stauros2653 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Android oreo θα δουμε λέτε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk κανει δεν ξερει αλλα λογικα 2 αναβαθμησεις πρεπει να παρει (7-οραιο) γιατι πιστευω οτι η mi υποστηριζει τα μοντελλα της και ειδικα το νοτ4(χ,ψ ω...) εχει μεγαλες πωλησεις οποτε ισως να το εχει στα πλανα της. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 κανει δεν ξερει αλλα λογικα 2 αναβαθμησεις πρεπει να παρει (7-οραιο) γιατι πιστευω οτι η mi υποστηριζει τα μοντελλα της και ειδικα το νοτ4(χ,ψ ω...) εχει μεγαλες πωλησεις οποτε ισως να το εχει στα πλανα της. Δεν ισχύει αυτό που λες. Υπάρχουν τα κινητά mi και redmi. Τα πρώτα είναι τα πιο ακριβά τις κινητά με πολλές αναβαθμίσεις και τα δεύτερα τα φτηνά της που παίρνουν το πολύ ένα update σε android (αν είναι mediatek δεν παίρνουν κανένα). Τώρα να κάνουν κάποια εξαίρεση; Μακάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ένα είναι π.χ. Settings-Battery-Manage Apps Battery Usage. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις off Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Το έκανα, να δούμε μπας κι αυτό λύσει το πρόβλημα μου. Θέτοντας το στο off υπάρχουν κάποιες συνέπειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOTENKOPF1980 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 καλησπερα σας. eimai καινουριος στο σαιτ και εχω 2 μερες ειμαι κατοχος του xiaomi note 4 global edition απο youhou. θα ηθελα καποιες διευκρινισεις σε οποιον το χει λιωσει και το ξερει το κινητο του σα την παλαμη του.... 1ον..viper οσα μυνηματα και να ρθουν παραμενει στο ενα το ιδιο και στο μεσεντζερ yahoo και κτλ...,,2ον.. υπαρχει ειδικο τζαμακι για το συγκεκριμενο μοντελο??? αυτο που παρηγγειλα και εγραφε για 4χ και 4 note γυρω γυρω μου κραταει αερα λογω του οβαλ σχηματος οθονης.... 3ον .. εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη κατι τελοσπαντων για το κινητο που να το βοηθαει γενικως.... ευχαριστω εκ τον προτερων. Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 καλησπέρα παιδια,σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του τηλεφωνου (4/64).Θα ηθελα να μαθω πιθανα προβλήματα που εχει βγαλει το τηλεφωνο,το ηχειο αν ακούγεται ικανοποιητικα και επισης πως φαινεται η οθονη κατω από τον ηλιο..Για αυτονομια δεν ρωταω γιατι ξερω ότι εχει πολλη καλη!:) Επισης ο 625 λαγκαρει καθολου ή τρεχει απροβλημάτιστα σε καθημερινη χρηση? 3/32 με 4/64 εχουν 10% διαφορα σε σπιρταδα οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα ,προχωρα !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το έκανα, να δούμε μπας κι αυτό λύσει το πρόβλημα μου. Θέτοντας το στο off υπάρχουν κάποιες συνέπειες;Πέρα από το ότι βγαζεις εκτός τη διαχείριση που κάνει το miui εκτός δεν νομίζω. Όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι ότι λειτουργεί μερικές φορές σχεδόν σαν το greenify κλείνοντας τις εφαρμογές ή μπλοκάροντας ότι θέλουν να κάνουν στο παρασκήνιο. Αυτό ίσως δημιουργεί θεματακια. Δες και μας λες αν σου έλυσε το θέμα (το οποίο δε θυμάμαι :p ) Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το έκανα, να δούμε μπας κι αυτό λύσει το πρόβλημα μου. Θέτοντας το στο off υπάρχουν κάποιες συνέπειες; Επειδη απο οτι καταλαβα σου κλεινει καποια εφαρμογη που δεν θες, πηγαινε ρυθμισεις -> αδειες -> αυτοματη εναρξη και βαλε εκει οποια εφαρμογη θες να παραμενει ενεργη στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 https://drive.google.com/file/d/0BwXfRXFzhHhnNTRvZW9Ja0dpYlk/view?usp=drivesdk Τρέξε το αρχείο και επέλεξε εγκατάσταση. Φίλε nik187 σε ευχαριστώ πολύ. Έκανα την αναβάθμιση χτες και μέχρι σήμερα το Play Store δουλεύει απροβλημάτιστα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας παιδια!:) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Επειδη απο οτι καταλαβα σου κλεινει καποια εφαρμογη που δεν θες, πηγαινε ρυθμισεις -> αδειες -> αυτοματη εναρξη και βαλε εκει οποια εφαρμογη θες να παραμενει ενεργη στο background. Ίσως να είναι αυτό. Μακάρι, δηλαδή. Αυτές οι εφαρμογές κλείνουν όταν για πολλή ώρα δεν έχεις μπει μέσα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokjb4 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 καλησπέρα στην παρέα,εχετε καμιά ιδέα από που μπορω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4X με την 800 μπάντα οικονομικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 ρε παίδες το cast προς ποιες συσκευές στέλνει; Γιατί βρήκα κάτι εφαρμογές live streaming και θα ήθελα να τις στέλνω σε μεγαλύτερη οθόνη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 καλησπέρα στην παρέα,εχετε καμιά ιδέα από που μπορω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4X με την 800 μπάντα οικονομικά? Δες σκρουτζ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokjb4 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Στο Σκρουτζ δεν λεει αν είναι με 800αρα μπαντα,και οι πιο πολλοι που παιρνω τηλ δεν ξέρουν.Αν γνωρίζει καποιος που να το πήρε από κάπου συγκεκριμένα και ήταν έτσι,ας μου πει ή ας στείλει ένα μηνυμα,Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το έχουμε γράψει 1000 φορές. Το Global με την 800άρα γράφει Global Edition με κόκκινα γράμματα στο κουτί, και ο κωδικός του στο καρτελάκι είναι 2016102. Προσωπικά το αγόρασα από youhou.gr. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σορυ αν έχει ξανά ειπωθεί(φαντάζομαι ναι) αλλά τι γίνεται με το LineageOS? Έχει περάσει κανείς την official 14.1? Είχατε bugs με IR, μπαταρία κτλπ? Επίσης, γίνεται να το περάσουμε χωρίς να φλασαρουμε custom recovery (twrp)? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malliouras Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Η βαζεις την Αρωμα rom απο τα παιδια εδω Ελλαδα η βαζεις exdialer pro Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) μου λέει κάποιος ποιο από όλα είναι το 3g only? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk τώρα έχω από τις ρυθμίσεις το prefer 3g αλλά το 3g only δεν ήταν το WCDMA only? Edited August 22, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) μου λέει κάποιος ποιο από όλα είναι το 3g only? τώρα έχω από τις ρυθμίσεις το prefer 3g αλλά το 3g only δεν ήταν το WCDMA only? Από όσο γνωρίζω είναι το WCDMA only. Εδώ μία πρόχειρη αναζήτηση. https://www.quora.com/Mobile-Phones-What-is-the-difference-between-GSM-WCDMA-CDMA-and-UMTS-SIM-slots Edited August 22, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Από όσο γνωρίζω είναι το WCDMA only. Εδώ μία πρόχειρη αναζήτηση. https://www.quora.com/Mobile-Phones-What-is-the-difference-between-GSM-WCDMA-CDMA-and-UMTS-SIM-slots ναι αλλά εάν δεις την φωτο καταρχήν δεν έχει το GSM παρότι το έχω στο prefer 3g επίσης το TD-SCDMA που φαίνεται τι είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σορυ αν έχει ξανά ειπωθεί(φαντάζομαι ναι) αλλά τι γίνεται με το LineageOS? Έχει περάσει κανείς την official 14.1? Είχατε bugs με IR, μπαταρία κτλπ? Επίσης, γίνεται να το περάσουμε χωρίς να φλασαρουμε custom recovery (twrp)? Εγώ την έχω βαλει. Δες μηνύματα μου παραπάνω. Είναι άψογη μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Στο Σκρουτζ δεν λεει αν είναι με 800αρα μπαντα,και οι πιο πολλοι που παιρνω τηλ δεν ξέρουν.Αν γνωρίζει καποιος που να το πήρε από κάπου συγκεκριμένα και ήταν έτσι,ας μου πει ή ας στείλει ένα μηνυμα,Ευχαριστώ Δες το πρώτο μήνυμα που έχει λινκ με τις διαφορετικές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) ναι αλλά εάν δεις την φωτο καταρχήν δεν έχει το GSM παρότι το έχω στο prefer 3g επίσης το TD-SCDMA που φαίνεται τι είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk το UMTS και το TD-SCDMA είναι 3g άρα ενώ το έχω στο prefer 3g δεν θα έπρεπε να έχει κάπου και GSM? επίσης όταν το βάζουμε στο LTE preferred δεν θα έπρεπε να έχει LTE/WCDMA /GSM? αυτό έχει LTE/TD-SCDMA /UMTS!!!! που είναι το GSM? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 22, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 ναι αλλά εάν δεις την φωτο καταρχήν δεν έχει το GSM παρότι το έχω στο prefer 3g επίσης το TD-SCDMA που φαίνεται τι είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk το UMTS και το TD-SCDMA είναι 3g άρα ενώ το έχω στο prefer 3g δεν θα έπρεπε να έχει κάπου και GSM? επίσης όταν το βάζουμε στο LTE preferred δεν θα έπρεπε να έχει LTE/WCDMA /GSM? αυτό έχει LTE/TD-SCDMA /UMTS!!!! που είναι το GSM? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν ξέρω πως λειτουργεί ο αλγόριθμος αλλά ίσως όχι!!! Στην ουσία όπως το σκέφτομαι θέλει να βγάλει το 2G εκτός όσο το δυνατόν περισσότερο και να γυρίσει σε αυτό μόνο σε περίπτωση απώλειας σήματος. Οπότε ενεργεί σαν να μην υπάρχει προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα 3G/4G. Ίσως να λειτουργεί έτσι και άρα το ότι δεν έχεις μέσα GSM να μην σημαίνει ότι θα μείνεις χωρίς σήμα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παιδιά πριν 20 μέρες πήρε η αδερφή μου το Xiaomi Redmi Note 4X και εδώ και λίγες μέρες πάρα πολύ συχνά δεν μπορεί να κάνει κλήσεις και να την καλέσουν. Έκανα επανεκκινήσεις, clear cache, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πάλι το κάνει. Καμιά ιδέα; Το τηλέφωνο αγοράστηκε από Ελλάδα από το mobiletech. Θα τηλεφωνήσω βέβαια, αλλά η αδερφή που προσπάθησε δεν μπόρεσε να τους βγάλει! Η εγγύηση πως λειτουργεί άραγε; Το στέλνουν Κίνα ή εδώ; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts