Ippotas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γιατι ενω καποτε ειχα περασει το igo και επαιζε full screen τωρα το ξανα περασα το ιδιο αρχειο και μου το δειχνει στο μισο της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να πέρασες ακριβώς το ίδιο αρχείο στο ίδιο κινητό και να είχες αυτό το πρόβλημα ;) Για δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Είπα να φτιάξω νέο θέμα για να μην γίνει μπέρδεμα με τις γενικές εφαρμογές και παιχνίδια του SGSII επειδή θέλει "λεπτό" χειρισμό το Chainfire 3D. Αν ξέρει κάποιος ποιά παιχνίδια χρειάζονται Plugins και ποιά, ας τα γράψει. How To - Chainfire 3D Κατεβάζουμε από το Market το Chainfire 3D. Στο google ψάχνουμε και βρίσκουμε τα plugins του Chainfire. Για κάποιο λόγο δεν επιτρέπεται το ανέβασμα τους στο Market, ούτε στο XDA άρα δεν θα ρισκάρω να τα ποστάρω εδώ. Τα plugins συνήθως είναι ένα αρχείο ZIP που περιέρχει 3 ακόμα ZIP τα οποία το καθένα περιέχει από ένα αρχείο .so. Βάζουμε τα 3 zip αρχεία (nvidia.zip, qualcomm.zip, powervr.zip) στο /sdcard/ Ανοίγουμε το Chainfire 3D και πατάμε Install Plugin. Τα βάζουμε ένα ένα και τα τρία. Τώρα κάθε φορά που θέλουμε να τρέξουμε ένα παιχνίδι, αναλόγως ποιό Plugin χρειάζεται, πάμε στο [Chainfire 3D/B]> Default OpenGL Settings> Use plugin και διαλέγουμε αυτό που αντιστοιχεί στο παιχνίδι. Όταν τελειώσουμε, μην ξεχάσετε να γυρίσετε την επιλογή plugin σε NONE. Nvidia Working: Fruit Ninja THD Guerilla Bob THD* Pinball HD for Tegra My First Train Setz Not Working: Riptide GP Bang Bang Racing *Παίζει και χωρίς το Plugin Qualcomm Working: Bruce Lee: Dragon Warrior - Με χάλια γραφικά. Στην ουσία δεν είναι playbale. Ίσως με κάποια ρύθμιση στο Chainfire να δουλέψει. Disclaimer: Αν θέλετε να αγοράσετε τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχετε στο νου σας οτι χρειάζεται τουλάχιστον 1ghz επεξεργαστής. Μερικά ίσως να παίζουνε και σε μικρότερους επεξεργαστές, δεν είναι εξακριβωμένο. Edited May 31, 2011 by saliez Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα νεος στο android και θα ήθελα μια βοηθεια(αν γινεται): μπορώ να φτιάξω φακέλους στο μενου του κινητού μου ώστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές χύμα???(πχ ενα φάκελο παιχνίδια και να είναι όλες εκεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα νεος στο android και θα ήθελα μια βοηθεια(αν γινεται): μπορώ να φτιάξω φακέλους στο μενου του κινητού μου ώστε να μην είναι όλες οι εφαρμογές χύμα???(πχ ενα φάκελο παιχνίδια και να είναι όλες εκεί) 2 συμβουλές 1. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις στο menu οτιδήποτε, άστα χύμα. Φτιάξε καλύτερα φακέλους στην επιφάνεια εργασίας. Πιο βολικό, πιο "Android". Αυτός είναι ο ρόλος της εξάλλου, να φιλοξενεί τα πάντα ωστέ να είναι άμεσα προσβάσιμα! 2. Αν πρέπει οπωσδήποτε, θα χρειαστεί να βάλεις κάποιον Launcher που να έχει τη δυνατότητα αυτή. Είτε Go Launcher είτε κάτι παρόμοιο. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γεια σας ειμαι και εγω αλλος ενας νεος χρηστης android αλλα και του forum,αγορασα το o2x πριν 2 μερες αλλα σημερα για καποιο λογο εξαφανιστηκε το shortcut του μαρκετ και απο την αρχικη οθονη αλλα και απο της εφαρμογες.μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το επαναφερω?να πω πως χτες το τηλεφωνο το εκανα root αν εχει αυτο καποια σχεση δηλαδη αλλα το μαρκετ χαθηκε ην αλλη μερα.ευχαριστω προκαταβολικα για τισ απαντησεις και καλως σας βρηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Γεια σας ειμαι και εγω αλλος ενας νεος χρηστης android αλλα και του forum,αγορασα το o2x πριν 2 μερες αλλα σημερα για καποιο λογο εξαφανιστηκε το shortcut του μαρκετ και απο την αρχικη οθονη αλλα και απο της εφαρμογες.μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το επαναφερω?να πω πως χτες το τηλεφωνο το εκανα root αν εχει αυτο καποια σχεση δηλαδη αλλα το μαρκετ χαθηκε ην αλλη μερα.ευχαριστω προκαταβολικα για τισ απαντησεις και καλως σας βρηκα :) Καλησπέρα σου και καλώς ήρθες. Για κάποιο λόγο σβήστηκε το Market από το system, έχεις δοκιμάσει να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό; Αν δεν γίνεται τίποτα διάβασε εδώ. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις το vending.apk και με το root explorer να το κάνεις copy στο /system/app, μετά κάνεις install το vending.apk και μετά μια επανεκκίνηση και είσαι οκ! Επίσης να προσθέσω οτι η διανομή του vending.apk(market) είναι παράνομη, οπότε θα χρειαστεί να το ψάξεις μόνος σου. ( Ναι ξέρω το είχες στο κινητό σου, αλλά ακόμα και έτσι οι Όροι Πρόσβασης και Χρήσης μου εμποδίζουν να σου δώσω απευθείας link) Και τέλος, μια φιλική συμβουλή. Όταν διαβάζεις έναν οδηγό - που φαντάζομαι δεν το διάβασες εδώ πέρα μια και το o2x είναι αμερικάνικο - και κάτι πάει στραβά, είναι σωστό να απευθύνεσαι εκεί. Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα που έχει ξανασυμβεί. Anyways, αν κάνεις αυτά που σου είπα δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited June 1, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ευχαριστω φιλε saliez.τι ενοεις αμερικανικο το οχ2? εγω ελεγα για το optimus 2x παντως.και εκανα ροοτ συνφωνα με το how-to του agekalp.τελος παντων το το vending.apk to εκανα με την διαδικασια που μου ειπες αλλα install δεν κανει.ευχαριστω παντως θα το ψαξω και παραπανω μονος μου γιατι καταλαβαινω οτι μπορει να σε πρηζω με χαζες αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αν προσεξεις εγραψες o2x στο πρωτο σου ποστ πανω, που ειναι οντως αμερικανικο μοντελο! Ενα γραμμα αλλαζει ολο το νοημα οπως καταλαβαινεις. Εκανες αυτο που σου ειπα με τον root explorer; Πρεπει να το βαλεις στο φακελο /system/app και μετα install, αλλιως δεν προκειται να δουλεψει! Παρεπιπτοντως υπαρχει αντιστοιχο θεμα για το κινητο σου μιας και εχεις το Ελληνικο, ειναι στα lg android phones. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για ποιο λογο ακριβως χρειαζεται to chainfire 3d χωρις αυτο δεν παιζουν τα παιχνιδια? Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπάρχουν παιχνίδια που βρίσκονται στην tegra zone και υποστηρίζονται (στα χαρτιά μόνο) από συσκευές με τον επεξεργαστή nvidia tegra. Τα παιχνίδια αυτα δεν μπορείς να τα παίξεις χωρίς το chainfire ;) Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ευχαριστω φιλε saliez.τι ενοεις αμερικανικο το οχ2? εγω ελεγα για το optimus 2x παντως.και εκανα ροοτ συνφωνα με το how-to του agekalp.τελος παντων το το vending.apk to εκανα με την διαδικασια που μου ειπες αλλα install δεν κανει.ευχαριστω παντως θα το ψαξω και παραπανω μονος μου γιατι καταλαβαινω οτι μπορει να σε πρηζω με χαζες αποριες. To αμερικάνικο είναι το T-Mobile G2X. Εσύ έχεις το Optimus 2X. Καλύτερα να κάνεις Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων από Ρυθμίσεις - Απόρρητο και θα χάσεις ό,τι έχει μέσα η μνήμη του τηλεφώνου. Αν κάνεις αυτό που σου είπε ο saliez κατά πάσα πιθανότητα θα τρως συνέχεια force close και δε θα ανοίγει καν το Market. Πρέπει να βρεις ίδιο version του vending.apk με αυτό που είχες ήδη. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ah. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, παρόλα αυτά αν κάνει επαναφορά εργοστασιακών πως θα βοηθήσει αν λείπει ήδη το market από το system; Όσο για τα force closes δεν είμαι σίγουρος οτι θα συμβεί αυτό αλλά οκ, υπάρχουν μερικές πιθανότητες. Εγώ θα του πρότεινα να περάσει ολόκληρο firmware από πάνω του για να είναι εξασφαλισμένος αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Γίνεται με προπλρηρωμένες κανονικότατα, στην τράπεζα που θα πας, θα τους πεις ξεκάθαρα οτι θες μια debit κάρτα ειδικά για online αγορές. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με Paysafe γινεται να αγορασω εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Με Paysafe γινεται να αγορασω εφαρμογες? Όχι ακόμα. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Γεια χαρα σε ολουσ... κατεβασα μερικες εφαρμογες απο το μαρκετ αλλα μερικες δε μου αρεσουν .... μπορω να της απεγκαταστησω και αν ναι πως γινεται? στην αρχικη οθονη πηγενοντας αριστερα βγαινει το ε-μαιλ μπορω να αλαξω και να βαλω κατι αλλο εκει η να αλαξω την σειρα πχ να βγαινει το μηνυμα ? στο μενου μπορω να βαλω σε κατηγοριες τα εικονιδια πχ παιχνιδια , μουσικες εφαρμογες κτλ...? :) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Για την απεγκατάσταση, πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και πατώντας σε οποιαδήποτε εφαρμογή μπορείς να την απεγκαταστήσεις. Μιας και βλέπω ότι έχεις το wildfire, κοίταξε στα links της υπογραφής μου και θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν ;) Για να αφαιρέσεις το widget μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα πάνω του και να το μετακινήσεις προς τα κάτω στην οθόνη ;) Στο μενού δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους, παρά μόνο με κάποιον εναλλακτικό launcher (εφαρμογή) όπως το go launcher. Αν δε θες να αλλάξεις launcher, μπορείς να κάνεις φακέλους στις αρχικές οθόνες :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εκανα RESTORE και μετά κώλυσε το τηλ (LG p990 2x) στην αρχή στο ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ LG, τη κάνω??? βγάζω την μπαταριά..ας πούμε??? HELP...!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εκανα RESTORE και μετά κώλυσε το τηλ (LG p990 2x) στην αρχή στο ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ LG, τη κάνω??? βγάζω την μπαταριά..ας πούμε??? HELP...!!!:( Βγάζεις την μπαταρία και μπαίνεις σε cwm. Σου προτείνω να κάνεις wipe cache/dalvik και reboot. Αν ξανακολλήσει, τότε ξανά cwm wipe cache/dalvik αλλά και data wipe. Reboot. Αν πάλι κολλήσει... full wipe και πέρασμα νέας ρομ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Βγάζεις την μπαταρία και μπαίνεις σε cwm. Σου προτείνω να κάνεις wipe cache/dalvik και reboot. Αν ξανακολλήσει, τότε ξανά cwm wipe cache/dalvik αλλά και data wipe. Reboot. Αν πάλι κολλήσει... full wipe και πέρασμα νέας ρομ. Kαλα τα λες αλλά πως κάνω τα παραπάνω...... είμαι καινούργιος στο χώρο, είχα κάνει root & Clockwork Recovery & BACKUP, όλα τα παραπάνω με μαμά ROΜ αλλά ήθελα να επαναφέρω το τηλ από το BACKUP που είχα πάρει....!!! με RESTORE αλλά προφανώς κάτι δεν πήγε καλά.....HELP.! EDIT: πατώντας το ON/OF συνχρονος το σπιτάκι και το volium μπήκα σε ClockworkMod Recovery. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ..??? από την κατάσταση που είμαι μπορώ να περάσω την Stock Rom στο LG 2X όπως λέει εδώ (και ακολουθώντας την διαδικασία???) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 ολα ο.κ. το επανέφερα με την Stock Rom στο LG 2X http://s1.directupload.net/images/110602/oios2pmk.png Edited June 2, 2011 by mariodj Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Μόλις πήρα για πρώτη φορά συσκευή με Android (HTC Desire HD) και επειδή δεν ξέρω για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες συγχρονισμού που έχει το Android, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται τα παρακάτω και με ποιες εφαρμογές: να παίρνω με Exchange Sync τα email μου από gmail και από το email της δουλειάς μου να συγχρονίζεται το calendar με το exchange calendar της δουλειάς και αν είναι δυνατόν και με το google calendar να συγχρονίζονται τα tasks με τα tasks του gmail να συγχρονίζονται τα calendar/tasks/notes με το outlook του home pc (μέσω usb) Γίνονται? Ή ζητάω πολλά? :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα εγκατεστησα για android το ebuddy σε ενα Galaxy s2 το προβλημα μου είναι οτι στο facebook και να κάνω log out me δείχνει συνεχεια μεσα. είχε ποτε κανείς παρομοιο προβλημα? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Μόλις πήρα για πρώτη φορά συσκευή με Android (HTC Desire HD) και επειδή δεν ξέρω για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες συγχρονισμού που έχει το Android, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται τα παρακάτω και με ποιες εφαρμογές: να παίρνω με Exchange Sync τα email μου από gmail και από το email της δουλειάς μου να συγχρονίζεται το calendar με το exchange calendar της δουλειάς και αν είναι δυνατόν και με το google calendar να συγχρονίζονται τα tasks με τα tasks του gmail να συγχρονίζονται τα calendar/tasks/notes με το outlook του home pc (μέσω usb) Γίνονται? Ή ζητάω πολλά? :) Ευχαριστώ προκαταβολικά Δεν είμαι pro σε αυτό το θέμα, αλλά! Νομίζω το κόλπο είναι το εξής, να βάλεις - όχι από το κινητό - το gmail να συγχρονίζεται με αυτά, πρέπει να έχει επιλογές. Αφού το κάνεις αυτό, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να έχεις στις ρυθμίσεις/λογαριασμοί τον αυτόματο συγχρονισμό ενεργοποιημένο και φυσικά κάποιο data ή wifi. That's it more or less Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 ... Νομίζω το κόλπο είναι το εξής, να βάλεις - όχι από το κινητό - το gmail να συγχρονίζεται με αυτά, πρέπει να έχει επιλογές. ... Γίνεται να συγχρονιστεί το google calendar με το calendar στον exchange server του γραφείου χωρίς τη μεσολάβηση του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Γίνεται να συγχρονιστεί το google calendar με το calendar στον exchange server του γραφείου χωρίς τη μεσολάβηση του κινητού? Κοίταξε, αν συγχρονίζεται οτιδήποτε με το gmail, αυτομάτως σημαίνει οτι συγχρονίζεται και το κινητό σου. Βρήκα ένα ενδιαφέρον ποστ εδώ, αν δεν σου κάνει πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ολόκληρο το thread. Σίγουρα θα υπάρχει η απάντηση που θες εκεί πέρα. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts