vgiozo Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Υπάρχει κάποιο συγκριτικό για τη κάμερα; Είδα στο κιμοβιλ ότι η έκδοση με SD625 έχει αισθητήρα Sony IMX 258, κι ίσως αυτό σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες....έχουμε καθόλου δείγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εχω την εντυπωση οτι εχει ιδια καμερα απλα με λιγο καλυτερο jpeg engine. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) 1-notification led εχει? 2-εχει επιλογη για διαφορετικα χρωματα?ξερει κανεις? 3-glonass πιανει στο gps? 4-double tap to wake? Edited March 7, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 1-4 ναι 2 θυμάμαι πως ναι 3 δεν ξέρω..... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Από άποψη ποιότητας πάντως μεγάλη απογοήτευση. Σύμφωνα με το GSM Arena δεν είναι σαν το note 4, εξολοκλήρου από αλουμίνιο, αλλά πλαστικό με μία φλούδα αλουμινίου στο μεσαίο κομάτι της πλάτης για να σου δεινει την εντύπωση ότι είναι. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-review-1568p2.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Παντως κοιταζα κατι βιντεακια performance comparison με τον mtk και φαινεται να χει γινει πολυ καλο optimization. Ειναι εξισου γρηγορο. Το προβλημα μου ειναι οτι μολις εδωσα το κινητο μου και δεν εχω υπομονη με το μπακατελι-καβατζα που εχω :lol: Edited March 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εκτός από την 800αρα μπάντα ποια η διαφορά του με το redminote 4x???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Εκτός από την 800αρα μπάντα ποια η διαφορά του με το redminote 4x???? Το 4x απο το 4x global? Καμια αλλη. Edited March 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ρωτάω γιατί το thread λέει Xiaomi redmi note 4 global και όχι xiaomi redmi note 4x global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Τα ονοματα ειναι λιγο μπερδεμα. Η global εκδοση ειναι μια και αυτη ειναι ιδιο με το 4 που χει snapdragon + 800αρα μπαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 γενικά αυτά τα global παίρνουν ΟΤΑ αναβαθμίσεις; κάπου διαβάζω για κάθε Παρασκευή;η είναι για άλλα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 γενικά αυτά τα global παίρνουν ΟΤΑ αναβαθμίσεις; κάπου διαβάζω για κάθε Παρασκευή;η είναι για άλλα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε παιδια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το κινητο, δεν το χει κανενας στα χερια του. Τι ρωτατε; :) Για το καθε παρασκευη που λες μαλλον αναφερεσαι στον xtrv developers της ελληνικης κοινοτητας που βασιζεται στην developers της xiaomi. Οπως επισης δεν βλεπω λογο να παιρνει λιγοτερα updates απο το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 γενικά αυτά τα global παίρνουν ΟΤΑ αναβαθμίσεις; κάπου διαβάζω για κάθε Παρασκευή;η είναι για άλλα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν έχει Global Dev Rom θα αναβαθμίζεται κάθε Παρασκευή. Αν έχει Global Stable θα αναβαθμίζεται κάθε μήνα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Αν έχει Global Dev Rom θα αναβαθμίζεται κάθε Παρασκευή. Αν έχει Global Stable θα αναβαθμίζεται κάθε μήνα.οκ αρα τυχον bug στην αρχικη ρομ δινει διορθωσεις μεσω αναβαθμισεων αυτο εννοουσα! edit αληθεια NFC εχει?γιατι στο ali δεν το βλεπω Edited March 8, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Επειδή έχει μεταλλική πλάτη θεωρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Επειδή έχει μεταλλική πλάτη θεωρώστην ερωτηση μου για το nfc απαντησες?δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Ναι. Δε μπορεί να λειτουργήσει η κεραία NFC. Ένας άλλος λόγος ίσως να είναι και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στη πλάτη του κινητού και τρώει χώρο για τη κεραία NFC. Edited March 8, 2017 by arva Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ναι. Δε μπορεί να λειτουργήσει η κεραία NFC. Ένας άλλος λόγος ίσως να είναι και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στη πλάτη του κινητού και τρώει χώρο για τη κεραία NFC. α άρα απλά δεν έχουν βάλει σε αυτό το μοντέλο NFC.οκ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ναι. Δε μπορεί να λειτουργήσει η κεραία NFC. Ένας άλλος λόγος ίσως να είναι και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται στη πλάτη του κινητού και τρώει χώρο για τη κεραία NFC. Καλα για το κοστος το κανανε κυριως. ;) Γενικα η xiaomi δεν βαζει nfc στη σειρα redmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το παρήγγειλα από to2c με eu shipping, ελπίζω να μην την φάμε, μόλις έρθει θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το παρήγγειλα από to2c με eu shipping, ελπίζω να μην την φάμε, μόλις έρθει θα ενημερώσω Τους ρώτησες πρώτα αν το έχουν σε stock? EU εννοείς αυτη που έχει με 2,99$? Ενημέρωσε μας όταν στο στείλουν με τι μεταφορική έρχεται Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Άντε να δούμε... Εν τω μεταξύ εγώ θέλω να αγοράσω 3! Ένα για μένα, ένα για τη σύζυγο κι ένα για την αδερφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Τους ρώτησες πρώτα αν το έχουν σε stock? EU εννοείς αυτη που έχει με 2,99$? Ενημέρωσε μας όταν στο στείλουν με τι μεταφορική έρχεται Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν τους ρώτησα για στοκ, μιας και στο site το δείχνει σε στοκ, για αποστολή έβαλα αυτό με τα τρία ευρώ, ελπίζω να την σκαπουλαρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν τους ρώτησα για στοκ, μιας και στο site το δείχνει σε στοκ, για αποστολή έβαλα αυτό με τα τρία ευρώ, ελπίζω να την σκαπουλαρουμε Δεν χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις για το στοκ ακόμα και τώρα.... Για 2,99$ μου φαίνεται δύσκολο να είναι τριγωνική αποστολή...... Ρίξε μια ενημέρωσή Όταν πάρεις t/n να δούμε μέσω ποιάς εταιρείας στο στέλνει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Η τριγωνικη αποστολη ποσο καιρο κανεις συνηθως παιδια; Φανταζομαι περισσοτερο απο την απλη αποστολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts