Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κολλήσει ένα switch μέσα στη θύρα των ακουστικών που ανιχνεύει ότι έχεις ακουστικά. Δοκίμασε γρήγορα μέσα έξω τα ακουστικά μπορεί να ξεκολλήσει, αλλιώς θέλει επέμβαση.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχει κολλήσει ένα switch μέσα στη θύρα των ακουστικών που ανιχνεύει ότι έχεις ακουστικά. Δοκίμασε γρήγορα μέσα έξω τα ακουστικά μπορεί να ξεκολλήσει, αλλιώς θέλει επέμβαση.

ok, το πάλεψα άπειρες φορές δεν το βλέπω να κουνιέτε... μιας και το κινητό ειναι εβδομάδες πάμε πάλι πίσω δλδ, αντικατάσταση και ξανά μανά στήσιμο ε; :(

Edited by Kavadias

θα μου πει επιτελους κάποιος πόσο έχει και απο που θα το παρω? (απο Ελλαδα, όχι εξωτερικο)

Πριν 10 μερες το πηρα απ το tokinito.gr. ειναι η global κανονικα.

ok, το πάλεψα άπειρες φορές δνε το βλέπω να κουνιέτε... μιας και το κινητό ειναι εβδομάδες πάμε πάλι πίσω δλδ, αντικατάσταση και ξανά μανά στήσιμο ε; :(
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

θενκς, αυτό με και με τα ακουστικά συνδεδεμένα και όχι μου λέει "wired headset is plugged", χρησιμο workaround κιόλας γιατί το τηλ ήταν μουγγό. Αυτό σημαίνει SW ή HW;

Oταν πατας τον διακοπτη στο app για να γυρισει τον ηχο στο ηχειο η το αντιθετο παλι δεν βγαινει ηχος απο το ηχειο?

Tο δοκιμασες με καποια μουσικη να παιζει ενω πατας τον διακοπτη?Και με και χωρις ακουστικα.

Oπως εγραψα μπορει να ειναι καποιο σκουπιδακι αλλα εχω διαβασει για αλλα τηλεφωνα οτι μπορει να ειναι και κολλημα του software που λυνεται με factory reset.

ok, το πάλεψα άπειρες φορές δεν το βλέπω να κουνιέτε... μιας και το κινητό ειναι εβδομάδες πάμε πάλι πίσω δλδ, αντικατάσταση και ξανά μανά στήσιμο ε; :(

Δοκίμασες να απενεργοποιησεις το κινητο καθόλου;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Oταν πατας τον διακοπτη στο app για να γυρισει τον ηχο στο ηχειο η το αντιθετο παλι δεν βγαινει ηχος απο το ηχειο?

Tο δοκιμασες με καποια μουσικη να παιζει ενω πατας τον διακοπτη?Και με και χωρις ακουστικα.

Oπως εγραψα μπορει να ειναι καποιο σκουπιδακι αλλα εχω διαβασει για αλλα τηλεφωνα οτι μπορει να ειναι και κολλημα του software που λυνεται με factory reset.

Όταν γυρίζω το διακόπτη στο app έχω ήχο στο ηχείο κανονικά. Απλά το app, διαβάζει σε κάθε περίπτωση ότι τα ακουστικά ειναι plugged in. Με το app, μπορώ να γυρίσω τον ήχο χειροκίνητα, πράγμα που προς το παρόν ειναι σωτήριο μιας και το τηλ ήταν μουγγό.

@komias2, ναι, και να μπαζοβγάζω ακουστικά πατώντας το κουμπί του ήχου και το Lite mode, βασικά ότι βρήκα στον ιντερνετ :O

σε κλήση τώρα που το δοκίμασα, δεν ακούγετε απ' το ακουστικό σε media παίζει το speaker.

και με factory reset τα ίδια κάνει οπότε πάμε πίσω κατάστημα

Edited by Kavadias
επιπλέον πληροφορίες

έβαλα πρώτη φορά handsfree σήμερα, (κάτι παλιά xiaomi pistons). μίλησα καμιά ώρα τηλ, και μετά τα έβγαλα. Αποτέλεσμα κολλημένο το σηματάκι των ακουστικών. :( τώρα το τηλ. νομίζει ότι έχει headset μάλλον μιας και ότι και να παίξω δεν ακούγετε τίποτα. Και στο διαγνωστικό για το speaker μου λέει να κάνω unplug το headset (που δεν έχει πάνω).

Δοκίμασα ότι βρήκα στο ιντερνετ. Βάλε βγάλε, καθαρίσματα, φυσήματα, reboot, clear cache, μονο factory reset δεν έχω κάνει ακόμη γιατί το χρειάζομαι το τηλ. λόγω δουλειάς και δεν παίζει να κάτσω να το ξαναστήσω καθημερινή.

Τοχει ξαναπετύχει κανείς; Hardware ή software είναι; Αγορασμένο το σαββατό που μας πέρασε με την τελευταία stable official (8.5.8.0)

Ακριβως την ιδια περιπτωση ειχα παθει κι εγω φιλε μου πριν κανα μήνα αλλα για καλη μου τυχη με reboot εφτιαξε.Με stable official ημουν και ειμαι ακομη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικά με το tethering/hotspot να αναφέρω ότι εγώ που είχα πρόβλημα, έχω sim vodafone cu και ότι την έχω εδώ και περίπου 4-5 χρόνια επομένως

μπορεί να είχε/περνούσε κάποια ρύθμιση λάθος λόγω παλαιότητας.

τώρα δηλαδή δεν έχεις; ή εξακολουθείς να έχεις;

ρωτάω επειδή έγραψα πριν λίγες μέρες κάποιες προτάσεις για όσους έχουν θέμα με hotspot και μία από αυτές ήταν η αντικατάσταση της κάρτας sim. ψάχνω την επιβεβαίωση, ότι όντως λύνεται το θέμα του hotspot και δεν είναι κάποιο άλυτο πρόβλημα.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

τώρα δηλαδή δεν έχεις; ή εξακολουθείς να έχεις;

ρωτάω επειδή έγραψα πριν λίγες μέρες κάποιες προτάσεις για όσους έχουν θέμα με hotspot και μία από αυτές ήταν η αντικατάσταση της κάρτας sim. ψάχνω την επιβεβαίωση, ότι όντως λύνεται το θέμα του hotspot και δεν είναι κάποιο άλυτο πρόβλημα.

Όπως είχα αναφέρει και σε (αρκετά) προηγούμενο ποστ, το πρόβλημα εμένα λύθηκε με το IPv4.

MIUI 9 compatibility

Stable: November 3, 2017

Redmi Note 4 / Mi MIX 2 / Mi Max 2

http://en.miui.com/zt/miui9/update.html

ερχεται..

Σπλιτ οθόνη θα έχει;

Σπλιτ οθόνη θα έχει;

Στην Developer υπάρχει ήδη.

Φιλικά.Γιώργος.

MIUI 9 compatibility

ερχεται..

Καιρός ήταν!

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για τα σχόλια που θα έρθουν το επόμενο ΣΚ που θα λένε "δεν είδα καμία αλλαγή" "το ίδιο είναι" κλπ :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ισχύει ότι:

1)Δεν έχει θυρα card slot για επεκταση μνημης?

2)Δεν έχει διπλή πισω καμερα?

1) Δεν ισχύει, παίρνει SD Card αλλά αν την βάλεις δε μπορείς να έχεις 2η SIM

2) Ισχύει, το νέο Mi A1 έχει, όχι το Redmi Note 4

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Ισχύει ότι:

1)Δεν έχει θυρα card slot για επεκταση μνημης?

2)Δεν έχει διπλή πισω καμερα?

Και για το 1) εάν σου χρειάζεται πολύ, μπορείς να βάλεις ένα μετατροπέα που επιτρέπει να συνδέσεις και SIM και SD, αλλά περισσεύει έξω από το τηλέφωνο...

Μια πρόταση προς αυτούς που έχουν θέμα με το tethering/hotspot...

1) από τη στιγμή που κάνατε επαναφορά τις προεπιλογές στα προφίλς APN της κάρτας sim (ή των καρτών sim)

2) από τη στιγμή που το γυρίσατε σε IPv4 (αν δεν ήταν ήδη)

3) από τη στιγμή που ρυθμίσατε να έχει το "default" και το "dun" μόνο στο APN

και εξακολουθεί η συσκευή που συνδέεται με το RN4 να μην δέχεται μεταφορά δεδομένων mobile Internet

δοκιμάστε να αντικαταστήσετε την κάρτα sim σε ένα υποκατάστημα του παρόχου σας. Αν θυμάμαι καλά, η αντικατάσταση σε Wind/Q κοστίζει 5€ και αν είναι η πρώτη φορά είναι δωρεάν. σε Vodafone κοστίζει 5€ και σε Cosmote 10€ .

δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει θέμα σε κάποιους χρήστες του RN4, έχουν περάσει τοοοοοοσες συσκευές από τα χέρια μου που είχαν "πρόβλημα" με το hotspot και το διόρθωνα σε λιγότερο από 2 λεπτά, αρνούμαι όμως να πιστέψω ότι κάποιος έκανε τα βήματα σωστά και εξακολουθεί να έχει θέμα.

Στην τελική, αν δεν παίξει πάλι, που χλωμό το κόβω αν ακολουθήσει κάποιος και τα 4 βήματα (APN restore default - IPv4 - default, dun - αντικατάσταση sim), άρα μιλάμε για άλυτο πρόβλημα που πρέπει να βρεθεί λύση.

παρακαλώ, όποιος κάνει την αντικατάσταση της κάρτας sim (και των βημάτων που έγραψα νωρίτερα) ας μην ξεχάσει να σχολιάσει με το αποτέλεσμα.

φιλε μου εκανα ολα τα παραπανω εκτος απο την αλλαγη της σιμ η οποια ομως σε αλλα κινητα δουλευει κανονικα σ αυτο το θεμα tethering/hotspot .

επισης διαβασα και σε ξενα φορουμ παρομοια προβληματα και μαλιστα με την εκδοση την τελευταια 8.5.8.0. αρα μαλλον ειναι υπαρκτο το προβλημα και απο οτι καταλαβα περιμενουν την 9 μπας και λυθει..οπως βεβαια και το προβλημα με το μικροφωνο.

δεν υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση στο ζητημα...καποιοι προτινουν εφαρμογες οπως το pdanet+ αλλά και αυτη εμενα δεν μου ελυσε το προβλημα,

Εγω με την 9 δεν εχω προβλημα εχθες εδινα ιντερνετ σε εναν φιλο που εχει το RN2 και εκει που ημασταν μονο το δικο μου ειχε 4G

Εμεις με την dev δεν πηραμε σημερα αναβαθμιση λογω προβληματος η επειδη θα βγει σε λιγες μερες η stable 9 ?

Εγω με την 9 δεν εχω προβλημα εχθες εδινα ιντερνετ σε εναν φιλο που εχει το RN2 και εκει που ημασταν μονο το δικο μου ειχε 4G

Εμεις με την dev δεν πηραμε σημερα αναβαθμιση λογω προβληματος η επειδη θα βγει σε λιγες μερες η stable 9 ?

Βλέπω ότι στο http://mi-globe.com/ έχει ανέβει κανονικά η 7.10.26 άρα έχει βγει.

Φιλικά.Γιώργος.

Βλέπω ότι στο http://mi-globe.com/ έχει ανέβει κανονικά η 7.10.26 άρα έχει βγει.
η china dev η σημερινη στις εκδοσεις nougat εχει bugs στους ηχους των notifications και τα led,στην miuipro δεν την δωσανε καν αυτη την εκδοση σημερα γι αυτο το λογο και δωσανε μονο για συσκευες με lollipop και mm.

Γενικα αυτοι που φτιαχνουν τις xiaomi.eu δεν τα πολυπροσεχουνε αυτα,οπως βγαινει η china dev πετανε στο zip τα customizations τους και την κυκλοφορουνε χωρις ιδιαιτερο ελεγχο, και κατ επεκταση κληρονομουνε τα bugs και οσες rom χρησιμοποιουνε την xiaomi.eu σαν βαση (mi-globe,xiaomi-miui.gr κλπ)

Αυτοι στην miuipro κανουν ανεξαρτητη δουλεια (καλυτερη κατ εμε) και τα τσεκαρουν αυτα πριν δωσουν τις rom

η china dev η σημερινη στις εκδοσεις nougat εχει bugs στους ηχους των notifications και τα led,στην miuipro δεν την δωσανε καν αυτη την εκδοση σημερα γι αυτο το λογο και δωσανε μονο για συσκευες με lollipop και mm.

Γενικα αυτοι που φτιαχνουν τις xiaomi.eu δεν τα πολυπροσεχουνε αυτα,οπως βγαινει η china dev πετανε στο zip τα customizations τους και την κυκλοφορουνε χωρις ιδιαιτερο ελεγχο, και κατ επεκταση κληρονομουνε τα bugs και οσες rom χρησιμοποιουνε την xiaomi.eu σαν βαση (mi-globe,xiaomi-miui.gr κλπ)

Αυτοι στην miuipro κανουν ανεξαρτητη δουλεια (καλυτερη κατ εμε) και τα τσεκαρουν αυτα πριν δωσουν τις rom

Εγώ πάντως την κατεβάζω και θα φλασάρω το βράδυ.

Θα γράψω εντυπώσεις αύριο.

Φιλικά.Γιώργος.

MIUI 9 compatibility

ερχεται..

Πολύ ωραία, επάνω στην ώρα για να συγκρίνουμε και αν θα πάω μετά σε dev.

φιλε μου εκανα ολα τα παραπανω εκτος απο την αλλαγη της σιμ η οποια ομως σε αλλα κινητα δουλευει κανονικα σ αυτο το θεμα tethering/hotspot .

σε ευχαριστώ για το feedback. αναμονή λοιπόν, μήπως λυθεί το πρόβλημα με την νεότερη έκδοση που θα κυκλοφορήσει. αν δεν λυθεί στη συσκευή σου, και δεν έχεις θέμα με το κόστος, κάνε μια αντικατάσταση της κάρτας sim. δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη ρύθμιση για επίλυση του προβλήματος, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια άλλη πρόταση.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το παρακάτω τηλέφωνο είναι αυτό με την global έκδοση και αν ναι επειδή δεν θέλω να ασχοληθώ με φλασαρισματα , δουλεύει κανονικά με αυτή που έρχεται χωρίς προβλήματα;

Ευχαριστώ πολύ

http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black?mfp=2f-ntses-oth-ni%5B35%5D

Μανώλης

ακουστε τι επαθα

ειχα βαλει το κιν στο αθορυβο για να κοιμηθω και ξυπναω το παταω να χτυπαει καονικα και αυτο μενει αθορυβο ενω το κουμπακι εχει σβησει

εκανα restart αλλα τπτ και επιδης ουτε μουσικη παιζει ουτε μπορω να ακουσω ηχιτικα στο messenger

εκλασε το ηχειο ?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)