azuli Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αμέ. Μπαμ μπαμ. Είχες δίκιο. Οι ντραιβερς φταίγανε. Ευτυχώς! Μ έσωσες! Ειρωνευεσαι?Πηγα να σε βοηθησω,εψαξα,βρηκα και σου εδωσα το λινκ που δινει τη λυση,αντι να σε αφησω στην ασχετοσυνη και την ξερολιαση σου,και συ ειρωνευεσαι κι απο πανω? Την παλευεις? Αντε κανε καμια βολτα πουθενα αλλου ρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Δεν είπαμε να βγάλουμε νυχτερίδες σε σπηλιές όπως έγραψε κάποιος "ευχαριστημένος" πιο πίσω. Να το συνδέσουμε απλά σε υπολογιστή θέλουμε! Ζητάω πολλά ε? :p Το πρόβλημά σου παρουσιάζεται μετά από root. Διάβασε εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23587-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-MTP-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-Xiaomi-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-Windows-1/?postID=439238&highlight=mtp%2Bfixer#post439238 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ρε παίδες καταρχήν "Ειρήνη ημίν"..... μου παραπονιέται η γυναίκα ότι είναι πολύ "ευαίσθητη" η λειτουργία αφής δηλαδή πχ πατάς μια φορά και παίρνει 2 ταπ. Υπάρχει ρύθμιση στην απόκριση touchscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS73 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ειρωνευεσαι?Πηγα να σε βοηθησω,εψαξα,βρηκα και σου εδωσα το λινκ που δινει τη λυση,αντι να σε αφησω στην ασχετοσυνη και την ξερολιαση σου,και συ ειρωνευεσαι κι απο πανω? Την παλευεις? Αντε κανε καμια βολτα πουθενα αλλου ρε.. διαβασε ρε τι μου γραφεις πρωτα και υστερα μιλα για το ποιος ειρωνευεται ποιον. Εξυπνακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 διαβασε ρε τι μου γραφεις πρωτα και υστερα μιλα για το ποιος ειρωνευεται ποιον. Εξυπνακια Κάτσε ρε Χάρη απλά σου είπε ότι είναι θέμα drivers. Μιλάς από πάνω ότι συνδέεται υπό προϋποθέσεις??? Δηλαδή? Ποιές είναι αυτές? Το έχω καρφώσει σε 3 διαφορετικά μηχανήματα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το βλέπει κανονικά το κινητό όπως έβλεπε κάθε άλλο μου κινητό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Οπότε αυτό που λες περί vfm αλλά υπό προϋποθέσεις μιλώντας για το θέμα συνδεσμότητας στον υπολογιστή δεν στέκει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Η τελευταια version της Bacon camera ειναι πολυ βελτιωμένη για το κινητο μας και σε φωτογραφια αλλα στο ποιο σημαντικο στο βιντεο.Πολυ ευχαριστημενος πλεον:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Kαι το δικο μου mido παντα συνδεεται κανονικα με PC (Win αλλα και Mac). Τοσο με Global stable, Dev οσο και με arΩma 7.8.31, 7.9.7, 7.9.8 !!!! Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το GPS test? Τι ακρίβεια σας βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Για την bacon κάμερα, βλέπω στην νέα έκδοση για update ότι έχει γίνει optimisation για το δικό μας (note 4/4x). Ισχύει ή ακόμα έχει θέματα οπότε μένουμε με την 1.8.3; Ναι ισχυει, κατεβασε την νεα εκδοση αφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Από play store κατεβάζουμε την bacon camera??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Nαι μόλις την κατέβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Η τελευταια version της Bacon camera ειναι πολυ βελτιωμένη για το κινητο μας και σε φωτογραφια αλλα στο ποιο σημαντικο στο βιντεο.Πολυ ευχαριστημενος πλεον:) Την Bacon camera την κατεβάζουμε όλοι ή πρέπει να ρουταρισμένο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Την Bacon camera την κατεβάζουμε όλοι ή πρέπει να ρουταρισμένο το κινητό; Εφαρμογή στο play store είναι. Κατεβάζεις απλά. Η τελευταία πάντως που βλέπω εγώ είναι εδώ και 1+ μήνα. Δεν ξέρω αν βγήκε άλλη Edited September 12, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Καλημέρα. Δεν έχω ιδιαίτερες, ή μάλλον δεν έχω καθόλου γνώσεις σχετικά με root και πολλά άλλα που αναφέρονται , αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ όσα γράφονται Σχετικά με την camera και χωρίς να είμαι απαιτητικός χρήστης της, βρήκα πριν λίγο καιρό το παρακάτω : http://www.xiaomitoday.com/best-camera-settings-redmi-note-3-4/ και άλλαξα τις ρυθμίσεις. Έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Προσωπικα δεν εχω παραπονο απο τις φωτογραφιες, απο το βιντεο που ειχα πολλα λογω του ηχου φτιαχτηκε στο τελευταιο update οποτε ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αυτο με την επιλογη για την διαχειριση μνημης στο ανενεργο δεν εχετε παρατηρησει διαφορα στην καταναλωση μπαταριας; Ιδεα μου ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εννοείς διαφορά προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Kαι το δικο μου mido παντα συνδεεται κανονικα με PC (Win αλλα και Mac). Τοσο με Global stable, Dev οσο και με arΩma 7.8.31, 7.9.7, 7.9.8 !!!! Τι win εχεις;;;;;; 7αρια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εννοείς διαφορά προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Προς το χειροτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Υπάρχει κάποιο σοβαρό bug στην τελευταία beta με MIUI 9 ; Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω γιατί η τελευταία stable έχει θεματακια ... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Γιατι το λες αυτο?Ξερεις τι κανει η το υποθετεις? Αυτη η λειτουργια δεν εχει να κανει με την ram.Ειναι πολυ σημαντικη και αν την κλεισεις θα δημιουργησεις προβληματα.Μεχρι και το user interface αλλαζει σε διαφορα μενου,και μενει το γυμνο aosp που ειναι κατω απο το skin της miui.Θα ψαχνεις πραγματα και δεν θα τα βρισκεις! To τηλεφωνο θα γινει πιο αργο αν το κλεισεις οχι πιο γρηγορο. This option enables a plethora of MIUI based settings & optimizations as per the guidelines set by the MIUI developers. It helps to load the app and the app data in parallel reducing load times and ensuring snappier user experience. Sorry, αλλά αυτό όντως ισχύει ή είναι καλύτερα να το απενεργοποιούμε ? Γιατί εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-redmi-note-3-sd-mtk-multi-tasking-t3358433 , προτείνουν απενεργοποίηση... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Sorry, αλλά αυτό όντως ισχύει ή είναι καλύτερα να το απενεργοποιούμε ? Γιατί εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-redmi-note-3-sd-mtk-multi-tasking-t3358433 , προτείνουν απενεργοποίηση... Αν κρίνω από το ποστ είναι τι λέει η xiaomi ότι κάνει. Αν είναι έτσι τότε προφανώς και δεν θα ευλογήσει τα γένια της??? Εγώ δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αν κρίνω από το ποστ είναι τι λέει η xiaomi ότι κάνει. Αν είναι έτσι τότε προφανώς και δεν θα ευλογήσει τα γένια της??? Εγώ δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Εννοείς έχοντας το off, προφανώς... (?) Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εννοείς έχοντας το off, προφανώς... (?) Ναι off το έχω. Γενικότερα προσπαθώ να αφαιρέσω όσο γίνεται διαχείριση του MIUI. Το κακό είναι ότι τώρα στην beta και το battery saver mode(το βάζω off) που έχει απενεργοποιείται αλλά δεν μένει η ρύθμιση μετά από reboot. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ναι off το έχω. Γενικότερα προσπαθώ να αφαιρέσω όσο γίνεται διαχείριση του MIUI. Το κακό είναι ότι τώρα στην beta και το battery saver mode(το βάζω off) που έχει απενεργοποιείται αλλά δεν μένει η ρύθμιση μετά από reboot. Pfff, κι έλεγα να βάλω να τη δοκιμάσω... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Pfff, κι έλεγα να βάλω να τη δοκιμάσω...Δοκίμασε την. Εμένα τρέχει μια χαρά! Μόνο αυτό με χάλασε γιατί σε κάθε reboot πρέπει να θυμηθώ να πάω να το απενεργοποιησω ξανά. Όχι ότι κάνω τα πολλά reboot αλλά λέμε Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts