Jump to content

gggiorgos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gggiorgos

  1. καλησπερα. γιατι οταν βαλω ενα background μετα απο λιγο το κανει ζοομ με αποτελεσμα να παραμορφονετε η φωτο?
  2. Καλησπέρα εχω ενα πρόβλημα μετα απο restart ή μετά απο κάποιο παιχνίδι το background παραμορφωνεται γίνεται ζοομ
  3. Να το ψάξω για original τότε εχω μια αλλα δεν δουλεύει
  4. Καλησπερα. Κατοχος εδώ και 1 βδομάδα τελιο το τηλέφωνο. Υπαρχει κάποια flip θήκη η οποία να ανοίγει την οθόνη?
  5. Χαιρετώ την παρέα. Νεος κάτοχός του τηλεφώνου το πρόβλημα μου είναι οτι το mobile internet δεν δουλεύει τηλεφωνα και μηνύματα δέχεται κανονικά. Στο ιντερνετ δείχνει οτι συνδέεται αλλα δεν δουλευει τίποτα ελεξα ολες τις ρυθμίσεις αλλα δεν βρήκα κάτι
  6. Καλησπερα. χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1 πως μπορω να εμφανισω τις επαφες μου απο τιν καρτα σιμ στο τηλεφωνο 2 οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα δεν δουλευουν ολες οι εφαρμογες
  7. Κυπρο δεν φερνουν xiaomi. μονο απο eshop τα οποια ειναι πανακριβα
  8. καλησπερα στην παρεα για το λογω οτι ειμαι απο κυπρο και ολα τα δεματα περνουν τελωνειο και χρειαζομαι αμεσα κινητο θελω την βοηθεια σας. αυτο στο vickmall ειναι το κινητο για το οποιο γινετε τοσος λογοσ? https://www.vickmall.com/official-global-version-xiaomi-redmi-note-4-5-5-inch-snapdragon-625-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-black.html το εχουν στα 170 ευρο ενω στο honorbuy sta 187 με τα μεταφορικα. ευχαριστω
  9. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το app tou facebook όταν γίνετε share ένα link τα σχόλια αυτού που κάνει το share εμφανίζονται σωστά άλλα oi 2-3 γραμμές που εμφανίζονται κάτω από τιν εικόνα του λινκ λείπουν γράμματα. αν είναι share με αγγλικά γράμματά εμφανίζονται κανονικά.
  10. Το πηρα απο banggood
  11. Δηλαδή αυτή που έχω τώρα είναι η global stable? να την αφήσω ή θα έχω προβλήματα στο μέλλον
  12. Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου σήμερα το πήρα οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Θέλω όμως την βοήθεια σας έχω διαβάσει και τις 32 σελίδες του θρεντ αλλά δεν έχω βρει την λύση. το τηλέφωνο ήρθε με την miui global 8.0/ stable απο όσα διάβασα πρέπει να την αλλάξω. πια ρομ πρέπει να περάσω για να έχω ota updates? δεν με νοιαζουν τα ελληνικά και δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με ρομ.
  13. Χαιρετω την παρεα τελικα υπαρχει ραδιοφωνο; Δεν εχω δει να αναφερετε καπου
  14. μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει τι ισχύει
  15. Παιδια μια βοηθεια μονο το z2 pro εχει ραδιοφωνο; Δεν εχω δει να αναφερετε κατι για το απλο
  16. μια ερωτηση εχω ενα galaxy s3 κλειδωμενο απο αγγλια αν το κανο root θα μπορεσω να το χροισημοποιο κανονικα με οποιοδηποτε καρτα?
  17. Σκεφτομαι απο στοκ να περασο σε ρομ. υπαρχει καποια οσο το δυνατο απροβληματιστη και να εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας? τι λετε για την revolution hd22.0
  18. πιο ηταν το προβλημα? αντιμετωπισα και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. καθε μερα προσπαθουσα για reset το αφηνα στο φορτιστη για ωρες η στο usb του pc αλλα κανενα σημειο ζωης. μετα απο μια βδομαδα και αφου σταματησα να ασχολουμε μαζι του το συνδεω στο pc και το βλεπω να ξεκινα και ολα να ειναι οπως πριν μεχρι και η ωρα ηταν σωστη.εδω και ενα περιπου μηνα λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
  19. Τελιο το κινητο αλλα με χαλαει η μπαταρια. Εχω δει στο youtube να αντικαθστουν την μπαταρια του one x με αυτην του one x+, ως πιο ειδικοι θα χωρουσε η μπαταρια του one x στο δικο μας one s?
  20. Ζητησα και εγω price match για το pipo m8 το ειχαν $250 ενω το βρηκα απο $207-$210(merimobile pandawill) και μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να δωσουν καλυτερη τιμη γιατι η διαφορα ηταν μεγαλυτερη των $30, επισης ζητησα και για το novo7 fire με μικροτερη διαφορα αν δεν μπορουσαν να μου δωσουν καλυτερη τιμη να μου δωσουν σαν δωρο τη θηκη αλλα ο kelly με τον οποιο μιλουσα με εγγραψε κανονικα ακομα περιμενω απαντηση.στην συνεχεια μιλησα με καποιον αλλο ο οποιος πολυ ευγενικα μου απαντησε οτι δεν μπορουσε να κανει κατι.
  21. Καλησπέρα παιδες αποφάσισα και εγω στην αγορά ταπλετας.Εχω αποφασίσει οτι θα είναι 10ιντζο και τετραπύρινο και οι επιλογες μου είναι οι ακόλουθες Onda v972,Ainol novo 9, Ainol novo 10 heroii, Cube u30gt. Εδω αρχιζουν τα δυσκολα σχετικα με τις οθόνες ρετινα στα κινεζικα ταπλετ,προβλιματιζομαι για την διάρκεια της μπαταρίας και αν οι εφαρμογές θα τρέχουν σωστά σε τέτεια ανάλυση. Ποια η γνώμη σας είναι νωρις για τέτοια αγορά και να περάσο στα δοκιμασμένα hero 10 και cube u30gt?
×
×
  • Create New...