evris2013 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια τα φωτα σας! Αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος ενος ΝΟΚΙΑ Lumia 920. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο (παρολο που το store και καποιες εφαρμογες ειναι...)! Εχω βαλει στο ματι το NOKIA 6 και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. Απαντα οποιος γνωριζει (ειτε κατοχος ειτε οχι) : 1. Αυτη τη στιγμη, το Lumia που εχω εχει χαλασμενο φλας. Ακομα κι ετσι ομως, τραβαει τρομερες φωτο ακομη και σε χαμηλο φωτισμο. Το ΝΟΚΙΑ 6 μπορει να τραβα φωτο με την αναλογη ποιοτητα; Δεν εννοω απαραιτητα σε χαμηλο φωτισμο (μαλλον μπορω να ζησω με αυτο), αλλα γενικα, φθανει τα επιπεδα του 920; 2. Διαβαζω πως κολλαει σε καποια παιχνιδια. Οταν λενε "κολλαει" εννοουν πως δεν μπορουν τα παιξουν ή πως απλα αργει να τα φορτωσει; Εγω αυτη τη στιγμη μονο Yu-Gi-Oh! Duel Links παιζω (σε Bluestacks) και μαλλον θα το περασω και στο κινητο (αν το παρω). 3. Προσωπικα χρησιμοποιω ενα αριθμο και ποτε μου δεν χρησιμοποιησα δευτερο και μαλλον δεν θα χρειαστω δευτερο. Αν το παρω, να παρω το dual sim ή να παω κατ' ευθειαν για το single; Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα (περα απο την προφανη); 4. Παρακολουθω την τιμη της συσκευης περιπου 1 μηνα τωρα (μεσω Skroutz). Ειναι η ιδεα μου ή όντως δεν υπαρχει σε πολλα καταστηματα; Υπαρχει καποιο προβλημα στη διαθεσιμοτητα; Επισης, πως και σε οσα καταστηματα υπαρχει η τιμη ειναι σχεδον ιδια; Σε αλλες συσκευες υπαρχει αρκετη διαφορα αναμεσα στα πιο γνωστα καταστηματα και στα Skroutzoμαγαζα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πάντως το Nokia 6 δεν έχει Zeiss και pureview, αν και έχει τα διπλάσια mp απο το 920! Για ois δεν ξέρω αν έχει το 6. Το 920 έχει. Πάντως κι εγώ στο Lumia 830 σπάνια χρησιμοποιούσα το φλας σε χαμηλό φωτισμό. Έβγαζε καλές φωτογραφίες και χωρίς φλας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 1. Μια χαρά κάμερα έχει απ'όσο το έχω ψάξει 2. Στα απλά παιχνίδια δεν υπάρχει πρόβλημα,ενδεχομένως θα δυσκολεύεται σε games με βαριά γραφικα 3d κτλ.. 3. Διαφορά single με dual δεν υπάρχει καμμία, το ίδιο τηλέφωνο είναι,προσωπικά θα πήγαινα για διπλή σιμ έτσι για να υπάρχει γιατί ποτέ δεν ξέρεις 4. Προς το παρόν το dual sim δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζιά σε αντίθεση με το μονό το οποίο ήρθε πρώτο και το έχουν όλες οι γνωστές αλυσίδες στην ίδια τιμή βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ίδια τιμή έχουν single sim και dual sim; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Επειδή είχα 920: Το 6 έχει καλύτερη κάμερα. Τα παιχνίδια δεν κολλάνε, αργούν λίγο στο φόρτωμα σε σχεση με ακριβότερα όπως samsung s6. Το ds και ss ίδια χαρακτηριστικά έχουν, και ίδια τιμή. Στα σκρουτζομαγαζα δεν έχει γιατί δεν τους συμφέρει η παραεισαγωγη πιστεύω. Η επίσημη αντιπροσωπεία το κοστολογεί στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Μπαταρία όντως δεν είναι κάτι τρομερό. Τα wp γενικά έχουν καλύτερη αυτονομία λόγω λογισμικού πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Επειδή είχα 920: Το 6 έχει καλύτερη κάμερα. Τα παιχνίδια δεν κολλάνε, αργούν λίγο στο φόρτωμα σε σχεση με ακριβότερα όπως samsung s6. Το ds και ss ίδια χαρακτηριστικά έχουν, και ίδια τιμή. Στα σκρουτζομαγαζα δεν έχει γιατί δεν τους συμφέρει η παραεισαγωγη πιστεύω. Η επίσημη αντιπροσωπεία το κοστολογεί στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Μπαταρία όντως δεν είναι κάτι τρομερό. Τα wp γενικά έχουν καλύτερη αυτονομία λόγω λογισμικού πιστεύω. Εχει στα σκρουτζομάγαζα, απλά ειναι στην ίδια τιμή με των υπολοίπων καταστημάτων. Το γιατί δεν το ξέρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εχει στα σκρουτζομάγαζα, απλά ειναι στην ίδια τιμή με των υπολοίπων καταστημάτων. Το γιατί δεν το ξέρω!Γιατί μάλλον ένας προμηθευτής υπάρχει όλο και όλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Επειδή είχα 920: Το 6 έχει καλύτερη κάμερα. Τα παιχνίδια δεν κολλάνε, αργούν λίγο στο φόρτωμα σε σχεση με ακριβότερα όπως samsung s6. Το ds και ss ίδια χαρακτηριστικά έχουν, και ίδια τιμή. Στα σκρουτζομαγαζα δεν έχει γιατί δεν τους συμφέρει η παραεισαγωγη πιστεύω. Η επίσημη αντιπροσωπεία το κοστολογεί στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό. Μπαταρία όντως δεν είναι κάτι τρομερό. Τα wp γενικά έχουν καλύτερη αυτονομία λόγω λογισμικού πιστεύω. Αν και συγκρίνεις συσκευή του 2011 με μια του 2017, θα ήθελα να δω δείγματα σε διάφορες συνθήκες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μίλησες για κάμερα. Επίσης το έχω χάσει εδώ και 2 χρόνια οπότε μια σύγκριση είναι δύσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μίλησες για κάμερα. Επίσης το έχω χάσει εδώ και 2 χρόνια οπότε μια σύγκριση είναι δύσκολη. Ποιό Lumia έχεις τώρα; Κάνε τη σύγκριση μ' αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μίλησες για κάμερα. Επίσης το έχω χάσει εδώ και 2 χρόνια οπότε μια σύγκριση είναι δύσκολη. Δεν εννοούσα να σε βάλω στη διαδικασία συγκριτικου. Απλά λέω ότι πρέπει να δούμε δείγματα της συσκευής και όχι από το νερό γενικά αλλά από μέλη που το έχουν στα χέρια τους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Έχω το 640xl το οποίο έχει zeiss 13mp. Μόλις μπορέσω θα στείλω δείγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Καλησπέρα, πήρε τη συσκευή ο αδερφός μου άλλαξε τη sim του με νέα, ενεργοποίησε το 4g αλλά δεν έχει πιάσει πουθενά. Έχει κανένας άλλος τη συσκευή να μας πει?? (έχει Vodafone) Σε σημείο που ένα s5 και ένα redmi note 4 έχουν 4g αυτό έχει 3g Edited August 27, 2017 by lefkal Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Καλησπέρα, πήρε τη συσκευή ο αδερφός μου άλλαξε τη sim του με νέα, ενεργοποίησε το 4g αλλά δεν έχει πιάσει πουθενά. Έχει κανένας άλλος τη συσκευή να μας πει?? (έχει Vodafone) Σε σημείο που ένα s5 και ένα redmi note 4 έχουν 4g αυτό έχει 3g Το ρύθμισε για να πιάνει 4G; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Τύπος δικτύου είναι στο 4g (προτεινόμενο) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο δικο μου επιασε 4g κανονοκα, χωρις καμια ρυθμιση (wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο δικο μου επιασε 4g κανονοκα, χωρις καμια ρυθμιση (wind) Θα ήταν εξαρχής ρυθμισμένο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δεν υπάρχει άλλη ρύθμιση νομίζω. Θα δοκιμάσω τη sim σε άλλο κινητό και άλλη sim στο κινητό μπας και φταίει κάτι από τα δύο Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ρίξε κ κανένα τηλέφωνο στην voda μήπως το ρυθμίσουν εκείνοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ρίξε κ κανένα τηλέφωνο στην voda μήπως το ρυθμίσουν εκείνοι.. Πιο πάνω λέει ότι ενεργοποίησαν ήδη το 4g. Λογικά στη Vodafone. Τι άλλο να ρυθμίσουν; Εκτός κι αν έχει θέμα με το 4g η συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Θα ήταν εξαρχής ρυθμισμένο. Και ο φίλος παραπάνω το ίδιο έχει evris. Αλλού είναι το θέμα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μήπως λείπει η 800αρα ρε παιδιά;;; Από πού έχει αγοραστεί το κινητό; Ίσως αν είναι από τα μοντέλα που προορίζονται για Κίνα να μην έχει και έτσι δεν θα έχει 4g στην επαρχία, ή με wind Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μήπως λείπει η 800αρα ρε παιδιά;;; Από πού έχει αγοραστεί το κινητό; Ίσως αν είναι από τα μοντέλα που προορίζονται για Κίνα να μην έχει και έτσι δεν θα έχει 4g στην επαρχία, ή με wind Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει Vodafone. Έχει η κόκκινη 800αρες? Επίσης λέει ότι το redmi note 4 το οποίο δεν πιάνει 800αρες, έχει 4g (εκτός κι αν έχει με τον snapdragon) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εχει Vodafone. Έχει η κόκκινη 800αρες? γιατί να μην έχει?όλες έχουν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Το κινητό είναι αγορασμένο από mediamarkt και ψάχνει να βρει σήμα στην Αθήνα... Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 γιατί να μην έχει?όλες έχουν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την εντύπωση πως μόνο η Wind χρησιμοποιεί την 800άρα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts