Nikolas14 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα σας. Πριν από λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση σε σταθερή 9.2.1.0 (NCFMIEK). Παρατήρησα ότι πριν από λίγες μέρες (μετά την αναβάθμιση) το κινητό άρχισε να μην δέχεται/μην κάνει κλήσεις κατά διαστήματα (εμφανιζόταν εκτός δικτύου). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εν λόγω πρόβλημα; Το δίκτυο που χρησιμοποιώ είναι vodafone (cu-x). Περιοχή Θεσσαλονίκη - κέντρο.Αναφέρω την περιοχή διότι και ένας φίλος μου που έχει vodafone cu-x παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με άλλη μάρκα κινητού οπότε δεν είμαι σίγουρος για το αν ευθύνεται η αναβάθμιση. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Σε Θεσσαλονικη Κεντρο καθως και ανατολικα δεχεται κλησεις κανονικα.Κανενα θεμα και προς Παμακ που κατεβηκα σημερα.Τσεκαρισμενο απο 3 CU νουμερα και τα 2 απο τα 3 ειναι και φοιτητικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) ποια κατεβάζεις ;; μηπως είναι λάθος ρομ ; V9.2.1.0.NCFMIEK αυτή βλέπω εγώ . 9,2,0,1 δεν υπάρχει. Σωστα εγραψα λαθος αυτη προσπαθω V9.2.1.0.NCFMIEK καμμια ιδεα τι παιζει; Edited February 6, 2018 by thyreates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα σας. Πριν από λίγο καιρό έκανα αναβάθμιση σε σταθερή 9.2.1.0 (NCFMIEK). Παρατήρησα ότι πριν από λίγες μέρες (μετά την αναβάθμιση) το κινητό άρχισε να μην δέχεται/μην κάνει κλήσεις κατά διαστήματα (εμφανιζόταν εκτός δικτύου). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το εν λόγω πρόβλημα; Το δίκτυο που χρησιμοποιώ είναι vodafone (cu-x). Περιοχή Θεσσαλονίκη - κέντρο.Αναφέρω την περιοχή διότι και ένας φίλος μου που έχει vodafone cu-x παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με άλλη μάρκα κινητού οπότε δεν είμαι σίγουρος για το αν ευθύνεται η αναβάθμιση. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. καλησπερα! Σε εμενα το εκανε 2 φορες...βασικα με αυτην την χαλια αναβαθμιση κανει πολλα κουλα.. κλεινουν οι εφαρμογες,χανει την μπαταρια σαν νερακι ...χανει το σημα.. ΓμσΤ!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 ο γενικός κανόνας που ισχύει και πιο πολύ στις oled οθόνες είναι να μην έχεις τέρμα την φωτινοτητα , να έχεις γενικά σκούρα θέματα , και ποτέ την ώρα που φορτίζει δεν παίζουμε παιχνίδια (εγώ δεν το ακουμπάω καθόλου περιμένω να φορτίσει) . εγώ έχω redmi pro με oled οθόνη 14 μήνες τώρα κανένα πρόβλημα.Εγώ πάντως το είχα λιώσει στο world of tanks blitz με ταυτόχρονη φόρτιση και δεν έπαθε τίποτα. Από πέσιμο απλά την έσπασα. Της γυναίκας όμως έχει μια τεράστια κιτρινίλα κοντά στα volume. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σωστα εγραψα λαθος αυτη προσπαθω V9.2.1.0.NCFMIEK καμμια ιδεα τι παιζει; Διαβαζω για προβληματα με την αναβαθμιση... μηπως να το αφησω με την παλια τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Διαβαζω για προβληματα με την αναβαθμιση... μηπως να το αφησω με την παλια τελικα; κατσε εκει που εισαι.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Διαβαζω για προβληματα με την αναβαθμιση... μηπως να το αφησω με την παλια τελικα; Για πες ποια προβληματα λες; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 καλησπερα! Σε εμενα το εκανε 2 φορες...βασικα με αυτην την χαλια αναβαθμιση κανει πολλα κουλα.. κλεινουν οι εφαρμογες,χανει την μπαταρια σαν νερακι ...χανει το σημα.. ΓμσΤ!! αυτα εδω που λενε τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 αυτα εδω που λενε τα παιδια. Το μόνο πρόβλημα είναι η ταχύτερη κατανάλωση μπαταρίας.. Όχι κάτι τραγικό βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Το μόνο πρόβλημα είναι η ταχύτερη κατανάλωση μπαταρίας.. Όχι κάτι τραγικό βέβαια δεν ξερω ολοι φωναζουν για σοβαρο προβλημα με την μπαταρια μετα την αναβαθμιση στο Xiaomi MIUI Forum!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 δεν ξερω ολοι φωναζουν για σοβαρο προβλημα με την μπαταρια μετα την αναβαθμιση στο Xiaomi MIUI Forum!!! Μπα εγω δεν εχω δει τιποτα και μπαταρια 44 ωρες με 7 οθονη καλα το βρισκω Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 7 ώρες είχα στο mi4 και ήταν να χαρά. Όταν πήρα το RN4 και εφθανα τις 10 για πλάκα όμως καλομαθα και τώρα οι 7 μου φαίνονται λίγες! Το κντ με την τελευταία αναβάθμιση τρώει μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη και μάλιστα χωρίς καμία φανερή διάφορα στις 2 Ρομ... Τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 7 ώρες είχα στο mi4 και ήταν να χαρά. Όταν πήρα το RN4 και εφθανα τις 10 για πλάκα όμως καλομαθα και τώρα οι 7 μου φαίνονται λίγες! Το κντ με την τελευταία αναβάθμιση τρώει μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη και μάλιστα χωρίς καμία φανερή διάφορα στις 2 Ρομ... Τέλος! Ναι αλλα αναμονη πόσες ωρες; 10ωρα εχω πιασει αλλα με 32 ωρες αναμονης.Α ΚΑΙ με υπολοιπο μπαταριας 19% ακομα παντα εκει το φορτιζω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι αλλα αναμονη πόσες ωρες; 10ωρα εχω πιασει αλλα με 32 ωρες αναμονης.Α ΚΑΙ με υπολοιπο μπαταριας 19% ακομα παντα εκει το φορτιζω. Το φορτιζα κάθε δεύτερη μέρα το βράδυ, οπότε 48 ώρες αναμονή. Τώρα δεν μου βγάζει 2 μερες με τπτ με την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι κακό ακόμα με την αναβάθμιση κι έχει πάνω από 2 βδομάδες που την έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπέρα στην παρέα, το κινητό το έχω 1 μήνα προερχόμενος απο LG G FLEX 2 και μπορώ να πω ότι η μπαταρία μετα την αναβάθμιση μου φαίνεται η ίδια... το φορτίζω κάθε φορά το 3ο βράδυ χρήσης και μου βγάζει 13 ώρες SOT με 15% υπόλοιπο. Κυρίως το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα, browsing,Youtube, emails, messenger, viber τις περισσότερες φορές με WIFI αλλα και αρκετή χρήση δεδομένων σε 4G δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δηλαδη οσοι μπορειτε να δειτε διαφορα στην μπαταρια εχετε καθε μερα τοσο ιδιο προγραμμα που μπορειτε να το καταλαβετε? Γιατι για να γινει αυτο θα πρεπει καθε μερα να πηγαινετε ακριβως στα ιδια μερη,τις ιδιες ακριβως ωρες,να ανοιγετε ακριβως τις ιδιες εφαρμογες,να κανετε την ιδια ακριβως χρηση σε αυτες για το ιδιο ακριβως χρονικο διαστημα,οι εφαρμογες αυτες να κατεβαζουν καθε μερα ακριβως τον ιδιο ογκο δεδομενων,που σημαινει ακριβως την ιδια αναλογια φωτο/βιντεο/κειμενου καθε μερα,να μην εχετε επιλεγμενη την αυτοματη φωτεινοτητα γιατι αυτη αλλαζει αναλογα με τις καιρικες συνθηκες και αλλοι πολλοι παραγοντες που βαριεμαι να γραφω. Δεν λεω οτι δεν υπαρχει,απλα ειναι τοσοι οι παραγοντες που επηρεαζουν την μπαταρια που ειναι σχεδον αδυνατο εκτος εργαστηριου να διαπιστωσεις αν μια εκδοση μιας συγκεκριμενης rom εχει οντως διαφορα με μια αλλη εκδοση της ιδιας rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως έχετε τόσο μεγάλο sot αλλά και χρήση. Εμένα αυτή τη στιγμή με 19% μπαταρία έχω 30 ώρες sot και 4,5 ώρες χρήση τηλεφώνου με ανοιχτά Bluetooth, WiFi, δεδομένα, λίγα τηλέφωνα, και λίγο σχετικά σερφαρισμα στο ιντερνέτ. Πως έχετε κάποιοι από εσάς 48-50 ώρες sot και 9 ώρες χρήση δεν μπορώ να το καταλάβω. Ας μου το εξηγήσει κάποιος με το χρήση έχει όλα αυτά ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονο wifi χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Τσαμπα ανεβαζετε τα screenshots (τα οποια καλο ειναι να μπαινουν σε μεγεθος για forum για να μην πιανουν ολη την οθονη σε pc) ,o καθε ενας κανει διαφορετικη χρηση οχι μονο απο τον καθε αλλο αλλα και απο τον ιδιο τον εαυτο του απο την μια μερα στην αλλη. Μην κουραζετε αλλο με τις ωρες τις μπαταριας και τα sot,ελεος,ειναι εντελως υποκειμενικο και δεν αποδεικνυει τιποτα. Edited February 7, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως έχετε τόσο μεγάλο sot αλλά και χρήση. Εμένα αυτή τη στιγμή με 19% μπαταρία έχω 30 ώρες sot και 4,5 ώρες χρήση τηλεφώνου με ανοιχτά Bluetooth, WiFi, δεδομένα, λίγα τηλέφωνα, και λίγο σχετικά σερφαρισμα στο ιντερνέτ. Πως έχετε κάποιοι από εσάς 48-50 ώρες sot και 9 ώρες χρήση δεν μπορώ να το καταλάβω. Ας μου το εξηγήσει κάποιος με το χρήση έχει όλα αυτά ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο καιρό έχεις το τηλέφωνο; τι χρήση κάνεις και τι φόρτιση στην μπαταρία;; Η μπαταρία καλό είναι να μην τη αφήνουμε να πέφτει πολύ χαμηλά γύρω στο 15-20% είναι καλά, αν την αφήνουμε να πέφτει χαμηλά καταστρέφετε, και όταν το φορτίζουμε δεν πρέπει να παίζουμε παιχνίδια και γενικά να μην το χρησιμοποιούμε γιατί ανεβάζει θερμοκρασία και κάνει κακό στην μπαταρία, και εννοείται δεν το αφήνουμε όλη την νύχτα στην φόρτιση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 αυτή την 2η οθόνη γιατί δεν την βρίσκω στο δικό μου? αυτό με το "Ενεργός Χρόνος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Γιατί δεν έψαξες. Μπαταρία - χρήση μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Για να πιάσω πάνω από 6-6:30 ώρες sot πρέπει να είμαι αποκλειστικά με wifi και 2g, κάτι το οποίο δεν συνηθίζω. Ιδιαίτερα στο σπίτι το 4g είναι ψιλοαθλιο με αποτέλεσμα να ρουφάει μπαταρία. Απλώς δεν με απασχολεί. Πρίζες υπάρχουν, φορτιστής αμαξιού υπάρχει όπως και powerbank. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Γιατί δεν έψαξες. Μπαταρία - χρήση μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δεν έψαχνα δεν θα έβρισκα την πρώτη οθόνη με το ιστορικό αλλά εμένα το μενού δεν είναι έτσι http://i67.tinypic.com/2rw6clk.png http://i65.tinypic.com/b83fid.png Edited February 7, 2018 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts