Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα μια ερωτηση για το ευρετηριο των επαφων...

πως στο καλο γυριζουν ελληνικα ???ολα ελληνικα στο τηλ

αλλα το ευρετηριο αγγλικα,,,,,,

καλησπερα μια ερωτηση για το ευρετηριο των επαφων...

πως στο καλο γυριζουν ελληνικα ???ολα ελληνικα στο τηλ

αλλα το ευρετηριο αγγλικα,,,,,,

Το ευρετήριο των επαφών δεν μπορεί παρά να είναι στη γλώσσα που το έχεις γραμμένο. Αν εννοείς τη μπάρα αναζήτησης στη δεξιά πλευρά του, τότε είναι με λατινικούς χαρακτήρες γιατί είναι σφάλμα της MIUI που δεν έχουν λύσει ακόμα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να περιμένεις μήπως το λύσουν κάποτε. Ή να βάλεις άλλη ROM.

παιδια καλημερα κ καλο μηνα νεος στη συσκευη

ξεκλειδωσα bootloader

κ θελω να περασω recovery κ την ελληνικη ρομ

εχω το redmi note 4 global edition κ θελω τα λινκ για τα σωστα recovery k rom

ευχαριστω πολυ!!!

εχω τηνmiui global 8.5stable 8.5.8.0(NCFMIED)

Αν θες την ελληνικη rom ρωτας στο site της ελληνικης rom,εδω πας μεσω λαμιας.

Και πριν ζητησεις ψαξε και λιγο,δεν ειναι ντελιβεραδικο εδω μεγαλε!Εψαξες και δεν τα βρηκες?Δεν εψαξες και δεν τα βρηκες γιατι αν εψαχνες θα τα εβρισκες σε λιγοτερο χρονο απ οσο σου πηρε να γραψεις το μηνυμα.

Τιποτα προσωπικο,απλοι στοιχειωδεις τροποι χρησης ολων των forum που βοηθανε στο να μη γινονται τα forum η μερα της μαρμοτας!

Edited by azuli

Αν θες την ελληνικη rom ρωτας στο site της ελληνικης rom,εδω πας μεσω λαμιας.

Και πριν ζητησεις ψαξε και λιγο,δεν ειναι ντελιβεραδικο εδω μεγαλε!Εψαξες και δεν τα βρηκες?Δεν εψαξες και δεν τα βρηκες γιατι αν εψαχνες θα τα εβρισκες σε λιγοτερο χρονο απ οσο σου πηρε να γραψεις το μηνυμα.

Τιποτα προσωπικο,απλοι στοιχειωδεις τροποι χρησης ολων των forum που βοηθανε στο να μη γινονται τα forum η μερα της μαρμοτας!

1)απαράδεκτος ο τρόπος που απαντάς σε ένα μέλος

2)υπάρχουν περίπου 500 post ειναι αδύνατο να βρει κάποιος το οτιδήποτε

3) δεν ειναι κάνεις υποχρεωμένος να απαντηση σε κανένα αλλά ειναι υποχρεωμένος όταν απάντα να μην επιθετικός τουλάχιστον

τα παραπάνω φιλικά πάντα

1)απαράδεκτος ο τρόπος που απαντάς σε ένα μέλος

2)υπάρχουν περίπου 500 post ειναι αδύνατο να βρει κάποιος το οτιδήποτε

3) δεν ειναι κάνεις υποχρεωμένος να απαντηση σε κανένα αλλά ειναι υποχρεωμένος όταν απάντα να μην επιθετικός τουλάχιστον

τα παραπάνω φιλικά πάντα

+1000

Ειμαι επι σειρα ετων μελος σε αρκετα φορουμ και τετοια αντιμετωπιση δεν εχω ξανασυναντησει.

Αν βαριεσαι να απαντησεις ή θεωρεις οτι εχουν ειπωθει πολλες φορες στο παρελθον, απλα δεν απαντας.

Το να αποκαλεις καποιον "μεγαλε" λες και παιζατε σφαλιαρες χθες, να του λες οτι εδω δεν ειναι ντελιβεραδικο κι αλλα τετοια γραφικα, δε νομιζω οτι τιμαει ουτε εσενα αλλα ουτε και το ιδιο το φορουμ.

Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και τα βήματα είναι γραμμένα στο φόρουμ την ελληνική κοινότητας δεν χρειάζεται να ψάξεις καθόλου και σίγουρα τα παιδιά εκεί μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα, ότι και να πούμε εμείς από εδώ μπορεί να μπερδέψει τον φίλο και με ένα λάθος να μείνει χωρίς κινητό οπότε αν και το μήνυμα του azuli ήταν εριστικό σωστά του απάντησε.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια,εχω 3+ χιλιαδες posts και το 80-90% τουλαχιστον απο αυτα ειναι βοηθεια σε ατομα που ειχαν προβληματα η αποριες,και οχι screenshots που ποσταρα για να δειξω ποση μπαταρια εχω και καινουργια themes που βρηκα,οποτε τα ''απαραδεκτα'' αλλου!

Εσεις που το βρισκετε απαραδεκτο προφανως λειτουργειτε με τον ιδιο τροπο να φανταστω? --> ''Που να ψαχνουμε μεχρι την πρωτη σελιδα μωρε,2 ολοκληρα κλικ θα κανουμε,ας ζητησουμε''

Και φυσικα αυτο που ζητησε ο φιλος ειναι στην πρωτη σελιδα.

Μην κολλατε στο διαδικαστικο (τον τροπο που το ειπα) αλλα στην ουσια.

Edited by azuli

Έχω την εντύπωση ότι φτιάξανε τους 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή των sms στην 8.5.8.0.

Μην κολλατε στο διαδικαστικο (τον τροπο που το ειπα) αλλα στην ουσια.

Ok, αλλά καλά είναι και να προσέχουμε πως μιλάμε. Αυτό ισχύει για όλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την εντύπωση ότι φτιάξανε τους 160 χαρακτήρες στην στοκ εφαρμογή των sms στην 8.5.8.0.

αυτο ειναι διορθωμενο απο την 8.2.10.0

αυτο ειναι διορθωμενο απο την 8.2.10.0

Α δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί χρησιμοποιούσα άλλο app από την 8.1.15.0

καλησπερα σε ολους τους φιλους

θελω να αγορασω το κινητο αυτο για βοηθησετε λιγο αυτο εδω ειναι το σωστο

https://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-4x.html

εχω επιλεξει το 3/32gb σε μαυρο

Ευχαριστω

Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29]

Ευχαριστω

Δεν είναι το σωστό, αυτό που έβαλες δεν είναι το global version οπότε δεν έχει την Β20 μπάντα. Δες στο πρώτο ποστ για τις διαφορές των εκδόσεων.

συγγνώμη για το ποστ (αν θέλει κάποιος διαχειριστής ας το σβήσει)

τα βρήκα όλα όντως με 2 κλικ

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

τώρα όσον άφορα το "μεγάλε" δείχνει την ανατροφή σου

Edited by timos1968

Ευχαριστω

Στα specs ((edit:) δεν) αναφέρει την 800ρα (για το 3/32), παρόλο που στον τίτλο δεν γράφει global version. Ρώτα τους.

Η τιμή είναι πολύ καλή.

Εκείνο που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος αποστολής. Δηλαδή το ποιος είναι ο αντίστοιχος του priority direct mail που στέλνει το banggood.

Edited by Baniko

Ευχαριστω

Γνώμη μου είναι να πάρεις το (4+64GB)= €172.48 . Διότι το (3+32GB) το βρίσκεις και στην Ελλάδα από τα Σκρούτς καταστήματα στα ίδια λεφτά ή και χαμηλότερα. !!!!!

Κοίτα τον πίνακα με τα μοντέλα που έχει πιο κάτω (είναι το πρώτο που έχει στην κάθετη σειρά.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Στα specs δεν αναφέρει καμία 800αρα τώρα εσύ που την είδες τι να πω.

Καλύτερα πάρε το από αλλού για ποιο σίγουρη αποστολή χωρίς τελωνείο.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Στα specs αναφέρει την 800ρα (για το 3/32), παρόλο που στον τίτλο δεν γράφει global version. Ρώτα τους.

Η τιμή είναι πολύ καλή.

Εκείνο που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος αποστολής. Δηλαδή το ποιος είναι ο αντίστοιχος του priority direct mail που στέλνει το banggood.

Δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο στα specs του πίνακα που έχει. Το 4Χ είναι αυτό του link χωρίς τη Β20. Β20 δίνει στο σκέτο 4.

Η δε τιμή είναι (σχετικά όχι "πολύ") καλή ακριβώς λόγω του ότι δεν είναι global version.

Όντως, δεν. Μπερδεύτηκα με τον πίνακα, καθώς έβλεπα από κινητό και η σελίδα του minideal ήταν σε διαμόρφωση για PC.

Ξεκάθαρα όχι. Το eshop πουλάει αυτό ακριβώς: https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4x3gb-16gb

Snapdragon μεν, αλλά χωρίς global rom, χωρίς καν Ελληνικά μενού (το γράφει άλλωστε) και φυσικά χωρίς Β20 μπάντα. Για την ακρίβεια δεν βγαίνει καν έκδοση 3/16 με B20.

Γενικά το eshop δεν πουλάει global version xiaomi και (όλα) τα τηλέφωνά του είναι δικές του εισαγωγές.

Δεν είναι global version με B20, αλλά άσχετα με τί γράφει, έχει global λειτουργικό με Ελληνικά (τουλάχιστον σε παλιότερη παρτίδα έτσι ήταν).

Επίσης: Ξέρετε εάν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το WiFi calling του ΟΤΕ με κάποια τροποποίηση?

Edited by minast

τώρα όσον άφορα το "μεγάλε" δείχνει την ανατροφή σου

Ταιριαζει με το να κανεις πρωτο post του στυλ ''ΘΕΛΩ τα λινκ για recovery και ελληνικη rom''.

Στο παλατι του Μπακινχαμ ετσι τα ζητατε? Γιατι εγω με την ταπεινη αστικη ανατροφη μου θα ελεγα κατι του στυλ ''Μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για recovery και ελληνικη rom?'',AΦΟΥ εψαχνα και λιγο μονος μου πρωτα.

Μη με προκαλεις γιατι ειμαστε ηδη off topic.

Edited by azuli

Μήπως υπάρχει ενημέρωση;

Βλέπω σε παύση ένα αρχείο zip 1.3gb με ονομασία miui_HMNote4... Κλπ κλπ κλπ

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Για πιο λόγο να το κάνεις αυτό από την στιγμή που ξεκλειδωσεις και βάλεις twrp περνάς την ελληνική dev ρομ από την κοινότητα μας που είναι σαφώς ανώτερη από την official μιας και βασίζεται σε china source.

Καλά, τωρα λέει να περιμένω 72 ωρες για να ξεκλειδώσω bootloader...

Όταν λοιπόν περάσουν ...

Βλέπω ότι ενω η Global stable είναι Nougat η ελληνική stable είναι mm. Για nougat πρέπει να παω σε dev. Σε dev υπάρχουν 2 versions, η σκέτη και η arΩma. Έψαξα να βρω διαφορές αλλα δεν βρήκα. Επιπλέον στα σχολια αλλος δεν έχει δεδομένα στη δεύτερη SIM, αλλος δε παίζει το σημείο πρόσβασης κλπ.

EDIT: Το βρηκα, η ARΩMA είναι ένα script εγκατάστασης που σου παρεχει απεριοριστες δυνατότητες παραμετροποίησης. Καλό φαίνεται αλλα είναι τόσο σταθερό όσο η απλή έκδοση; επιπλέον καλό θα ήταν να μαθαίναμε τι περιεχει η απλή εκδοση; είναι η αντίστοιχη "προσαρμοσμένη" ή η αντίστοιχη "τυπική" από το αρωμα script;

Για να πάω σε Nougat, ποια ελληνική να βάλω ωστε να δουλεύουν ολα;

Αφού μονο dev υπάρχουν ποια version είναι η πιο "σταθερή" dev;

Edited by dchatz

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)