Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχυει αυτο? Βαλανε και το bokeh εφε και στην πισω καμερα?

Και αν ναι πως τοο ενεργοποιουμε?

Απλα επιλεγεις πορτραίτο όπως επιλεγεις βίντεο φωτογραφία ή πανόραμα. Απλα για να δουλέψει σωστα θα πρεπει να κεντραρεις σε ένα αντικείμενο και δίπλα του να μην υπάρχει άλλο

γεια σας παιδια, μηπως ξερει καποιος πως περναμε την gcam?

θελω να την περρασω στο κινητο της γυναικας μου μπας και καλυτερεψουν οι φοτογραφειες το βραδυ γιατι βγαζει πολυ θορυβο στης βραδυνες ληψεις, ενω το δικο μου jiayu s3 plus που το εχω και 4 χρονια βγαζει καλυτερες και πρωι και βραδυ, ισως ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου, αλλα μιας και παλιοσε εχω παραγκειλει και περιμενο το redmi note 6 pro 4-64

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

γεια σας παιδια, μηπως ξερει καποιος πως περναμε την gcam?

θελω να την περρασω στο κινητο της γυναικας μου μπας και καλυτερεψουν οι φοτογραφειες το βραδυ γιατι βγαζει πολυ θορυβο στης βραδυνες ληψεις, ενω το δικο μου jiayu s3 plus που το εχω και 4 χρονια βγαζει καλυτερες και πρωι και βραδυ, ισως ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου, αλλα μιας και παλιοσε εχω παραγκειλει και περιμενο το redmi note 6 pro 4-64

Καλησπέρα, στο πρώτο πόστ έχει οδηγίες για το πέρασμα της gcam, αλλά πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει bootloader, root κλπ.

Νομίζω πως βιάστηκες λίγο να πάρεις το 6 pro, καθώς αναμένεται το 7 pro.

Καλή συνέχεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global

Καλησπερα. Μια ερωτηση που μαλλον δεν σχετιζεται με την τελευταια ενημερωση.

Εχουμε το modem router speedport plus, το οποιο ειναι dual band. Και σε διαφορετικο δωματιο υπαρχει το router tplink wr841n (300mbps) για καλυτερο σημα μιας και δεν φτανει εκει το σημα του speedport. Να πω εδω οτι το tplink ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα με το speedport plus.

Σε οποιο ρουτερ και να συνδεθω, και οποια μπαντα, 2.4ghz/5ghz με φουλ σημα, το κινητο μου δειχνει σαν "Ταχυτητα συνδεσης" μεσα στις ρυθμισεις, 72Mbps. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ειτε στο κινητο, ειτε στα router? Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έβαλα την τελευταία ενημέρωση την 10.2.3.0 και παρατήρησα ότι έφυγε το ποσοστό της μπαταρίας που ήταν με μεγάλα σχετικά γράμματα και έμεινε μόνο αυτό μέσα στην μπαταρία με αποτέλεσμα να βγάζω τα μάτια μου να δω πόση αυτονομία έχω. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα; Το έχει παρατηρήσει άλλος συμφορουμιτης; Και αν ναι τι μπορούμε να κάνουμε να επαναφέρουμε και το αρχικό ποσοστό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έβαλα την τελευταία ενημέρωση την 10.2.3.0 και παρατήρησα ότι έφυγε το ποσοστό της μπαταρίας που ήταν με μεγάλα σχετικά γράμματα και έμεινε μόνο αυτό μέσα στην μπαταρία με αποτέλεσμα να βγάζω τα μάτια μου να δω πόση αυτονομία έχω. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα; Το έχει παρατηρήσει άλλος συμφορουμιτης; Και αν ναι τι μπορούμε να κάνουμε να επαναφέρουμε και το αρχικό ποσοστό;

Δίκιο έχεις, μια από τα ίδια κι εγώ, με χάλασε αρκετά η συγκεκριμένη αλλαγή. Και λίγο που κοίταξα στα settings, δε βλέπω κάπου να υπάρχει ρύθμιση ώστε να το αλλάξουμε ξανά.

Καλησπέρα, στο πρώτο πόστ έχει οδηγίες για το πέρασμα της gcam, αλλά πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει bootloader, root κλπ.

Νομίζω πως βιάστηκες λίγο να πάρεις το 6 pro, καθώς αναμένεται το 7 pro.

Καλή συνέχεια

δεν βιαστικα φιλε απλα με το που θα ερθει ελλαδα θα εχει σιγουρα γυρο στο 300αρι το 4-64 γιατι ως γνωστον ο ελληνας θα το πουληση ακριβα σαν νεο μοντελο και θα υπαρξουν και τα θυματα που θα πανε να το παρουν νωρις νωρις, κατα τον αυγουστο που θα πεσει γυρο στο 200αρι πουλαω το 6 και περνω το 7, λογικη ανθρωπου που δεν βιαζεται!!!!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Καλή η σκέψη σου, εάν βέβαια μπορέσεις να πουλήσεις εύκολα το 6pro,καθώς θα βγούνε πολλά 5αρια για πούλημα.

Καλή συνέχεια

Δίκιο έχεις, μια από τα ίδια κι εγώ, με χάλασε αρκετά η συγκεκριμένη αλλαγή. Και λίγο που κοίταξα στα settings, δε βλέπω κάπου να υπάρχει ρύθμιση ώστε να το αλλάξουμε ξανά.

H λύση είναι η εφαρμογή "Απλή Widget μπαταρίας". 'Εγκατάσταση από το play store και το πρόβλημα...πάει...:)

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H λύση είναι η εφαρμογή "Απλή Widget μπαταρίας". 'Εγκατάσταση από το play store και το πρόβλημα...πάει... :)

ειμαι με την 10.2.3.0 stable και στην ενημερωση συστηματος και απο τις επιλογες στο σημειο με τις τρεις τελειες δεν υπαρχει πλεον η επιλογη του πακετου αναβαθμισεις οπως υπηρχε πριν την αναβαθμιση οποτε δεν μπορω να περασω χειροκινητα καποια dev rom

ετσι ειναι σε ολους σας η κατι δεν παει καλα με το δικο μου

ειμαι με την 10.2.3.0 stable και στην ενημερωση συστηματος και απο τις επιλογες στο σημειο με τις τρεις τελειες δεν υπαρχει πλεον η επιλογη του πακετου αναβαθμισεις οπως υπηρχε πριν την αναβαθμιση οποτε δεν μπορω να περασω χειροκινητα καποια dev rom

Μόλις πήρα χαμπάρι ότι ούτε το δικό μου το έχει πλέον... Κάθε αναβάθμιση κάτι χάνουμε πλέον...

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πατήστε 10 φορές επάνω στο σήμα της miui 10 και θα εμφανιστούν όλες οι επιλογές στο μενού.
Είσαι άρχοντας! Αν δεν έδινες τη λύση δεν θα το έβρισκα με τίποτα, σε ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

thanks τι ναπω δεν θα το σκεφτομουν ποτε ,αληθεια τι σκεφτονται αυτοι που τα φτιαχνουν αυτa αραγε;

Προφανώς είναι δικλείδες ασφαλείας, ώστε αυτός που θέλει να "πειράξει"/αναβαθμίσει/δοκιμάσει κάποια άλλη rom να είναι σίγουρος για το τι κάνει. Μην ξεχνάτε ότι κάτι αντίστοιχο υπάρχει και σε όλες τις εκδόσεις του android όπου στις ρυθμίσεις πρέπει να πατήσεις 10 φορές για να απελευθερώσεις τις επιλογές developers.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Εγώ στην "Ενημέρωση συστήματος", όταν πατώ τις 3 τελείες πάνω δεξιά, μου βγάζει την επιλογή "Λήψη τελευταίου πακέτου", μεταξύ άλλων, και όταν πατήσω εκεί αρχίζει να κατεβάζει κάποιου είδους αναβάθμιση, γιατί βλέπω την μπάρα των λήψεων να φορτώνει 1% κλπ... !

Όταν ΔΕΝ πατήσω όμως τις 3 τελείες να μπω σε αυτό το μενού, αλλά πατήσω κατευθείαν κάτω στον "Έλεγχο για ενημερώσεις", μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις !

Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό που κατεβάζει την 1η φορά και που αδυνατεί να βρει την 2η ?

Edited by mrmatchris

Εγώ στην "Ενημέρωση συστήματος", όταν πατώ τις 3 τελείες πάνω δεξιά, μου βγάζει την επιλογή "Λήψη τελευταίου πακέτου", μεταξύ άλλων, και όταν πατήσω εκεί αρχίζει να κατεβάζει κάποιου είδους αναβάθμιση, γιατί βλέπω την μπάρα των λήψεων να φορτώνει 1% κλπ... !

Όταν ΔΕΝ πατήσω όμως τις 3 τελείες να μπω σε αυτό το μενού, αλλά πατήσω κατευθείαν κάτω στον "Έλεγχο για ενημερώσεις", μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις !

Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό που κατεβάζει την 1η φορά και που αδυνατεί να βρει την 2η ?

Σου ξανακατεβαζει την τελευταία που ήδη έχεις
No root->No problem

Πόσο ηλίθια σκέψη....

Σαίνια προγραμματιστές !!

Χρειάζεται, γιατί αν γίνει καμία στραβή την κατεβάζεις και την περνάς ξανά
No root->No problem

Χρειάζεται, γιατί αν γίνει καμία στραβή την κατεβάζεις και την περνάς ξανά

Αφού άμα την κατεβάσεις μια φορά σώζεται στον φάκελο "downloaded_rom" στο κινητό σου !

Άρα ήδη υπάρχει, άρα την έχεις !

Για ποιο λόγο να θες να ξανακατεβάσεις κάτι που έχεις ?

Αφού άμα την κατεβάσεις μια φορά σώζεται στον φάκελο "downloaded_rom" στο κινητό σου !

Άρα ήδη υπάρχει, άρα την έχεις !

Για ποιο λόγο να θες να ξανακατεβάσεις κάτι που έχεις ?

Έχω την εντύπωση ότι όταν τελειώσει η εγκατάσταση διαγράφεται αυτόματα. Το έλεγξες ότι έμεινε στο φάκελλο μετά την εγκατάσταση? Εμένα πάντως πάντοτε διαγραφόταν αυτόματα μετά την εγκατάσταση.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Έχω την εντύπωση ότι όταν τελειώσει η εγκατάσταση διαγράφεται αυτόματα. Το έλεγξες ότι έμεινε στο φάκελλο μετά την εγκατάσταση? Εμένα πάντως πάντοτε διαγραφόταν αυτόματα μετά την εγκατάσταση.

Κοίτα, στο παρελθόν μετά την εγκατάσταση έμενε για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι για πόσο) και μετά έχεις δίκιο διαγραφόταν !

Τώρα, έχω βάλει την τελευταία ROM απο την 1η μέρα που βγήκε OTA και μέχρι πριν λίγο που έλεγξα, ακόμα υπάρχει !

Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ROM υπάρχει στο κινητό σου και ακόμα και αν ισχύει τα όσα λέμε περί αυτόματης διαγραφής, μπορείς, μέχρι να γίνει αυτό, να της κάνεις μια κόπια και να την μετακομίσεις σε κάποια άλλη θέση, οπότε την έχεις για όποτε την χρειαστείς !

Κοίτα, στο παρελθόν μετά την εγκατάσταση έμενε για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι για πόσο) και μετά έχεις δίκιο διαγραφόταν !

Τώρα, έχω βάλει την τελευταία ROM απο την 1η μέρα που βγήκε OTA και μέχρι πριν λίγο που έλεγξα, ακόμα υπάρχει !

Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ROM υπάρχει στο κινητό σου και ακόμα και αν ισχύει τα όσα λέμε περί αυτόματης διαγραφής, μπορείς, μέχρι να γίνει αυτό, να της κάνεις μια κόπια και να την μετακομίσεις σε κάποια άλλη θέση, οπότε την έχεις για όποτε την χρειαστείς !

Και εγώ μετά από κάθε νέο update κατεβάζω από το site της xiaomi ολόκληρη τη rom και μάλιστα τόσο σε μορφή για recovery όσο και fastboot, έτσι ώστε να είναι έτοιμες στον σκληρό δίσκο του ΗΥ σε περίπτωση που τυχόν χρειαστεί.

Όμως για να επανέλθω στο αρχικό θέμα με τις 3 τελίτσες και την επιλογή να κατεβεί η τελευταία έκδοση, όπως έχει ήδη προαναφερθεί είναι προφανώς για να κάνεις επανεγκατάσταση αυτής σε περίπτωση που κάτι δεν πήγε καλά/δεν ολοκληρώθηκε σωστά κλπ, χωρίς να την ψάχνεις για να την κατεβάσεις από την xiaomi (με κίνδυνο να κατεβάσεις και λάθος έκδοση). Όπως χαρακτηριστικά ήδη ειπώθηκε όταν κάτι "δεν έκατσε σωστά".

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)