Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ζητάει κάτι,ξέρω ποιος είναι ο κωδικός και ενώ μου το ζητάει στο παλιό κινητό....σε αυτό γράφει απόρριψη πριν το ζητήσει

Δεν ζητάει κάτι,ξέρω ποιος είναι ο κωδικός και ενώ μου το ζητάει στο παλιό κινητό....σε αυτό γράφει απόρριψη πριν το ζητήσει
Μήπως πρέπει να διαγράψεις παλιά κινητά που μπορεί να έχεις στο αμάξι? Πήγαινε αντιπροσωπεία αν συνεχίζεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το βρίσκει το κινητό και όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει ότι η σύζευξη απερρίφθη από το αμάξι.

Να αλλαξεις αυτοκινητο. :lol: αστειευομαι μηπως δεν ειναι συμβατο το αυτοκινητο με ολα τα πρωτοκολλα bluetooth;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

το παλιό το διέγραψα και έχω αφήσει μόνο της γυναίκας μου...θα το ξαναδοκιμασω

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να αλλαξεις αυτοκινητο. :lol: αστειευομαι μηπως δεν ειναι συμβατο το αυτοκινητο με ολα τα πρωτοκολλα bluetooth;

χαχαχα,καλή δικαιολογία για να πάρω άλλο.υποπτευομαι ότι μάλλον έχεις δίκιο...ίσως να μην είναι συμβατό.θα τσεκαρω το βιβλιαράκι

Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποτα

Ξέρει κάποιος αν μεγαλώνει η μπάρα με τις ενδείξεις (μπαταρία, σήμα κλπ) γιατί είναι πολύ μικρά δεν βλέπω τίποτα

Χαχαχαχα καλως ήρθες στο κλαμπ ΠΡΕΣΒΥΩΠΑΣ

μια απο τα ιδια. :lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Χαχαχαχα καλως ήρθες στο κλαμπ ΠΡΕΣΒΥΩΠΑΣ

μια απο τα ιδια. :lol:

Και έχουμε το 4αρι να μας το θυμίζει

Ρυθμίσεις εγκατεστημένες εφαρμογές Viber και μετά ειδοποιήσεις

15c63cba0eb6ccb87ef5c573f6daa87c.jpg

Ευχαριστω πολυ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει ενα θεμα μονο το Sky x2 που τα μεγαλωνει καπως.....

Και εμενα μου το ειχε πει καποιος σε ερωτηση που εκανα σε προηγουμενο post.

Υπαρχει ενα θεμα μονο το Sky x2 που τα μεγαλωνει καπως.....

Και εμενα μου το ειχε πει καποιος σε ερωτηση που εκανα σε προηγουμενο post.

Ευχαριστώ

Χίλια συγνώμη προκαταβολικά , μην με δείρετε αλλά έχω την εξής χιλιοαπαντημένη απορία για το ποιες θήκες φοράει το RN4 που παράγγειλα.

Εχω λοιπόν παραγγέιλει αυτό απο το Mygad : XIAOMI Redmi Note 4 Snapdragon 625 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM EU - Γκρι , http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-grey

γράφει πως έχει την Β20 φυσικά

Οπότε στο skroutz τι search κάνω για θήκες;

Για Redmi Note 4 ή Redmi Note 4X ;;;;;

Αν εισαι root ναι,με την εφαρμογη flat style bar indicators οπου κανεις οτι γουσταρεις. Δεν μεγαλωνει η μπαρα βεβαια αλλα τα εικονιδια.

Να μεγαλωνει η μπαρα δεν το χω δει με κανενα mod.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ερώτηση σκέφτομαι να περάσω από μαμά rom σε xiaomi dev αξίζει τον κόπο έχει νέα στοιχειά η xiaomi στις dev;
βεβαια,νεα features και πολυ γρηγορα bug fixes που αλλιως κανουν μηνες να πανε στις stable. Custom miui rom με china dev ακομα καλυτερα

Οποιος ψαχνει για θηκη ας δει και αυτη https://www.banggood.com/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Full-Protection-Hard-PC-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-p-1168546.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Μου ηρθε πριν λιγες μερες και ειναι πανεμορφη, λεπτη και ταιριαζει τελεια!

Αν εισαι root ναι,με την εφαρμογη flat style bar indicators οπου κανεις οτι γουσταρεις. Δεν μεγαλωνει η μπαρα βεβαια αλλα τα εικονιδια.

Να μεγαλωνει η μπαρα δεν το χω δει με κανενα mod.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βεβαια,νεα features και πολυ γρηγορα bug fixes που αλλιως κανουν μηνες να πανε στις stable. Custom miui rom με china dev ακομα καλυτερα

ευχαριστω για την απαντηση το flashing guide που δειχνει στο site η xiaomi ισχυει η εχει αλλαξει κατι γιατι δεν μου την περναει ετσι,μου βγαζει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσεις κανω οτι δειχνει στον οδηγο

απο εδω την κατεβασα εκτος και αν ειναι λαθος http://en.miui.com/download-321.html

Edited by P270

ευχαριστω για την απαντηση το flashing guide που δειχνει στο site η xiaomi ισχυει η εχει αλλαξει κατι γιατι δεν μου την περναει ετσι,μου βγαζει αδυναμια επαληθευσης ενημερωσεις κανω οτι δειχνει στον οδηγο

απο εδω την κατεβασα εκτος και αν ειναι λαθος http://en.miui.com/download-321.html

από ότι κατάλαβα μόνο με fastboot περνάει η κάνω λάθος ;

ναι θελει fastboot
Θέλει fastboot για να περάσεις developer rom; Εγώ την κατέβασα κατευθείαν στο κινητό και την άνοιξα από το updater που έχει στις ρυθμίσεις. 9.8.1.11 global beta.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ήρθαν χτες τα nillkin τζαμακια τα απλά όχι τα pro αλλά πάλι βλέπω γύρω γύρω δεν ακουμπάνε και αφήνουν το κλασικό γκρι χρώμα σαν να έχει αέρα από κάτω. και νόμιζα ότι είχε αναφερθεί ότι κάθονται καλά αυτά.

Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας.

Καλήμερα στο team,

Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό.. Έχω μια ip camera από το πλαίσιο και για συνδεθεί πρέπει να κάνω 3-4 προσπάθειες.

Με 4 κινητά δεν είχα πρόβλημα, ούτε έχω με το Huawei P10 lite που επίσης έχω.

Το σήμα είναι φουλ και 3g και 4g όπου έχω δοκιμάσει.

Καμία ιδέα κανένας, εσείς με ip camera έχετε κανένα πρόβλημα?

--------------------------------------

S 20 +

Καλημερα.Εδω και λιγες μερες το κινητο αρχισε να εχει προβλημα με την μπαταρια.Δεν φορτιζει εως το 100% παρα φτανει εως 95% με διαφορετικους φορτιστες και αποφορτιζεται πολυ γρηγορα ιδιαιτερα οταν ειναι ανοικτο το wifi.Δεν εγκατεστησα καποια εφαρμογη προσφατα ουτε και καινουργια ρομ.Ειχε μονο μια πτωση απο την οποια εσπασε η οθονη.Εψαξα στο νημα για κατι αντιστοιχο αλλα δεν βρηκα κατι.Καποια ιδεα το τι συμβαινει?Θα ανεβασω και φωτο απο την καταναλωση της μπαταριας.
Με πια ρομ είσαι;;

Κάνε μια πλήρη εκφόρτιση του κινητού άστο να κλείσει και βάλε το στην φόρτιση μετά.

Αυτό μην το κάνεις συχνά γιατί καταστρέφει την μπαταρία.

Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Θέλει fastboot για να περάσεις developer rom; Εγώ την κατέβασα κατευθείαν στο κινητό και την άνοιξα από το updater που έχει στις ρυθμίσεις. 9.8.1.11 global beta.

εμένα δεν την περνάει βγάζει μήνυμα λάθους αφού κάνει ελεγχο

Γιατί μου κολλάει το ίντερνετ στο τέλος? Μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει και ξανακολλαει 67020b1c857c11f88a326b4cf456441e.jpg

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)