IASVN Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα. Είμαι στην global stable 8.5.8.0.NCFMIED. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις απ'το τηλέφωνο. Γρήγορο να είναι, να μην τρώει κολλήματα και να έχει καλό ήχο για μουσική. Ποια ρομ προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα. Είμαι στην global stable 8.5.8.0.NCFMIED. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις απ'το τηλέφωνο. Γρήγορο να είναι, να μην τρώει κολλήματα και να έχει καλό ήχο για μουσική. Ποια ρομ προτείνετε;Μείνε εκεί που είσαι MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα. Είμαι στην global stable 8.5.8.0.NCFMIED. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις απ'το τηλέφωνο. Γρήγορο να είναι, να μην τρώει κολλήματα και να έχει καλό ήχο για μουσική. Ποια ρομ προτείνετε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις κάτι, είναι μια χαρά ακόμα και αν έχεις πολλές απαιτήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα σε όλους , εχθές είχα την ατυχία το κινητό να πέσει από μικρό ύψος (καθιστός από την τσέπη) σε άγριο τσιμέντο με αποτέλεσμα να γίνει το τζάμι θρύψαλα (φώτο στο link παρακάτω) ..... Το κινητό δουλεύει μια χαρά αλλά τα κομμάτια από το γιαλί είναι τόσα πολλά που είναι λες και θα κοπεί κάποιος . Μήπως ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίσει η επισκευή και εάν πρέπει να το στείλω στην αντιπροσωπεία ή μπορώ να το πάω σε καμιά Vodafone, Germanos κτλ ? https://flic.kr/s/aHsm69fnHd Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις κάτι, είναι μια χαρά ακόμα και αν έχεις πολλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Παιδιά η miuipro από ότι βλέπω είναι Ρώσοι από πίσω, ελληνική γλώσσα έχει η Ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εβαλα και την βγαζω δεν εχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Η υπηρεσία λειτουργεί, έχω COSMOTE συμβόλαιο. Μια απλή επιβεβαίωση λειτουργίας είναι ότι κατά την κλήση, σε δίκτυο LTE, παραμένει η ένδειξη 4G στην status bar. Αν δουλεύει το VoLTE δεν πρέπει να δουλεύει και το WiFi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αν δουλεύει το VoLTE δεν πρέπει να δουλεύει και το VoWIFI? Ναι, δεν υποστηρίζεται το WiFi calling αν και ο SD 625, που έχει το κινητό το υποστηρίζει. Είναι καθαρά θέμα firmware. Το VoLTE είναι ξεχωριστό από το VoWIFI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σχετικά με το VoLTE, έβαλα για λίγο την πρόσφατη developer ROM με MiUI 9 απο το xiaomi.eu για να δοκιμάσω, μπας κι έφταιγε το LineageOS. Τζίφος όμως, πάλι σε UMTS με έριχνε στις κλήσεις. Μάλλον δε δίνει το απλο VoLTE σε καρτοκινητά προς το παρόν αν και κατ' εξαίρεση δίνει το συνδιασμό VoLTE + WiFi Calling αν έχεις συμβατή συσκευή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σχετικά με το VoLTE, έβαλα για λίγο την πρόσφατη developer ROM με MiUI 9 απο το xiaomi.eu για να δοκιμάσω, μπας κι έφταιγε το LineageOS. Τζίφος όμως, πάλι σε UMTS με έριχνε στις κλήσεις. Μάλλον δε δίνει το απλο VoLTE σε καρτοκινητά προς το παρόν αν και κατ' εξαίρεση δίνει το συνδιασμό VoLTE + WiFi Calling αν έχεις συμβατή συσκευή. Δοκιμάστε το *#*#4636#*#* και δες εάν είναι ενεργοποιημένο το VoLTE. Η COSMOTE δίνει το VoLTE + WiFi Calling σε επιλεγμένες συσκευές, ανεξάρτητα εάν είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητό. Εάν η συσκευή υποστηρίζει VoLTE τότε θα λειτουργήσει μόνο το VoLTE γιατί το υποστηρίζει το δίκτυο. Σημείωση: μόνο η COSMOTE υποστηρίζει την τεχνολογία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δοκιμάστε το *#*#4636#*#* και δες εάν είναι ενεργοποιημένο το VoLTE. Η COSMOTE δίνει το VoLTE + WiFi Calling σε επιλεγμένες συσκευές, ανεξάρτητα εάν είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητό. Εάν η συσκευή υποστηρίζει VoLTE τότε θα λειτουργήσει μόνο το VoLTE γιατί το υποστηρίζει το δίκτυο. Σημείωση: μόνο η COSMOTE υποστηρίζει την τεχνολογία. Ναι, το έχω ήδη κάνει και ΔΕΝ είναι ενεργό δυστυχώς. Εν τω μεταξύ είδα οτι στο MiUI απο το *#*#4636#*#* δε μπορείς να το δεις καθώς το μενου για τον IMS δεν υπάρχει, πρέπει να γίνει κλήση για να δεις αν σε ρίχνει σε UMTS (3G). ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι περί MiUI, όσο είχα το MiUI 9 απο το xiaomi.eu και έψαχνα τα περι VoLTE παρατήρησα και δυσλειτουργία του Google Assistant. Δεν δίνει τις απαντήσεις με φωνή αλλά μόνο με κείμενο. Ψάχνοντας στα διάφορα forum είδα οτι είναι γνωστό πρόβλημα του MiUI, δε δουλεύει σωστά. Άλλο ένα καρφί για το φέρετρό του κατ' εμέ, πολλά τα αρνητικά για την χρήση που κάνω κι αυτά που χρησιμοποιώ. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Οοοκ Τελικα καλα εκανα και φλασαρα καστομ Love "ξερο"(αν μπορουμε να το πουμε) android!!!! Ολα αστραπιαια γινονται! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Υπαρχει το θεμα με τους αισθητηρες δακτυλικων αν ειναι fpc η goodix και χρειαζεται καποιος patch?επισης απο 8,5,8 θελει firmware οπως στο kenzo?γιατι στο kenzo χωρις radon kernel δεν την πολυ παλευες εδω με στοκ kernel σε aosp η los ειναι οκ?πως την βλεπεις γενικα την ρομ? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Μήπως ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίσει η επισκευή και εάν πρέπει να το στείλω στην αντιπροσωπεία ή μπορώ να το πάω σε καμιά Vodafone, Germanos κτλ ? Η οθονη (η αυθεντικη) εχει ενδεικτικα γυρω στα 40+50ε.Ειναι σετ LCD+digitizer+πλαισιο. Θα μπορουσε καποιος να αλλαξει και μονο digitizer η lcd διαχωριζοντας τα,αλλα η διαδικασια ειναι σουπερ δυσκολη και θελει μηχανηματα ειδικα. Μπορεις να βρεις και πιο φθηνες αλλα θα χει διαφορα στην ποιοτητα. Καλυτερα στειλτο στην αντιπροσωπεια για να εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να σου βαλουν την ιδια. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το backup από twrp αναφέρει πως δεν κάνει backup από την εσωτερική μνήμη αρχεία που κατεβάσαμε και φώτο κλπ. Εκτός και αν το έγραψε επειδή δεν το επέλεξα. δεν κανει τετοια αρχεια backup,μονο οτι εχει σχεση με την rom ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχει παραγγείλει κανείς από το geekbuying? Έχω βρει το 4/64 στα 177€ στην αποθήκη Γερμανίας. Μένω Γερμανία, άρα λογικά θα έρθει σε καμία εβδομάδα, σωστά? Aν θες την γνωμη μου (ως παθων) παρτο απο αλλο μαγαζι και ας δωσεις και 20 ευρω παραπανω. Αν,λεω ΑΝ εχεις την ατυχια και σου ερθει με καποιο ελαττωμα,το after sales support του geekbuying ειναι ΑΘΛΙΟ.Θα κανουν τα παντα μεχρι να στο αλλαξουν η να κανουν refund για να αποφυγουν τα τελευταια. Επισης ειναι γνωστοι ψευτες οσον αφορα την διαθεσιμοτητα,ποτε λενε οτι το στειλαν και ποτε οντως το στελνουν,ψευτικα tracking number που αλλαζουν 2-3 φορες,και αλλα. Την επαθα εγω τον Αυγουστο με το πρωτο RN4 που μου ηρθε με ελαττωματικη οθονη και μεχρι να παρω refund ετρεχα 2 μηνες με dispute σε Paypal απειλες κλπ. Και εχασα και λεφτα απο τελωνειο που περασε επειδη μου το στειλαν με λαθος τροπο,και λεφτα απο τα ταχυδρομικα που το ξαναστειλα πισω. Edited October 15, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) εγω ρε παιδια εχω μπερδευτει τα εχει κανει μανταρα η εταιρια...... μπορει καποιος να μου πει η διαφορα του με το note 4x ποια ειναι ????ειναι στην ουσια ιδια κινητα απλα με διαφορετικη ονομασια αναλογα με το αν η αγορα ειναι κινεζικη η ευρωπαικη,?? τι ακριβως? αλλου διαβαζω οτι καποιοι παραγγελνουν το 4 και στο κουτι τους γραφει 4x και μπερδευονται,τι γινεται? Edited October 15, 2017 by evita1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) εγω ρε παιδια εχω μπερδευτει τα εχει κανει μανταρα η εταιρια...... μπορει καποιος να μου πει η διαφορα του με το note 4x ποια ειναι ????ειναι στην ουσια ιδια κινητα απλα με διαφορετικη ονομασια αναλογα με το αν η αγορα ειναι κινεζικη η ευρωπαικη, τι ακριβως? το 4X ειναι για την κινεζικη αγορα και δεν εχει την μπαντα Β20 που ειναι μια απο τις μπαντες που χρησιμοποιουμε στην Ελλαδα για το 4g.Ολα τα αλλα ειναι ακριβως ιδια. Το ''4x'' του τιτλου του thread ειναι αυθαιρετη ονομασια που εδωσε η Infoquest για το 4 και μπερδεψε κι αλλο τα πραγματα. Edited October 15, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Και κει που είχα για σκουπίδια τη lineage κι έλεγα να γυρίσω σε στοκ, λέω ας την αφήσω να κάνει έναν κύκλο φόρτισης-αποφόρτισης. Και χτύπησα 8ωρο SOT με κανονική γενική χρήση (fb, messenger, insta, viber, τηλέφωνα αρκετά συν την τραγική κάλυψη δικτύου 4G της wind που σε πολλά σημεία στη δουλειά μου δεν είχα καθόλου σήμα και ξελίγωνε τη μπαταρία η κεραία ψάχνοντας για σήμα). Τηλέφωνο φαινόμενο πραγματικά στο θέμα μπαταρίας. Πρώτη φορά φορτίζω smartphone την τρίτη μέρα και όχι κάθε βράδυ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) εδώ συζητάνε γιατί γυρνάει σε 4g "μόνο του.. http://en.miui.com/thread-401049-1-1.html Η μπάντα που είμαστε συνδεδεμένοι φαίνεται. Το bandwidth που φαίνεται? Μήπως θέλει root για να φανεί? Edited October 15, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 το 4X ειναι για την κινεζικη αγορα και δεν εχει την μπαντα Β20 που ειναι μια απο τις μπαντες που χρησιμοποιουμε στην Ελλαδα για το 4g.Ολα τα αλλα ειναι ακριβως ιδια. Το ''4x'' του τιτλου του thread ειναι αυθαιρετη ονομασια που εδωσε η Infoquest για το 4 και μπερδεψε κι αλλο τα πραγματα. και το 4x σε global version που το εχω δει σε πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα τι ειναι τοτε ? :lol: παναθεμα σε xiaomi :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ισως αναφέρονται στην ρομ και μονο.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει το θεμα με τους αισθητηρες δακτυλικων αν ειναι fpc η goodix και χρειαζεται καποιος patch?επισης απο 8,5,8 θελει firmware οπως στο kenzo?γιατι στο kenzo χωρις radon kernel δεν την πολυ παλευες εδω με στοκ kernel σε aosp η los ειναι οκ?πως την βλεπεις γενικα την ρομ? Απ οσο λένε εχει θεμα ανάλογα με το hardware. Σε μένα παιζει αψογα. Οσο για την 8.5.8, δε χρειάζεται το firmware Αν εισαι σε android 6, θα χρειαστει Γενικώς παίζει ΑΨΟΓΑ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δοκιμάστε το *#*#4636#*#* και δες εάν είναι ενεργοποιημένο το VoLTE. Η COSMOTE δίνει το VoLTE + WiFi Calling σε επιλεγμένες συσκευές, ανεξάρτητα εάν είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητό. Εάν η συσκευή υποστηρίζει VoLTE τότε θα λειτουργήσει μόνο το VoLTE γιατί το υποστηρίζει το δίκτυο. Σημείωση: μόνο η COSMOTE υποστηρίζει την τεχνολογία. Το εκανα και εγω που εχω καρτοκινητο και λεει "παρέχεται απο volte ενεργο." οποτε ειναι ενεργο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 και το 4x σε global version που το εχω δει σε πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα τι ειναι τοτε ? :lol: παναθεμα σε xiaomi :XΑν είναι σε ελληνικά μαγαζάκια, μπορεί το τονίζω μπορεί και να είναι το global. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) και το 4x σε global version που το εχω δει σε πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα τι ειναι τοτε ? :lol: παναθεμα σε xiaomi :X Ελληνικα βαφτισματα ειναι αυτα,οπως ειπα το βαφτισε η Infoquest και μαλλον ακολουθησαν και οι αλλοι. Τα μοντελα ειναι : redmi note 4 με Mediatek cpu redmi note 4X με Snapdragon cpu αλλα χωρις Β20.Tο μοντελο για Κινα. redmi note 4 με Snapdragon cpu (Δηλαδη το global μοντελο με Β20 και κωδικό συσκευής 2016102) Αnyway αυτο που κοιτας ειναι να εχει snapdragon και B20 μπαντα με κωδικό συσκευής 2016102 (αν σε ενδιαφερει η B20,αλλιως παιρνεις και το κανονικο το 4Χ (το μη global δηλαδη),που ειναι και 20-25 ευρω πιο φθηνο). Λογω των ελληνικων βαφτισματων ο πιο ασφαλης τροπος ειναι να το ψαχνεις να χει κωδικό συσκευής 2016102. Edited October 15, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σε μένα έχει αυτά με Vodafone και custom rom. Εκεί στο προτιμητέο δίκτυο που λέει unknown, πρέπει να επιλέξω κάτι και αν ναι τι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 όσοι έχετε αναφέρει 8ωρα 10ωρα SOT τα βράδια το έχετε το κινητό με όλα ανοιχτά data, wifi, bt κλπ η το βάζετε σε flight mode? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ολα ανοιχτα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts