geoav Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Η εικόνα που παραθέτεις το λέει καθαρά, πρέπει να περιμένεις 59 ώρες ακόμα. Όλοι μας περιμέναμε, δεν είναι κάτι καινούργιο. Βασικα η εικονα λεει οτι δεν μπορεσαν να το ξεκλειδωσουν μετα απο 59 ωρες προσπαθειων. Και το κουμπι απο κατω λεει Δοκιμασε παλι (ουσιαστικα) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ρε παιδια μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να βρω την εφαρμογη για τα θεματα αφ ενος και εχει αδυναμια αλλαγης θεματος απο τα αποθηκευμενα αφ ετερου. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ρε παιδια μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να βρω την εφαρμογη για τα θεματα αφ ενος και εχει αδυναμια αλλαγης θεματος απο τα αποθηκευμενα αφ ετερου. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? Άλλαξε χώρα πχ Αίγυπτο και θα τα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos7777777_ Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παίδες βοήθεια, εβλεπα από το κινητό στην τηλεόραση μου, αγώνες, βίντεο, χρησιμοποιώντας την Μετάδοση και συνδεόταν κανονικά. Ξαφνικά σήμερα πριν από λίγο.... διαπίστωσα ότι η μετάδοση εξαφανίστηκε. Ο λόγος από ότι καταλαβαίνω είναι ότι σήμερα μου είχε διαθέσιμη ενημέρωση, την έκανα και τώρα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση, Εξαφανίστηκε η λέξη μετάδοση. Πως μπορώ να την επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παίδες βοήθεια, εβλεπα από το κινητό στην τηλεόραση μου, αγώνες, βίντεο, χρησιμοποιώντας την Μετάδοση και συνδεόταν κανονικά. Ξαφνικά σήμερα πριν από λίγο.... διαπίστωσα ότι η μετάδοση εξαφανίστηκε. Ο λόγος από ότι καταλαβαίνω είναι ότι σήμερα μου είχε διαθέσιμη ενημέρωση, την έκανα και τώρα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση, Εξαφανίστηκε η λέξη μετάδοση. Πως μπορώ να την επαναφέρω; Ρυθμίσεις /περισσότερα /ασύρματη προβολή. Μάλλον αυτό ψάχνεις.. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παίδες βοήθεια, εβλεπα από το κινητό στην τηλεόραση μου, αγώνες, βίντεο, χρησιμοποιώντας την Μετάδοση και συνδεόταν κανονικά. Ξαφνικά σήμερα πριν από λίγο.... διαπίστωσα ότι η μετάδοση εξαφανίστηκε. Ο λόγος από ότι καταλαβαίνω είναι ότι σήμερα μου είχε διαθέσιμη ενημέρωση, την έκανα και τώρα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση, Εξαφανίστηκε η λέξη μετάδοση. Πως μπορώ να την επαναφέρω; Πήγε στις ρυθμίσεις>δίκτυα>περισσοτερα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Απο μπαταρία τι λέει τελικά με τo τελευταίο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Βασικα η εικονα λεει οτι δεν μπορεσαν να το ξεκλειδωσουν μετα απο 59 ωρες προσπαθειων. Και το κουμπι απο κατω λεει Δοκιμασε παλι (ουσιαστικα) . Τελικα ειναι αντιστροφη μετρηση. Τωρα ηταν καπου στις 48 ωρες. Παντως ο τροπος που το γραφουν ειναι καπως παραξενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 ευχαριστω φιλος, δουλεψε, αλλα γιατι συμβαινει αυτο, ξερουμε? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Απο μπαταρία τι λέει τελικά με τo τελευταίο firmware; Με τη χρήση που κάνω εγώ, φαίνεται ελαφρώς καλύτερη από την προηγούμενη. Οχι τίποτα ιδιάιτερο όμως. (Μιλάω για το δικό μου setup και τη χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Απο μπαταρία τι λέει τελικά με τo τελευταίο firmware; Εγω εχω 49 ωρες και 31 λεπτα με 6 ωρες και 7 λεπτα οθονη και υπολειπομενο μπαταριας 27% οποτε μια χαρα το βρισκω για την δικη μου χρηση. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsakia Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλημερα στην παρεα εδω και λιγες μερες εχει χαθει το δακτυλικο αποτυπωμα απο την συσκευη.τι μπορει να συμβαινει.ευχαρισρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Τελικα ειναι αντιστροφη μετρηση. Τωρα ηταν καπου στις 48 ωρες. Παντως ο τροπος που το γραφουν ειναι καπως παραξενος Είναι αυτό που είπα παραπάνω, αναμονή. Και ναι, είναι... "κινέζικα αγγλικά". Που να πας να διαβάσεις στα επίσημα forum της Xiaomi, θα μάθεις τα "Ινδικά αγγλικά" εκεί. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Θα περιμενω οποτε. Το recovery που υπαρχει ωστε να εχω την στοκ ρομ ειναι μονο ενα και δουλευει χωρις προβληματα; Αλλιως να σκεφτω και την λυση της custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Είναι αυτό που είπα παραπάνω, αναμονή. Και ναι, είναι... "κινέζικα αγγλικά". Που να πας να διαβάσεις στα επίσημα forum της Xiaomi, θα μάθεις τα "Ινδικά αγγλικά" εκεί. Lol. Το αστειο της υποθεσης οτι ηταν τοσο "κανονικα" φαινομενικα αγγλικα που δε μου πηγε το μυαλο οτι ηταν "κινεζικα" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Εχει αγορασει κανεις θηκη Mofi; Μου αρεσουν πολυ οπως τις βλεπω στις φωτο αλλα μαλλον δεν εχουν μαγνητη και θελω να κλεινει η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ειχα παρει για φιλο πριν λιγο καιρο την MOFI Vintage και ειναι αψογη, μαγνητακι δεν θυμαμαι αλλα εκλεινε μια χαρα. Ενεργοποιησαμε και την ρυθμιση smart cover ή καπως ετσι και οταν εκλεινες την θηκη κλειδωνε το κινητο και αντιστροφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αν ειναι ευκολο να τον ρωτησεις αν εχει μαγνητακι θα μου εκανες μεγαλη χαρη. Δειχνουν παρα πολυ ομορφες. Φοβαμαι επειδη θα την εχω συχνα ανοιχτη πως χωρις μαγνητη ακομα και αν στην αρχη θα κλεινει καλα οτι με τον καιρο θα εχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Εχει αγορασει κανεις θηκη Mofi; Μου αρεσουν πολυ οπως τις βλεπω στις φωτο αλλα μαλλον δεν εχουν μαγνητη και θελω να κλεινει η θηκη. Καλησπέρα. Η συγκεκριμένη δεν έχει. (Την έχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Εχει αγορασει κανεις θηκη Mofi; Μου αρεσουν πολυ οπως τις βλεπω στις φωτο αλλα μαλλον δεν εχουν μαγνητη και θελω να κλεινει η θηκη. Φίλε μου δες λίγο αυτό το post μου. Την χρησιμοποιώ ακόμα, εννοείται, τη θήκη. Υπερευχαριστημένος. Το μόνο θεματάκι ήταν ότι το πίσω μαγνητάκι στην πλάτη της θήκης έφυγε σε κάποια φάση από τη θέση της και έκανε κάτι μικρές βόλτες εκεί μέσα, αλλά βρήκα τρόπο, το έφερα πάλι στη θέση του και το σταθεροποίησα αρκετά καλά. Αλλά και σ' αυτό πιστεύω εγώ εφταιγα, γιατί γενικά δεν την προσέχω καθόλου έξω που βγαίνω. Α και εννοείται μετά από πολλές πτώσεις του κινητού, όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς επειδή καλοκαιριαζει και δεν φοριέται μπουφάν θα παρω θήκη από Ελλάδα για γρήγορα. Εχω καποιες υποψη αν και οσο σκέφτομαι ποσο καλυτερες υπάρχουν στο εξωτερικό με τα μισα λεφτα είναι ενα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση χάθηκε το δακτυλικο αποτύπωμα. Οπότε ξαναστηθηκε και δούλεψε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδιά αν απο stable 9.05 nougat γυρισω πισω σε stable 8.2 μέσω fastboot miflash , υπάρχει περιπτωση να χαθουν imei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλημέρα, νέος κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου. Μια ερώτηση σχετικά με το wifi, παρατηρώ ότι δεν πιάνω καλή ταχύτητα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ή απλά δεν έχει καλό δεκτή το τηλ ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλημέρα, νέος κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου. Μια ερώτηση σχετικά με το wifi, παρατηρώ ότι δεν πιάνω καλή ταχύτητα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ή απλά δεν έχει καλό δεκτή το τηλ ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια χαρά έχω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts