Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εικόνα που παραθέτεις το λέει καθαρά, πρέπει να περιμένεις 59 ώρες ακόμα. Όλοι μας περιμέναμε, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Βασικα η εικονα λεει οτι δεν μπορεσαν να το ξεκλειδωσουν μετα απο 59 ωρες προσπαθειων. Και το κουμπι απο κατω λεει Δοκιμασε παλι (ουσιαστικα) .

ρε παιδια μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να βρω την εφαρμογη για τα θεματα αφ ενος και εχει αδυναμια αλλαγης θεματος απο τα αποθηκευμενα αφ ετερου. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?
Αλλο πράγμα η Alfa...

ρε παιδια μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να βρω την εφαρμογη για τα θεματα αφ ενος και εχει αδυναμια αλλαγης θεματος απο τα αποθηκευμενα αφ ετερου. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?

Άλλαξε χώρα πχ Αίγυπτο και θα τα δεις

Παίδες βοήθεια, εβλεπα από το κινητό στην τηλεόραση μου, αγώνες, βίντεο, χρησιμοποιώντας την Μετάδοση και συνδεόταν κανονικά. Ξαφνικά σήμερα πριν από λίγο.... διαπίστωσα ότι η μετάδοση εξαφανίστηκε. Ο λόγος από ότι καταλαβαίνω είναι ότι σήμερα μου είχε διαθέσιμη ενημέρωση, την έκανα και τώρα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση, Εξαφανίστηκε η λέξη μετάδοση. Πως μπορώ να την επαναφέρω;

Παίδες βοήθεια, εβλεπα από το κινητό στην τηλεόραση μου, αγώνες, βίντεο, χρησιμοποιώντας την Μετάδοση και συνδεόταν κανονικά. Ξαφνικά σήμερα πριν από λίγο.... διαπίστωσα ότι η μετάδοση εξαφανίστηκε. Ο λόγος από ότι καταλαβαίνω είναι ότι σήμερα μου είχε διαθέσιμη ενημέρωση, την έκανα και τώρα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση στην τηλεόραση, Εξαφανίστηκε η λέξη μετάδοση. Πως μπορώ να την επαναφέρω;

Ρυθμίσεις /περισσότερα /ασύρματη προβολή.

Μάλλον αυτό ψάχνεις..

enjoy your life...:p

Πήγε στις ρυθμίσεις>δίκτυα>περισσοτερα

No root->No problem

Βασικα η εικονα λεει οτι δεν μπορεσαν να το ξεκλειδωσουν μετα απο 59 ωρες προσπαθειων. Και το κουμπι απο κατω λεει Δοκιμασε παλι (ουσιαστικα) .

Τελικα ειναι αντιστροφη μετρηση. Τωρα ηταν καπου στις 48 ωρες. Παντως ο τροπος που το γραφουν ειναι καπως παραξενος

Απο μπαταρία τι λέει τελικά με τo τελευταίο firmware;

Με τη χρήση που κάνω εγώ, φαίνεται ελαφρώς καλύτερη από την προηγούμενη. Οχι τίποτα ιδιάιτερο όμως. (Μιλάω για το δικό μου setup και τη χρήση).

Απο μπαταρία τι λέει τελικά με τo τελευταίο firmware;

Εγω εχω 49 ωρες και 31 λεπτα με 6 ωρες και 7 λεπτα οθονη και υπολειπομενο μπαταριας 27% οποτε μια χαρα το βρισκω για την δικη μου χρηση. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

καλημερα στην παρεα εδω και λιγες μερες εχει χαθει το δακτυλικο αποτυπωμα απο την συσκευη.τι μπορει να συμβαινει.ευχαρισρω

Τελικα ειναι αντιστροφη μετρηση. Τωρα ηταν καπου στις 48 ωρες. Παντως ο τροπος που το γραφουν ειναι καπως παραξενος

Είναι αυτό που είπα παραπάνω, αναμονή. Και ναι, είναι... "κινέζικα αγγλικά". Που να πας να διαβάσεις στα επίσημα forum της Xiaomi, θα μάθεις τα "Ινδικά αγγλικά" εκεί.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Θα περιμενω οποτε. Το recovery που υπαρχει ωστε να εχω την στοκ ρομ ειναι μονο ενα και δουλευει χωρις προβληματα; Αλλιως να σκεφτω και την λυση της custom rom

Είναι αυτό που είπα παραπάνω, αναμονή. Και ναι, είναι... "κινέζικα αγγλικά". Που να πας να διαβάσεις στα επίσημα forum της Xiaomi, θα μάθεις τα "Ινδικά αγγλικά" εκεί.

Lol. Το αστειο της υποθεσης οτι ηταν τοσο "κανονικα" φαινομενικα αγγλικα που δε μου πηγε το μυαλο οτι ηταν "κινεζικα" :lol:

Εχει αγορασει κανεις θηκη Mofi; Μου αρεσουν πολυ οπως τις βλεπω στις φωτο αλλα μαλλον δεν εχουν μαγνητη και θελω να κλεινει η θηκη.

mofi%20rui%20redmi%20note%204x%20back1-1000x1000.jpg

Ειχα παρει για φιλο πριν λιγο καιρο την MOFI Vintage και ειναι αψογη, μαγνητακι δεν θυμαμαι αλλα εκλεινε μια χαρα. Ενεργοποιησαμε και την ρυθμιση smart cover ή καπως ετσι και οταν εκλεινες την θηκη κλειδωνε το κινητο και αντιστροφα.

Αν ειναι ευκολο να τον ρωτησεις αν εχει μαγνητακι θα μου εκανες μεγαλη χαρη. Δειχνουν παρα πολυ ομορφες. Φοβαμαι επειδη θα την εχω συχνα ανοιχτη πως χωρις μαγνητη ακομα και αν στην αρχη θα κλεινει καλα οτι με τον καιρο θα εχει θεμα

Εχει αγορασει κανεις θηκη Mofi; Μου αρεσουν πολυ οπως τις βλεπω στις φωτο αλλα μαλλον δεν εχουν μαγνητη και θελω να κλεινει η θηκη.

mofi%20rui%20redmi%20note%204x%20back1-1000x1000.jpg

Καλησπέρα.

Η συγκεκριμένη δεν έχει.

(Την έχω)

Φίλε μου δες λίγο αυτό το post μου.

Την χρησιμοποιώ ακόμα, εννοείται, τη θήκη. Υπερευχαριστημένος. Το μόνο θεματάκι ήταν ότι το πίσω μαγνητάκι στην πλάτη της θήκης έφυγε σε κάποια φάση από τη θέση της και έκανε κάτι μικρές βόλτες εκεί μέσα, αλλά βρήκα τρόπο, το έφερα πάλι στη θέση του και το σταθεροποίησα αρκετά καλά. Αλλά και σ' αυτό πιστεύω εγώ εφταιγα, γιατί γενικά δεν την προσέχω καθόλου έξω που βγαίνω.

Α και εννοείται μετά από πολλές πτώσεις του κινητού, όλα καλά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς επειδή καλοκαιριαζει και δεν φοριέται μπουφάν θα παρω θήκη από Ελλάδα για γρήγορα.

Εχω καποιες υποψη αν και οσο σκέφτομαι ποσο καλυτερες υπάρχουν στο εξωτερικό με τα μισα λεφτα είναι ενα θέμα

Καλημέρα, νέος κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου.

Μια ερώτηση σχετικά με το wifi, παρατηρώ ότι δεν πιάνω καλή ταχύτητα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ή απλά δεν έχει καλό δεκτή το τηλ ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, νέος κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου.

Μια ερώτηση σχετικά με το wifi, παρατηρώ ότι δεν πιάνω καλή ταχύτητα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω ή απλά δεν έχει καλό δεκτή το τηλ ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά έχω wifi

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)