Michael22 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Απλα αναφερω οτι εχει πολυ θορυβο στον ουρανο ιδιαιτερα η συγκεκριμενη φωτο. Οι αλλες νυκτερινες δεν ξερω Αν βεβαια τις ανεβασεις στο flickr θα ηταν τελειο. Θενξ :) Edited May 7, 2017 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisle Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Από τα δείγματα που είδα με μια ματιά, οι sony μου φαίνονται με πιο ζωντανά και κορεσμένα χρώματα και με καλύτερη οξύτητα. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού κι εγώ αυτό που έχω παραγγείλει κατά 99.999% θα έχει σάμσουνγκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν είναι απαραίτητο να έχει Samsung. Αυτό με τον Samsung είναι παραγωγής 2/17 ενώ το άλλο 3/17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα στην παρέα, το παρήγγειλα κι εγώ από banggood και ήθελα να ρωτήσω για θήκη και tempered. Είναι ίδια με του redmi note 4 χωρίς την b20; ή έχουμε κι εδώ το ίδιο θέμα με το Rn3 που είναι λίγο μεγαλύτερο από το απλό; Έχετε κάνα link από ebay? Και συγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί:) Ευχαριστώ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν είναι απαραίτητο να έχει Samsung. Αυτό με τον Samsung είναι παραγωγής 2/17 ενώ το άλλο 3/17 Δεν ισχυει αυτο,μιας και υπαρχει κατοχος με ημ.παραγωγης 3/2017 με Samsung...Βασικα ειναι οτι σου κατσει... Εγω το εχω 5 μερες.... Αναμεικτα συναισθηματα....το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φυγει.... Η καμερα δεν με ενδιαφερει,τιμια συσκευη,δεν λεω αλλα εμενα δεν μ8υ αρεσει....Αλλα στο θεμα μπαταριας ειναι θηριο....στο 17% και ειχα 9h45m sot.... Το 4G μια χαρα τα παει στο νησι που ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα στην παρέα, το παρήγγειλα κι εγώ από banggood και ήθελα να ρωτήσω για θήκη και tempered. Είναι ίδια με του redmi note 4 χωρίς την b20; ή έχουμε κι εδώ το ίδιο θέμα με το Rn3 που είναι λίγο μεγαλύτερο από το απλό; Έχετε κάνα link από ebay? Και συγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί:) Ευχαριστώ Γιατί δεν πήρες αυτά που δίνει το Banggood για το κινητό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα στην παρέα, το παρήγγειλα κι εγώ από banggood και ήθελα να ρωτήσω για θήκη και tempered. Είναι ίδια με του redmi note 4 χωρίς την b20; ή έχουμε κι εδώ το ίδιο θέμα με το Rn3 που είναι λίγο μεγαλύτερο από το απλό; Έχετε κάνα link από ebay? Και συγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί:) Ευχαριστώ Ψάχνεις για θήκη για note 4x ή note 4 global. Όσα έχουν SD επεξεργαστή είναι ίδια άσχετα με την ονομασία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα στην παρέα, το παρήγγειλα κι εγώ από banggood και ήθελα να ρωτήσω για θήκη και tempered. Είναι ίδια με του redmi note 4 χωρίς την b20; ή έχουμε κι εδώ το ίδιο θέμα με το Rn3 που είναι λίγο μεγαλύτερο από το απλό; Έχετε κάνα link από ebay? Και συγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί:) Ευχαριστώ Η θηκη ειναι η ιδια. Στην προστασια οθονης αν παρεις διαφανη για ολο το κινητο παλι εισαι οκ, αν ομως παρεις αυτη που εχει κορνιζα, θελει πολυ προσοχη γιατι στο μπροστινο μερος θα εχεις θεμα αν δεν εχεις πρωτα στα χερι σου το κινητο, για να δεις ποια εκδοση ειναι ,μιας που αλλα ζει το φωτακι ειδοποιησεων.Αν παρεις την λαθος, θα σου καλυπτει το φωτακι αυτο. Το 4χ το εχει πανω αριστερα, ενω η εκδοση με τον mtk πανω δεξια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmav Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δεν είναι απαραίτητο να έχει Samsung. Αυτό με τον Samsung είναι παραγωγής 2/17 ενώ το άλλο 3/17 Ουτε και αυτο ισχυει και μενα ειναι 3/17 και εχει samsung αρα οτι τυχει. Προσωπικα εμενα ουτε τοσο η 800αρα με πειραζει ουτε η καμερα μια και τις βρισκω και τις δυο ομοιες και καλες , αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλο να μην παθαινει βλαβες και κολληματα γιατι δεν εμπιστευομαι τα servise των καταστηματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γιατί δεν πήρες αυτά που δίνει το Banggood για το κινητό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Γιατί το banggood δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε θήκες&tempered σε σχέση με άλλα μαγαζιά και είναι και ακριβότερο. Ψάχνεις για θήκη για note 4x ή note 4 global. Όσα έχουν SD επεξεργαστή είναι ίδια άσχετα με την ονομασία τους. Για το κινητό του θέματος, δηλ. note 4 global με snap επεξεργαστή και b20 μπάντα. Η θηκη ειναι η ιδια. Στην προστασια οθονης αν παρεις διαφανη για ολο το κινητο παλι εισαι οκ, αν ομως παρεις αυτη που εχει κορνιζα, θελει πολυ προσοχη γιατι στο μπροστινο μερος θα εχεις θεμα αν δεν εχεις πρωτα στα χερι σου το κινητο, για να δεις ποια εκδοση ειναι ,μιας που αλλα ζει το φωτακι ειδοποιησεων.Αν παρεις την λαθος, θα σου καλυπτει το φωτακι αυτο. Το 4χ το εχει πανω αριστερα, ενω η εκδοση με τον mtk πανω δεξια.. Διάφανη πήρα, οπότε μάλλον είμαι οκ. Το rn3 με την b20 μπάντα που είχα ήταν όντως μεγαλύτερο (κατά 2 χιλιοστά) απο αυτό χωρίς την b20. Εδώ δεν ισχύει; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γιατί το banggood δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε θήκες&tempered σε σχέση με άλλα μαγαζιά και είναι και ακριβότερο. Για το κινητό του θέματος, δηλ. note 4 global με snap επεξεργαστή και b20 μπάντα. Διάφανη πήρα, οπότε μάλλον είμαι οκ. Το rn3 με την b20 μπάντα που είχα ήταν όντως μεγαλύτερο (κατά 2 χιλιοστά) απο αυτό χωρίς την b20. Εδώ δεν ισχύει; Όσα έχουν SD επεξεργαστή είναι ίδια σε διαστάσεις άσχετα με την ονομασία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Ρε παιδιά με έχει βασανίσει λίγο να ρυθμίσω τα notifications απο τις εφαρμογές.... Πως θα κάνω το facebook να μου βγάζει τον κόκκινο αριθμό πάνω στο εικονίδιο για το πόσες ειδοποιήσεις έχω??? update! Κατάφερα να το φτιάξω, τώρα όμως δεν ανάβει το led στις ειδοποιήσεις για μήνυμα στο messenger. Please heeeelp Edited May 7, 2017 by minarokeftes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με τις κλήσεις του? Έχω WIND, και ορισμένες φορές ο συνομιλητής μου δεν με ακούει, η εγώ αυτούς. Ξαφνικά όμως, μπορεί στα 20 δευτερόλεπτα η πχ στα 2 λεπτά. Στο Motorola g2 που είχα πριν δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Με αυτό το εξάρτημα Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max http://s.aliexpress.com/AZ3Abaaq (from AliExpress Android) Έχει δουλέψει κάνεις 2 sim και κάρτα μνήμης μαζί; Edited May 7, 2017 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Με αυτό το εξάρτημα Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max http://s.aliexpress.com/AZ3Abaaq (from AliExpress Android) Έχει δουλέψει κάνεις 2 sim και κάρτα μνήμης μαζί; Ωοοοοο... Τι κόλπο είναι αυτό;; Με ενδιαφέρει κι εμένα αν δουλεύει.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με τις κλήσεις του? Έχω WIND, και ορισμένες φορές ο συνομιλητής μου δεν με ακούει, η εγώ αυτούς. Ξαφνικά όμως, μπορεί στα 20 δευτερόλεπτα η πχ στα 2 λεπτά. Στο Motorola g2 που είχα πριν δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. ΕΓΩ ...παει για πουλημα δυστηχως,εκει που μιλαω ξαφνικα δεν με ακουει κανεις ,σοβαρο προβλημα πιθανον λογο αναβαθμισεις στην 8.2.4 αλλα μεχρι να ξαναγινει αναβαθμιση θα χανουμε κλησεις ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εγώ με wind κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Γνωμη Μου μια τσάρκα στο Service θα ήταν χρήσιμο! Φίλτατε αν έχει "πρόβλημα" ή συσκευή σου δεν είναι "παντελονάτο" να το δώσεις σε κάποιον και ειδικά χωρίς να τον ενημερώσεις ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Και εγώ με Q κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 OTA update σήμερα, ήρθε η 8.2.5.0! Στο changelog έλεγε bug fixes. Θα φανεί αν λύθηκε το θέμα με το bluetooth στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Είχα κι εγώ 2 κλήσεις στις οποίες δεν άκουγα και δεν με άκουγαν. Μάλλον είναι πρόβλημα της ROM . Το δικό μου έχει 8.2.2 . Αν μπορείτε επιβεβαιώστε όσοι έχετε πρόβλημα με τις κλήσεις ότι έχετε μία από τις τελευταίες ROM που αποσύρθηκαν . Αν είναι θέμα ROM θα του βάλω την 8.1.15 που δεν έχει προβλήματα ή την 8.2.5 αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα των προηγούμενων. Edited May 8, 2017 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εγώ με wind κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Γνωμη Μου μια τσάρκα στο Service θα ήταν χρήσιμο! Φίλτατε αν έχει "πρόβλημα" ή συσκευή σου δεν είναι "παντελονάτο" να το δώσεις σε κάποιον και ειδικά χωρίς να τον ενημερώσεις ;) Ηρθε update σημερα θα δειξει παιδια ... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλημέρα παιδιά... Μια ερώτηση λίγο χαζή ίσως σας φανεί αλλά θα ήθελα να το διευκρινίσω... Τα isms (sms) που στελνει το mi account καθε φορα που θες να αλλάξεις κάτι για επιβεβαίωση δεν σε χρεώνουν κάτι έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 μερικες ερωτησεις: 1. led ειδοποιησεων εχει? 2. τι sar εχει? υπαρχει επισημη μετρηση της εταιρειας? 3. αυτο με την 800 μπαντα, ποιο καταστημα ελληνικο το εχει? (πολυ μπερδεμα) υπαρχει καποιο Link με τιμη? 4. αν το παρω απο κινεζομαγαζο, και οχι απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο, δεν θα εχω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις είναι θέμα Nougat και όχι θέμα των συσκευών...Με ΜΜ δεν υπήρχε πρόβλημα στις κλήσεις,από την Nougat και μετά όλο και περισσότεροι έχουν χαμένες κλήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 μερικες ερωτησεις: 1. led ειδοποιησεων εχει? 2. τι sar εχει? υπαρχει επισημη μετρηση της εταιρειας? 3. αυτο με την 800 μπαντα, ποιο καταστημα ελληνικο το εχει? (πολυ μπερδεμα) υπαρχει καποιο Link με τιμη? 4. αν το παρω απο κινεζομαγαζο, και οχι απο ελληνικο σκρουτζομαγαζο, δεν θα εχω εγγυηση? Καλησπέρα. Εγώ το παρήγγειλα από εδώ( http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-4-Snapdragon-625-2-0GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-EU-grey&tracking=5730894aa669b ) σήμερα το πρωί για έναν φίλο. Τους πήρα τηλέφωνο και με επιβεβαίωσαν ότι είναι η Global version με την Β20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts