Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο και το ακουστικό της συσκευής δεν ακούγεται καθόλου. Με ανοιχτή ακρόαση είναι οκ. Έχω το redmi note 4 global edition. Έχεις κάποιος παρόμοιο πρόβλημα???

Βάλε screenshot από την έκδοση λογισμικού σου. Από που το αγόρασες; Έχεις εγγύηση;

Edited by Antretng

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο και το ακουστικό της συσκευής δεν ακούγεται καθόλου. Με ανοιχτή ακρόαση είναι οκ. Έχω το redmi note 4 global edition. Έχεις κάποιος παρόμοιο πρόβλημα???
Το έχεις καιρό; Μίλα με το κατάστημα που το πήρες.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Δοκίμασε να βάλεις- βγάλεις τα ακουστικά .Αν δεν δουλέψει , δοκίμασε και πες μας αν ακούγεται από τα ακουστικά

Είναι αγορασμενο από Κίνα. Με ακουστικά ακούγεται κανονικά. Έχει εγγύηση είναι 1ος μήνα περίπου.

http://imgur.com/a/hTIxS

Edited by telnet05

Επικοινώνησε μαζί τους. Η rom σου είναι official. Δοκίμασε βέβαια και ενα factory reset αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι στερεοποιείται μετά. Όποιος είχε εμπειρία ας γράψει.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά επειδή το έψαξα αρκετά πολλοί λένε ότι μετά από λίγο καιρό πρέπει να ξαναβάλεις. Δεν νομίζω ότι στερεοποιείται. Ίσα ίσα με τον καιρό θα γεμίζεις και την οθόνη λάδι.

Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το λάδι να εισχωρήσει κάτω από την οθόνη με μόνιμη "στάμπα"... Δεν είναι αδιάβροχο το κινητό....;)

Είναι καθαρά hardware πρόβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι καθαρά hardware πρόβλημα

Ναι το πιθανότερο. Έκανα επαναφορά και εγκατάσταση ROM αλλά τίποτα.

Μόλις έβαλα και εγώ Google camera σε dev official rom. Χωρίς root, και χωρίς μόνιμο twrp. Αλλά με lazy flasher. Πολύ καλοί οδηγοί υπάρχουν εδώ, στο miui gr, αλλά και στο miui forum. Thanks σε όσους τους έκαναν! Έβαλα μια test Google camera και όχι για κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Μέχρι στιγμής δηλώνω πολύ ευχαριστημένος!

Μόλις έβαλα και εγώ Google camera σε dev official rom. Χωρίς root, και χωρίς μόνιμο twrp. Αλλά με lazy flasher. Πολύ καλοί οδηγοί υπάρχουν εδώ, στο miui gr, αλλά και στο miui forum. Thanks σε όσους τους έκαναν! Έβαλα μια test Google camera και όχι για κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Μέχρι στιγμής δηλώνω πολύ ευχαριστημένος!
Βάλε ένα link να υπάρχει πρόχειρο αν δεν σου κάνει κόπο. Με ενδιαφέρει.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Βάλε ένα link να υπάρχει πρόχειρο αν δεν σου κάνει κόπο. Με ενδιαφέρει.

ακολούθησε τον οδηγό του Γ. Καγγελάρη από miui.gr

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069

πριν κάνεις reboot φλασαρε και τον lazy flasher για να μην σου κολλάει στο mi logo

ακολούθησε τον οδηγό του Γ. Καγγελάρη από miui.gr

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069

πριν κάνεις reboot φλασαρε και τον lazy flasher για να μην σου κολλάει στο mi logo

Προστέθηκε στον οδηγό του hdr+ :D

Offtopic: Καιρό έχω να σε δω εσένα. Διακοπές; :)

Προστέθηκε στον οδηγό του hdr+ :D

Offtopic: Καιρό έχω να σε δω εσένα. Διακοπές; :)

Offtopic: Παραλίγο διακοπή από το note 4x :lol: H google camera το έσωσε! (για την ώρα). Εσένα μέλος σε άφησα, moderator σε βρίσκω! :up:

Offtopic: Παραλίγο διακοπή από το note 4x :lol: H google camera το έσωσε! (για την ώρα). Εσένα μέλος σε άφησα, moderator σε βρίσκω! :up:

Χαχαχαχαχαχα. Να σε μπριζώσω λίγο και να σου πω ότι στο oneplus 3 έχει αντίστοιχη/ανάλογη βελτίωση;

Ναι τρομάρα μου :p

Αν θες την καλύτερη ποιότητα, όπως λέω και στον οδηγό βάλε του n5 και ας αργεί. ;) Και πρόσεχε πάντα να κάνεις ταπ να εστιάσει γιατί προς το παρόν δεν είναι τόσο αποτελεσμάτικό.

Χαχαχαχαχαχα. Να σε μπριζώσω λίγο και να σου πω ότι στο oneplus 3 έχει αντίστοιχη/ανάλογη βελτίωση;

Ναι τρομάρα μου :p

Αν θες την καλύτερη ποιότητα, όπως λέω και στον οδηγό βάλε του n5 και ας αργεί. ;) Και πρόσεχε πάντα να κάνεις ταπ να εστιάσει γιατί προς το παρόν δεν είναι τόσο αποτελεσμάτικό.

Α τότε στα υπόψιν το oneplus!

Το δοκίμασα του n5 όπως έγραφες στον (κατατοπιστικό) οδηγό σου, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν έβγαζε καν φωτογραφία όταν πατούσα το κουμπί. Βίντεο έβγαζε κανονικά. Τελικά έβαλα την test4.

Α τότε στα υπόψιν το oneplus!

Το δοκίμασα του n5 όπως έγραφες στον (κατατοπιστικό) οδηγό σου, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν έβγαζε καν φωτογραφία όταν πατούσα το κουμπί. Βίντεο έβγαζε κανονικά. Τελικά έβαλα την test4.

Ναι γιατί θέλει μόνιμα ενεργό το hdr+. Ξέχασα να το γράψω μάλλον. Έχει πολύ λιγότερα hot pixels σε χαμηλό φωτισμό.

Mια ερώτηση προσπαθώ να κατεβάσω το εργαλείο για το ξεκλείδωμα φτάνω μέχρι εκεί που βάζουμε τον κωδικό που στέλνει ,όντως ερχεται ο κωδικός τον βάζω και μετά πετάει ένα μήνυμα στα κινέζικα και σταματάει τι χρειάζεται η τι κάνω λάθος

Mια ερώτηση προσπαθώ να κατεβάσω το εργαλείο για το ξεκλείδωμα φτάνω μέχρι εκεί που βάζουμε τον κωδικό που στέλνει ,όντως ερχεται ο κωδικός τον βάζω και μετά πετάει ένα μήνυμα στα κινέζικα και σταματάει τι χρειάζεται η τι κάνω λάθος

Σε αυτό το στάδιο, έβαλα VPN και πήρα IP αμερικάνικο ή κινέζικο (δεν το κοίταξα καν) και μετά με νέο κωδικό, όλα ΟΚ.

Καλησπερα. Κατοχος εδώ και 1 βδομάδα τελιο το τηλέφωνο. Υπαρχει κάποια flip θήκη η οποία να ανοίγει την οθόνη?

http://s.aliexpress.com/qqAf2INV

η γνήσια θήκη το κάνει σίγουρα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro (omega) χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Να το ψάξω για original τότε εχω μια αλλα δεν δουλεύει

Μήπως θέλει να το ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις και δεν φταίει η θήκη.

Google Pixel 9 Pro XL

Το εχω δει αλλα ρωτησα μηπως προτεινετε απο εμπειρια καποιο καταστημα. Ευχαριστω .
Nok-shop.gr

Άψογη εξυπηρέτηση και το κινητό σε 2 μέρες στα χέρια μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα. Κατοχος εδώ και 1 βδομάδα τελιο το τηλέφωνο. Υπαρχει κάποια flip θήκη η οποία να ανοίγει την οθόνη?
Εδώ είσαι. a7be3e4a785f3b5dc2ca79d82a7b11de.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

παιδια μια ερωτηση εκ μερους φιλης...

μου λεει πως οταν γραφει στα αγγλικα μηνυματα δεν εχει auto correct ισχυει αυτο?

δλδ πχ αμα καταλαθος γραψει huose δεν το κανει house καπως ετσι..

καμια ιδεα?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)