vrwmiaris Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δεν δουλεύει ο νέος τρόπος να στείλεις χρήματα στην κάρτα μέσω iris . Μάλλον το πήραν χαμπάρι και το κλείδωσαν .Μέσω ιρις στέλνεις στον λογαριασμό σου, μετά εσύ στείλεις μέσω ipay. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δουλεύει. Αποθήκευσε το νούμερο στις επαφές σου, κάνε μια ανανέωση μέσα στο μενού του ibank pay και επέλεξε από εκεί την μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μέσω ιρις στέλνεις στον λογαριασμό σου, μετά εσύ στείλεις μέσω ipay. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύει. Αποθήκευσε το νούμερο στις επαφές σου, κάνε μια ανανέωση μέσα στο μενού του ibank pay και επέλεξε από εκεί την μεταφορά. Περίεργο. Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν υπήρχε πρόβλημα . Τώρα όταν στέλνω χρήματα μου βγάζει ένδειξη prepaid card και ότι δεν έχω δικαίωμα να στείλω χρήματα. Θα το ξαναπώ ψάξω . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Τελικά είχατε δίκιο δουλεύει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έβλεπε σαν σκέτο prepaid και δεν έστελνε χρήματα. Το απεγκατεστησα και το εγκατέστησα ξανά και δούλεψε. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 όταν πάνε να σου κάνουν μεταφορά στην prepaid μέσω social pay και τους εμφανίζει "υπέρβαση ορίου LLU" τί σημαίνει ; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/faq.html Ποια είναι τα όρια φόρτισης και συναλλαγών της COSMOTE Prepaid Mastercard; Πώς μπορώ να αναβαθμίσω τα όρια συναλλαγών της κάρτας μου; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απενεργοποιησα το iris της eurobank ώστε να μείνει μόνο της εθνικής. Δοκίμασα να στείλω ξανά και δεν πήγαν στην εθνική. Τι σκ@τα συμβαίνει?? Η υπηρεσία IRIS (αποστολή χρημάτων από αριθμό κινητού σε αριθμό κινητού) δουλεύει μόνο με μεταφορά μεταξυ λογαριασμών, αν δηλαδη πίσω από αριθμό κινητού υπάρχει δεμένος λογαριασμός. Από λογαριασμό άλλης τράπεζας (EUROBANK, ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) δε μπορείς να μεταφέρεις λεφτά σε κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει κανεις αν μπορεις να αλλαξεις το ημερήσιο οριο που απο οτι διαβασα ειναι 500 ευρω. Θελω να αγορασω κατι που εχει αξια 800 ευρω αλλα δεν λεει πουθενα αν μπορεις να το αυξησεις. https://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/faq.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Η υπηρεσία IRIS (αποστολή χρημάτων από αριθμό κινητού σε αριθμό κινητού) δουλεύει μόνο με μεταφορά μεταξυ λογαριασμών, αν δηλαδη πίσω από αριθμό κινητού υπάρχει δεμένος λογαριασμός. Από λογαριασμό άλλης τράπεζας (EUROBANK, ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) δε μπορείς να μεταφέρεις λεφτά σε κάρτα ΕΘΝΙΚΗΣ Το είχα απορία αυτό.Απλά να στο κάνω λίγο λιανά αφού ξέρεις να μου το απαντήσεις.Εχω το ibank pay,και έχω συνδεδεμένη την prepaid μου.Αν κάποιος μου στείλει λεφτά στον αριθμό μου,και έχει Εθνική,θα μπουν στην prepaid μου.Αν όμως κάποιος με άλλη τράπεζα μου στείλει μέσω iris,λεφτά στο τηλέφωνό μου,για να μου μπούν,θα πρέπει πρώτα να μπω στο ibank pay,και να το συνδέσω με τον λογαριασμό μου στην Εθνική.Με την prepaid μου συνδεδεμένη,θα φάμε άκυρο.Αυτό δεν εννοείς? Edited November 7, 2018 by Vasileios Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σωστά τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 καλησπέρα να ρωτήσω κάτι όσοι έχετε την εν λόγω κάρτα γράφει επάνω το όνομα σας ? διότι εγώ που έκδωσα αβ prepaid δεν έχει όνομα επάνω. και θυμάμαι ότι για αγορές στο public με κάρτα χρεωστική μου ζήτησαν ταυτότητα , άρα άμα είχα πάει με προπληρωμένη θα έτρωγα πόρτα, πάντως στο site τους δεν το γράφει, γράφει μόνο για χρεωστική και πιστωτική. το ίδιο αφορά και το πλαίσιο, όταν κάνεις παραγγελία και πληρώνεις με κάρτα όταν θα σου έρθει η παραγγελία στο σπίτι θα σου ζητήσουν ταυτότητα για την παράδοση. άρα δεν γίνονται δέκτες σε όλα τα καταστήματα οι προπληρωμένες κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Α οκ φίλε alany!Το είχα απορία καιρό τώρα και δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω με κάποιον εκτός Εθνικής. καλησπέρα να ρωτήσω κάτι όσοι έχετε την εν λόγω κάρτα γράφει επάνω το όνομα σας ? διότι εγώ που έκδωσα αβ prepaid δεν έχει όνομα επάνω. και θυμάμαι ότι για αγορές στο public με κάρτα χρεωστική μου ζήτησαν ταυτότητα , άρα άμα είχα πάει με προπληρωμένη θα έτρωγα πόρτα, πάντως στο site τους δεν το γράφει, γράφει μόνο για χρεωστική και πιστωτική. το ίδιο αφορά και το πλαίσιο, όταν κάνεις παραγγελία και πληρώνεις με κάρτα όταν θα σου έρθει η παραγγελία στο σπίτι θα σου ζητήσουν ταυτότητα για την παράδοση. άρα δεν γίνονται δέκτες σε όλα τα καταστήματα οι προπληρωμένες κάρτες.Καλησπέρα.Η κάρτα όχι δεν γράφει το όνομά σου πάνω.Αλλά θα σου πω κάτι περίεργο μήπως και σε βοηθήσει περί ονόματος στην κάρτα.Εστω ότι ονομάζομαι Τσίπρας Δημήτρης του Γεωργίου.Η χρεωστική μου γράφει πάνω D G TSIPRAS.Ωραία μέχρι εδώ.Σε άλλες τράπεζες γράφει η χρεωστική μου,DIMITRIS TSIPRAS πχ.Η εν λόγω prepaid δεν γράφει τίποτα.Αν κάνω αγορές μέσω ίντερνετ ή πχ βάλω στην εφαρμογή του whats up την prepaid μου,μου ζητάνε πέρα από τον αριθμό της κάρτας,ημερομηνίες κτλ,και τον όνομα κατόχου.Παρόλο που η prepaid μου δεν γράφει τίποτα,αν γράψω D G TSIPRAS,το δέχεται κανονικά.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε εμένα,αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω φάει άκυρο με την prepaid μου από πουθενά,ούτε από φυσικές συναλλαγές είτε ιντερνετικά.Τώρα περί public,πλαισίου κτλ,δεν έχω εμπειρία να σου απαντήσω.Αλλά πραγματικά δε νομίζω να έχεις θέμα θα υπάρχει τρόπος να σε ταυτοποιούν.Αν ισχύει κάτι άλλο ας βοηθήσει κάποιο μέλος που έχει συναλλαγεί με τα καταστήματα αυτά να μας πεί τι γίνεται. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Α οκ φίλε alany!Το είχα απορία καιρό τώρα και δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω με κάποιον εκτός Εθνικής. Καλησπέρα.Η κάρτα όχι δεν γράφει το όνομά σου πάνω.Αλλά θα σου πω κάτι περίεργο μήπως και σε βοηθήσει περί ονόματος στην κάρτα.Εστω ότι ονομάζομαι Τσίπρας Δημήτρης του Γεωργίου.Η χρεωστική μου γράφει πάνω D G TSIPRAS.Ωραία μέχρι εδώ.Σε άλλες τράπεζες γράφει η χρεωστική μου,DIMITRIS TSIPRAS πχ.Η εν λόγω prepaid δεν γράφει τίποτα.Αν κάνω αγορές μέσω ίντερνετ ή πχ βάλω στην εφαρμογή του whats up την prepaid μου,μου ζητάνε πέρα από τον αριθμό της κάρτας,ημερομηνίες κτλ,και τον όνομα κατόχου.Παρόλο που η prepaid μου δεν γράφει τίποτα,αν γράψω D G TSIPRAS,το δέχεται κανονικά.Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε εμένα,αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω φάει άκυρο με την prepaid μου από πουθενά,ούτε από φυσικές συναλλαγές είτε ιντερνετικά.Τώρα περί public,πλαισίου κτλ,δεν έχω εμπειρία να σου απαντήσω.Αλλά πραγματικά δε νομίζω να έχεις θέμα θα υπάρχει τρόπος να σε ταυτοποιούν.Αν ισχύει κάτι άλλο ας βοηθήσει κάποιο μέλος που έχει συναλλαγεί με τα καταστήματα αυτά να μας πεί τι γίνεται. Εγώ έχω κάνει συναλλαγή στο Πλαίσιο και δεν είχα πρόβλημα. Την δέχτηκαν κανονικά την κάρτα και δεν με ρώτησαν γιατί η κάρτα δεν έχει όνομα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Το είχα απορία αυτό.Απλά να στο κάνω λίγο λιανά αφού ξέρεις να μου το απαντήσεις.Εχω το ibank pay,και έχω συνδεδεμένη την prepaid μου.Αν κάποιος μου στείλει λεφτά στον αριθμό μου,και έχει Εθνική,θα μπουν στην prepaid μου.Αν όμως κάποιος με άλλη τράπεζα μου στείλει μέσω iris,λεφτά στο τηλέφωνό μου,για να μου μπούν,θα πρέπει πρώτα να μπω στο ibank pay,και να το συνδέσω με τον λογαριασμό μου στην Εθνική.Με την prepaid μου συνδεδεμένη,θα φάμε άκυρο.Αυτό δεν εννοείς? Οπως το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 καλησπέρα να ρωτήσω κάτι όσοι έχετε την εν λόγω κάρτα γράφει επάνω το όνομα σας ? διότι εγώ που έκδωσα αβ prepaid δεν έχει όνομα επάνω. και θυμάμαι ότι για αγορές στο public με κάρτα χρεωστική μου ζήτησαν ταυτότητα , άρα άμα είχα πάει με προπληρωμένη θα έτρωγα πόρτα, πάντως στο site τους δεν το γράφει, γράφει μόνο για χρεωστική και πιστωτική. το ίδιο αφορά και το πλαίσιο, όταν κάνεις παραγγελία και πληρώνεις με κάρτα όταν θα σου έρθει η παραγγελία στο σπίτι θα σου ζητήσουν ταυτότητα για την παράδοση. άρα δεν γίνονται δέκτες σε όλα τα καταστήματα οι προπληρωμένες κάρτες. Οχι βεβαια ... δε πρεπει να ζητανε ταυτοτητα. Πολλες prepaid ειναι χωρις ονομα. Επεσες σε ουφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Η συγκεκριμένη δεν έχει όνομα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Η συγκεκριμένη όχι μόνο δεν έχει όνομα πάνω, αλλά δεν σου πετάει και λάθος σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Έβαλα καταλάθος το όνομά μου χρησιμοποιώντας την κάρτα της κοπέλας μου και μου πέρασε τη συναλλαγή κανονικά. :blink: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Η prepaid εκδιδετε αυθημερόν η αποστελετε σε δευτερο χρόνο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Η prepaid εκδιδετε αυθημερόν η αποστελετε σε δευτερο χρόνο ; Sent from my iPhone using TapatalkΑν πας σε κατάστημα αυθημερόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Η prepaid εκδιδετε αυθημερόν η αποστελετε σε δευτερο χρόνο ; Βρίσκεται έτοιμη στα ράφια. Πας στο ταμείο με ταυτότητα μόνο και την ενεργοποιούν στο όνομά σου. Ρωτάνε και το ΑΦΜ, αλλά δεν ζητάνε έγγραφο. Το ρωτάνε και σε αγορά κινητού. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Βρίσκεται έτοιμη στα ράφια. Πας στο ταμείο με ταυτότητα μόνο και την ενεργοποιούν στο όνομά σου. Ρωτάνε και το ΑΦΜ, αλλά δεν ζητάνε έγγραφο. Το ρωτάνε και σε αγορά κινητού.Το Αφμ το ξέρουν αν είσαι πελάτης τους Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) Το ξέρουν-δεν το ξέρουν, το ρωτάνε. Μου το ζήτησαν και όταν είχα βγάλει προπληρωμένη και την Παρασκευή σε αγορά κινητού (για την εγγύηση είπαν). Γύρω στα 10 χρόνια είμαι πελάτης. Edited November 26, 2018 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mulan3 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) ειμαι νεος εδω και καλως σας βρηκα το θεμα μου ειναι το εξης εχω μια καρτα cosmote prepaid mastercard και οταν την εβγαλα τοτε στον ΟΤΕ δεν ειχα κινητο με android η ios χαρακτηριστικα που επρεπε ναναι στο κινητο και δεν θυμαμαι τι νουμερο κινητο δηλωσα ισως της κορης μου που εχει iphone και δεν ξερω πως να μαθω σε ποιο νουμερο κινητου η ποιο ειναι το νουμερο κινητου οπου ειναι συνδεδεμενο με την prepaid mastercard cosmote nbg δηλ εθνικης τραπεζας! Ειμαι πελατης της cosmote σταθερο και κινητο ενω η κορη μου εχει vodafone Σημερα την πρωτοχρησιμοποιησα λειτουργησε αψογα αλλα δεν ξερω που να δω τα mb δωρο των αγορων!!!!! Edited November 26, 2018 by mulan3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Για εμένα,πάρε την κάρτα σου και την ταυτότητά σου και ρώτα σε ένα κατάστημα γερμανός με ποιόν αριθμό έχεις συνδέσει την prepaid σου.Αν γίνεται χωρίς να χρειαστεί να πας στο κατάστημα,ας πεί κάποιο άλλο μέλος τον τρόπο. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mulan3 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 To εκανα στην cosmote και δεν ξερανε την τυφλα τους!!!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 To εκανα στην cosmote και δεν ξερανε την τυφλα τους!!!!!!:lol::lol:Αν βάλεις την εφαρμογή σε ένα από τα τηλέφωνα θα αναγνωρίσει το νούμερο και θα σου εμφανίσει αυτόματα τα mb που έχεις. (αν κατάλαβα καλά τον προβληματισμό σου) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα, έχει χαλάσει το τσιπ της κάρτας μπορώ να βγάλω άλλη με τα ίδια στοιχεία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Με τα ίδια στοιχεία εννοείς τα δικά σου?Κοινώς να βγάλεις Cosmote prepaid στο όνομά σου ξανά?Τότε ναι μπορείς.Τώρα αν εννοείς να βγάλεις κάρτα καινούργια με τα ίδια στοιχεία,αριθμό κάρτας κτλ,δε νομίζω να γίνεται.Θα έχει διαφορετική ημερομηνία λήξης,αριθμούς κτλ η καινούργια κάρτα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts