλαχιστον για μενα..τον ασχετο...:()το ideos x5 στελνει μονο στο xperia ενος φιλου που εχει κ αυτο android...ενας αλλος φιλος εχει 1htc με win mobile...(αποτυχια κ εκει....)

Ξερει κανεις τιποτα για το θεμα μου....!?

Χμμμ. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, αλλά αυτό που προτείνω είναι να βάλεις στο μάρκετ την λέξη bluetooth και να κατεβάσεις καμιά εφαρμογή. Λογικά μετά θα κάνεις την δουλειά σου. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

μονο απο "ανεπισημα" sites!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Administrators
μονο απο "ανεπισημα" sites!

...για τα οποία δεν συζητάμε εδώ. :rolleyes:

(το αναφέρω για να προλάβω σχετικές ερωτήσεις)

Modpic.gif

Με αφορμη το παραπανω κοιταξα να το δοκιμάσω και διαπίστωσα πως στο προφιλ μου δεν αναφέρονται συσκευές.

Παραξεμο γιατι νομιζω πως στην αρχη έγραφε και την συσκευή αλλα και την υπηρεσία που χρισιμοποιω.

Το θεμα τωρα ειναι πως να δηλώσω τη συσκευη μου στο μαρκετ ωστε να μπορω να στέλνω εφαρμογες στο κινητο;

• Administrators
Με αφορμη το παραπανω κοιταξα να το δοκιμάσω και διαπίστωσα πως στο προφιλ μου δεν αναφέρονται συσκευές.

Παραξεμο γιατι νομιζω πως στην αρχη έγραφε και την συσκευή αλλα και την υπηρεσία που χρισιμοποιω.

Το θεμα τωρα ειναι πως να δηλώσω τη συσκευη μου στο μαρκετ ωστε να μπορω να στέλνω εφαρμογες στο κινητο;

Δώσε του λίγο χρόνο, είναι πρόβλημα του market. Μετά από κάποια στιγμή θα τη βλέπεις πάλι.

Modpic.gif

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned