Jump to content

Android έως 350 ευρώ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για ένα νέο τηλέφωνο έως 350 ευρώ. Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι το browsing, γρήγορη φόρτιση, καλή μπαταρία, οθόνη έως 5.5 ίντσες..

Η αγορά θα γίνει από εξωτερικό, εκτός και εάν βρεθεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία από Ελλάδα!! :)

Sent from the future

Το Huawei honor 8 νομίζω θα σε καλύψει. Αγορά από Ελλάδα με εγγύηση, υποστήριξη για όλες τις μπάντες 4g, γρήγορη φόρτιση και πολύ δυνατή κάμερα. Φοράει nougat, θα έχει επίσημη υποστήριξη software για τουλάχιστον 2 χρόνια και με 4GB ram δεν θα έχεις θέμα ότι χρήση και να κάνεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλημέρα.Αν είναι αγορά από εξωτερικό θα πρότεινα Xiaomi 5s.

Αν είναι από Ελλάδα τότε ίσως HONOR 8 ή Xperia X Performance ή LG G5se.

Ωραίο το Huawei honor 8 και θα μπεί στην λίστα αλλά ώρα είμαι με το Huawei mate 8 και έλεγα να αλλάξω εταιρία. Ωστόσο θα μπεί στα υπόψην σίγουρα.

Sent from the future

Καλημέρα.Αν είναι αγορά από εξωτερικό θα πρότεινα Xiaomi 5s.

Αν είναι από Ελλάδα τότε ίσως HONOR 8 ή Xperia X Performance ή LG G5se.

Συμφωνώ απόλυτα...

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για ένα νέο τηλέφωνο έως 350 ευρώ. Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι το browsing, γρήγορη φόρτιση, καλή μπαταρία, οθόνη έως 5.5 ίντσες..

Η αγορά θα γίνει από εξωτερικό, εκτός και εάν βρεθεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία από Ελλάδα!! :)

Sent from the future

Ένα Oneplus 3t με 380€ πιστεύω θα ήσουν καλά. Μεταχειρισμένο.

Nokia 8800 Scirocco

παντως το χιοαμι σε ενα πραμα ειναι καλυτερο απο το Honor 8 , στα χαρτια ...

το honor παει τρενο , μην το σκεφτεσαι !

To Honor 8 απορρίπτεται καθώς το έπιασα στα χέρια μου σήμερα και δεν. Μου δείχνει ίδιο με P8 και η μπαταρία δε μου φάνηκε και ουσιαστική. Οπότε περιμένω​ και καμιά ακόμα πρόταση διότι το P8 μου την έχει ακούσει στην φόρτιση αβέρτα..

Sent from the future

To Honor 8 απορρίπτεται καθώς το έπιασα στα χέρια μου σήμερα και δεν. Μου δείχνει ίδιο με P8 και η μπαταρία δε μου φάνηκε και ουσιαστική. Οπότε περιμένω​ και καμιά ακόμα πρόταση διότι το P8 μου την έχει ακούσει στην φόρτιση αβέρτα..

Sent from the future

Αν σε νοιαζει μπαταρια και εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια και δεν σε ενοχλει κατωτερη καμερα τη νυχτα τσεκαρε το note 4x. Το βρισκεις 249 με εγγυηση Infoquest στα welcome stores. Η αυτονομια του ειναι τρομερη (10-13 sot) και εξοικονομησες και 100 ευρω ;)

Δεν υπάρχει κινητό με 13 ώρες sot. Μόνο αν ανοίγει την οθόνη να κοιτάει την ώρα.

The day is my enemy, the night my friend

Δεν υπάρχει κινητό με 13 ώρες sot. Μόνο αν ανοίγει την οθόνη να κοιτάει την ώρα.

Εγω σου λεω τα στατιστικα. Οσοι το χουν φτανουν ανετα το 10ωρο. Επισης τα ιδια παιδια που σου λενε 5 ή 6 ωρες sot σε μια συσκευη οι ιδιοι σου λενε 10-13 στο note 4x (καποιοι μαλιστα ειπαν και 15 αλλα εκει παμε ακρο προφανως). Οποτε υπολογιζε περιπου το διπλασιο sot απο honor 8.

Και γιατι σου κανει εντυπωση; 14nm soc εχει με 4100mah μπαταρια. Ενα 10ωρο sot μου φαινεται ρεαλιστικο ;)

Edited by Antretng

Xiaomi note 4x εννοείται??

Sent from the future

Ναι. Αυτη τη στιγμη απο infoquest νομιζω το εχει μονο το welcome stores. Αλλιως το παιρνεις κανα 20αρη κατω απο αλλο σκρουτζομαγαζο απλα προσοχη να ειναι global με 800αρα μπαντα (εκτος εαν δεν σε απασχολει).

Προσοχη μιλαω για τον snapdragon 625 με 800αρα μπαντα. Μπορει να το βρεις και ως note 4 (snapdragon) global.

Ναι. Αυτη τη στιγμη απο infoquest νομιζω το εχει μονο το welcome stores. Αλλιως το παιρνεις κανα 20αρη κατω απο αλλο σκρουτζομαγαζο απλα προσοχη να ειναι global με 800αρα μπαντα (εκτος εαν δεν σε απασχολει).

Προσοχη μιλαω για τον snapdragon 625 με 800αρα μπαντα. Μπορει να το βρεις και ως note 4 (snapdragon) global.

Τα xiaomi redmi 4 prime & note της infoquest δεν έχουν 800αρα. Τώρα δεν ξέρω αν έχει έρθει το note 4x που θεωρητικά έχει 800αρα.

Τα xiaomi redmi 4 prime & note της infoquest δεν έχουν 800αρα. Τώρα δεν ξέρω αν έχει έρθει το note 4x που θεωρητικά έχει 800αρα.

Μιλαω για το note 4x που το χει στο welcome stores και εχει 800αρα μπαντα. Ποσες φορες θα το επαναλαβω :p

Για περισσοτερα μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880&page=26

Edited by Antretng

Μιλαω για το note 4x που το χει στο welcome stores και εχει 800αρα μπαντα. Ποσες φορες θα το επαναλαβω :p

Για περισσοτερα μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880&page=26

Που να φανταστώ ότι ναι μεν στο site λένε note 4 με helio αλλά διαθέτουν και το 4Χ το οποίο και ξεκίνησε να εισάγει η iq;;;:wacko::lol::lol:

Ο τελευταίος ενδοιασμός έφυγε αλλά τώρα έφυγαν και τα λεφτά:lol:

Που να φανταστώ ότι ναι μεν στο site λένε note 4 με helio αλλά διαθέτουν και το 4Χ το οποίο και ξεκίνησε να εισάγει η iq;;;:wacko::lol::lol:

Ο τελευταίος ενδοιασμός έφυγε αλλά τώρα έφυγαν και τα λεφτά:lol:

Αστα να πανε. Μανταρα τα χουν κανει. Να δω πως θα το προμοταρουν. Θα τολμησουν να πουν οτι το note 4 mtk δεν ειχε 4g στην επαρχια εων το διαφημιζαν για το 4g+ :wacko:

Εγω που πηρα προσωρινα (μεταχειρισμενη) συσκευη μιας και υπεθετα οτι θα κανε 1-2 μηνες να ερθει και την επομενη μερα εμαθα οτι το εφεραν τι να πω. Παραλιγο εγκεφαλικο :p Θα περιμενω απλα να πεσει λιγο η τιμη να δικαιολογησω την αγορα και τη ταλαιπωρια της αγορας/μεταπωλησης.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι το Xiaomi Redmi Note 4X, 4άρα RAM,4100 mAh, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο

Εννοεις για αγορα μονο απο εξω. Επισης, ενημερωτικα, δεν εχει 800αρα μπαντα.

Edited by Antretng

Αστα να πανε. Μανταρα τα χουν κανει. Να δω πως θα το προμοταρουν. Θα τολμησουν να πουν οτι το note 4 mtk δεν ειχε 4g στην επαρχια εων το διαφημιζαν για το 4g+ :wacko:

Εγω που πηρα προσωρινα (μεταχειρισμενη) συσκευη μιας και υπεθετα οτι θα κανε 1-2 μηνες να ερθει και την επομενη μερα εμαθα οτι το εφεραν τι να πω. Παραλιγο εγκεφαλικο :p Θα περιμενω απλα να πεσει λιγο η τιμη να δικαιολογησω την αγορα και τη ταλαιπωρια της αγορας/μεταπωλησης.

Μην πας μακριά:

Σε ότι έχει να κάνει με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το Redmi Note 4 υποστηρίζει: GSM 900/1800/1900ΜHz, 3G WCDMA / HSPA + 42Mbps και φυσικά είναι 4G LTE.

Απλά θα λένε 4g lte όπως έλεγαν και πριν και θα κόψουν το 10πύρηνος επεξεργαστής...

Τελικά η θεά τύχη μου αύξησε το μπάτζετ κατα σχεδόν 100 ευρώ, οπότε νομίζω το Oneplus 3t είναι η καλύτερη επιλογή..!!!! :D

Τελικά η θεά τύχη μου αύξησε το μπάτζετ κατα σχεδόν 100 ευρώ, οπότε νομίζω το Oneplus 3t είναι η καλύτερη επιλογή..!!!! :D

Νομίζω είναι καλή επιλογή

Nokia 8800 Scirocco