mol Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ναι μιυι 10 Δε ξερω, δε δοκίμασα Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Οποιος εχει Miui 10 μπορει να δοκιμασει αν ειναι δυνατη η ληψη photosphere; Δεν χρειαζεται οπωσδηποτε gcam, γινεται και μεσω του google street Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Εγώ πάντως παιδιά χωρίς πολλές απαιτήσεις από το κινητό σε social media και λίγες κλήσεις/παιχνίδια με την τελευταία ρομ είδα 4 μέρες μπαταρία :D Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Κάτι έκανα και έχασα το εικονίδιο της μουσικής από την επιφάνεια. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να το επαναφέρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλή χρονιά σε όλους! Μετά την αναβάθμιση δε μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές παρόλο που άλλαξα ξανά τις ρυθμίσεις για τις εφαρμογές μετά την ενημέρωση. Πως διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Λοιπόν μου στείλανε πίσω από την infoquest επισκευασμένο το κινητό που δεν φορτίζε. (Αγοράσαμενο από Κωτσόβολο). Αλλάχτηκε πλακέτα φόρτισης μου έγραφαν. Πήρα μαγνητικό καλώδιο φορισης με ανταπτορα γιατί βαρέθηκα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μήπως σου είπαν που ήταν όμως η βλάβη; Αν ήταν στο usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μήπως σου είπαν που ήταν όμως η βλάβη; Αν ήταν στο usb;Όχι αυτό έγραφαν στο χαρτί επισκευής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τελικά η miui globe είναι ότι καλύτερο και 100% λειτουργικό έχω φλασαρει στο νοτελι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Η gcam λειτουργει; Λογικα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τελικά η miui globe είναι ότι καλύτερο και 100% λειτουργικό έχω φλασαρει στο νοτελι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την mi-globe.com εννοείς; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι την mi globe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Η gcam λειτουργει; Λογικα οχι Δε γνωρίζω, δε δοκίμασα. Με καλύπτει απόλυτα η μανισια Την mi-globe.com εννοείς; Ναι την mi globe Ακριβώς! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δε γνωρίζω, δε δοκίμασα. Με καλύπτει απόλυτα η μανισια Ακριβώς! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρησιμοποιώ την mi-globe από την εποχή που λεγόταν sMiui στο RN2 και δεν την αλλάζω με τίποτα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τι παραπάνω έχει από την Official. Είμαι με global dev. Τα Update που βγαίνουν σε αυτή τη rom έρχονται ota η τα περνάμε εμείς χειροκίνητα; Ευχαριστώ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Με τις dev τι γίνεται; από 20/12 δεν έχει έρθει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τι παραπάνω έχει από την Official. Είμαι με global dev. Τα Update που βγαίνουν σε αυτή τη rom έρχονται ota η τα περνάμε εμείς χειροκίνητα; Ευχαριστώ Έχει κάποια mods που διορθώνουν θεματάκια. Είναι smooth, κυλάει σα νεράκι. Προβλήματα που αναφέρονται εδώ μέσα από τις official dev - stable δεν τα έχω συναντήσει ποτέ. Βασίζεται στην ευρωπαική. Αναβαθμίζεται χειροκίνητα μέσω twrp. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχει κανείς έκδοση της mi-globe για miui9; Μεσα από το σαιτ δεν βρίσκω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 με miui globe κι εγω περιπου ενα μηνα τωρα. η gcam δε λειτουργει, για miui 9 δεν γνωριζω.. απολυτα ευχαριστημενος, μεχρι πριν λιγες μερες που σταματησε ξαφνικα η εφαρμογη της πειραιως winbank, την οποια εχω 'κρυψει' κιολας με το magisk.. καποια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Δε την έχω κρύψει και λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 με miui globe κι εγω περιπου ενα μηνα τωρα. η gcam δε λειτουργει, για miui 9 δεν γνωριζω.. απολυτα ευχαριστημενος, μεχρι πριν λιγες μερες που σταματησε ξαφνικα η εφαρμογη της πειραιως winbank, την οποια εχω 'κρυψει' κιολας με το magisk.. καποια ιδεα κανεις? Και σε μένα λειτουργεί κανονικά. Κάνε απεγκατάσταση - εγκατάσταση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Πριν απο οτιδηποτε αλλο δοκιμασε να κανεις unhide και μετα ξανα hide την εφαρμογη στο magisk και κανε μια επανεκκινηση. Επισης το magisk18 εχει καποια θεματακια με την αποκρυψη οποτε αν δεν λειτουργησει ξαναγυρνα στο 17.3 και μετα βλεπεις για επανεγκατασταση της ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 παιδες, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! φυσικα ειχα κανει απεγκαταστασεις-εγκαταστασεις και restarts, οχι ομως με τη σειρα που μου προτεινε ο manthes!! μετα απο αυτη τη σειρα η εφαρμογη λειτουργει αψογα ξανα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 https://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5288027&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D1024%26typeid%3D1024&mobile=2 Ισχύει αυτό που γράφει ο τύπος ότι τέλος οι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 αυτη τη στιγμη η τελευταια ενημερωση ειναι η 9.1.3. ( με double tap to lock) αρα δεν ισχυει αυτο που λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts