jimteo Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αριθμους ταχειας κλησης μπορω να αποθηκευσω στο πληκτρολογιο; Δε βρηκα κατι. Ουτε μεσω των επαφων με αφηνει, ουτε μεσω του πληκτρολογιου. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Για το απόλυτο μαύρο χρησιμοποιώ το θέμα G-B.L.A.C.K. και από πάνω την εφαρμογή Pitch Black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Θέματα, ανθρωπάκι πάνω αριστερά, θέματα και επιλέγεις αυτό που θες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχετε βρει κάποιο θέμα που έχει εικονίδια σαν το adria dark elegance αλλά σε μπλε φόντο και όχι μαύρο θα το ήθελα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Εκεί γίνεται και η παραμετροποιηση των θεμάτων. Πχ μπορείτε να βάλετε τα εικονίδια ή το πληκτρολόγιο κλήσης σε άλλο θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αριθμους ταχειας κλησης μπορω να αποθηκευσω στο πληκτρολογιο; Δε βρηκα κατι. Ουτε μεσω των επαφων με αφηνει, ουτε μεσω του πληκτρολογιου. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις επαφές μπορείς να βάλεις άτομα στα αγαπημένα ή από πάνω στο μενού να φτιάξεις ομάδες. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Από τότε που έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ σε global 8.5.8.0 το hotspot 1 λειτουργεί - 3 δεν λειτουργεί. Συγκεκριμένα ενώ συνδέεται ο υπολογιστής μου στο κινητό-hotspot, δεν παίρνει internet! Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα και δυστυχώς είναι μια απαραίτητη λειτουργία για μενα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος από εσάς; πρέπει να περιμένουμε τη miui9 για να λυθεί (αν λυθεί!);;; ΥΓ με miui global 8.5/σταθερή είμαι, χωρίς root Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Στις επαφές μπορείς να βάλεις άτομα στα αγαπημένα ή από πάνω στο μενού να φτιάξεις ομάδες. Ευχαριστω πολυ. Το ειδα αυτο απλα ηλπιζα οτι θα μπορουσα να βαλω στα πληκτρα 2 εως 9 καποιους αριθμους για ταχεια κληση. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Από τότε που έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ σε global 8.5.8.0 το hotspot 1 λειτουργεί - 3 δεν λειτουργεί. Συγκεκριμένα ενώ συνδέεται ο υπολογιστής μου στο κινητό-hotspot, δεν παίρνει internet! Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα και δυστυχώς είναι μια απαραίτητη λειτουργία για μενα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος από εσάς; πρέπει να περιμένουμε τη miui9 για να λυθεί (αν λυθεί!);;; ΥΓ με miui global 8.5/σταθερή είμαι, χωρίς root Το έχω και εγώ. Η μόνη λύση που βρήκα είναι η εξής. Συνδέεις τη συσκευη που θέλεις να δώσεις Internet κανονικά στο hot-spot, και μετά κλείνεις και ανοίγεις δεδομένα. Μετα παίρνει αυτόματα IP χωρίς να κανεις κάτι άλλο. Ενημέρωσε αν πέτυχε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αριθμους ταχειας κλησης μπορω να αποθηκευσω στο πληκτρολογιο; Δε βρηκα κατι. Ουτε μεσω των επαφων με αφηνει, ουτε μεσω του πληκτρολογιου. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεις να κάνεις συντόμευση όσες επαφές θέλεις επάνω στην αρχική οθόνη. Και φυσικά πατώντας τις να κάνει κλήση σε αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πώς οργανώνετε το τηλέφωνο σας όσοι έχετε περισσότερες από πχ 90 εφαρμογές; Θα έχετε καμία 20αρια σελίδες! Είναι κάτι που μου ξεφεύγει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Άλλο launcher με ύπαρξη drawer διαφορετικά φακέλους. Ο MIUI launcher είναι φάση iOS της Apple. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ωραίο θέμα είναι και το Android 8(oreo) και αρκετά smooth. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Το έχω και εγώ. Η μόνη λύση που βρήκα είναι η εξής. Συνδέεις τη συσκευη που θέλεις να δώσεις Internet κανονικά στο hot-spot, και μετά κλείνεις και ανοίγεις δεδομένα. Μετα παίρνει αυτόματα IP χωρίς να κανεις κάτι άλλο. Ενημέρωσε αν πέτυχε... Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Εγώ ανοιγοκλεινα το διακόπτη Hotspot, χωρίς επιτυχία βέβαια. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Τηλέφωνο >πατάς παρατεταμένα το μενού button (Ξ) >καταγραφή κλήσεων >αυτόματη καταγραφή κλήσεων, ανοίγεις το διακόπτη Τα παραπάνω με Global 8.5.8.0 MI 5 via Tapatalk σ ευχαρισω φιλε μου !!! το βρηκα !!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Παιδιά μια χάρη θέλω κάποιος που έχει κάνει root να μου ανεβάσει το apk από τον stock browser και αν το έχει πάρει και από infoquest ακόμα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Γίνεται να αλλάξω την εφαρμογή του ημερολογίου που ανοίγει από την notification; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Quality-For-Xiaomi-mi-redmi-note-4-Case-Leather-Cover-Case-Luxury-Flip-Leather-Stand/32752929154.html Αυτη η δικη ειναι συμβατη? αυτος εκει γραφει 4, 4χ , 4Α !!! ουτε αυτος δεν ξερει πιστευω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω μόνιμα το dns; Είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Quality-For-Xiaomi-mi-redmi-note-4-Case-Leather-Cover-Case-Luxury-Flip-Leather-Stand/32752929154.html Αυτη η δικη ειναι συμβατη? αυτος εκει γραφει 4, 4χ , 4Α !!! ουτε αυτος δεν ξερει πιστευω :lol: Στο color material διαλεγεις το χρωμα που θες και το μοντελο του κινητου (note 4x 32gb) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Quality-For-Xiaomi-mi-redmi-note-4-Case-Leather-Cover-Case-Luxury-Flip-Leather-Stand/32752929154.html Αυτη η δικη ειναι συμβατη? αυτος εκει γραφει 4, 4χ , 4Α !!! ουτε αυτος δεν ξερει πιστευω :lol: Πάντως δεν θέλει να προσέξεις τόσο τα κοψίματα αφού αν δεις πάνω και κάτω έχει ανοίγματα universal. Οπότε αν κουμπώνει συ κάνει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ειμαι με την 8.5.8 και περιμενω να περασουν οι 72 ωρες για να ξεκλειδωσω bootloader να βαλω την dev με fastboot Θα παρουμε Oreo εστω και σαν dev? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ειμαι με την 8.5.8 και περιμενω να περασουν οι 72 ωρες για να ξεκλειδωσω bootloader να βαλω την dev με fastboot Θα παρουμε Oreo εστω και σαν dev? :rolleyes: Πολύ νωρίς νομίζω να μιλάμε για Oreo. Εδώ Nougat φτάσαμε ένα χρόνο μετά να πάρουμε. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να πάρουμε Oreo επίσημα. Αλλά ας παίρνουμε security patches και είναι μία χαρά. Αλλά το θέμα δεν είναι να έχουμε την τελευταία έκδοση. Το θέμα είναι να ενσωματόνονται τα features που δίνει αυτή αν δίνει κάτι. Π.χ. στο miui τα expanded notifications είναι πετσοκομμένα και όχι όπως είναι κανονικά στο android σίγουρα από Nougat μη πω και από MM. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Πολύ νωρίς νομίζω να μιλάμε για Oreo. Εδώ Nougat φτάσαμε ένα χρόνο μετά να πάρουμε. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να πάρουμε Oreo επίσημα. Αλλά ας παίρνουμε security patches και είναι μία χαρά. Αλλά το θέμα δεν είναι να έχουμε την τελευταία έκδοση. Το θέμα είναι να ενσωματόνονται τα features που δίνει αυτή αν δίνει κάτι. Π.χ. στο miui τα expanded notifications είναι πετσοκομμένα και όχι όπως είναι κανονικά στο android σίγουρα από Nougat μη πω και από MM. Φιλε μου τι λες; εσυ ποιο τηλεφωνο εχεις; η εμεις εχουμε αλλο; Τον ιανουαριο βγηκε το μοντελο και απο μαρτη κυκλοφόρησε μαζικα και τον ιουλιο πηραμε την 7 ΑΥΤΟ ειναι 4 μηνες οχι χρόνος, εκτος αν θες καθε μηνα εσυ αλλη εκδοση . Μιλαω για στοκ κατασταση απλα μη γραφεις ανακρίβειες και μπερδευεις τον κοσμο. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Πολύ νωρίς νομίζω να μιλάμε για Oreo. Εδώ Nougat φτάσαμε ένα χρόνο μετά να πάρουμε. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να πάρουμε Oreo επίσημα. Αλλά ας παίρνουμε security patches και είναι μία χαρά. Αλλά το θέμα δεν είναι να έχουμε την τελευταία έκδοση. Το θέμα είναι να ενσωματόνονται τα features που δίνει αυτή αν δίνει κάτι. Π.χ. στο miui τα expanded notifications είναι πετσοκομμένα και όχι όπως είναι κανονικά στο android σίγουρα από Nougat μη πω και από MM. Φιλε μου τι λες; εσυ ποιο τηλεφωνο εχεις; η εμεις εχουμε αλλο; Τον ιανουαριο βγηκε το μοντελο και απο μαρτη κυκλοφόρησε μαζικα και τον ιουλιο πηραμε την 7 ΑΥΤΟ ειναι 4 μηνες οχι χρόνος, εκτος αν θες καθε μηνα εσυ αλλη εκδοση . Μιλαω για στοκ κατασταση απλα μη γραφεις ανακρίβειες και μπερδευεις τον κοσμο. :) Συμφωνώ με το Κώστα. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί μεν το global να βγήκε σχετικά πρόσφατα, όμως το 4x που είναι ίδιο κινητό (με ίδιες roms) βγήκε πριν 8-9 μήνες. Η Nougat όμως υπήρχε πριν καν κυκλοφορήσει το κινητό και ακόμα δεν έχουμε πάρει καν την stable miui 9. Άλλωστε κανένα redmi δεν πήρε πάνω από ενα android update. Τα κίνητα μάλιστα με mediatek δεν πήραν κανένα update. Edited September 27, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Συμφωνώ με το Κώστα. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί μεν το global να βγήκε σχετικά πρόσφατα, όμως το 4x που είναι ίδιο κινητό (με ίδιες roms) βγήκε πριν 8-9 μήνες. Η Nougat όμως υπήρχε πριν καν κυκλοφορήσει το κινητό και ακόμα δεν έχουμε πάρει καν την stable miui 9. Άλλωστε κανένα redmi δεν πήρε πάνω από ενα android update. Τα κίνητα μάλιστα με mediatek δεν πήραν κανένα update. Ενταξει ρε παιδια υπομονή αφου δουλεύει το κινητο μας δεν δουλευει αψογα; Αν ειναι να περνουμε ολοι πιξελ νεξους και μοτορολα που κανουν 2 3 αναβαθμίσεις στον χρονο; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ενταξει ρε παιδια υπομονή αφου δουλεύει το κινητο μας δεν δουλευει αψογα; Αν ειναι να περνουμε ολοι πιξελ νεξους και μοτορολα που κανουν 2 3 αναβαθμίσεις στον χρονο; :) Καμία διαφωνία :) Άλλωστε καινούργια features (πχ καινούργια Miui) και security patches θα δίνει κανονικά Απλά επισήμανα μια πραγματικότητα για τις redmi συσκευές. Παίρνουν 1 ή και καμία αναβάθμιση όσον αφορά το android. Αλλά ναι η nougat μια χαρά είναι για τα επόμενα 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω μόνιμα το dns; Είμαι root. Δοκίμασε αυτό: Method 6: (by editing resolv.conf) Note: I think this method works only for old devices. Nothing wrong in trying 1. Open resolv.conf from /system/etc/ using a Text Editor (I use ES File Explorer) (If there's no such file, create it and try.) 2. Modify the nameservers in the file to your desired DNS servers. The file finally looks like this: Code: nameserver 8.8.8.8 nameserver 8.8.4.4 This change is permanent.. So, it's better to backup the original resolv.conf before editing. Αν δεν πιάσει, εδώ έχει κι άλλες μεθόδους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Φιλε μου τι λες; εσυ ποιο τηλεφωνο εχεις; η εμεις εχουμε αλλο; Τον ιανουαριο βγηκε το μοντελο και απο μαρτη κυκλοφόρησε μαζικα και τον ιουλιο πηραμε την 7 ΑΥΤΟ ειναι 4 μηνες οχι χρόνος, εκτος αν θες καθε μηνα εσυ αλλη εκδοση . Μιλαω για στοκ κατασταση απλα μη γραφεις ανακρίβειες και μπερδευεις τον κοσμο. :)Καμία ανακρίβεια δεν γράφω. Απλώς ίσως δεν το είπα τόσο αναλυτικά! Πότε βγήκε η MIUI 9 (Dev κιόλας ακόμα και όχι stable) που είναι ουσιαστικά η Nougat? Τον Αύγουστο. Δλδ 1 χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία της Nougat. Δεν μιλάω για το τηλέφωνο. Μιλάω για το πότε έφτασε αυτή η έκδοση στο MIUI το οποίο δεν έχει έρθει και σε stable μορφή. Σε stable λένε σε κανένα μήνα οι φήμες και αν. Οπότε σε 1 χρόνο και αν θα βγει υποστήριξη γενικότερα της MIUI για OREO. Ε τότε δεν ξέρω καν αν θα βγάλει κ για εμάς αλλά το θεωρώ απίθανο. Στην τελική όπως είπα τι σημασία έχει αν δεν ενσωμστωσει τα feature της. Πιο σημαντικό είναι να δίνει security patches. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited September 27, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Η MIUI ειναι ουσιαστικά ο launcher και είχαμε MIUI 8 με android 6 και με 7 το ίδιο θα ισχύει και για MIUI 9 θα έχει android 7 και 8 αν και εφόσον το αποφασίσει ο κατασκευαστής. Παράθεση Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts