vampirios Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα σας Κάτοχος και γω του κινητού από χθες και το ψάξω μιας που δεν είχα xiaomi άλλη φορά. Η ερώτησή μου είναι η εξής:Πέρασα νωρίτερα σήμερα την 8.5.4.0 μου ήρθε ΟΤΑ και από τότε δε δουλεύει ό,τι και να κάνω το inbox mail και το bluemail δεν έρχονται τα μηνύματα ταχυδρομείου. Εχω κάνει αυτά που περιγράφονται στο πρώτο πόστ αλλά τίποτε..Καποιος κάποια λύση; Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μπορείς εσύ να στείλεις email; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μπορείς εσύ να στείλεις email; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι μπορώ να στείλω Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ψάξε στο ebay. Να έχει και πλαίσιο. Είναι το μοναδικό που κάθεται καλά. Από Ευρώπη να σου έρθει και γρήγορα! Εννοείς αυτές που είναι full body και πιάνει όλο το μπροστά και τα κουμπιά κτλ? Γιατί κάποιος μου πεις για X-one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Παιδιά αν φλασάρω Lineage OS τα updates της είναι OTA ή θα πρέπει να περνάω κάθε φορά τη νέα έκδοση; Είναι οκ για daily driver? Με χάλασε το notification control στη miui (έγχρωμα εικονίδια, όχι bundled, κάπως δύσκολο να τα κάνεις swipe, περίεργο quick reply κτλ). Αξίζει λέτε; Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ποιος ειναι καλυτερος αισθητηρας της καμερας ?samsung η sony ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ποιος ειναι καλυτερος αισθητηρας της καμερας ?samsung η sony ? Σονυ 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σονυ 10 χαρακτήρεςsamsung εχει το δικο μου.μουφα δλδ ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερει καποιος που θα βρω κοντα καλλιθεα full body tempered glass που πιανει ολο το κιν μπροστα μας και κατσει καλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 samsung εχει το δικο μου.μουφα δλδ Βασικά ούτε 10% των global δεν έχουν sony. Μια χαρα είσαι. Δεν διαφέρουν τόσο πολύ όσο λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα σας Κάτοχος και γω του κινητού από χθες και το ψάξω μιας που δεν είχα xiaomi άλλη φορά. Η ερώτησή μου είναι η εξής:Πέρασα νωρίτερα σήμερα την 8.5.4.0 μου ήρθε ΟΤΑ και από τότε δε δουλεύει ό,τι και να κάνω το inbox mail και το bluemail δεν έρχονται τα μηνύματα ταχυδρομείου. Εχω κάνει αυτά που περιγράφονται στο πρώτο πόστ αλλά τίποτε..Καποιος κάποια λύση;Μπορείς εσύ να στείλεις email; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝα υποθέσω ότι έχεις δώσει δικαιώματα στις εφαρμογές ε; Δοκίμασες καμιά απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ρε παιδιά καμία λύση για το πολύ χάλια βίντεο υπάρχει;Η φωτογραφική καλή είναι αλλά το βίντεο πολύ χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ρε παιδιά καμία λύση για το πολύ χάλια βίντεο υπάρχει;Η φωτογραφική καλή είναι αλλά το βίντεο πολύ χάλια.Δες εδώ https://r.tapatalk.com/shareLink?url=&share_tid=24789&share_fid=66255&share_type=t&share_pid=384354 Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ρε παιδιά καμία λύση για το πολύ χάλια βίντεο υπάρχει;Η φωτογραφική καλή είναι αλλά το βίντεο πολύ χάλια. Αν εννοείς τα καρέ, δες τον οδηγό στο πρώτο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ευχαριστώ...☺ Αυτο δουλευει στην Global official της MUI και πριν και μετα την αναβαθμιση σε nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 samsung εχει το δικο μου.μουφα δλδ ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερει καποιος που θα βρω κοντα καλλιθεα full body tempered glass που πιανει ολο το κιν μπροστα μας και κατσει καλα ? Κάνε μια αναζήτηση στο σκρούτζ! Έχει εδώ στην Αθήνα, αλλά δεν βρήκα Καλλιθέα... Καλύπτει και τα κουμπιά αλλά έχει τρύπες για να φαίνονται όταν ανάβουν! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Δες εδώ https://r.tapatalk.com/shareLink?url=&share_tid=24789&share_fid=66255&share_type=t&share_pid=384354 Δεν φαινεται κατι Xiaomi Redmi Note 4 Global Αν εννοείς τα καρέ, δες τον οδηγό στο πρώτο μήνυμα. Οχι τον ηχο εννοω Ανδρεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πώς μπορώ να δώσω δικαιώματα πρόσβασης στην SD, σε κάποια εφαρμογή; πχ σε ένα file manager. Με την άδεια για πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο, δεν παίρνει και πρόσβαση στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Λογικά μέσα από την εφαρμογή θα μπορείς να επιλέξεις που θα έχει πρόσβαση. Αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένη; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Στα θέματα, με την αναβάθμιση σε 8.5.4 το προεπιλογή άλλαξε. Υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε το παλιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Στα θέματα, με την αναβάθμιση σε 8.5.4 το προεπιλογή άλλαξε. Υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε το παλιό; Δοκίμασε μία αναζήτηση στα θέματα και βάλε ως αναζήτηση miui 8 να δεις αν σου βγάζει κάτι παρόμοιο με το παλιό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Οχι τον ηχο εννοω Ανδρεα Για τον ήχο μόνο με ρουτ. Βασικά για αυτό πάντα γράφω ότι αν σε νοιάζει το βίντεο κοίτα καλύτερα για άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα του viber, σερνοντας προς τα κάτω την γραμμή ειδοποιήσεων? Αν είσαι των πειραγμάτων, υπάρχει το xMiui module για xposed που προσφέρει expandable notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Για τον ήχο μόνο με ρουτ. Βασικά για αυτό πάντα γράφω ότι αν σε νοιάζει το βίντεο κοίτα καλύτερα για άλλο κινητό. Anyway θα προσπαθησω να το προσπερασω αυτο μιας και το κινητο ειναι αψογο σε ολα.Του εβαλα dev καμια σχεση πολυ ποιο γρηγορο. Δεν μου δουλευει το messenger ξερει κανεις κατι; Edited August 31, 2017 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 παροτι δεν έχω ενεργοποιήσει το δακτυλικο αποτύπωμα παρά μόνο το 4ψηφιο πιν μόλις πατάω μετά λάθος το αποτύπωμα ανάβει η οθόνη. νομίζω αυτό γίνεται τώρα με την 8.5.4.0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 παροτι δεν έχω ενεργοποιήσει το δακτυλικο αποτύπωμα παρά μόνο το 4ψηφιο πιν μόλις πατάω μετά λάθος το αποτύπωμα ανάβει η οθόνη. νομίζω αυτό γίνεται τώρα με την 8.5.4.0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Η οθόνη πάντα θα ανάβει. Απλά δεν θα ξεκλειδώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts