vgiozo Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ευρωπαικο φορτιστή έχει. Για τον αισθητήρα κάμερας γράφει s5k3I8. Το πίσω μέρος δεν γράφει και τίποτα το ιδιαίτερο. Fdd-lte, Fdd-lte, wcdma, GSM, snap 625. Το Tapatalk δεν με αφήνει να στείλω foto γιατί δεν έχω account. Κάποια στιγμή θα κάνω! Αυτή είναι μάλλον η μπροστινή, θα πρέπει να σου γράφει και τη πίσω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο το λειτουργικό να ελέγξουμε αν έχει B20? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο το λειτουργικό να ελέγξουμε αν έχει B20? Network signal guru η εφαρμογή, αρκεί να είσαι ρουτ Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αυτή είναι μάλλον η μπροστινή, θα πρέπει να σου γράφει και τη πίσω κάμερα. Η πίσω είναι Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) ακομα το εχει το honorbuy και μαλιστα τωρα εχει in stock το μαυρο και οχι το gray! Εγώ που είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από honorbuy (συγκεκριμένα 2 γκρι κι ένα χρυσαφί) και δεν έχει άμεσα διαθέσιμο το γκρι, τι να πω; Θα το στείλει μετά τις 30 Μαρτίου αλλά επιφυλάσσομαι μήπως μέχρι τότε βγει έκδοση Global με 4/64 Gb RAM/ROM. Το μαύρο που έχει το Honorbuy είναι με 625 και camera sensor Sony ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 16, 2017 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Είναι δυνατόν η θήκη για τον mediatek που έχει ο κωτσοβολος να μην κάνει ακριβώς σε αυτό με τον 625, ή έτσι είναι όλες οι infoquest θήκες; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Scion τι model number λέει το κουτί πίσω; 2016102; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Scion τι model number λέει το κουτί πίσω; 2016102; Ναι αυτό. Έχω και νεότερα για τη θήκη, καθώς για αυτό το τηλ εκτός από τα κυκλακια πίσω, έχει διαφορά και στο ir sensor. στο δικό μου είναι δίπλα στο noise canceling και όχι στο κέντρο όπως στο mediatek. Αντε τώρα να βρω θήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Scion τι model number λέει το κουτί πίσω; 2016102; Και τι συμπέρασμα βγάζουμε απο αυτό; είναι όντως το global με την Β20? edit: βρήκα σε ξένο φορουμ όντως μιλάμε για τη global You can find the international version (2016102) on FCC: https://fccid.io/2AFZZ-RT6102 The supported bands are listed as: GSM850/900/1800/1900 WCDMA Band I/Band II/Band V/Band VIII LTE FDD Band 1 /Band 3 /Band 4 /Band 5 /Band 7 /Band 8 /Band 20 LTE TDD Band 38 /Band 40 Wlan 2400MHz-2483.5MHz 802.11b/g/n(HT20&HT40) Wlan 5150MHz-5350MHz, 5470MHz-5725MHz, 5725MHz-5850MHz only support 802.11a Bluetooth V3.0+EDR&Bluetooth V4.0 BLE GPS, Glonass Edited March 17, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το μοντέλο 2016102 είναι το international με Β20? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το μοντέλο 2016102 είναι το international με Β20? Αν ειναι οντως το international θα "πηδηχτω απο το παραθυρο" :lol: Για μια μερα το πηρα το αλλο; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αν ειναι οντως το international θα "πηδηχτω απο το παραθυρο" :lol: Για μια μερα το πηρα το αλλο; :wacko: Χαχα, τι συσκευή έχεις τώρα? Πάντως αν είναι όντως το international μοντέλο με Β20 τότε είναι καλή ευκαιρία στα 249€ για ελληνικό κατάστημα. Το θέμα είναι να το πιστοποιήσουμε κάπως από κάποιον που το αγόρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Χαχα, τι συσκευή έχεις τώρα? Πάντως αν είναι όντως το international μοντέλο με Β20 τότε είναι καλή ευκαιρία στα 249€ για ελληνικό κατάστημα. Το θέμα είναι να το πιστοποιήσουμε κάπως από κάποιον που το αγόρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν ειναι οντως το international θα "πηδηχτω απο το παραθυρο" :lol: Για μια μερα το πηρα το αλλο; :wacko: Mα ειναι το global το γραψα πιο πάνω απλά το εκανα edit το ξαναγράφω Και τι συμπέρασμα βγάζουμε απο αυτό; είναι όντως το global με την Β20? edit: βρήκα σε ξένο φορουμ όντως μιλάμε για τη global You can find the international version (2016102) on FCC: https://fccid.io/2AFZZ-RT6102 The supported bands are listed as: GSM850/900/1800/1900 WCDMA Band I/Band II/Band V/Band VIII LTE FDD Band 1 /Band 3 /Band 4 /Band 5 /Band 7 /Band 8 /Band 20 LTE TDD Band 38 /Band 40 Wlan 2400MHz-2483.5MHz 802.11b/g/n(HT20&HT40) Wlan 5150MHz-5350MHz, 5470MHz-5725MHz, 5725MHz-5850MHz only support 802.11a Bluetooth V3.0+EDR&Bluetooth V4.0 BLE GPS, Glonass Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Είναι δυνατόν η θήκη για τον mediatek που έχει ο κωτσοβολος να μην κάνει ακριβώς σε αυτό με τον 625, ή έτσι είναι όλες οι infoquest θήκες; Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Φυσικά και ΔΕΝ κάνει. Το Note 4 Global έχει την σχεδίαση του Note 4X, άσχετα αν το λέι 4 σκέτο. Για Note 4X πρέπει να ψάχνεις θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Χαχα, τι συσκευή έχεις τώρα? Πάντως αν είναι όντως το international μοντέλο με Β20 τότε είναι καλή ευκαιρία στα 249€ για ελληνικό κατάστημα. Το θέμα είναι να το πιστοποιήσουμε κάπως από κάποιον που το αγόρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ενα μεταχειρισμενο nexus 5x (32αρη) που ξερω οτι σε κανα μηνα δεν θα χασει λεφτα. Αλλα μπηκα σε τσαμπα μπελα :wacko: Ωραιο κινητο, ταχυτατο, εκπληκτικη καμερα αλλα να κοιταω για 5.5 ιντσες και μπαταρια το 4x και να καταληξω στο nexus 5x (5.2 οθονη και sot 4 ωρες) ειναι λιγο πακετο... Απο οτι καταλαβα ειναι οντως global αυτο που πηρε ο φιλος. Edited March 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αν ψάξετε στο "pdadb.net" θα βρείτε πολλές εκδόσεις redmi note 4 αλλά και του 4x, με το τελευταίο να έχει δύο εκδόσεις, μία cn και μία tw. Η cn προφανώς είναι για Κίνα, και η tw για taiwan, που στη έκδοση tw έχει την πολυπόθητη b20, ενώ στην cn δεν την έχει. Βέβαια δεν λέει πουθενά αν έχει η έκδοση tw ευρωπαϊκό φορτιστή. Αυτά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπερα παραγγειλα καταλαθος μια θηκη για το note 4 και εχθες που με ηρθε ειδα οτι εκανα λαθος, αντι για το redmi 4 που εχω, ειναι της nilkkin σε χρυσο αν θα την ηθελε καποιος με ενα μικρο αντιτιμο για να μην παει χαμενη ας μου στειλει μηνυμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Photo της μαύρης έκδοσης από to2c https://photos.google.com/share/AF1QipPfcW9dRb0rr-S_qHE1BvyDZwxb7KwRrbk3QG1c1DR_aCUUlrBqNWrSbHVjVwntaw?key=ZVpHZDdYTFloQXRONmVmT3FxMkpRNDdaVHVXZC13 Το θέμα της τριγωνικής να μπορούσαμε να λύσουμε με το εν λόγω μαγαζί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Φυσικά και ΔΕΝ κάνει. Το Note 4 Global έχει την σχεδίαση του Note 4X, άσχετα αν το λέι 4 σκέτο. Για Note 4X πρέπει να ψάχνεις θήκη. Ναι το κατάλαβα μόλις είδα photos για το Χ. Ήδη περιμένω μία. Thanks για το tip πάντως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αφού το σιγουρέψαμε λοιπόν ότι τα welcome stores έχουν όντως το global με Β20, θα πάω και εγώ με τη σειρά μου από βδομάδα να το τσιμπήσω. Μου κάνει εντύπωση όμως που ενώ τα welcome stores το φέρνουν απευθείας από την infoquest (αφού είναι επίσημος μεταπωλητής), το ελληνικό site της xiaomi δεν αναφέρει τίποτα για Global Note 4 Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ενα μεταχειρισμενο nexus 5x (32αρη) που ξερω οτι σε κανα μηνα δεν θα χασει λεφτα. Αλλα μπηκα σε τσαμπα μπελα :wacko: Ωραιο κινητο, ταχυτατο, εκπληκτικη καμερα αλλα να κοιταω για 5.5 ιντσες και μπαταρια το 4x και να καταληξω στο nexus 5x (5.2 οθονη και sot 4 ωρες) ειναι λιγο πακετο... Απο οτι καταλαβα ειναι οντως global αυτο που πηρε ο φιλος. 4 ώρες Sot το 5Χ δύσκολο... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) 4 ώρες Sot το 5Χ δύσκολο... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα κυριως wifi με μονο 4 ωρες data και αυτο 3g (σκοπιμα για οικονομια) ενω ειχα απενεργοποιημενο το gps και συγχρονισμους της google (πχ drive, fit, επαφες κλπ). Αν ειχα ολη μερα data πιστευω θα βγαζε 3 ωρες. Τεσπα, μην βγουμε offtopic για κατι που διαφερει τοσο πολυ απο χρηστη σε χρηστη (φωτεινοτητα, apps, σημα, 4g κλπ). Αν θες περισσοτερα στειλε pm :) Edited March 17, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Mα ειναι το global το γραψα πιο πάνω απλά το εκανα edit το ξαναγράφω Οκ... ευτυχως που ειμαι πρωτο οροφο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Photo της μαύρης έκδοσης από to2c https://photos.google.com/share/AF1QipPfcW9dRb0rr-S_qHE1BvyDZwxb7KwRrbk3QG1c1DR_aCUUlrBqNWrSbHVjVwntaw?key=ZVpHZDdYTFloQXRONmVmT3FxMkpRNDdaVHVXZC13 Το θέμα της τριγωνικής να μπορούσαμε να λύσουμε με το εν λόγω μαγαζί Είναι πάντως όντως η ίδια έκδοση που έγραψε ο φίλος ότι πήρε από Ελλάδα 2016102 το γράφει στο κουτί. Το θέμα είναι ότι είναι full metal η συγκεκριμένη έκδοση ή πλαστικό που έγραψε κάποιος φίλος για το 4Χ ? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Είναι πάντως όντως η ίδια έκδοση που έγραψε ο φίλος ότι πήρε από Ελλάδα 2016102 το γράφει στο κουτί. Το θέμα είναι ότι είναι full metal η συγκεκριμένη έκδοση ή πλαστικό που έγραψε κάποιος φίλος για το 4Χ ? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν το ρώτησα, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μίλησα όμως με το μαγαζί για το θέμα της τριγωνικής και από ότι κατάλαβα δεν παίζει τέτοιο σενάριο , οπότε πάμε για άλλα ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts