johntas Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Στις εφαρμογές της συσκευής, βρες αυτό : Δεν εχω ή δεν προσεξα επιλογη εφαρμογές συσκευης Εχει επιλογη εφαρμογες συστήματος και εκει οταν παταω τη μουσικη εχει διαφορετικο μενου απο εσενα. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Δεν μου ανοίγει την εικόνα για κάποιο λόγο το tapatalk. Πας στις εφαρμογές όπως λες ανοίγεις τη μουσική και πατάς τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 στο δικό μου μενού δεν έχει αυτό με τις ειδοποιήσεις βγάζει μόνο μετρητής ύπνου ακουστικά & εφέ ήχου φίλτρα αρχείων ήχου κλπ :( μήπως φταίει η έκδοσή μου; έχω το MIUI GLOBAL 9.6.2.0 (NCFMIFD) Android 7.0 NRD90M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γίνεται αλλά όχι άμεσα.. Βρίσκεις κινητό που υποστηρίζει volte στέλνεις μήνυμα να ενεργοποιηθεί και αφού έρθει η απάντηση, μετά κάνεις τις ρυθμίσεις στην συσκευή μας... Έστω υπόψιν ότι στην περιοχή πρέπει να βάλεις χώρα που να υποστηρίζει το volte,εγώ έβαλα την Ινδία... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έκανα, αλλά δεν γράφει κάτι διαφορετικό.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ωπα. Μην ανοίγεις την εφαρμογή της μουσικής. Πας στις ρυθμίσεις της συσκευής, μετά στις εγκατεστημενες εφαρμογές και εκεί βρίσκεις τη μουσική. στο δικό μου μενού δεν έχει αυτό με τις ειδοποιήσεις βγάζει μόνο μετρητής ύπνου ακουστικά & εφέ ήχου φίλτρα αρχείων ήχου κλπ :( μήπως φταίει η έκδοσή μου; έχω το MIUI GLOBAL 9.6.2.0 (NCFMIFD) Android 7.0 NRD90M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ναι μέσω του mi account γίνεται. Ευχαριστώ. Δηλαδή όταν πάω στο mi λογαριασμό, θα βάλω τον αριθμό που έχω τώρα και απλά θα συνδεθώ ή έχει κάποια διαδικασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 περιοχή Ελβετία πως και δεν έχει στα regions ;στο 5αρι note έχει κανονικά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 καλησπέρα μια ερώτηση για να διαγράψω τα δεδομένα για να το πουλήσω κάνω διαγραφή λογαριασμού πρώτα και μετά πως περνάω την κανονική μιουη? εχω την δεβ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) φοβερή αλλαγή στην σημερινή beta, το ποσοστό της μπαταρίας το μεταφέρανε αριστερά από το εικονίδιο της! τώρα το κινητό είναι τέλειο. αυτό έφταιγε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα μια ερώτηση για να διαγράψω τα δεδομένα για να το πουλήσω κάνω διαγραφή λογαριασμού πρώτα και μετά πως περνάω την κανονική μιουη? εχω την δεβ ευχαριστωδεν θυμάμαι την σειρά, κάποιος την είχε αναφέρει. πρώτα κάνεις νομίζω αφαίρεση λογαριασμού και μετά hard reset. ας το επιβεβαιώσει κάποιος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited September 13, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένον σωστά? και ολα τα αρχεια του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 κάνω επαναφορά εργοστασιακών δεδομένον σωστά? και ολα τα αρχεια του τηλεφώνου?όλα χάνονται ναι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Με hard reset πολλές φορές μου έχει τύχει να χάνονται τα πάντα αλλά κάποιες φωτογραφίες απο το viner να μένουν σε διάφορα τηλέφωνα που είχα. Το έχει παρατηρήσει κανείς? και δεν μου έχει τύχει μόνο μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Το factory reset στα xiaomi διαγράφει τα data και τα apps φώτο, μουσική κτλ δεν τα σβήνει εκτός από σπάνιες φορές. Το καλύτερο για να σβήσει τα πάντα από το κινητό είναι flash fastboot rom αλλά αυτό απαιτεί ξεκλείδωτο bootloader. Redmi n3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σε άλλες μάρκες και στα xiaomi συναντάω αυτό το φαινόμενο. Τα σβήνει γενικότερα αλλά αφήνει κάτι από εδω και απο εκεί. Αν θες να πουλήσεις ενα τηλέφωνο ποιός είναι ο τρόπος δηλαδή να κάνεις σωστό "hard reset" από την στιγμή που είναι ετσι όπως λες τα πράγματα? Με συνδυασμό πλήκτρων στα άλλα πάλι το ίδιο γινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27467-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-Xiaomi-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/ Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις πριν πουλήσεις το κινητό Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Δε ξέρω τι έχω πατήσει και κάθε τηλέφωνο που παίρνω ξεκινάει και ηχογραφεί τις κλήσεις από μόνο του. Έχετε ιδέα πως το απενεργοποιω αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Πρέπει να απενεργοποιήσεις την Εγγραφή από τις ρυθμίσεις του τηλ. Ρυθμίσεις - Εφαρμογές Συστήματος - Επιλογές κλήσης - Ηχογράφηση, βάζεις το αυτόματη ηχογράφηση στο Off. Το έχω στα Αγγλικά οπότε δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι στα ελληνικά.Παιδιά καλησπέρα. Δε ξέρω τι έχω πατήσει και κάθε τηλέφωνο που παίρνω ξεκινάει και ηχογραφεί τις κλήσεις από μόνο του. Έχετε ιδέα πως το απενεργοποιω αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σε ευχαριστώ πολυ. Όπως το ειπες ηταν.Πρέπει να απενεργοποιήσεις την Εγγραφή από τις ρυθμίσεις του τηλ. Ρυθμίσεις - Εφαρμογές Συστήματος - Επιλογές κλήσης - Ηχογράφηση, βάζεις το αυτόματη ηχογράφηση στο Off. Το έχω στα Αγγλικά οπότε δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι στα ελληνικά. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 επανήλθε το πρόβλημα να μην εμφανίζει κάποιες φορές το όνομα επαφών στην λίστα κλήσεων. μόνο το νούμερο. μόνο εάν πατήσεις να το καλέσεις το εμφανίζει.. τι πίνουν ρε φουστη μου εκεί οι Κινέζοι;;; ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmatchris Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Τελικά γνωρίζει κανείς αν το τηλέφωνο θα αναβαθμιστεί σε Oreo και MIUI 10 , ή τσάμπα περιμένουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Τελικά γνωρίζει κανείς αν το τηλέφωνο θα αναβαθμιστεί σε Oreo και MIUI 10 , ή τσάμπα περιμένουμε ? Miui 10 ναι. Ορεο όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmatchris Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Miui 10 ναι. Ορεο όχι Μαζί δεν πάνε αυτά? Εννοώ το MIUI 10 δεν βασίζεται στην Oreo έκδοση του Android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μαζί δεν πάνε αυτά? Εννοώ το MIUI 10 δεν βασίζεται στην Oreo έκδοση του Android ? Όχι, εγώ όπως και πολλοί εδώ έχουμε miui 10 με Android 7 Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Έχει έρθει με ΟΤΑ η Miui 10 στο κινητό σας; Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Τελικά γνωρίζει κανείς αν το τηλέφωνο θα αναβαθμιστεί σε Oreo και MIUI 10 , ή τσάμπα περιμένουμε ? Στο RN4 πρώην δικό μου και νυν του γιου μου έχουμε περάσει εδώ και καιρό Miui 10 Dev. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts