Jump to content

SDSL Telepassport

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να δούμε!!!Ελπίζω να βάλουν και κόμβο εδώ γιατί το μόνο που βλέπω είναι διαφημίσεις τις Telepassport στην Νέα Σμύρνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και παρόλαυτά μας έχει εντελώς γραμμένους!!

Οντως... κανονικά στην Ν. Σμύρνη έπρεπε να τα δίνει ολα!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι (αν δεν κάνω λάθος) έχει τους περισσότερους κόμβους στην Ελλάδα και μάλιστα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην περιφέρεια, και παρ'ολα αυτά μερικοί την κατηγορούν περισσότερο απο κάθε άλλη για το θέμα κόμβων. :cry:

• Απαντήσεις 327
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνω, πάντα απο την περιφερεια ξεκινάει...

Και η αστική απο κεί ξεκίνησε, και το sdsl ειναι σε αρκετα μεγαλο ποσοστο καλυψης.

Η αθηνα ερχεται "δευτερη" αλλα ποτε χαμένη...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Παιδιά, είμαι και εγώ ένα βήμα πριν για να βάλω SDSL Telepassport.Πρώτα όμως θέλω να σιγουρευτώ για κάτι και θα παρακαλούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ήδη την υπηρεσία και είναι απόλυτα σίγουρος... :O

Μπορείς με το SDSL της εταιρίας να έχεις Router και όχι modem το οποίο θα έχει τις ρυθμίσεις στη μνήμη του και θα μπορεί οποιωσδήποτε υπολογιστής συνδεθεί επάνω να μπαίνει κατευθείαν στο internet χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις?

Αυτό γίνεται με όλους τους παροχείς ADSL.

Η θα πρέπει καθε φορά να είναι συνδεδεμένος ένας μόνο υπολογιστής και να βάζουμε εμείς χειροκίνητα τα νούμερα στην κάρτα δικτύου?

Ευχαριστώ προκαταβολικά :rolleyes:

:) TECHNOMANIAC :)

έχω σύνδεση sDSL 128kbps της ΤΡ και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Προσπαθώ να συνδεθώ με πρόγραμμα peer to peer αλλά δεν μπορώ. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα (DC++, eMule, Kaazalite) αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Επίσης, ενώ ο Internet Explorer μου δουλεύει μια χαρά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα με τον Firefox που μόλις εγκατέστησα.

Δεν είμαι και κανένας ειδήμονας στα δίκτυα αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι στα settings του υπολογιστή μου που να φταίει και σκέφτομαι μήπως φταίει ο router, αλλά πάλι γιατί να μην δουλεύει ο Firefox.

Παρακαλώ την βοήθεια σας.

• 3 weeks later...

na ipotheso oti i meiosi gia tous foitites afouroun kai emas me sdsl giati den anaferoun kati stin episimi anakoinosi tous...kai logika den nomizo na enooun ek neou aitisi, logika apo ton epomeno logariasmo apo ti stigmi pou tha to apofasisoun oti ginetai tha fainetai i meiosi se osoun exoun idi sdsl etsi den einai?

kati allo...osous exoun idi meiosi gia diaforous logous tis taksis 10% 25% i 50% (gia osous einai sinergates) logika den tha sinipologistei kai i kainouria meiosi?

diladi gia tous sinergates me meiosi 50% tha exoun allo 50% meiosi stin timi tous? opoios mathei kati as pei...:)

cypherth

na ipotheso oti i meiosi gia tous foitites afouroun kai emas me sdsl giati den anaferoun kati stin episimi anakoinosi tous...kai logika den nomizo na enooun ek neou aitisi, logika apo ton epomeno logariasmo apo ti stigmi pou tha to apofasisoun oti ginetai tha fainetai i meiosi se osoun exoun idi sdsl etsi den einai?

kati allo...osous exoun idi meiosi gia diaforous logous tis taksis 10% 25% i 50% (gia osous einai sinergates) logika den tha sinipologistei kai i kainouria meiosi?

diladi gia tous sinergates me meiosi 50% tha exoun allo 50% meiosi stin timi tous? opoios mathei kati as pei...:)

Κατ' αρχήν, θα υπάρξει δοκιμαστική περίοδος 12 εβδομάδων(3 μήνες), είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δεν διευκρινίζεται αν η προσφορά θα περιλαμβάνει ογκοχρέωση ή απεριόριστη πρόσβαση. Δεν διευκρινίζονται οι λεπτομέρειες και προϋποθέσεις που θα απαιτούνται για έναν φοιτητή ώστε να δικαιούται την προσφορά(έτος φοίτησης, χρωστούμενα μαθήματα, πόλη φοίτητης/διαμονής κτλ).

Οπότε μάλλον βιαστικό θα σε χαρακτήριζα. Περίμενε. Μην κάνεις υποθέσεις. Έχουμε ακόμα. Από ανακοινώσεις άλλο τίποτα. Από ιούνιο ακούμε, αλλά οεο πού είναι το φθηνό internet??? :p

Λογικά θα πρέπει να κάνουν επιπλέον μείωση αφού πρόκειται για επιδότηση οπότε θα τα πάρουν τα λεφτά τους.

Τους χαλάει να δίνουν 384 με €11,25 ;;;

[quote name=cypherthkati allo...osous exoun idi meiosi gia diaforous logous tis taksis 10% 25% i 50% (gia osous einai sinergates) logika den tha sinipologistei kai i kainouria meiosi?

diladi gia tous sinergates me meiosi 50% tha exoun allo 50% meiosi stin timi tous? opoios mathei kati as pei...:)[/quote]

50%+50% = δωρεάν, και μετά αν βρείς και άλλη προσφορά θα σε πληρώνει και από πάνω, δεν είναι άσχημα.

BoGe kalo! makari na einai etsi alla tha paei logika sto 50% tis neas timis kai oxi dorean :) (leme tora den ginontai auta ta pragmata...)

epeidi einai omos sto xeri tis kathe etaireias xorista den ksero mipos broun parathiraki tou stil, 50% tis arxikis timis pou tha plirone kapoios xoris tis extra meioseis diladi. kai ksero go tha to prosferei san paketo... isos..... an pantos kanei kati tetoio sigoura tha xasei pelates giati idi einai piso ston antagonismo apo apopsi timon blepe hol px...

cypherth

• 2 weeks later...
Εγω θα ηθελα να ρωτησω, τελικα τι συμφερει απο οικονομικης και τεχνικης αποψεως, vivodi Full LLU ή Telepassport sdsl? , μια διαφορα που εχω εντυπωση και αν κανω λαθος διορθωστε με ειναι οτι στην Vivodi δεν εχεις κανονικο τηλεφωνο για κλήσεις αλλα το DSLPHONE που οτι συνεπαγεται αυτο..

Εγω θα ηθελα να ρωτησω, τελικα τι συμφερει απο οικονομικης και τεχνικης αποψεως, vivodi Full LLU ή Telepassport sdsl? , μια διαφορα που εχω εντυπωση και αν κανω λαθος διορθωστε με ειναι οτι στην Vivodi δεν εχεις κανονικο τηλεφωνο για κλήσεις αλλα το DSLPHONE που οτι συνεπαγεται αυτο..

Και με την telepassport το ιδιο ισχυει.

• 2 weeks later...
θέλω να μετακομίσω σε άλλη πόλη. έχω ήδη sdsl (έχω κόψει τον οτε). ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνω? δηλαδή να κοιτάξω πρώτα αν το σπίτι που θα πάω έχει οτε ή και να μην έχει δε με νοιάζει? απλά να ξέρω αν φτάνει γραμμή? η μεταφορά σε πόσο χρόνο γίνεται της γραμμής? κοστίζει κάτι?
cypherth

Πρώτα δες αν στην περιοχή που θα πας υπάρχει κάλυψη sdsl, βρες ενα γειτονικο νουμερο και τσεκαρε το...Επειτα καλεσε το 13899 για να σου πουν να στειλεις αιτηση μεταφορας με φαξ...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

• 1 month later...
H tp είναι σταθερή ? Πέφτει ποτέ το δίκτυο της ? Η ταχύτητα είναι σταθερή ή πάει κατα διαόλου ? (Η εταιρία μου θα βάλει που είναι στο κέντρο του Ηρακλείου και έχουμε κάλυψη) Η φορητότητα πλέον υποστηρίζεται ? ΟΚ η tp δίνει φορητότητα, ο ΟΤΕ όμως ?

H tp είναι σταθερή ? Πέφτει ποτέ το δίκτυο της ? Η ταχύτητα είναι σταθερή ή πάει κατα διαόλου ? (Η εταιρία μου θα βάλει που είναι στο κέντρο του Ηρακλείου και έχουμε κάλυψη) Η φορητότητα πλέον υποστηρίζεται ? ΟΚ η tp δίνει φορητότητα, ο ΟΤΕ όμως ?

Προσωπικά την θεωρώ ως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ sDSL πανελληνίως σε θέμα ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Φορητότητα λένε οτι δίνουν αλλά αυτό μαλλον είναι ψέμα. Καλύτερα ρώτησε τους ίδιους γιατι κι εγω δεν είμαι σίγουρος.

H tp λέει ότι δίνει αμέσως αλλα βασικά εγώ ανησυχώ για τον ΟΤΕ... :p

H tp λέει ότι δίνει αμέσως αλλα βασικά εγώ ανησυχώ για τον ΟΤΕ... :p

Εμένα πριν απο περίπου 2 μήνες μου είπαν οτι θα δίνουν φορητότητα μόνο σε οικιακούς.

Αλλοι μου είπαν οτι υπάρχει φορητότητα αλλά υπάρχουν και προβλήματα...

Ισως να έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Σίγουρα ο ΟΤΕ θα το σαμποτάρει οσο μπορεί. Το ίδιο ισχύει και για την σύνδεση.

Μην ακούω κουταμάρες....... Η Telepassport έχει αποκλειστικά δικό της ιδιόκτητο δίκτυο και δεν έχει καμία ανάγκη την OTEnet :ninja:

Τι σχέση θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε ανάμεσα σε SDSL -ADSL δίκτυο? :shifty:

Το μόνο αρνητικό της ΤΡ, είναι ότι δεν σου προσφέρει τη δυνατότητα να μοιράσεις το SDSL μέσω Router σε πολλούς υπολογιστές με τον αυτόματο τρόπο, χωρίς εισαγωγή διακομιστών, όπως συμβαίνει με το ADSL:O

:) TECHNOMANIAC :)

Eγω πάντως οταν δοκιμασα συνδεση Telepas η ΙP Που επαιρνα έκανε resolve σε host OTEnet. ;)

Κάτι μας είπες τώρα. :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι μας είπες τώρα. :p

Επειδή δεν το πολυ κατάλαβα. Εννοείτε οτι η tp δίνει internet μέσω της OTEnet; :confused:

Είναι δυνατόν; Η αποδεσμοποίηση τι ρόλο παίζει;

Επειδή δεν το πολυ κατάλαβα. Εννοείτε οτι η tp δίνει internet μέσω της OTEnet; :confused:

Είναι δυνατόν; Η αποδεσμοποίηση τι ρόλο παίζει;

Όχι, δεν εννοούμε αυτό (αν και παίζει βέβαια με αυτήν την εταιρία, δεν μπορούμε να το ξέρουμε).

Εννοούμε ότι η ΤΡ δεν είναι άξια να στήσει ένα server που να τον εμπιστεύεται η ίδια για το site της, οπότε το έχει ανεβάσει στο server της ΟΤΕΝΕΤ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρίν τα Χριστούγεννα κάτι ακουγόταν για 35 νέους κόμβους... Ξέρει κανένας κάτι; Εχουν ακουστεί πολλά για επενδύσεις αλλά δεν βλέπουμε κάτι.