NikosChandolias Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πληρωμές ανέπαφων συναλλαγών πχ. Και να κάνεις και να δέχεσαι. Ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κινητών. Έχει αρκετές εφαρμογές. Υπάρχουν και τα nfc tags πχ ππυ τα προγραμματίζεις για συγκεκριμένες ενέργειες. Εγώ σε ρώτησα επειδή ξέρω ότι ως κοπέλα θα ενδιαφέρεσαι και για την ποιότητα της φωτογραφικής. Το nokia έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα, τουλάχιστον από τα samples που έχω δει σε reviews. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ήρθε σε κανένα έκδοση 7, εμένα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση σε 8.5.4.0 stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ήρθε σε κανένα έκδοση 7, εμένα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση σε 8.5.4.0 stable. Ναι και σε εμένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 με το που έπιασε wifi βλέπω μια ειδοποιήση περιέργη! τραβάω τη μπάρα να δω και λέει Downloading update... V8.5.4.0 NCFMIED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Και σε μένα ήρθε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ναι και σε εμένα με το που έπιασε wifi βλέπω μια ειδοποιήση περιέργη! τραβάω τη μπάρα να δω και λέει Downloading update... V8.5.4.0 NCFMIED Ήρθε σε κανένα έκδοση 7, εμένα σήμερα μου έκανε αναβάθμιση σε 8.5.4.0 stable. μαλλον τελευταιο update σε miui 8 stable? Και δεν ακουστηκε και τιποτα. Με global stable ειστε? Εμενα δεν μου ρθε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Πληρωμές ανέπαφων συναλλαγών πχ. Και να κάνεις και να δέχεσαι. Ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κινητών. Έχει αρκετές εφαρμογές. Υπάρχουν και τα nfc tags πχ ππυ τα προγραμματίζεις για συγκεκριμένες ενέργειες. Εγώ σε ρώτησα επειδή ξέρω ότι ως κοπέλα θα ενδιαφέρεσαι και για την ποιότητα της φωτογραφικής. Το nokia έχει σίγουρα καλύτερη ποιότητα, τουλάχιστον από τα samples που έχω δει σε reviews. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα τα δω από κοντά και θα αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 απο αυτον ειναι λιγο μεγαλυτερο το tempered (καλυτερα) https://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-For-REDMi-2-3-3S-3X-NOTE-3-PRO-SE-3PRO-special-edition-Official/32768402733.html απο αυτον παρα ειναι μικρο, μαλλον generic αρα θα το πληρωσει απο την τσεπη του ο εξυπνος. https://www.aliexpress.com/item/Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-Redmi-4-Pro-Note-4X-4-3-Note-2/32801114543.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) μαλλον τελευταιο update σε miui 8 stable? Και δεν ακουστηκε και τιποτα. Με global stable ειστε? Εμενα δεν μου ρθε παντως.Ναι global stable. Είναι nougat πάντως το update Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 9, 2017 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 ούτε εμένα μου ήρθε ακόμα. region έχω Ελλάδα εννοείται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ούτε εμένα μου ήρθε ακόμα. region έχω Ελλάδα εννοείται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ρε παιδιά nightly αναφέρει άρα ΔΕΝ είναι stable. μην μας μπερδεύετε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Γιατί μας έβγαλε όμως διαθέσιμο update που δεν είναι stable? Τι ρίσκο υπάρχει αν το κάνουμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Γιατί μας έβγαλε όμως διαθέσιμο update που δεν είναι stable? Τι ρίσκο υπάρχει αν το κάνουμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μήπως γιατί έχετε developer rom? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 μήπως γιατί έχετε developer rom? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕγω stable 8.2.10.0 έχω. Από public το πήρα το κινητό και δεν το πείραξα καθόλου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εγω stable 8.2.10.0 έχω. Από public το πήρα το κινητό και δεν το πείραξα καθόλου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk άρα να μας πουν οι γνωστες εάν εμείς με stable πρέπει να την κάνουμε απαραίτητα για να μας έρθει μετά OTA η stable nougat; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Γιατί μας έβγαλε όμως διαθέσιμο update που δεν είναι stable? Τι ρίσκο υπάρχει αν το κάνουμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk μαλλον ειναι απο τις δοκιμαστικες εκδοσεις που πανε τυχαια σε λιγους πριν το κανονικο release? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 μαλλον ειναι απο τις δοκιμαστικες εκδοσεις που πανε τυχαια σε λιγους πριν το κανονικο release? η stable ειναι, ηρθε και στον αδερφο μου σημερα και μετα που την εκανε γραφει 8.5 stable στις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Άρα εγώ που έχω τη global από infoquest να την κάνω άφοβα ε? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 η stable ειναι, ηρθε και στον αδερφο μου σημερα και μετα που την εκανε γραφει 8.5 stable στις ρυθμισεις ναι αλλά σε μια φώτο που ανέβασε κάποιος σήμερα λέει nightly. μπερδεύτηκα.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 αυτό είναι το update http://i.imgur.com/hRCTA8A.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εγώ πάντως που το έκανα δε βλέπω καμία διαφορά. Απλά λέει nougat 7.0 αλλά ψάχνω ακόμα διαφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εγώ πάντως που το έκανα δε βλέπω καμία διαφορά. Απλά λέει nougat 7.0 αλλά ψάχνω ακόμα διαφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα δεις διαφορά. Στη Xiaomi τον πρώτο λόγο έχει το miui και μετά η έκδοση του Android. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Αοπ τη στιγμη που γραφει 4Χ, ειναι ενταξει. Γενικα, θηκες, τζαμακια και αλλα αξεσουαρ ψαχνουμε για το 4Χ. έλεος ρε φίλε έχεις πάρει απαντήσεις τι ξανά ρωτάς ξανά και ξανά; αξεσουάρ θα διαλέγεις για το 4χ και ΝΑΙ έρχονται με τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα στο εξωτερικό με οποια εταιρεία έχει η χώρα από όπου το παραγγέλνεις! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πήρα τηλέφωνο γι' αυτό το τζαμάκι. Παρότι αναφέρει πως είναι για 4Χ, ΔΕΝ είναι συμβατό με Redmi Note 4 Global edition, που απ' ό,τι φαντάζομαι, ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα. Οπότε, καλού-κακού, ακόμα και για 4Χ να αναφέρει το εκάστοτε αξεσουάρ, πάρτε κάνα τηλέφωνο και ρωτήστε πριν παραγγείλετε γιατί παίζει να το αγοράσετε τσάμπα. Εγώ ακόμα, από χθες ψάχνω, ρωτάω, δεν έχω βρει τζαμάκι να είμαι σίγουρος πως είναι συμβατό με το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition. Και δεν θέλω να ψωνίσω από κάπου όπου θα μου έρθει 40 μέρες μετά. Το χρειάζομαι άμεσα. Λογικά, αύριο θα έχω το κινητό. Εν τω μεταξύ, δυστυχώς, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι πωλητές δεν γνωρίζουν να απαντήσουν αν το γυαλάκι είναι όντως συμβατό. Από την άλλη, ευτυχώς, δεν έχω πέσει σε κανέναν που μπορεί να μη γνωρίζει αλλά κάνει ότι γνωρίζει. Ίσα ίσα που μου λένε ας μην το ρισκάρουμε καλύτερα ή ελάτε από κοντά να το δούμε. (Μάλλον θα πληρώσω πιο πολλά σε τηλέφωνα, παρά για την αγορά του προϊόντος). Edited August 9, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 ναι αλλά σε μια φώτο που ανέβασε κάποιος σήμερα λέει nightly. μπερδεύτηκα.... Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕγώ τη ανέβασα και έλεγε nighty. Μετά το update λέει stable. Τι να πω, δε ξέρω τι γίνεται. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Στο about phone λεει stable. Οσον αφορα τα τζαμακια κι εγω πηγα να το τσεκαρω το συγκεκριμενο του ebnb, αλλα ηταν ενα generic με τρελα κενα γυρω γυρω και οχι πληρη καλυψη γυρω απο την καμερα και το ηχειο. Γενικα, αν αναλογιστει κανεις και την τιμη πωλησης στην Ελλαδα των συγκεκριμενων προστατευτικων προφανως και δεν αξιζει. Εγω αναμενω εντος εβδομαδας καποια απο Κινα. Ειμαι ακομα με την ζελατινα την εργοστασιακη... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Εγώ λέω να το ρισκάρω μ' αυτό εδώ, τελικά, παρότι ο πωλητής δεν ήταν σίγουρος αν είναι συμβατό (αλλά εξαιρετικά ευγενικός). Βαρέθηκα να ψάχνω. Το έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts