mantilas Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Mε την νεα αναβάθμιση σε 9.6.1.0 έχει μία επιλογή στην μπαταρία AI pre loading. Τι είναι αυτό; Το έχει ενεργοποιημενο. Και υο θέμα με τα αγγλικα στο ιστορικό κλήσεων το έχει διορθώσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Mε την νεα αναβάθμιση σε 9.6.1.0 έχει μία επιλογή στην μπαταρία AI pre loading. Τι είναι αυτό; Το έχει ενεργοποιημενο. Και υο θέμα με τα αγγλικα στο ιστορικό κλήσεων το έχει διορθώσει κανείς; μπούρδες. στις beta το εξαφάνισαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Γιατί τι έχουν τα toggles? Μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου θυμίζουν samsung και δεν τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ότι να ναι ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπούρδες. στις beta το εξαφάνισαν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν βγάζει νόημα η απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μου θυμίζουν samsung και δεν τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη... :lol: Έλα ρε, ωραία είναι! Και το λέει ο ορκισμένος εχθρός του μιυι! Που αλλάζει γνώμη μέρα με τη μέρα :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ότι να ναι ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βγάζει νόημα η απάντηση σου ότι το AI PRE LOADING θα εξαφανιστεί και στο μέλλον από τις σταθερές αφού κάποτε ΉΤΑΝ στις dev και τωρα την ΑΦΑΊΡΕΣΑΝ. anyway μια σαχλαμάρα ήταν. δεν έκανε κάτι τίποτα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Οκ τώρα κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane5p Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Και σε εμένα το ιστορικό κλήσεων είναι στα αγγλικά με 9.6.1.0 σταθερή:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 με την miui 10 τελευταία dev δεν υπάρχει ρύθμιση να έχουμε άλλον ήχο για τα sms της μιας σιμ και άλλον για της άλλης; όπως γινόταν πριν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Και σε εμένα το ιστορικό κλήσεων είναι στα αγγλικά με 9.6.1.0 σταθερή:rolleyes: Σε μενα παλι οχι μηπως εχετε κανει αλλαγη region? Χωρα οχι ελλαδα;λεω τωρα υποθεση κανω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Και σε εμένα το ιστορικό κλήσεων είναι στα αγγλικά με 9.6.1.0 σταθερή:rolleyes: Το ίδιο και σε εμένα με την 9.6.1.0. Επίσης το region είναι Ελλάδα. Άρα τι φταίει? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το ίδιο και σε εμένα με την 9.6.1.0. Επίσης το region είναι Ελλάδα. Άρα τι φταίει? Μηπως εχετε νοβα λοντσερ; κατι αλλο δε μου ερχεται. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μηπως εχετε νοβα λοντσερ; κατι αλλο δε μου ερχεται. :) Όχι. Μόνο ότι υπήρχε εξαρχής στο τηλέφωνο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Προφανώς κάποιο bug(?!?) Θα είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 με την miui 10 τελευταία dev δεν υπάρχει ρύθμιση να έχουμε άλλον ήχο για τα sms της μιας σιμ και άλλον για της άλλης; όπως γινόταν πριν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εδώ τελικά έτσι είναι και σε εσάς με miui 10? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 παιδια καλησπερα. Για να μας ερχονται συνεχεια ειδοποιησεις απο ενα προγραμα πχ viber και με κλεστη την οθονη, θα πρεπει αυτο στις αδειες να ειναι στην αυτοματη εναρξη στο on ? γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις του προγραμματος μονο οταν ενεργοποιω την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 παιδια καλησπερα. Για να μας ερχονται συνεχεια ειδοποιησεις απο ενα προγραμα πχ viber και με κλεστη την οθονη, θα πρεπει αυτο στις αδειες να ειναι στην αυτοματη εναρξη στο on ? γιατι μου ερχονται ειδοποιησεις του προγραμματος μονο οταν ενεργοποιω την οθονηΝαι φιλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παρακαλώ λίγη βοήθεια. Δεν κάνει αυτόματα update τις εγκατεστημένες εφαρμογές το Google play, για την ακρίβεια δεν βρίσκει καν ποιές εφαρμογές έχω εγκατεστημένες, οπότε πηγαίνω manual μια μια και ψάχνω αν θέλει αναβάθμιση. Είναι τρομερά εκνευριστικό... και για να σας προλάβω εννοείται πως έχω ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε με πια ρομ είσαι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Το 3/64 δεν τραβάει 4Κ με open camera? Μέχρι 1080 είχε επιλογή. Μου είπε οτι το αγόρασε απο mediamarkt αλλά δεν έκατσα να δω αν ειναι όντως το rn4 έτσι όπως ήταν μέσα στις θήκες... Μετα του κατέβασα μια εφαρμογή που δείχνει σε τι μπάντα είσαι συνδεδεμένος και οταν γύρναγε σε 4g έλεγε οτι δεν είναι το κινητό συνδεδεμένο σε δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Παρακαλώ λίγη βοήθεια. Δεν κάνει αυτόματα update τις εγκατεστημένες εφαρμογές το Google play, για την ακρίβεια δεν βρίσκει καν ποιές εφαρμογές έχω εγκατεστημένες, οπότε πηγαίνω manual μια μια και ψάχνω αν θέλει αναβάθμιση. Είναι τρομερά εκνευριστικό... και για να σας προλάβω εννοείται πως έχω ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Πιθανόν το πρόβλημα σου να προέρχεται από την εφαρμογή του Play Store Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων η να συνδέσεις αποσύνδεσεις το λογαριασμό σου στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχω πρόβλημα να συνδεθώ στο ρουτερ μου βγάζει συνέχως πρόβλημα επαλήθευσης κάποια βοήθεια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή δικτύου αν το είχες αποθηκευμένο και μια επανεκκίνηση στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Τα έχω κάνει αλλά δυστυχώς τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts