Dimeos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δεν ζητάει κάτι,ξέρω ποιος είναι ο κωδικός και ενώ μου το ζητάει στο παλιό κινητό....σε αυτό γράφει απόρριψη πριν το ζητήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δεν ζητάει κάτι,ξέρω ποιος είναι ο κωδικός και ενώ μου το ζητάει στο παλιό κινητό....σε αυτό γράφει απόρριψη πριν το ζητήσειΜήπως πρέπει να διαγράψεις παλιά κινητά που μπορεί να έχεις στο αμάξι? Πήγαινε αντιπροσωπεία αν συνεχίζεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το βρίσκει το κινητό και όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει ότι η σύζευξη απερρίφθη από το αμάξι. Να αλλαξεις αυτοκινητο. :lol: αστειευομαι μηπως δεν ειναι συμβατο το αυτοκινητο με ολα τα πρωτοκολλα bluetooth; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 το παλιό το διέγραψα και έχω αφήσει μόνο της γυναίκας μου...θα το ξαναδοκιμασω ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να αλλαξεις αυτοκινητο. :lol: αστειευομαι μηπως δεν ειναι συμβατο το αυτοκινητο με ολα τα πρωτοκολλα bluetooth; χαχαχα,καλή δικαιολογία για να πάρω άλλο.υποπτευομαι ότι μάλλον έχεις δίκιο...ίσως να μην είναι συμβατό.θα τσεκαρω το βιβλιαράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 τι χρώμα το κινητό? έχω έναν φίλο που ίσως το θέλει, θα τον ρωτήσω Το γράφω...black , και η θήκη....gold ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποτα Χαχαχαχα καλως ήρθες στο κλαμπ ΠΡΕΣΒΥΩΠΑΣ μια απο τα ιδια. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Χαχαχαχα καλως ήρθες στο κλαμπ ΠΡΕΣΒΥΩΠΑΣ μια απο τα ιδια. :lol:Και έχουμε το 4αρι να μας το θυμίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ρυθμίσεις εγκατεστημένες εφαρμογές Viber και μετά ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποτα Υπαρχει ενα θεμα μονο το Sky x2 που τα μεγαλωνει καπως..... Και εμενα μου το ειχε πει καποιος σε ερωτηση που εκανα σε προηγουμενο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Υπαρχει ενα θεμα μονο το Sky x2 που τα μεγαλωνει καπως..... Και εμενα μου το ειχε πει καποιος σε ερωτηση που εκανα σε προηγουμενο post. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 ερώτηση σκέφτομαι να περάσω από μαμά rom σε xiaomi dev αξίζει τον κόπο έχει νέα στοιχειά η xiaomi στις dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Χίλια συγνώμη προκαταβολικά , μην με δείρετε αλλά έχω την εξής χιλιοαπαντημένη απορία για το ποιες θήκες φοράει το RN4 που παράγγειλα. Εχω λοιπόν παραγγέιλει αυτό απο το Mygad : XIAOMI Redmi Note 4 Snapdragon 625 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM EU - Γκρι , http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-grey γράφει πως έχει την Β20 φυσικά Οπότε στο skroutz τι search κάνω για θήκες; Για Redmi Note 4 ή Redmi Note 4X ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Και το note4 και note4x με snapdragon περνουν τις ιδιες θηκες δεν υπαρχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποταΑν εισαι root ναι,με την εφαρμογη flat style bar indicators οπου κανεις οτι γουσταρεις. Δεν μεγαλωνει η μπαρα βεβαια αλλα τα εικονιδια. Να μεγαλωνει η μπαρα δεν το χω δει με κανενα mod. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερώτηση σκέφτομαι να περάσω από μαμά rom σε xiaomi dev αξίζει τον κόπο έχει νέα στοιχειά η xiaomi στις dev;βεβαια,νεα features και πολυ γρηγορα bug fixes που αλλιως κανουν μηνες να πανε στις stable. Custom miui rom με china dev ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Οποιος ψαχνει για θηκη ας δει και αυτη https://www.banggood.com/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Full-Protection-Hard-PC-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-p-1168546.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Μου ηρθε πριν λιγες μερες και ειναι πανεμορφη, λεπτη και ταιριαζει τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Αν εισαι root ναι,με την εφαρμογη flat style bar indicators οπου κανεις οτι γουσταρεις. Δεν μεγαλωνει η μπαρα βεβαια αλλα τα εικονιδια. Να μεγαλωνει η μπαρα δεν το χω δει με κανενα mod. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βεβαια,νεα features και πολυ γρηγορα bug fixes που αλλιως κανουν μηνες να πανε στις stable. Custom miui rom με china dev ακομα καλυτερα ευχαριστω για την απαντηση το flashing guide που δειχνει στο site η xiaomi ισχυει η εχει αλλαξει κατι γιατι δεν μου την περναει ετσι,μου βγαζει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσεις κανω οτι δειχνει στον οδηγο απο εδω την κατεβασα εκτος και αν ειναι λαθος http://en.miui.com/download-321.html Edited January 17, 2018 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 ευχαριστω για την απαντηση το flashing guide που δειχνει στο site η xiaomi ισχυει η εχει αλλαξει κατι γιατι δεν μου την περναει ετσι,μου βγαζει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσεις κανω οτι δειχνει στον οδηγο απο εδω την κατεβασα εκτος και αν ειναι λαθος http://en.miui.com/download-321.html από ότι κατάλαβα μόνο με fastboot περνάει η κάνω λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 από ότι κατάλαβα μόνο με fastboot περνάει η κάνω λάθος ; ναι θελει fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 ναι θελει fastbootΘέλει fastboot για να περάσεις developer rom; Εγώ την κατέβασα κατευθείαν στο κινητό και την άνοιξα από το updater που έχει στις ρυθμίσεις. 9.8.1.11 global beta. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ήρθαν χτες τα nillkin τζαμακια τα απλά όχι τα pro αλλά πάλι βλέπω γύρω γύρω δεν ακουμπάνε και αφήνουν το κλασικό γκρι χρώμα σαν να έχει αέρα από κάτω. και νόμιζα ότι είχε αναφερθεί ότι κάθονται καλά αυτά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλήμερα στο team, Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό.. Έχω μια ip camera από το πλαίσιο και για συνδεθεί πρέπει να κάνω 3-4 προσπάθειες. Με 4 κινητά δεν είχα πρόβλημα, ούτε έχω με το Huawei P10 lite που επίσης έχω. Το σήμα είναι φουλ και 3g και 4g όπου έχω δοκιμάσει. Καμία ιδέα κανένας, εσείς με ip camera έχετε κανένα πρόβλημα? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας.Με πια ρομ είσαι;; Κάνε μια πλήρη εκφόρτιση του κινητού άστο να κλείσει και βάλε το στην φόρτιση μετά. Αυτό μην το κάνεις συχνά γιατί καταστρέφει την μπαταρία. Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Θέλει fastboot για να περάσεις developer rom; Εγώ την κατέβασα κατευθείαν στο κινητό και την άνοιξα από το updater που έχει στις ρυθμίσεις. 9.8.1.11 global beta. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εμένα δεν την περνάει βγάζει μήνυμα λάθους αφού κάνει ελεγχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Γιατί μου κολλάει το ίντερνετ στο τέλος? Μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει και ξανακολλαει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts