Jump to content

vagd66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagd66

  1. Που είναι ο άλλος ο εξυπνάκιας που φώναζε οτι παραπληροφορούμε τον κόσμο όταν λέγαμε για διαφορετικά χαρακτηριστικά σε τηλέφωνα με τον ίδιο κωδικό. Ας έρθει να πει και τώρα για παραλογισμό, καταναλωτικό αυτισμό και άλλες τέτοιες βαρύγδουπες π@π@ρ1€$ που συνηθίζει να γράφει όπου βρεθεί. Τελικά δεν είναι μόνο τα μαγαζάκια αλλά και η ίδια η Infoquest που δεν ξέρει τι πουλάει.
  2. Κανείς δεν είπε ότι το eshop ή άλλα καταστήματα το κάνουν αυτό. Αν γίνεται κατι τέτοιο θα γίνεται από τον Κινέζο μεταπωλητή της Xiaomi.
  3. Άλλο global rom και άλλο global edition με την Β20. Αν ενδιαφέρεσαι για κινητό global edition που έχει την Β20 το vickmall σίγουρα δεν έχει αφού απάντησε αρνητικά σε αντίστοιχο ερώτημα μου με email. Επίσης κανένα xiaomi με τον MTK δεν έχει την Β20.
  4. To vickmall δεν έχει το global σε καμία έκδοση 32 ή 64. Για eu warehouse δες εδω https://www.vickmall.com/eu-warehouse.html αλλα σου λεω απο τωρα οτι εχει μονο 3 κινητα. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν το γράφει στο site δεν είναι δυνατόν να μην έχει Β20. Έπειτα ειναι το μοναδικό κατάστημα που στα Xiaomi Redmi Note 4 που δεν έχουν 800αρα έχει βάλει την ένδειξη "ΟΧΙ Β20" σε εμφανές σημείο. Και πάλι συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του καταστήματος. Για εμένα αποτελεί την καλύτερη λύση γι αυτόν που δεν θέλει την εγγύηση της infoquest.
  5. Αυτό είναι άλλο μοντέλο. Το mygad εχει και με Β20 στα 198,50 ευρώ. Παντως πολύ σωστοί που διευκρινιζουν οτι αυτο δεν εχει.
  6. Κι όμως βλέπεις πολύ καλά. Για ποιο λόγο νομίζεις ότι φωνάζουμε εδώ τόσες μέρες. Για μερικές περιπτώσεις σαν του φίλου Polis4 Συγκεκριμένα απο εκεί που το αγόρασε δεν γράφουν πουθενά για Β20 στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Στα συνοδευτικά έντυπα επίσης δεν αναφέρεται η Β20. Έχει όμως τον περίφημο κωδικό 2016102 και μετα τον θόρυβο που προκλήθηκε εδώ ο άνθρωπος επικοινώνησε με το κατάστημα για διευκρινήσεις και του απάντησαν οτι έχει την* 800αρα. Ασχέτως αν τελικά την έχει ή όχι εσυ θα αγόραζες από αυτό το κατάστημα ? Η μήπως θα αγόραζες από κάποιο άλλο που κατηγορηματικά σου λέει ότι δεν την έχει. Και έρχεται μετά ο άλλος που θέλει να το πουλήσει και φωνάζει και λέει τις ******** του για παραλογισμό και καταναλωτικό αυτισμό. Βλέπεις του χαλάμε την δουλειά αν καταλάβει ο κόσμος οτι δεν αρκεί ένα αυτοκόλλητο με τον κωδικό 2016102 στην πλάτη του κουτιού για να έχει οπωσδήποτε την Β20. Με την υπερβολή της μήνυσης ήθελα απλώς να καταδειξω το πρόβλημα. Δεν συνιστώ σε κανένα να καταφύγει σε αυτή την μέθοδο αφού αρκεί η πλήρης επιστροφή όλου του χρηματικού ποσού που κατέβαλε για την αγορά σε περίπτωση παραπλανητικής διαφήμισης και λάθος χαρακτηριστικών της συσκευής. Σε δε δύστροπο έμπορο που αρνείται την επιστροφή μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια ένωση καταναλωτών και μετά αναλαμβάνουν αυτοί χωρίς εξώδικα κλπ έξοδα. Εκεί συνήθως το θέμα λύνεται άμεσα. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τα να μην τα λέω μόνο εγώ. Αλλά και δωρεάν να μην ήταν ξέρεις πόσες καταναλωτικές οργανώσεις μπορούν να το αναλάβουν χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Εκτός αν κάποιος θέλει να αφήσει τους ευτυχώς λιγοστούς κακούς εμπόρους ή μεμονωμένους πωλητές (που τους χαλάσαμε την μαγιονέζα και γι αυτο ωρύονται) να αισχροκερδουν σε βάρος των καταναλωτών πουλώντας αλλά αντί άλλων.
  7. Σύμφωνα με την λογική σου πρέπει όσοι θέλουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο με την Β20 να πάνε να το αγοράσουν από κατάστημα που στα χαρακτηριστικά του γράφει ότι δεν την έχει και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπαλλήλους του καταστήματος αναφέρεται το ίδιο ότι δηλαδή δεν την έχει. Να το κοιτάξεις αυτο τώρα που είναι νωρίς. Αν το προλάβεις θεραπεύεται.....
  8. Δηλαδή στην περίπτωση μας και να έλεγαν ναι έχει την Β20 πάλι ρίσκο θα ήταν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιώνω. Όταν επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της OLYMPUS στην Ελλάδα για μία κάμερα αγορασμένη στην Ν. Υόρκη η εγγύηση ίσχυε κανονικά αν και η αγορά έγινε από άλλη χώρα / ήπειρο. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για αντιπροσωπείες και όχι απλώς για εισαγωγείς.
  9. Για πια εγγύηση μιλάτε όταν πρόκειται για μικρομάγαζα. Εδώ το eshop που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών υπολογιστών και τηλεφωνίας προσφέρει εγγύηση τριτοκοσμικής χώρας. Διαβάστε τι λέει για την DOA εγγύηση και σκεφτείτε αν σας χρεώνουν επισκευή για ένα προϊόν που παραλάβατε ελαττωματικό και μη λειτουργικό τι θα γίνει αν στείλετε πίσω το τηλέφωνο σας μετά απο 6 μήνες η από 1 χρόνο. Για να μην ψάχνετε στη φωτογραφία αντιγράφω εδώ : "Στα κινητά τηλέφωνα αν η βλάβη αφορά το λογισμικό (software) τότε γίνεται επιδιόρθωση του λογισμικού (σε κάποιες περιπτώσεις η υπηρεσία αυτή είναι χρεώσιμη) και όχι αντικατάσταση της συσκευής." ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ. Αν παραλάβετε το τηλέφωνο σας και δεν ανοίγει λόγω προβλήματος στη rom για να σας την ξαναπεράσουν πιθανόν θα σας χρεώσουν. Αλλα δεν βαριέσαι. Ποιος διαβάζει τα ψιλά γράμματα της εγγύησης ή τους όρους της συναλλαγής. Σημασία έχει να νομίζω ότι έχω εγγύηση. ........ και αυτοκόλλητο.
  10. Το να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις twrp και supersu ή εναλλακτικά την XTRV Dev που είναι prerooted δεν είναι και τόσο δύσκολο. Και σιγά την εγγύηση του σκρουτζομάγαζου που τυχόν θα χάσεις χωρίς να είναι και σίγουρο οτι θα την χάσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ορισμένων πρέπει να πιστέψουμε ότι τα σκρουτζομάγαζα πληρώνουν παραπάνω χρήματα για να εισαγουν κινητό με την Β20 και τελικά το πωλούν ως το απλό επειδή δεν γνωρίζουν τι αγόρασαν και δεν εχουν ιδέα για τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ενώ έχουν γνώσεις να διαπιστώσουν εάν μία συσκευή ξεκλειδώθηκε έγινε root και μετά προτού επιστρέψει σε αυτούς περάστηκε πάλι η official rom και κλείδωσε. Αλήθεια τα πιστεύετε όλα αυτά. Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω από ευρωπαϊκή αποθήκη όταν θα συγκέντρωνα τα χρήματα αλλά σε αυτή την τιμή θα πάρω απο mygad η από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα γράφει στα χαρακτηριστικά του ότι έχει Β20. Φυσικά με την παραλαβή άμεσα root και έλεγχος.
  11. Καμία αντίρρηση. Αν αγοράσεις από οπουδήποτε αλλού εκτός infoquest μόνο με root διαπιστώνεις την ύπαρξη της Β20. Αλλά τουλάχιστον στο mygad αν δεν την έχει μπορείς να το επιστρέψεις η και να τους κάνεις και μήνυση ακόμα επειδή διαφημίζουν οτι έχει την Β20. Στους άλλους που τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε οτι η συσκευή που πωλούν δεν έχει Β20 πως και για ποιο λόγο να το επιστρέψεις ?
  12. Τα public ειναι επίσημο σημείο πώλησης της infoquest άρα πρόκειται για το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition με την Β20 και την ονομασία Mido.
  13. Έχουν όμως αυτοκόλλητα !!!!!!! :) :)
  14. Το μπέρδεμα αυτό αφορά μόνο την xiaomi και λίγες ακόμα εταιρείες που αποφάσισαν να μην βάζουν την Β20 σε πολλές συσκευές τους ίσως γιατί τις προορίζουν μόνο για την Ασιατική αγορά ασχέτως αν μεγάλες εταιρείες αλλά και μικρομάγαζα τα έφεραν και τα διαθέτουν στην Ελλαδα. Υπάρχουν κινέζικα τηλέφωνα παντελώς άγνωστης μάρκας αξιας 50 ευρώ που εχουν την Β20.
  15. Οι μόνες διαφορές που βλέπω στα χαρακτηριστικά των 2 συσκευών είναι στις συχνότητες. Για LTE 4G το κινητό από το mygad έχει τις παρακάτω επτά μπάντες - συχνότητες : 800, 850, 900, 1800, 2100, 2300 και 2600 Αντίστοιχα η συσκευή από το youhou έχει τις παρακάτω εννέα συχνότητες για 4G 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2300, 2500, 2600 και 2600 duplex. Ευρωπαϊκές αποθήκες κινεζομάγαζων δίνουν συσκευή με 7 συνολικά συχνότητες για LTE 4G συμπεριλαμβανομένης της Β20 και μερικών άλλων ίδιων αλλά και κάποιων διαφορετικών συχνοτήτων σε σχέση με το mygad. Υποψιάζομαι ότι ίσως τελικά η Xiaomi να έχει κυκλοφορήσει αρκετές διαφορετικές εκδόσεις global ανάλογα με την περιοχή που πρόκειται να λειτουργήσει το τηλέφωνο καθώς είναι αδύνατο ή δαπανηρό να συμπεριλάβει όλες τις συχνότητες σε 1 μόνο συσκευή. Μερικές από αυτές τις εκδόσεις έχουν την Β20 και άλλες όχι. Παγκοσμίως υπάρχουν 7 διαφορετικές περιοχές και σε κάθε μία από αυτές χρησιμοποιείται ένα σετ συχνοτήτων για το 4G όπου κάθε σετ περιλαμβάνει ενα αριθμό από τις 71 συνολικά διαθέσιμες συχνότητες για 4G με αρκετές κοινές για όλες τις περιοχές ενώ δεν έχουν όλες την Β20.
  16. Και για να ευθυμήσουμε λίγο γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα. Όσοι επιμένετε στα αυτοκολλητακια μπορείτε να αγοράσετε και αυτό. Και δώρο ενα μεγάλο αυτοκόλλητο σε μέγεθος αφίσας.
  17. Ετοιμαζόμουν να απαντήσω αλλά με κάλυψε πλήρως ο Antretng με την δική του απάντηση. Και επιπλέον το βαρος της απόδειξης δεν το εχω ουτε εγω αλλα ουτε τα καταστηματα που πωλουν το συγκεκριμενο κινητό γιατι αυτοί ειναι ξεκάθαροι. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ Β20 λενε σε καθε ερωτηση που τους γίνεται. Αυτούς που το αγορασαν να ρωτήσεις με ποιο τρόπο διαπίστωσαν οτι εχει την Β20.
  18. Οχι δεν τους κάνει. Προτιμούν να αγοράσουν απο κάπου που ο πωλητής τους λέει ότι δεν εχει Β20 και μετά να βάζουν φωτογραφίες με τα αυτοκολλητακια εδώ μεσα και να ρωτάνε αν εχει Β20.
  19. 2016102 + global = Αρκετές πιθανότητες για Β20 αλλά οχι σίγουρα. Οι οποίες πιθανότητες εξανεμίζονται όταν ο ιδιος ο πωλητής σου λεει ότι δεν έχει.
  20. Μόλις 2 μηνύματα πριν ο Giorgos9 δίνει link από το mygad οπου φαίνεται πως το τηλέφωνο που δίνουν έχει την Β20 και το αναφέρουν ξεκάθαρα στα χαρακτηριστικά στο site τους. Εσύ επιμένεις στο eshop που ούτε χαρακτηριστικά του τηλεφωνου δίνουν αλλά ουτε στο τηλέφωνο ξέρουν να σου απαντήσουν και ελπίζεις όταν το πάρεις στα χέρια σου να εχει αυτοκολλητακια. Δηλαδή αν σου πει κάποιος άσχετος (σαν εμένα) εδώ οτι ναι έχει την Β20 όταν ο ιδιος ο πωλητής του eshop δεν ξέρει θα τρέξεις να το αγοράσεις στην ίδια τιμή που το δίνει ο άλλος στο mygad και έχει σίγουρα Β20.
  21. Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου γράφει οτι δεν έχει. Παίρνεις τηλέφωνο το κατάστημα και λένε δεν έχει. Και κάποιοι συνεχιζουν να λένε οτι έχει. Μιλάμε παίζει να βάλουν root και network signal guru να δουν οτι δεν έχει και να συζητάμε μετά για πιθανό λάθος της εφαρμογής.
  22. @Antretng τώρα το ειδα οτι έγραφες και εσύ τα ίδια μεχρι να καταφέρω να γράψω και εγώ ολο αυτό το κατεβατό στο κινητο.
  23. Τα είπαμε και τα ξαναλέμε. Οι Κινέζοι που αντιγράφουν το iphone και διαθέτουν τον κλώνο πριν την επίσημη παρουσίαση της συσκευής θα δυσκολευτούν σε ένα αυτοκόλλητο που γράφει Global Edition και σε ένα ακόμα που έχει ως κωδικό παραγωγής το 2016102. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι κανένα κατάστημα που διαθέτει το περιβόητο κινητό και μάλιστα 50 ευρώ φθηνότερα από τον επίσημο εισαγωγέα δεν διαφημίζει με κανένα τρόπο οτι αυτό διαθέτει την Β20. Επίσης δεν το αναφέρουν σε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά ούτε σε email. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν το κάνουν αυτό και το κινητό δεν εχει την Β20 ο πελάτης εκτός από επιστροφή των χρημάτων του μπορεί να διεκδικήσει και αποζημίωση για παραπλανητική διαφήμιση μέσω των καταναλωτικών οργανώσεων. Ενώ τώρα είναι και νόμιμοι και μάγκες. Αν προσπαθήσει κάποιος να επιστρέψει το κινητό επειδή δεν έχει την Β20 πολύ απλά θα του απαντήσουν ότι πουθενά στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου δεν αναφερουν ότι την έχει και ότι αν ο πελάτης το συμπέρανε αυτό από ενα αυτοκόλλητο και από τις δημοσιεύσεις σε ένα φόρουμ αυτό είναι είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό τους την στιγμή μάλιστα που το Global μπορεί να αναφέρεται στην rom που έχει το κινητό και όχι στην ύπαρξη της Β20. Τώρα όλα αυτά που λέτε ότι δηλαδή οι πωλητές δεν γνωρίζουν ότι έχουν το τηλέφωνο με την Β20 και το πωλούν χωρίς να το διαφημίζουν 50 ευρω φθηνότερα μοιάζουν με σενάριο ταινίας και σε περίπτωση που ισχύει μιλάμε για υπερευκαιρία αφου αυτή η τιμή είναι φθηνότερη ακόμα και από ευρωπαϊκές αποθήκες μεγάλων κινεζομάγαζων. Ο μοναδικός τρόπος να το διαπιστώσουμε είναι να βάλει κάποιος root και με την αναλογη εφαρμογή να δει τις μπάντες του κινητού του. Όποιος είναι πρόθυμος να το κάνει αναμένουμε screenshot εδώ ωστε να σταματήσουμε να μοιράζουμε 50ευρα για το ίδιο κινητο και να γεμίζουμε σελίδες για το αν έχει η όχι Β20.
  24. Σε αυτή την τιμή είχε ξεκινήσει και το 3/32 με τον MTK. Μετά έβγαλαν το ίδιο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 τον ΜΤΚ, πρόσθεσαν την Β20 στο μοντελο με τον Snapdragon, αύξησαν σε 4/64 και αυτό με snapdragon αλλα χωρίς την Β20 και τώρα την βάζουν και αυτή. Όλα αυτά σε λιγότερο απο χρόνο. Αν ξεμείνουν από επιλογές για αναβάθμιση θα αρχίσουν να παίζουν με την μπαταρία ή την κάμερα και όλα αυτά λίγο πριν αρχίσει ξανά ο ίδιος κύκλος αυτή την φορά με το Note 5. Έτσι είναι η Xiaomi.
×
×
  • Create New...