tempes Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Απο Σήμερα εχω στην Ελλάδα κατοχή μου το νοίκια 6 αλλά μαζί με αυτό πήρα και το 6.1 για ενα θείο μου. Καμία σχέση τα 2 τηλέφωνα το 6.1 πολύ ανώτερο Όταν τό άνοιξα είχε την 7.1.1 καί από τότε έχει κάνει 5 μεγάλες ενημερώσεις καί δεν σταματάει, συνεχζει να κάνει ενημερώσεις Edited August 22, 2018 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 https://www.xda-developers.com/august-security-update-on-nokia-phones-blocks-the-only-bootloader-unlock-method/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλά νέα Δείτε το Tweet του χρήστη @gsmarena_com: Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλά νέα Δείτε το Tweet του χρήστη @gsmarena_com: Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το διάβαζα το πρωί. Αντε μπας και επανέλθει στα γνωστά φωτογραφικά της στάνταρ..... Πολύ ευχάριστα νέα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 12 Σεπτεμβρίου και ακόμα να έρθει ενημέρωση ασφαλείας.... Μας ξέχασαν ?? Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 ηρθε σημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) Εγώ ως τώρα δεν έχω πάρει ενημέρωση ασφαλείας. Σχετικά με το προηγούμενο ερώτημα έχουμε κάποια απάντηση; Ωχ σε λάθος θέμα το έγραψα. Πήγαινε για το Nokia 6 2018 Edited September 14, 2018 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Έχω μια απορία, ενω έχει πάρει όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας, γιατί είναι ακόμα στην 8.1.0 και όχι στην 8.1.1; Ξέρουμε αν θα πάρει την 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Έχει βγει 8.1.1 ;;; Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Ούτε εγώ έχω ακούσει για 8.1.1. Την 9 θα την πάρουμε τον χειμώνα πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Το Nokia 6 δεν ανήκει στα Android One νομίζω. Θα πάρει και Pie; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Το Nokia 6 δεν ανήκει στα Android One νομίζω. Θα πάρει και Pie; Το Nokia 6 δεν είναι στο πρόγραμμα Android one. Ούτε το Nokia 8 είναι. Η υπόσχεση του κατασκευαστή μέχρι σήμερα είναι ότι όλα τα Nokia με Android θα πάρουν και το Pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ενημέρωση συστήματος μόλις ήρθε....... Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 μηπως ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε τα μηνυματα για τις ενημερωσεις; οχι του playstore, αλλα π.χ ειμαι στο 7.1 και εχει φαγωθει να στελνει καθε μερα να παω στο 8, το οποιο δεν θελω, απ οτι ειδα η ειδοποιηση ερχεται απ το google play services, το ειχα για αρκετο καιρο απενεργοποιημενο, αλλα αυτο φυσικα δεν ενδεικνυται (γιατι π.χ. μπορει να εχει θεμα το google play services, πως θα το κανω troubleshoot αν δεν βγαλει ειδοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ενημερωση ασφαλειας ηρθε μολις σημερα....το νου σας !!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια θα ηθελα. Ψαχνω να βρω ενα ζευγαρι ακουστικα/μικροφωνο και ειδικα θελω να παρω τα Handsfree JBL In-Ear Lifest T210. Απο διαφορα αλλα ακουστικα που ειχα στη συλλογη μου οταν τα δοκιμαζα το κινητο δεν τα εβλεπε οποτε αναγκααστικα να εχω αυτα της συσκευασιας τα οποια αλλαξα τις καψες απο κατι αλλα για να βολευουν στο αυτι. Εχει δοκιμασει καποιος αυτα ή καποια αλλα με ενσωματωμενο μικροφωνο και πληκτρο απαντησης τα οποια να τα αναγνωριζει το κινητο χωρις προβλημα ? Ευχαριστω Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλημέρα. Χρησιμοποιώ κάποια Trust και συνεργάζονται άψογα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος μαζί τους, τα έχω ήδη σχεδόν 1 χρόνο (τα χρησιμοποιώ βέβαια μόνο στο σπίτι, εκτός βάζω ΒΤ). Νομίζω πως είναι αυτά: https://www.public.gr/product/adiabroha-handsfree-akoystika-trust-ur-aurus-20834-mayra/prod8090375pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 εγω δουλευω αυτα τωρα https://www.skroutz.gr/s/7599469/Skullcandy-Ink-d-2-0.html. Εχω χρησιμοποιησει πολλα, δεν μου εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Lostromos7...pavlos 364 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τελικα με τα φοβου θεου πηρα τα JBL T210 τα οποια αμεσως πηραν τη θεση των αλλων ακουστικων. Απλα υπεροχα και ωραιο γλυκο μπασο !! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 lazaros_nexus, με γεια σου, εύχομαι να τα απολαύσεις :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Μπας και ξέρετε γιατι άλλαξε η οθόνη στα αγαπημένα ,στις κλήσεις ? ,εκεί που μου το έβγαζε με τετράγωνα τώρα ειναι όπως στις πρόσφατες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Μπας και ξέρετε γιατι άλλαξε η οθόνη στα αγαπημένα ,στις κλήσεις ? ,εκεί που μου το έβγαζε με τετράγωνα τώρα ειναι όπως στις πρόσφατες κλήσεις Ενημερώθηκε η εφαρμογή γι αυτό. Όταν σβήσεις τις κλήσεις θα εμφανιστούν τα αγαπημένα όπως ήταν! Στην ουσία πάνω από τις κλήσεις είναι τα αγαπημένα. Πάντως οι φωτογραφίες ήταν τετράγωνες και έγιναν στρογγυλές! Edited January 25, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ήρθε ειδοποίηση για την Pie... Μολις πάω σπιτι θα την εγκαταστησω ( 1500+ MB λεει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ηρθε και σε μενα...νομιζω 1700mb εγραφε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ελεγα και εγω......γιατι αργησε τοσο η ενημερωση ασφαλειας του μηνα. Αντε να δουμε τι θα δουμε τωρα !! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts