Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι βρε αυτό ρωτάω. όσες έχω δοκιμάσει με κλειδωμένη οθόνη δεν δείχνουν τίποτα με

Ισως κάποια εφαρμογή internet radio?

Οι FM θέλουν τα ακουστικά για κεραία.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ναι αυτη δείχνει! ευχαριστώ.

είχα 2 ελληνικές greek radios, VRadio αλλά καμία δεν έδειχνε. είναι θέμα των δημιουργών να προσθέσουν αυτή την λειτουργία;

tunein. ?

Πως μπορω να δω τι καμερα εχω γιατι με το 5 φορες kernel δεν μου δουλευει γιατι εχω Pixel 8.1 rom Edited by LLLEFTERIS

mylw4 τώρα είμαι στο 22% με 7 ώρες sot (με την τελευταία dev) καλά δεν είναι; βέβαια είπαμε η πρώτη dev miui 10 ήταν πιο καλή αλλά βλέπω μεγάλη διαφορά σήμερα που άλλαξα τα δεδομένα από την σιμ κοσμοτε σε αυτήν της wind. τουλάχιστον 1,5 ώρες sot παραπάνω με wind

mylw4 τώρα είμαι στο 22% με 7 ώρες sot (με την τελευταία dev) καλά δεν είναι; βέβαια είπαμε η πρώτη dev miui 10 ήταν πιο καλή αλλά βλέπω μεγάλη διαφορά σήμερα που άλλαξα τα δεδομένα από την σιμ κοσμοτε σε αυτήν της wind. τουλάχιστον 1,5 ώρες sot παραπάνω με wind

Καλά είναι. Απλά οι δύο πρώτες miu10 ήταν οι καλύτερες.

Παιδια καλησπερα, δεν ξερω αν εχει απαντηθει, το κινητο μας εχει ιδεα κανεις ποτε θα παρει και αν παρει MIUI10?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το έκανα ήδη αυτό....στο pc δουλεύει μια χαρά η κάρτα της έκανα και φορμάτ αλλά μόλις την βάζω και θέλω να κάνω μια διαγραφή δεν με αφήνει.

Σε παλαιότερες εκδόσεις της MIUI έπρεπε να πας, μέσω των τη ρυθμίσεων, στο μενού που σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές (και του συστήματος), να βρεις την εφαρμογή "Εγγραφα" ("Documents" στα Αγγλικά) και να την ενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω αν χρειάζεται ακόμα αυτό

ναι εννοώ εφαρμογή που να έχει ράδιο ΧΩΡΊΣ την ανάγκη ακουστικών εννοείται... αλλιώς ναι η μαμά μια χαρά είναι

E-Radio,φαινεται στις ειδοποιησεις χωρις widget.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

φίλος με oneplus που κινείται Ψυχικό Γέρακα Ανάβυσσο το ίδιο μου έλεγε απο την πρώτη στιγμή που άλλαξε σε cote

Edited by drdedus

Παιδια καλησπερα, δεν ξερω αν εχει απαντηθει, το κινητο μας εχει ιδεα κανεις ποτε θα παρει και αν παρει MIUI10?
Global dev ήδη έχει πάρει την 10, σε stable θα περιμένεις λίγο ακόμη.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

φίλος με oneplus που κινείται Ψυχικό Γέρακα Ανάβυσσο το ίδιο μου έλεγε απο τγν πρώτη στιγμή που άλλαξε σε cote
εξηγείται.... επιστημονικως αυτό;

εξηγείται.... επιστημονικως αυτό;

Ναι αν με την cote ήταν σε 4G ενώ με την άλλη 3G

Επίσης το κακό σήμα καταναλώνει περισσότερο μπαταρία από το καλό

No root->No problem

Ναι αν με την cote ήταν σε 4G ενώ με την άλλη 3G

Επίσης το κακό σήμα καταναλώνει περισσότερο μπαταρία από το καλό

4g και με τις 2.τώρα για σήμα δεν ξέρω κατά πόσον η wind έχει καλύτερο από την κοσμοτε! απλά κάποτε είχα διαβάσει ότι η κοσμοτε παίζει σε κεραίες με κάποια συχνότητα που "τρώει" πιο πολύ την μπαταρία.

οχι. Αν θυμάμαι καλά με 3g σκίζει περισσότερο την μπαταρία.

Απλά με cote είχε συχνότερο εως μόνιμο 4g plus.

Έχει μια επίπτωση στην μπαταρία.

Αυτός είναι ενας λόγος.

Τώρα βέβαια πρέπει και η wind να έχει 4g plus στα σημεία που είπα και γενικότερα.

Δεύτερος Ίσως ότι είχε μόνιμα καλυτερα dBm (δυνατότερο σήμα λόγο 800)

Απο την άλλη η cote πυκνότερο δίκτυο.

Το αποτέλεσμα πάντως ηταν αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4g και με τις 2.τώρα για σήμα δεν ξέρω κατά πόσον η wind έχει καλύτερο από την κοσμοτε! απλά κάποτε είχα διαβάσει ότι η κοσμοτε παίζει σε κεραίες με κάποια συχνότητα που "τρώει" πιο πολύ την μπαταρία.

εννοείται οτι έπαιζε με συχνότητες που δεν "πήγαιναν" μακριά και για να μπουν σε κτίρια έπρεπε να δουλεύει στο 100% .

Τώρα βέβαια και η cote 800 όπως και η voda...

Edited by drdedus

με κλειδωμένη οθόνη με pin δεν φαίνεται τίποτα χωρίς να κατεβάσεις την κουρτίνα

E-Radio,φαινεται στις ειδοποιησεις χωρις widget.

οχι. Αν θυμάμαι καλά με 3g σκίζει περισσότερο την μπαταρία.

Απλά με cote είχε συχνότερο εως μόνιμο 4g plus.

Έχει μια επίπτωση στην μπαταρία.

Αυτός είναι ενας λόγος.

Τώρα βέβαια πρέπει και η wind να έχει 4g plus στα σημεία που είπα και γενικότερα.

Δεύτερος Ίσως ότι είχε μόνιμα καλυτερα dBm (δυνατότερο σήμα λόγο 800)

Απο την άλλη η cote πυκνότερο δίκτυο.

Το αποτέλεσμα πάντως ηταν αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοείται οτι έπαιζε με συχνότητες που δεν "πήγαιναν" μακριά και για να μπουν σε κτίρια έπρεπε να δουλεύει στο 100% .

Τώρα βέβαια και η cote 800 όπως και η voda...

Ισχυει η Wind κολλαει σε 800 παντου και τελος.Σπανια θα μπει σε 2600.

Η Cosmote παει σε 1800 και 800 κυριως.

Εναλλαγες μεσα-εξω,4G+ σε πολλα σημεια και ευκολα γυρνα σε B7.Αυτο τσακιζει τη μπαταρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

αλλαγή οθόνης σε φυσιολογική τιμή Αθήνα? γιατί βλέπω κάτι 75άρια και παθαίνω κάτι...

Κοίτα εδώ:

https://drfix.gr/parts/mobile-phone-parts/xiaomi-repair-parts/xiaomi-redmi-note-4-parts/xiaomi-redmi-note-4-screen

είναι κάπως πιο φτηνά από τα 75αρια που βλέπεις.

Εχω TWRP Redwolf εχω την pixelexperience 8.1 oreo κατεβαζω supersu σε zip το κανω εγκατασταση με το twrp αλλα root δεν εχω.

Ουτε καν το apk του supersu δεν μου εχει κανει εγκατασταση στο τελος ενω στο twrp λεει οτι εχει γινει η εγκατασταση, τι κουφο ειναι αυτο;

έχει καταφέρει κανείς να ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης του WhatsApp με το DND ενεργό; του Viber ακούγεται..

Εχω TWRP Redwolf εχω την pixelexperience 8.1 oreo κατεβαζω supersu σε zip το κανω εγκατασταση με το twrp αλλα root δεν εχω.

Ουτε καν το apk του supersu δεν μου εχει κανει εγκατασταση στο τελος ενω στο twrp λεει οτι εχει γινει η εγκατασταση, τι κουφο ειναι αυτο;

Το supersu νομίζω πως έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Δοκίμασε το magick. Πλέον μόνο αυτό είναι

Το supersu νομίζω πως έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Δοκίμασε το magick. Πλέον μόνο αυτό είναι

Το έκανα αλλά κατά την εγκατάσταση μέσα από το twrp μου έβγαλε ένα σφάλμα με κόκκινα γράμματα, ίσως να κατέβασα λάθος εκδοση αν μπορείς στείλε μου ποιο να κατεβάσω.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)