kosmasdel Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εχω παθει πλακα απο το ποσο καλη ειναι η Lineage 14.1 για το κινητο μας. Βγαζω κανα 2ωρο εξτρα sot και πολυ γρηγορη. Δεν εχω παρατηρησει κανενα bug ακομα. Μονο στη καμερα υστερουσε αλλα με το port της google camera που εχω παραπανω λυθηκε και αυτο το προβλημα η οποια μαλιστα δουλευει χωρις καμια τροποποιηση αφου το api2 ειναι ηδη ενεργοποιημενο. Εχεις ευκαιρο λινκ με οδηγο για flash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Τι στον... μούτσο γίνεται με όλα τα προγράμματα υπενθυμίσεων που βάζω στο κινητό; Ενώ κάνω συνέχεια, κάθε μέρα, τεστάκια (βάζω πχ να μου υπενθυμίσει κάτι σε 5 λεπτά), τα οποία βγαίνουν 100% επιτυχημένα -δεν μου "τρώει" καμία ειδοποίηση-, ορισμένες υπενθυμίσεις μες στη μέρα δεν μου τις βγάζει καν. Και, ως επί το πλείστον, τις πρωινές. Ειλικρινά, τα έχω πάρει στο κρανίο. Τις υπενθυμίσεις τις χρειάζομαι οπωσδήποτε και δεν μπορώ με τίποτα να βρω τι στο καλό φταίει και δεν μου έρχονται όλες. ΒΟΗΘΕΙΑ! Λοιπόν, παρατηρώ το εξής τώρα: Έχουν παίξει όλες οι ειδοποιήσεις εκτός απ' αυτές που έχω βάλει να χτυπάνε 6 μέρες τη βδομάδα. Ίσως αν τις βάζω κάθε μέρα ξεχωριστά να χτυπάνε κανονικά. Αλλά, από την άλλη, αυτό ήθελα να γλιτώσω: να βάζω 6 ειδοποιήσεις τη μέρα κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igor78 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Δεν ξέρω τι κοιτάς πάντως η τελευταία έκδοση play store που κυκλοφορεί είναι η 8.1.31 Sorry λάθος μου, έβλεπα την έκδοση Googl Play Services και όχι του Play Store. Τελικά έχω και εγώ την έκδοση που ανέφερε ο VaggelisD66 δηλαδή 8.0.73.R-all nik187 ή όποιος άλλος γνωρίζει πως μπορώ να αναβαθμίσω το Play Store στην έκδοση που αναφέρεις ή έστω σε κάποια άλλη μπας και λυθεί το πρόβλημα? Προς το παρόν η μόνη μπακαλίστικη λύση που βρήκα είναι να κάνω "Clear Data" από App Info (Πληροφορίες Εφαρμογής) με αποτέλεσμα για λίγη ώρα να δουλεύει κανονικά το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Εχεις ευκαιρο λινκ με οδηγο για flash; Εφοσον εχεις περασει twrp μπορεις να ακολουθησεις τα βηματα εδω https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-lineageos-14-0-t3566095 Αν δεν εχεις twrp, βλεπε οδηγιες πρωτο μηνυμα (μολις προσθεσα καποιες οδηγιες) Edited August 21, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Λοιπόν, παρατηρώ το εξής τώρα: Έχουν παίξει όλες οι ειδοποιήσεις εκτός απ' αυτές που έχω βάλει να χτυπάνε 6 μέρες τη βδομάδα. Ίσως αν τις βάζω κάθε μέρα ξεχωριστά να χτυπάνε κανονικά. Αλλά, από την άλλη, αυτό ήθελα να γλιτώσω: να βάζω 6 ειδοποιήσεις τη μέρα κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Ποια rom φορας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ποια rom φορας; Android version: 6.0.1 MMB29M MIUI Version: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.10.0 (MCFMIDL) Λογικά, κάτι από τα παραπάνω θα απαντάει στην ερώτησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Android version: 6.0.1 MMB29M MIUI Version: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.10.0 (MCFMIDL) Λογικά, κάτι από τα παραπάνω θα απαντάει στην ερώτησή σου. Κανε το update σε 8.5.4.0 μηπως διορθωθει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εχω παθει πλακα απο το ποσο καλη ειναι η Lineage 14.1 για το κινητο μας. Βγαζω κανα 2ωρο εξτρα sot και πολυ γρηγορη. Δεν εχω παρατηρησει κανενα bug ακομα. Μονο στη καμερα υστερουσε αλλα με το port της google camera που εχω παραπανω λυθηκε και αυτο το προβλημα η οποια μαλιστα δουλευει χωρις καμια τροποποιηση αφου το api2 ειναι ηδη ενεργοποιημενο.Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιεις τα κουμπιά στην οθόνη ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για να ενεργοποιεις τα κουμπιά στην οθόνη ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τα led εννοεις; Δεν χρειαστηκε να πειραξω τιποτα, ηταν ηδη ενεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Sorry λάθος μου, έβλεπα την έκδοση Googl Play Services και όχι του Play Store. Τελικά έχω και εγώ την έκδοση που ανέφερε ο VaggelisD66 δηλαδή 8.0.73.R-all nik187 ή όποιος άλλος γνωρίζει πως μπορώ να αναβαθμίσω το Play Store στην έκδοση που αναφέρεις ή έστω σε κάποια άλλη μπας και λυθεί το πρόβλημα? Προς το παρόν η μόνη μπακαλίστικη λύση που βρήκα είναι να κάνω "Clear Data" από App Info (Πληροφορίες Εφαρμογής) με αποτέλεσμα για λίγη ώρα να δουλεύει κανονικά το Play Store. https://drive.google.com/file/d/0BwXfRXFzhHhnNTRvZW9Ja0dpYlk/view?usp=drivesdk Τρέξε το αρχείο και επέλεξε εγκατάσταση. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Τα led εννοεις; Δεν χρειαστηκε να πειραξω τιποτα, ηταν ηδη ενεργα.Όχι τα navigation buttons εννοώ. Να απενεργοποιήσει τα φυσικά κουμπιά και να ενεργοποιεί τα ψηφιακά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια απο που νομιζετε οτι προκυπτει η σχετικη αυξηση της τιμης στο σκρουντζ? υπαρχει ελλειψη στοκ απο κινα αυτη τη στιγμη και τα χτυπανε και λογω της αναστατωσης που εγινε με τα τελωνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Όχι τα navigation buttons εννοώ. Να απενεργοποιήσει τα φυσικά κουμπιά και να ενεργοποιεί τα ψηφιακά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τωρα που κοιταξα τις ρυθμισεις, ναι εχει. Αλλα γιατι να το κανεις αυτο και να χανεις μερος απο την οθονη σου; Παιδια απο που νομιζετε οτι προκυπτει η σχετικη αυξηση της τιμης στο σκρουντζ? Τα 5 ευρω δεν ειναι αυξηση. Ειναι μια συνηθισμενη διακυμανση στη τιμη. Ολα τα κινητα παιζουν ενα 10% πανω κατω σε τιμη. Ισα ισα που η τιμη του ειχε πεσει παρα πολυ γρηγορα. Edited August 21, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Όχι τα navigation buttons εννοώ. Να απενεργοποιήσει τα φυσικά κουμπιά και να ενεργοποιεί τα ψηφιακά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τωρα που κοιταξα τις ρυθμισεις, ναι εχει. Αλλα γιατι να το κανεις αυτο και να χανεις μερος απο την οθονη σου; Και εγώ αυτό θα έλεγα! Εδώ σε συσκευές με softkeys προσπαθούμε να τα βγάζουμε έστω και για λίγο για να κερδίσουμε οθόνη. Μήπως να δοκίμαζες καλύτερα μία λύση τύπου LMT που πραγματικά σε συνδυασμό με την ύπαρξη hard keys είναι ιδανικός συνδυασμός??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 καλησπέρα παιδια,σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του τηλεφωνου (4/64).Θα ηθελα να μαθω πιθανα προβλήματα που εχει βγαλει το τηλεφωνο,το ηχειο αν ακούγεται ικανοποιητικα και επισης πως φαινεται η οθονη κατω από τον ηλιο..Για αυτονομια δεν ρωταω γιατι ξερω ότι εχει πολλη καλη!:) Επισης ο 625 λαγκαρει καθολου ή τρεχει απροβλημάτιστα σε καθημερινη χρηση? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 καλησπέρα παιδια,σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του τηλεφωνου (4/64).Θα ηθελα να μαθω πιθανα προβλήματα που εχει βγαλει το τηλεφωνο,το ηχειο αν ακούγεται ικανοποιητικα και επισης πως φαινεται η οθονη κατω από τον ηλιο..Για αυτονομια δεν ρωταω γιατι ξερω ότι εχει πολλη καλη!:) Επισης ο 625 λαγκαρει καθολου ή τρεχει απροβλημάτιστα σε καθημερινη χρηση? Καλησπερα. Απο ποιο κινητο ερχεσαι να σου πω τι διαφορες να περιμενεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 καλησπέρα παιδια,σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του τηλεφωνου (4/64).Θα ηθελα να μαθω πιθανα προβλήματα που εχει βγαλει το τηλεφωνο,το ηχειο αν ακούγεται ικανοποιητικα και επισης πως φαινεται η οθονη κατω από τον ηλιο..Για αυτονομια δεν ρωταω γιατι ξερω ότι εχει πολλη καλη!:) Επισης ο 625 λαγκαρει καθολου ή τρεχει απροβλημάτιστα σε καθημερινη χρηση? Εγώ έχω το 3/32. Λοιπόν, Ηχείο, μια χαρά. Και δυνατό και σχετικά ποιοτικό μπορώ να πω. Οθόνη, άριστη στα πάντα. Βλέπεις κομπλέ κάτω από τον ήλιο. Αυτονομία, μη ρωτάς. Ο 625 σε καθημερινή χρήση είναι πύραυλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 καλησπέρα παιδια,σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορα του τηλεφωνου (4/64).Θα ηθελα να μαθω πιθανα προβλήματα που εχει βγαλει το τηλεφωνο,το ηχειο αν ακούγεται ικανοποιητικα και επισης πως φαινεται η οθονη κατω από τον ηλιο..Για αυτονομια δεν ρωταω γιατι ξερω ότι εχει πολλη καλη!:) Επισης ο 625 λαγκαρει καθολου ή τρεχει απροβλημάτιστα σε καθημερινη χρηση? αναλογα τι συσκευη ειχες μπορει το λειτουργικο να σου φανει καπως. εγω απ lg g3 ξενιστηκα καπως αλλα τα παντα ειναι συνηθεια.στα υπερ μπολικη μνημη,καλος επεξεργαστης (snapdragon) ηχος με ποσοτητα,οχι ποιοτητα,μπαταρια πολυ καλη,οθονη δεν εχει τιποτα λιγοτερο απο ναυαρχιδες,καμερα χαλια σε χαμηλο φωτισμο ενω με φως αν και ικανοποιητικες δεν εχουν λεπτομερεια και ραδιοφωνο δυσχρηστο.αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 αναλογα τι συσκευη ειχες μπορει το λειτουργικο να σου φανει καπως. εγω απ lg g3 ξενιστηκα καπως αλλα τα παντα ειναι συνηθεια.στα υπερ μπολικη μνημη,καλος επεξεργαστης (snapdragon) ηχος με ποσοτητα,οχι ποιοτητα,μπαταρια πολυ καλη,οθονη δεν εχει τιποτα λιγοτερο απο ναυαρχιδες,καμερα χαλια σε χαμηλο φωτισμο ενω με φως αν και ικανοποιητικες δεν εχουν λεπτομερεια και ραδιοφωνο δυσχρηστο.αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη. Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Τα δυο μου τελευταια τηλ ηταν xiaomi οποτε δεν τίθεται θεμα συνηθειας στο λειτουργικο.Παλιοτερα το mi3 και τωρα εχω το mi note pro,αλλα η μπαταρια του είναι μαυρα χαλια κ το ιδιο κ η οθονη του (αν και 2κ) κατω από τον (εντονο) ηλιο,ακομα κ σε φουλ φωτεινοτητα με κουραζει παρα πολύ! Καμερα ξερω ότι το Redmi εχει πολύ κατωτερη αλλα πλεον δεν με νοιαζει γιατι εχω παρει mirrorless μηχανή. Για αυτό θελω να μαθω για οθονη (θα είναι εξισου κουραστικη ή οχι)-ηχειο (στο mi note pro είναι πολύ καλο) και για αλλα πιθανα προβλήματα που μπορει να εχει βγαλει.. Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 @giorgo 1979, Εξαρταται πολυ απο τι τηλεφωνο ειχες πριν. Ο επεξεργαστης ο 625 σε σχεση με το S7 που ειχα θεωρω οτι σε καθημερινη χρηση δεν εχει διαφορα, δεν το εκανα benchmark γιατι δεν με ενδιαφερει. Το ηχειο ειναι δυνατο, αλλα λιγοτερο ποιοτικο απο το Σαμσουνγκ σιγουρα, για εμενα η μεγαλυτερη διαφορα ειναι η οθονη. Δεν θεορω οτι με κουραζει στον ηλιο, αλλα επειδη τα ειχα διπλα διπλα, ειναι η νυχτα με τη μερα ειδικα στον ηλιο. :( Αν θελεις να διαβαζεις βιβλιο η να βλεπεις σειρες στην παραλια στο Νοτε4 θα σου ελεγα να δεις κατι αλλο. Εμενα στην παραλια να στειλω πχ κανα μηνυμα η να σερφαρω λιγο ηταν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Android oreo θα δουμε λέτε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Android oreo θα δουμε λέτε? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕπίσημα δύσκολο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Οι redmi συσκευές πέρνουν ένα ή κανένα update αναλόγως αν είναι snapdragon ή mediatek επεξεργαστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια πιο ειναι καλυτερο λετε το Νοte 4 με την global Version η το pro ?? Ξερει κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια πιο ειναι καλυτερο λετε το Νοte 4 με την global Version η το pro ?? Ξερει κανεις ?? Τι εννοείς pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts