azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) η stable ειναι, ηρθε και στον αδερφο μου σημερα και μετα που την εκανε γραφει 8.5 stable στις ρυθμισεις stable μεν αλλα μαλλον δεν ειναι η final,αφου λεει nightly ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα τηλέφωνο γι' το τζαμάκι. Παρότι αναφέρει πως είναι για 4Χ, ΔΕΝ είναι συμβατό με Redmi Note 4 Global edition, που απ' ό,τι φαντάζομαι, ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα. Οπότε, καλού-κακού, ακόμα και για 4Χ να αναφέρει το εκάστοτε αξεσουάρ, πάρτε κάνα τηλέφωνο και ρωτήστε πριν παραγγείλετε γιατί παίζει να το αγοράσετε τσάμπα. Εγώ ακόμα, από χθες ψάχνω, ρωτάω, δεν έχω βρει τζαμάκι να είμαι σίγουρος πως είναι συμβατό με το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition. Και δεν θέλω να ψωνίσω από κάπου όπου θα μου έρθει 40 μέρες μετά. Το χρειάζομαι άμεσα. Λογικά, αύριο θα έχω το κινητό. Εν τω μεταξύ, δυστυχώς, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι πωλητές δεν γνωρίζουν να απαντήσουν αν το γυαλάκι είναι όντως συμβατό. Από την άλλη, ευτυχώς, δεν έχω πέσει σε κανέναν που μπορεί να μη γνωρίζει αλλά κάνει ότι γνωρίζει. Ίσα ίσα που μου λένε ας μην το ρισκάρουμε καλύτερα ή ελάτε από κοντά να το δούμε. (Μάλλον θα πληρώσω πιο πολλά σε τηλέφωνα, παρά για την αγορά του προϊόντος). μαλλον αυτος που πηρες τηλεφωνο δεν ειναι συμβατος με τις γνωσεις που πρεπει να εχει καποιος για να πουλαει τετοια πραγματα. Το global και το 4x ειναι τα ιδια τηλεφωνα,μη το συζηταμε 650 σελιδες. το redmi note 4 με το redmi note 4x/global ειναι διαφορετικα τηλεφωνα. Edited August 9, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Λέει nightly αλλά μετά στις ρυθμίσεις γράφει stable... Τι στο καλό... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Λέει nightly αλλά μετά στις ρυθμίσεις γράφει stable... Τι στο καλό... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλλο nightly αλλο dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση....V8.5.4.0 τώρα την περνάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Και σε μένα ήρθε ενημέρωση αλλά το σκέφτομαι για να την κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 εγω το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν ειναι ακομα stable το xposed για την nougat (ο καθενας στον πονο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Το δικό μου πάντως 4/64 από πλαίσιο, προς το παρόν καμία διαθέσιμη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εσείς που βάλατε τη stable με Nougat, έστρωσε τίποτα στο notification shade? Πχ one-finger-expand κλπ? Φίλε με τα τζαμάκια πολύ το κούρασες όντως, σόρυ. Από ebay κοιτάς για 4Χ και εμένα ήρθε σε 3 εβδομάδες. Από Ελλάδα δεν ξέρω. Επίσης μην πάρεις σκέτο τζαμάκι αλλά full front που έχει και μαύρο πλαίσιο για να μην αφήνει κενό, όπως αυτό που σου έστειλα. Αυτά, και τέλος με τα τζαμάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πάντως το μόνο θέμα που είχα, αυτό που με καθε επανεκκίνηση γίνεται disabled η εφαρμογή documents δε διορθώθηκε Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δεν το βγάζει σε όλους το update ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σημερα βρηκε να παρει που το ξεκλειδωσα και εβαλα την dev :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εσείς που βάλατε τη stable με Nougat, έστρωσε τίποτα στο notification shade? Πχ one-finger-expand κλπ? δεν την εβαλα αλλα δεν εχει διαφορες στα notifications,ειναι απλα update της Miui 8. Οτι αλλαγες εχουν γινει στα notifications ειναι στην miui 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 δεν την εβαλα αλλα δεν εχει διαφορες στα notifications,ειναι απλα update της Miui 8. Οτι αλλαγες εχουν γινει στα notifications ειναι στην miui 9 Ναι λογικά έτσι είναι... Αν δεν φτιάξουν κάποια πράγματα μεθαύριο, νομίζω με βλέπω για AOSP-based... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Επειδή πρώτη φορά κάνω αναβάθμιση σε Xiaomi μετά χρειάζεται και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η το αφήνουμε όπως έχει;;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μέσω updater δεν χρειάζεσαι επαναφορά. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Την έκανα πήγε 8.5.4.0 προς το παρόν δεν έχει κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Εμφανη διαφορα περαν αυτου...οχι. Τωρα αν εχει σε διαχειριση πορων, μπαταριας κλπ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 9, 2017 by diosak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα στην παρεα μηπως ξερει κανεις που υπαρχει το redmi note 4x με την 800 μπαντα ετοιμοπαροδοτο απο εδω ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα στην παρεα μηπως ξερει κανεις που υπαρχει το redmi note 4x με την 800 μπαντα ετοιμοπαροδοτο απο εδω ελλαδα ? αυτα που εχει το,πλαισιο δεν ειναι με 800αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Προφανώς ψάχνει φθηνότερη τιμή. Κοιταξε σκρουτζ Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Βρηκα bug μετα το update. Αν μου ερθει email, κανοντας expand το notification της εφαρμογης Inbox δεν εμφανιζεται πλεον η επιλογη Done. Μονο Snooze... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Προφανώς ψάχνει φθηνότερη τιμή. Κοιταξε σκρουτζ Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Πως θα καταλάβω αν έχεις την 800?? Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σχετικά με το update το λαμβάνουν ορισμένοι τυχαια σαν rc version που αν παιξει οκ θα την λαβουν ολοι. currently it's sent to random users for final testing. but yes. eventually and if no issues found you will get it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Σχετικά με το update το λαμβάνουν ορισμένοι τυχαια σαν rc version που αν παιξει οκ θα την λαβουν ολοι. currently it's sent to random users for final testing. but yes. eventually and if no issues found you will get it. από που είναι αυτό το απόσπασμα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 από που είναι αυτό το απόσπασμα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk απο ξενο miui forum! μόλις το πετυχα και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts