lazaros_nexus Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ενημέρωση ασφαλείας 308,8 Mb μόλις τώρα. Κώδικας ασφαλείας Google 2019-05 Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ναι καί επανήλθε το πρόβλημα Με το μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Γεια Μιας και λήγει η εγγύηση λέω να το ρουτάρω. Αλλά πως? Καμιά εύκολη λύση σαν το Kingroot? (έχω το Νokia 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 αστα να πάνε, δύσκολο, δες xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Τοσο δυσκολο? Κανεις δεν το εχει κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 αστα σου λεω, τον ειδες τον οδηγο; https://forum.xda-developers.com/nokia-6/how-to/guide-how-to-flash-custom-recovery-root-t3702354 αμα σου φαινεται εσενα ευκολο.. εγω μεσα ειμαι, αν και ληγει τον απριλιο, αλλα με αυτο το πραμα, τι ρουτ να κανεις; βαριεμαι.. θα το αφησω αρουταριστο μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 εδω πιο ευκολα φαίνεται https://www.skyneel.com/root-nokia-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 (edited) ναι, σωστος, αντε ξεκινα και πες μας αποτελεσματα :) χλωμο σε κοβω: fastboot oem unlock ... FAILED (remote: oem unlock is not allowed) Edited July 2, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 (edited) βρηκα κι αυτο: https://www.nokia.com/phones/en_int/bootloader θα το προχωρουσα, αλλά 2 χρονια δεν ειναι η εγγυηση (απο oteshop/γερμανο) ; αν ναι, εχω αλλους 9 μηνες και νομιζω κερδιζουν για την ωρα edit: το apk: https://www.nokia.com/phones/bootloaderunlocker.apk ειναι για oreo :O edit2: οκ, το ρουταρα με αυτη τη μεθοδο: https://www.techmesto.com/guide-unlock-bootloader-nokia-android-phones/ Edited July 6, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 edit2: οκ, το ρουταρα με αυτη τη μεθοδο: https://www.techmesto.com/guide-unlock-bootloader-nokia-android-phones/ Δλαδή έδωσες 5 ή 8 $ για το Bootloader unlock key? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 5 έδωσα (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 καλά δεν υπάρχει αλλος τρόπος για δωρεάν ρουτάρισμα. Ολοι τα ρουτάτουν τσαμπέ και εμεις πρέπει να κανουμε εγγραφή και να πληρωσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 ε ο άλλος τρόπος που ξέρω εγώ είναι η διαδικασία που σου έστειλα από xda, δεν βρήκα άλλο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 H διαδικασία στο https://www.techmesto.com/guide-unlock-bootloader-nokia-android-phones/ λέει πως να εγκαταστησεις και να κάνεις unlock the bootloader. Δεν λέει πουθένα όμως τι κανεις μετά για το ρουτάριες ή με αυτήν την διαδικασία το ρουταρει και όλας? Εγώ πια εκδοση πρέπει να κατεβάσω. Το κινητό είναι πριν τον Ιουνιο 2018 αλλά έχει κάνει τις πιο πρόσφατες update. ¨αρα βλέπω για την διαδικασία μετά από τον Αυγουστο του 18? To unlock bootloader on other phones after August 2018 security update, go here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 ε, λογικα, telegram εχεις; αν ναι, μιλα με τον τυπο στο telegram να σε καθοδηγησει, εγω του μιλησα κατα την διαρκεια 2-3 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 (edited) H διαδικασία στο https://www.techmesto.com/guide-unlock-bootloader-nokia-android-phones/ λέει πως να εγκαταστησεις και να κάνεις unlock the bootloader. Δεν λέει πουθένα όμως τι κανεις μετά για το ρουτάριες ή με αυτήν την διαδικασία το ρουταρει και όλας? ξεχασα να απαντησω στο 1ο σκελος, δεν εχεις ξαναρουταρει τηλεφωνο; μετα το ξεκλειδωμα του bootloader ειναι ολα πολυ ευκολα, περνας μετα recovery κι αρχιζεις και φορτωνεις (με zip απο recovery): supersu, magisk, οτι θελεις.. αρα; εισαι ρουτ! το κακο ηταν οτι πρεπει να ηταν η 1η φορα (απο τις 4 εως τωρα) που ρουταρω και χανω τα παντα! το γραφει μεν, αλλα δεν το περιμενα γιατι αν θυμαμαι καλα κι αλλου το εγραφαν, αλλα τελικα οι εφαρμογες παρεμειναν! οποτε ολα σβου κι αντε απο την αρχη στησιμο! μονο η στοκ ρομ εμεινε, οπως ηταν απο την αγορα του, αλλα απ οτι καταλαβα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες σε αυτο τον τομεα (custom roms), γιατι το ρουτ του δεν ειναι τοσο διαδεδομενο, ουτε υπαρχει επισημο ουσιαστικα Edited July 15, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 εχει κανείς θεμα με την σταθμη της μπαταριας; σε ασχετες φασεις τελευταια το εχω πιασει να κολλαει η σταθμη (το ποσοστο), ξερει κανεις πως φτιαχνει; δοκιμασα να την αδειασω, να σβησει και να το ξαναφορτισω, αλλα παλι το εκανε.. διαγραφη dalvik & cache δοκιμασα επισης χθες, αλλα δεν ανοιγε μετα :( (εκανα restore, αλλα πως θα λυσω το θεμα με την μπαταρια; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 εχει κανείς θεμα με την σταθμη της μπαταριας; σε ασχετες φασεις τελευταια το εχω πιασει να κολλαει η σταθμη (το ποσοστο), ξερει κανεις πως φτιαχνει; δοκιμασα να την αδειασω, να σβησει και να το ξαναφορτισω, αλλα παλι το εκανε.. διαγραφη dalvik & cache δοκιμασα επισης χθες, αλλα δεν ανοιγε μετα :( (εκανα restore, αλλα πως θα λυσω το θεμα με την μπαταρια; ) Την άλλαξες ποτέ την μπαταρία; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 (edited) οχι.. επισης, κανα δυο φορες που δοκιμασα να το φορτισω κλειστο, καμια δεν πηγε στο 100%!! πρεπει να ειναι ακομα στην εγγυηση, να το ξερουταρω και να τους το παω; εχει θεμα η μπαταρια; Edited January 9, 2020 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 οχι.. επισης, κανα δυο φορες που δοκιμασα να το φορτισω κλειστο, καμια δεν πηγε στο 100%!! πρεπει να ειναι ακομα στην εγγυηση, να το ξερουταρω και να τους το παω; εχει θεμα η μπαταρια; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πήγαινε το... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Ρε παιδια ο πατρεας μου εχει το συγκεκριμενο κινητο εδω και ενα χρονο και υπαρχει ενα πολυ περιεργο προβλημα. Οποτε τον παιρνει τηλεφωνο ενας συγγενης απο Αυστραλια με το που το σηκωνει, κλεινει η γραμμη. Δεν μπορει να μιλησει ποτε και αναγκαζεται να τον καλεσει εκεινος. Εχω κανει hard reset μπας και, αλλα τιποτα, το προβλημα παραμενει. Με την προηγουμενη συσκευη που ειχε, στο ιδιο δικτυο, δεν υπηρχε ποτε κανενα προβλημα. Εχει συμβει και κανα 2-3 αλλες φορες απο κλησεις εντος Ελλαδας, αλλα απο Αυστραλια γινεται παντα. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι συμβαινει? Edited December 22, 2020 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts