faf Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Μπαταρία σκυλί! Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Απίστευτο! 5μιση ώρες σε 1 ημέρα; Και έχεις και 17%... AOD, 4g και wifi ενεργοποιημένα; Τι χρήση περίπου; Το 1/3 της μπαταρίας σου ξοδεύτηκε από την οθόνη.. Όποιος πρόλαβε, τον "Κύριο" είδε... :p Χτύπησε limit down η τιμή τη θερινή σαιζόν. Δε θα το "λιβάνιζαν" για πολύ καιρό ακόμα... Ξερει κανεις τι φορτιστης ενδεικνυται για μη fast charge για το G6; Σίγουρα είναι λόγο του νόμου και της αβεβαιότητας που υπάρχει.. αν διάβασες το σχετικό θέμα που είχε στο myphone την προηγούμενη Παρασκευή. Εγώ φάνηκα πολύ τυχερός! Το σκεφτόμουν για ημέρες.. Πέμπτη έκανα την παραγγελία και Παρασκευή άρχισε να παίρνει την ανηφόρα! Το πήρα 385 :) Είναι πολύ καλό για τα λεφτα του. Μπορεί να έχει περσινό επεξεργαστή όμως και ο 821 είναι πολύ καλός. Πάει σφαίρα σε όλα, εξαιρετική οθόνη και η ποιότητα κατασκευής της συσκευής φαίνεται πολύ καλή. Ουσιαστικά όπως είπαν και άλλοι είναι "μοντέρνα εμφάνιση (βασικά οθόνη)".. με περσινό επεξεργαστή. Μικρό το κακό. Το ίδιο ακριβώς κινητό με τον 835 θα ήταν 100-150Ε πιο ακριβο. Η νέα αναλογία οθόνης πως σας φάνηκε; Εγώ την βρίσκω αρκετά βολική αν και με ξένισε κάπως στην αρχή. Προερχόμενος απο το g3 μου φάνηκε κάπως "στενή" η οθόνη, αλλά τελικά την συνήθισα. Μπορεί το πραγματικό πλάτος της οθόνης να είναι σχετικά μικρό.. (το έβαλα δίπλα δίπλα σε κινητό 5.2 ιντζες και έχουν περίπου το ίδιο πλάτος) αλλά το μεγαλύτερο ύψος της οθόνης βοηθά για να βλέπεις πιο άνετα περιεχόμενο - όσο έβλεπα και με το G3 αλλά το g3 ήταν ελαχιστα (μερικά mm) πιο πλατύ και κάπως πιο δύσκολο στο κράτημα. Το g3 όμως στις άκρες έκανε καμπύλη το πίσω μέρος του κινητού ενώ το g6 είναι κάπως πιο χοντροκομμένο το σιασί. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό γιατί χοντροκομένο σιασί.. και αλουμινένιο πάει να πει πιο γερή κατασκευή. Στο γ3 το πλαινό σιασί ήταν σαν να μην υπήρχε με ότι προβλήματα μπορεί να προκαλούσε αυτό σε οθόνη ή main board. Edited September 5, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Σίγουρα είναι λόγο του νόμου και της αβεβαιότητας που υπάρχει.. αν διάβασες το σχετικό θέμα που είχε στο myphone την προηγούμενη Παρασκευή. Εγώ φάνηκα πολύ τυχερός! Το σκεφτόμουν για ημέρες.. Πέμπτη έκανα την παραγγελία και Παρασκευή άρχισε να παίρνει την ανηφόρα! Το πήρα 385 :) Είναι πολύ καλό για τα λεφτα του. Μπορεί να έχει περσινό επεξεργαστή όμως και ο 821 είναι πολύ καλός. Πάει σφαίρα σε όλα, εξαιρετική οθόνη και η ποιότητα κατασκευής της συσκευής φαίνεται πολύ καλή. Ουσιαστικά όπως είπαν και άλλοι είναι "μοντέρνα εμφάνιση (βασικά οθόνη)".. με περσινό επεξεργαστή. Μικρό το κακό. Το ίδιο ακριβώς κινητό με τον 835 θα ήταν 100-150Ε πιο ακριβο. Σίγουρα, εάν μιλάμε για την ελληνική αγορά. Τυχερός ήσουν που το "χτύπησες" κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Απλά, εγώ μιας και έχω το dual sim, αγορά από eglobal eu στα 383€, κοίταξα στο site και εκεί να δεις αύξηση και μη διαθεσιμότητα... Για εκεί πήγαινε περισσότερο το σχόλιό μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παιδιά ποιά έκδοση της Google camera σας δουλεύει πιο καλά με την συσκευή μας; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Απίστευτο! 5μιση ώρες σε 1 ημέρα; Και έχεις και 17%... AOD, 4g και wifi ενεργοποιημένα; Τι χρήση περίπου; Το 1/3 της μπαταρίας σου ξοδεύτηκε από την οθόνη.. Από τις 10 το πρωί το έβγαλα από την μπριζα. Φωτεινότητα στο αυτόματο. 4g WiFi ανοιχτά. Τοποθεσία ανοιχτή. Το πρωι μέχρι να πάω στην δουλειά δούλεψα spotify Κ 4g με browsing. Μετά ήταν σε WiFi συνδεδεμένο Instagram Facebook κάποιες κλήσεις. Spotify Κ 4g μέχρι να φτάσω σπίτι. Μετά σπίτι όλα μαζί YouTube Instagram chrome facebook. Τελικά έφτασε 6 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε από την phonegallery Τη μια μου λένε πως το σέρβις περιμένει ανταλλακτικό και την άλλη όταν λέω για αντικατάσταση λένε πως περιμένουν επίσημη απάντηση... Έμπλεξα νομίζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Σίγουρα, εάν μιλάμε για την ελληνική αγορά. Τυχερός ήσουν που το "χτύπησες" κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Απλά, εγώ μιας και έχω το dual sim, αγορά από eglobal eu στα 383€, κοίταξα στο site και εκεί να δεις αύξηση και μη διαθεσιμότητα... Για εκεί πήγαινε περισσότερο το σχόλιό μου. :) Ναι και στο eglobalcentral η Dual Sim έκδοση ανέβηκε 70€ πάνω. Άρα δεν έχει να κάνει με Ελλάδα μόνο. Ίσως με την κυκλοφορία του V30 να ξαναπέσει η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Γειά σας παιδιά, σήμερα έκανα την παραγγελία του LG G6 σε Ice Platinum (αν και δεν ειμαι σίγουρος για το χρώμα, εσείς τι γνώμη έχετε?), στα 385€ λοιπόν, φαντάζομαι πως είναι μια πολύ καλή αγορά. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, η LG θα μας δώσει πέρα από το Android Oreo 8.0 και την επόμενη έκδοση η κολλάει σε μία μεγάλη αναβάθμιση μόνο ? Από φαινόμενα bootloop και image retention πως πάμε ? Άλλα πιθανά προβλήματα που έχουν ακουστεί ? Σήμερα θα αρχίσω να διαβάζω για την συσκευή εδώ σε αυτό το topic να μάθω και περισσότερα.... :) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Από τις 10 το πρωί το έβγαλα από την μπριζα. Φωτεινότητα στο αυτόματο. 4g WiFi ανοιχτά. Τοποθεσία ανοιχτή. Το πρωι μέχρι να πάω στην δουλειά δούλεψα spotify Κ 4g με browsing. Μετά ήταν σε WiFi συνδεδεμένο Instagram Facebook κάποιες κλήσεις. Spotify Κ 4g μέχρι να φτάσω σπίτι. Μετά σπίτι όλα μαζί YouTube Instagram chrome facebook. Τελικά έφτασε 6 ώρες οθόνη. Με στοκ ρομ λέμε πάντα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Με στοκ ρομ λέμε πάντα έτσι;Ναι στοκ. Κ φόρτιση όλη νύχτα με αργό φορτιστή 1Α. Δεν με βολεύει ο δικός του με το ματσουκι μετατροπέα :D Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παιδιά το LG G6 32GB EU, έχει τελικά DAC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Όχι Μάνο. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Όχι Μάνο. The power of the 10 Σε ευχαριστώ! :) Με ενόχλησε αυτό... όχι ότι ποτέ είχα κινητό με DAC αλλά θα ήθελα για το Spotify περισσότερο.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 To dac θέλει πολύ καλά ακουστικά. Κάπου διάβαζα για 100€ και άνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 To dac θέλει πολύ καλά ακουστικά. Κάπου διάβαζα για 100€ και άνω. Να πω ότι δεν έχεις δίκιο... δίκιο έχεις.... άπλα ξέρεις, πληρώνουμε κάτι και τα θέλουμε όλα. NFC έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Youtube app που να παιζει βιντεο στο background ενω τρεχω GPS για παραδειγμα, χωρις root εχουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 μονο με καλα ακουστικα θα δεις διαφορα,με τα απλα τιποτα...εγω πηρα αυτα εδω τα sony!ειναι φοβερα!!! http://www.e-shop.gr/sony-mdr-ex650ap-smartphone-capable-in-ear-headphones-gold-p-TEL.024409 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 μονο με καλα ακουστικα θα δεις διαφορα,με τα απλα τιποτα...εγω πηρα αυτα εδω τα sony!ειναι φοβερα!!! http://www.e-shop.gr/sony-mdr-ex650ap-smartphone-capable-in-ear-headphones-gold-p-TEL.024409Ακομα και αυτα που αγορασες εχουν Αντίσταση: 32 ohms, που δεν ειναι αρκετα για να ενεργοποιηθει το DAC. Θελει 100+ ohms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ακομα και αυτα που αγορασες εχουν Αντίσταση: 32 ohms, που δεν ειναι αρκετα για να ενεργοποιηθει το DAC. Θελει 100+ ohms. Δεν το έχω για να δοκιμάσω, αλλά διαβάζω ότι εάν διαλέξεις HiFi mode ενεργοποιείται το quad DAC ούτως ή αλλαως. Απλά σε high-impedance mode δίνει μεγαλύτερη ενίσχυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Ακομα και αυτα που αγορασες εχουν Αντίσταση: 32 ohms, που δεν ειναι αρκετα για να ενεργοποιηθει το DAC. Θελει 100+ ohms. Παιδιά αν δεν ξέρετε μην λέτε πράγματα που δεν είναι σωστά! Όλα τα κινητά και όλες οι ψηφιακές συσκευές που έχουν έξοδο ήχου έχουν DAC (Didital to Analog Converter) ήτοι μετατροπέα που μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί από ηχεία, ακουστικα κλπ! Τώρα το Sabre DAC που φοράει η hifi έκδοση του κινητού είναι ένας μετατροπέας από μια εταιρία που κατασκευάζει dac chips για high end ψηφιοαναλογικούς μετατροπείς! Πέρα από το κομμάτι της ψηφιοαναλογικής μετατροπής η hifi έκδοση του κινητού συνοδεύεται και από έναν πιο ικανό ενισχυτή ακουστικών που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα πιο «δύσκολα» από άποψη αντίστασης αλλά και ευαισθησίας μάλλον! Σαφώς και το DAC/amp της hifi έκδοσης λειτουργεί πάντα! Δεν ενεργοποιείται όταν «δει» ακουστικα υψηλής αντίστασης. Απλά η διαφορά με έναν τέτοιον μετατροπέα γίνεται περισσότερο αισθητή με πιο καλής ποιότητας ακουστικά και όχι με τα ακουστικα που συνοδεύουν τα κινητά από τους κατασκευαστές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) H dual sim έκδοση έχει τίποτε θέματα που δεν υπάρχουν στην απλή; Πχ. Σε ξένο φόρουμ είχα διαβάσει ότι δεν ξεκλειδώνει ο bootloader όπως στην απλή αλλά ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Γενικά έχει άλλες διαφορές εκτός από τη διπλή sim? Ρωτάω γιατί στην τιμή που ανέβηκε το single sim, βρίσκω Dual Sim 64GB και παρόλο που δε θα βάλω ποτέ δευτεηρ sim, δεν έχω λογο να μην το προτιμήσω μονο κ μονο για τον εξτρα χωρο και το καλύτερο DAC (έχω στουντιακά ακουστικά AKG που είναι πραγματικά hi-fi απόδοσης) PS. Ξαναδιαβάζωντας την αγγελία αναφέρει: Please note that this is an international version with one year SELLER warranty ( no manufacture warranty). Αυτό σημαίνει ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα το επιστρέφω στον πωλητή στην Ιρλανδία; Τι εκδόσεις είναι αυτές; Edited September 7, 2017 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 δεν το εχω root το greenify το έχετε βάλει; βοηθάει καθόλου; ή δεν χρείαζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Παιδιά αν δεν ξέρετε μην λέτε πράγματα που δεν είναι σωστά! Όλα τα κινητά και όλες οι ψηφιακές συσκευές που έχουν έξοδο ήχου έχουν DAC (Didital to Analog Converter) ήτοι μετατροπέα που μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί από ηχεία, ακουστικα κλπ! Τώρα το Sabre DAC που φοράει η hifi έκδοση του κινητού είναι ένας μετατροπέας από μια εταιρία που κατασκευάζει dac chips για high end ψηφιοαναλογικούς μετατροπείς! Πέρα από το κομμάτι της ψηφιοαναλογικής μετατροπής η hifi έκδοση του κινητού συνοδεύεται και από έναν πιο ικανό ενισχυτή ακουστικών που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα πιο «δύσκολα» από άποψη αντίστασης αλλά και ευαισθησίας μάλλον! Σαφώς και το DAC/amp της hifi έκδοσης λειτουργεί πάντα! Δεν ενεργοποιείται όταν «δει» ακουστικα υψηλής αντίστασης. Απλά η διαφορά με έναν τέτοιον μετατροπέα γίνεται περισσότερο αισθητή με πιο καλής ποιότητας ακουστικά και όχι με τα ακουστικα που συνοδεύουν τα κινητά από τους κατασκευαστές!καλά βάλε εσύ high impedance Mode με φθηνά ακουστικά χωρίς το τρικ, και τα ξαναλέμε. Ο, τι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα θεματακι..οταν βγαζω φωτο ενα αντικειμενο με την μαμα καμερα, ολα καλά..οταν ομως παω να την βγαλω απο viber η messenger και να τη στειλω σε ενα συνομιλητη μου, τοτε βλεπω οτι η ποιοτητα ειναι τραγικη..συμβαινει και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Βλέπω ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το DAC και τα ακουστικά. Όπως είπε και ο DomieMic65 πιο πάνω, DAC (Digital to Audio Converter) έχουν όλα τα κινητά, δε γίνεται αναπαραγωγή ψηφιακού σήματος σε αναλογικό μέσο (ακουστικά) χωρίς αυτό. Αυτό που έχει το Dual Sim μοντέλο είναι απλά ανώτερης ποιότητας τετραπλό DAC, σε σχέση με αυτό του απλού μοντέλου που είναι ένα DAC "της σειράς". Ωστόσο όταν δεν συνδέονται ακουστικά 50+ Ohm (και όχι 100 όπως λανθασμένα αναφέρθηκε) τότε τα 3 από τα 4 DAC απενεργοποιούνται και δουλεύει μόνο το ένα. Ωστόσο το ότι μένει ένα μόνο ενεργό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ακούγεται το ίδιο με το απλό μοντέλο γιατί DAC με DAC διαφέρει (πχ. κάθε κινητό έχει διαφορετικό ήχο παρόλο που έχουν όλα από ένα DAC μονο). Όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι τα ακουστικά 50+ Ohm, υπάρχουν αντάπτορες που ανεβάζουν την αντίσταση σε 50, 75, 100+ Ohm (σαν καρφάκια mini jack που παρεμβάλλονται μεταξύ εξόδου ήχου και καρφιού ακουστικών) και έτσι ενεργοποιείται πλήρως ένα τέτοιο hifi τετραπλό DAC όπως του dual sim G6 και ακόμα και με οποιοδήποτε μέτριο σετ ακουστικών θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά ένα καλό σετ audiophile ακουστικών (μιλάμε για 150+ ευρώ) ταιριάζει κουτί σε ένα τέτοιο hifi DAC ώστε να μπορέσει να αναπαράξει την έξτρα ηχητική πληροφορία που λαμβάνει, αλλά δεν είναι αυτό που καθορίζει το αν θα δουλεύει 4/4 ή 1/4. Υπάρχουν εξαιρετικά ακουστικά αναφοράς 300+ ευρώ που όμως είναι 32 Ohm και αναγκαστικά, χωρίς τον αντάπορα που ανέφερα, θα δουλέουν στην απλή λειτουργία. Αυτό το αναφέρω επειδή κάπου ειπώθηκε ότι για να δουλέψει το hifi DAC είναι θέμα τιμής. Edited September 7, 2017 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts