Exposed_Bone Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι βγήκε nougat beta. Απλώς μετά από αυτήν δεν νομίζω να ανεβεί έκδοση android. Όχι ότι έχει σημασία πάντως. Γιατί δεν έχει σημασία; Τόσο πολύ επισκιάζει το MUIU το Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι βγήκε nougat beta. Απλώς μετά από αυτήν δεν νομίζω να ανεβεί έκδοση android. Όχι ότι έχει σημασία πάντως. Ναι, παραπανω απο 1 update δεν εχει δωσει ποτε σε redmi συσκευη (ισως γινει η εξαιρεση στο redmi note 3 pro). Αν μαλιστα ειναι mtk δεν δινει κανενα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν έχει σημασία; Τόσο πολύ επισκιάζει το MUIU το Android; Μπορει να μην δινει νεα εκδοση android αλλα θα συνεχιζει να δινεις updates για optimization και διορθωσεις. Δεν ειναι οτι δεν εχεις support. Και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για την οικονομικη σειρα της xiaomi (αλλο αν τετοια specs βαζουν αλλοι σε mid-to-high end συσκευες). Οπως και να χει, εδω η huawei εδωσε μονο ενα update στην προπερσινη ναυαρχιδα της (p8). Για τη xiaomi σου κανει εντυπωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Για τη xiaomi σου κανει εντυπωση; Το αντίθετο. Μια χαρά συμπεριφέρεται η xiaomi λίγο που την παρακολουθώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα Samsung & Huawei , και αφού η MS θέλει και καλά να με διώξει λες και είμαι κανένας απαιτητικός user, η μόνη μου δύσκολη απαίτηση είναι ένα 1 και 1.5 χρόνο μετά η συσκευή να λειτουργεί αξιοπρεπώς, για αυτό θα πήγαινα αναγκαστικά σε iPhone, αν και δεν θέλω να δώσω τόσο λεφτά για κινητό. Αρνούμαι τόσο μεγάλο defragmentation και τις συσκευές δεύτερης μοίρας. Από την άλλη το VFM της Xiaomi είναι δελεαστικό, και εξισορροπεί την όποια αντιπάθεια μου στο Android και φαντάζομαι ότι θα το εξομαλύνω ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας της πολύ καλές εφαρμογές της MS (Outlook, OneDrive, Arrow). Anyway γλυκοκοιτάζω το note 4/4x με SD και προσπαθώ να μπω λίγο στο κλίμα με την βοήθεια σας, αν και δεν έχω πάρει ακόμη την απόφαση να προχωρήσω στην αγορά του. Μάλλον περιμένω να σπάσω το L650 από τα νεύρα μου πρώτα :p Y.γ.: Έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος ηχογραφήσεις (όχι κλήσεων) με το Note 4/4x; Πως του φάνηκε το αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Γιατί δεν έχει σημασία; Τόσο πολύ επισκιάζει το MUIU το Android; Γιατί σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες ανανεώνονται τακτικά τα google services και δεν είναι τόσο απαραίτητη η αλλαγή έκδοσης android. Μια συσκευή με KitKat πχ τρέχει το 80% των εφαρμογών του play store. Μια συσκευή με lollipop τρέχει το 95%+ των εφαρμογών. Αυτές με marshmallow θα τρέχουν τα πάντα για 2-3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Το αντίθετο. Μια χαρά συμπεριφέρεται η xiaomi λίγο που την παρακολουθώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα Samsung & Huawei , και αφού η MS θέλει και καλά να με διώξει λες και είμαι κανένας απαιτητικός user, η μόνη μου δύσκολη απαίτηση είναι ένα 1 και 1.5 χρόνο μετά η συσκευή να λειτουργεί αξιοπρεπώς, για αυτό θα πήγαινα αναγκαστικά σε iPhone, αν και δεν θέλω να δώσω τόσο λεφτά για κινητό. Αρνούμαι τόσο μεγάλο defragmentation και τις συσκευές δεύτερης μοίρας. Από την άλλη το VFM της Xiaomi είναι δελεαστικό, και εξισορροπεί την όποια αντιπάθεια μου στο Android και φαντάζομαι ότι θα το εξομαλύνω ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας της πολύ καλές εφαρμογές της MS (Outlook, OneDrive, Arrow). Anyway γλυκοκοιτάζω το note 4/4x με SD και προσπαθώ να μπω λίγο στο κλίμα με την βοήθεια σας, αν και δεν έχω πάρει ακόμη την απόφαση να προχωρήσω στην αγορά του. Μάλλον περιμένω να σπάσω το L650 από τα νεύρα μου πρώτα :p Y.γ.: Έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος ηχογραφήσεις (όχι κλήσεων) με το Note 4/4x; Πως του φάνηκε το αποτέλεσμα; Κοιταξε, καλη χρυση η xiaomi και εγω το καλοβλεπω αυτο το τηλεφωνακι αλλα για την Huawei ξαναδες το μηπως και αναθεωρησεις. Ειναι μερικα τικ παραπανω απο xiaomi, εχει ξετιναξει απο πανω της την "κινεζια" εδω και καιρο. Πολυ αξιοπιστα τηλεφωνα. ΤΟ δικο μου εδω και δυο χρονια περιπου δεν εχει κανει κιχ. Ολα ρολοϊ. Η xiaomi το παλευει αλλα δες τι γινεται με τις εκδοσεις και τις ρομ. Δεν ειναι και πολυ σοβαρα πραγματα αυτα. Δηλαδη για να βρεις να αγορασεις απο Ελλαδα xiaomi που να ειναι οπως το θες, με τη σωστη ρομ, με τις αναβαθμισεις του και ολες τις μπαντες που χρειαζονται για δουλεψει σωστα το 4G σε ολες τις περιπτωσεις θελει ψαξιμο. Με τις εισαγωγες της infoquest κατι παει να γινει. Για να δουμε........ Edited April 3, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Κοιταξε, καλη χρυση η xiaomi και εγω το καλοβλεπω αυτο το τηλεφωνακι αλλα για την Huawei ξαναδες το μηπως και αναθεωρησεις. Ειναι μερικα τικ παραπανω απο xiaomi, εχει ξετιναξει απο πανω της την "κινεζια" εδω και καιρο. Πολυ αξιοπιστα τηλεφωνα. ΤΟ δικο μου εδω και δυο χρονια περιπου δεν εχει κανει κιχ. Ολα ρολοϊ. Η xiaomi το παλευει αλλα δες τι γινεται με τις εκδοσεις και τις ρομ. Δεν ειναι και πολυ σοβαρα πραγματα αυτα. Δηλαδη για να βρεις να αγορασεις απο Ελλαδα xiaomi που να ειναι οπως το θες, με τη σωστη ρομ, με τις αναβαθμισεις του και ολες τις μπαντες που χρειαζονται για δουλεψει σωστα το 4G σε ολες τις περιπτωσεις θελει ψαξιμο. Με τις εισαγωγες της infoquest κατι παει να γινει. Για να δουμε........ Κανενα ψαξιμο. Πας κωτσοβολο και το βρηκες. Οσον αφορα τη huawei, ναι δεν ειναι πια κινεζια... αλλα ουτε και οι τιμες της! Εβλεπα το p10 lite 350 ευρω; Σε σκρουτζομαγαζο; :blink: Παει η Huawei που ξεραμε. Ενω σε updates παραμενει αναξιοπιστη... Edited April 3, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 γεια σας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σελίδα για αγορά του note 4 που να υποστηρίζει σίγουρα την Β20 band; βασικά έχω βρει στο honorbuy το κινητό που γράφει ότι την υποστηρίζει, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link για να μου πείτε. γράφει αυτά για τα δίκτυα: 4G:FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20 TD-LTE B38/B40 3G: WCDMA B1/B2/B5/B8 2G: GSM B2/B3/B5/B8 οπότε υποθέτω είναι εντάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 γεια σας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σελίδα για αγορά του note 4 που να υποστηρίζει σίγουρα την Β20 band; βασικά έχω βρει στο honorbuy το κινητό που γράφει ότι την υποστηρίζει, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link για να μου πείτε. γράφει αυτά για τα δίκτυα: 4G:FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20 TD-LTE B38/B40 3G: WCDMA B1/B2/B5/B8 2G: GSM B2/B3/B5/B8 οπότε υποθέτω είναι εντάξει; Αφού γράφει Β20 λογικά είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 γεια σας, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σελίδα για αγορά του note 4 που να υποστηρίζει σίγουρα την Β20 band; βασικά έχω βρει στο honorbuy το κινητό που γράφει ότι την υποστηρίζει, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link για να μου πείτε. γράφει αυτά για τα δίκτυα: 4G:FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20 TD-LTE B38/B40 3G: WCDMA B1/B2/B5/B8 2G: GSM B2/B3/B5/B8 οπότε υποθέτω είναι εντάξει; Μια χαρα. Ποσο το βρηκες με μεταφορικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) απ' ότι βλέπω είναι στα €191,99 το κινητό + €32,64 μεταφορικά για Κύπρο = €224,63 για Ελλάδα είναι τα ίδια μεταφορικά Edited April 3, 2017 by aloutosCY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 225 ευρω χωρις (ελληνικη) εγγυηση και 249 απο κωτσοβολο (14 μερες doa διπλα σου) και εγγυηση infoquest. Δεν ξερω ποσο το βρισκεις στη Κυπρο αλλα Ελλαδα μαλλον δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ναι έχεις απόλυτο δίκιο, εννοείται πως θα προτιμήσω από Ελλάδα με κάποιο τρόπο να το πάρω. απλώς έκανα έλεγχο και σύγκριση από το εξωτερικό. οπότε αν ξέρουμε σίγουρα ότι είναι αυτή η έκδοση στον Κωτσόβολο πάμε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 απ' ότι βλέπω είναι στα €191,99 το κινητό + €32,64 μεταφορικά για Κύπρο = €224,63 για Ελλάδα είναι τα ίδια μεταφορικά Σε αυτή την συσκευή αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 @Exposed_Bone ναι φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 225 ευρω χωρις (ελληνικη) εγγυηση και 249 απο κωτσοβολο (14 μερες doa διπλα σου) και εγγυηση infoquest. Δεν ξερω ποσο το βρισκεις στη Κυπρο αλλα Ελλαδα μαλλον δεν αξιζει. Μια χαρά αξίζει η διαφορά των 25 ευρώ για να το πάρεις στο σπίτι σου σε 3 μέρες σε οτι χρώμα θέλεις και οχι αναγκαστικά σε χρυσό. Όσο για την εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας (δεν μιλώ μόνο για infoquest) μοιάζει με ανέκδοτο. Προτιμώ την ασφάλεια του paypal αν κάτι δεν πάει καλά και έρθει χαλασμένο, σπασμένο κλπ. Αν μάλιστα το βρεις σε flash sale ή παίξει και κανένα κουπόνι και φτάσει η διαφορά στα 50+ ευρώ τότε δεν συζητάμε καν για ελληνικό κατάστημα. Φυσικά να μην αναφέρω τους τολμηρούς που το αγοράζουν απο Κίνα στα 140 $ και ορισμένοι γλυτώνουν και το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Μια χαρά αξίζει η διαφορά των 25 ευρώ για να το πάρεις στο σπίτι σου σε 3 μέρες σε οτι χρώμα θέλεις και οχι αναγκαστικά σε χρυσό. Όσο για την εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας (δεν μιλώ μόνο για infoquest) μοιάζει με ανέκδοτο. Προτιμώ την ασφάλεια του paypal αν κάτι δεν πάει καλά και έρθει χαλασμένο, σπασμένο κλπ. Αν μάλιστα το βρεις σε flash sale ή παίξει και κανένα κουπόνι και φτάσει η διαφορά στα 50+ ευρώ τότε δεν συζητάμε καν για ελληνικό κατάστημα. Φυσικά να μην αναφέρω τους τολμηρούς που το αγοράζουν απο Κίνα στα 140 $ και ορισμένοι γλυτώνουν και το τελωνείο. Δεν νομιζω οτι κανει 3 μερες αλλα 5 (οκ μικρη η διαφορα). Οσον αφορα το χρωμα μεσα στη βδομαδα θα φερουν και μαυρο. Οσον αφορα το doa, δεν μου χει τυχει ποτε να παρω κατι με ελαττωμα και να μην το παρουν πισω τα μεγαλα καταστηματα στις 14 πρωτες μερες ενω στο αλλο θα μπλεξεις με αποστολες. Οσον αφορα την εγγυηση, μπορει μεν να ειναι χαλια τα ελληνικα σερβις αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι χειροτερες απο το να το στελνεις εξωτερικο. Αλλωστε δινει 2ετη εγγυηση και οχι 1 ετος. Και ομως η Κινα μου κανει πιο λογικο. Αν δεν σε πειραζει η αναμονη το πιθανοτερο ειναι να σου ρθει αρκετα φτηνοτερα αφου ακομα και με τελωνειο δεν θα ξεπερασει τα 200 ευρω ενω αν το γλυτωσεις οπως λες το πηρες 140. Απο εκει και περα ο καθενας πραττει βασει των προτεραιοτητων του. Προσωπικα για 25 ευρω να μην εχω ελληνικο καταστημα και 2ετη εγγυηση δεν θα το κανα... Οταν δεν ειχε ερθει ελλαδα το καλοσκεφτομουν, αλλα πλεον δεν αξιζει (για μενα) τοσο. Αλλωστε απο μερα σε μερα θα το φερουν και τα σκρουτζομαγαζα σε τιμη σιγουρα οχι ακριβοτερη απο honorbuy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html Στο παραπάνω λινκ γράφει INTERNATIONAL VERSION και δεν γράφει κάπου για B20 κτλ.... Θα έχει την 800άρα ή όχι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_470615.html Στο παραπάνω λινκ γράφει INTERNATIONAL VERSION και δεν γράφει κάπου για B20 κτλ.... Θα έχει την 800άρα ή όχι? Δεν την έχει. Έχει μόνο Rom global version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Κοιτάχτε τι βρήκα https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-4GB-64GB.html προφανώς πάτησα translate γιατί τα τσέχικα μου δεν. μιλάει για snapdragon 625 για 4/64 στα χαρακτηριστικά φαίνεται και η B20 και είναι προπαραγγελία μιας και αν καταλαβαίνω με βάση τη μετάφραση λέει κάτι για τέλη απρίλη -> μάιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Κοιτάχτε τι βρήκα https://www.beryko.cz/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-4GB-64GB.html προφανώς πάτησα translate γιατί τα τσέχικα μου δεν. μιλάει για snapdragon 625 για 4/64 στα χαρακτηριστικά φαίνεται και η B20 και είναι προπαραγγελία μιας και αν καταλαβαίνω με βάση τη μετάφραση λέει κάτι για τέλη απρίλη -> μάιο εχει αναφερθει οτι θα υπαρξει τετοια εκδοση μελλοντικα οντως αλλα αν ποτε θα ερθει αγνωστο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 εχει αναφερθει οτι θα υπαρξει τετοια εκδοση μελλοντικα οντως αλλα αν ποτε θα ερθει αγνωστο η 4/64 με snapdragon ναι έχει ανακοινωθεί - το γνώριζω. το θέμα είναι αν θα έχει και την Β20 και εδώ έτσι αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 η 4/64 με snapdragon ναι έχει ανακοινωθεί - το γνώριζω. το θέμα είναι αν θα έχει και την Β20 και εδώ έτσι αναφέρει. Μου φαινεται δυσκολο να μην εχει ανακοινωθει καπου και να χει βγει προπαραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Μου φαινεται δυσκολο να μην εχει ανακοινωθει καπου και να χει βγει προπαραγγελια. σίγουρα, αλλά νομίζω και η global η 3/32 απλώς άρχισε να εμφανίζεται σε Honorbuy, Βangood και Geekbuying. Δε νομίζω ότι είχε βγεί ανακοίνωση όπως οτι θα βγει απλώς έκδοση με τον 625 ( ή 3/32 το γενάρη και η 4/64 πριν κάνα 2βδομαδο ) πάντως ακόμα και το skroutz αναφέρει οτι αναμένεται η 6/64 με snapdragon. το θέμα είναι τα 800Μhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 σίγουρα, αλλά νομίζω και η global η 3/32 απλώς άρχισε να εμφανίζεται σε Honorbuy, Βangood και Geekbuying. Δε νομίζω ότι είχε βγεί ανακοίνωση όπως οτι θα βγει απλώς έκδοση με τον 625 ( ή 3/32 το γενάρη και η 4/64 πριν κάνα 2βδομαδο ) πάντως ακόμα και το skroutz αναφέρει οτι αναμένεται η 6/64 με snapdragon. το θέμα είναι τα 800Μhz. Πω, με σκοτωνεις. Στο τελος δεν θα παρω ποτε κινητο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πω, με σκοτωνεις. Στο τελος δεν θα παρω ποτε κινητο :lol: και γω περίμενα πως και πως τη global και ήμουν στο τσακ και μετά διάβασα για 4/64 και λεω ας του δώσουμε λίγο χρόνο !! και βρήκα μόλις και αυτό http://i.imgur.com/LKwcObX.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts