nikaki71 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Απ' ότι είχα διαβάσει δεν θα έρθει Ευρώπη αυτή η έκδοση. Από που είναι αγορασμένο? Απόδειξη? Και μία γενική ερώτηση. Είχα διαβάσει ότι η Lg mobile αποχωρεί από Ελλάδα. Αυτά που έχουν βγει ήδη-αλυσίδες,skroutz- θα τα υποστηρίζει η procordia? Αυτα που εχουν ερθει στην ευρωπη υποστηριζονται κανονικα απο Procordia.Πηρα τηλεφωνο και επιβεβαιωσα πριν αγορασω το δικο μου απο σκρουτζ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 απο Κυπρο, http://www.iphonego.gr/main/index.php?route=product/product&product_id=157211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 ευχαριστω. το προτιμησα απο το S8 κυριως λογω της διπλης καμερα, του ΦΜ ραδιο και φυσικα της τιμης (ανταλλαχθηκε με το LG G5). Σημαντικο κριτηριο επισης, η ελλειψη edge screen που για μενα ειναι εντελως ακταλληλη. Προς το παρον το στηνω... DSCF2967 by John Spirou, on Flickr DSCF2966 by John Spirou, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κι εδω η ρυθμιση για το Dac. Ο ηχος ειναι πραγματι καταπληκτικος. Capture+_2017-05-10-16-32-01 by John Spirou, on Flickr Καλωριζικο φιλε μου πραγματικα ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ και με την δυνατοτητα που μας δινουν οι εφαρμογες για 18:6 οθονη μια χαρα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 στο youtube δε δουλευει δυστυχως το app scaling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Και απ' οτι έχουν πει τα παιδιά, αυτό που θα έρθει Ευρώπη δεν έχει το καλό DAC. Τες πα. Έχε χάρη που φέτος όλοι οι υπολοιποι έβγαλαν πολύ μέτριες συσκευές ή κακασχημες! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Τρομερή η Ευρυγωνια κάμερα.... Κάνει τη διαφορά. Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ναι η ευρυγωνια ειναι ολα τα λεφτα,αλλα και η απλη δεν παει πισω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ναι η ευρυγωνια ειναι ολα τα λεφτα,αλλα και η απλη δεν παει πισω... Και με πολλές manual ρυθμίσεις μάλιστα. Η μπροστινή μόνο δε λέει πολλά,αλλά μικρό το κακό. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Και με πολλές manual ρυθμίσεις μάλιστα. Η μπροστινή μόνο δε λέει πολλά,αλλά μικρό το κακό. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι η μπροστινη ειναι απαραδεκτη...Λετε με καμμια αναβαθμισουλα να φτιαξει?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 βαζετε καποια προστασια στην οθονη ? Γιατι διαβασα οτι ειναι gorilla glass 3... ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι. Εχοπυν ανφερθει αρκετες περιπτωσεις που η οθονη ραγισε (*****) με πολυ μικρη πτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 βαζετε καποια προστασια στην οθονη ? Γιατι διαβασα οτι ειναι gorilla glass 3... ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι. Εχοπυν ανφερθει αρκετες περιπτωσεις που η οθονη ραγισε (*****) με πολυ μικρη πτωση. Tempered glass,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Υπάρχει και από Ελλάδα? Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 βαζετε καποια προστασια στην οθονη ? Γιατι διαβασα οτι ειναι gorilla glass 3... ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι. Εχοπυν ανφερθει αρκετες περιπτωσεις που η οθονη ραγισε (*****) με πολυ μικρη πτωση. Το gg3 είναι πιο παχύ και ανθεκτικό από τα gg4, gg5 τα οποία κατασκευάστηκαν για να είναι πιο λεπτά και εύκαμπτά. Ακόμη και στο G6, το πίσω γυαλί είναι gg5. Για να απαντήσω όμως και στην ερώτησή σου, εγώ δεν το έχω, αλλά παγίως αποφεύγω να βάζω θήκες, μεμβράνες ή γυαλιά στα τηλέφωνά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Υπάρχει και από Ελλάδα? Sent from my LG-H870DS using Tapatalk Ναι Σκρουτζ...Δεν βαζω συνδεσμο για να μην θεωρηθει διαφημιση.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ένα link που προφανώς δεν δίνεται με ιδίο όφελος δεν θεωρείται διαφήμιση. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι και το προτείνει ή προτείνει να μην αγοραστεί, δεν είναι κακό να δίνεται το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 υπαρχει σε καποια αλυσιδα να το δουμε απο κοντα? η σε καποιο μαγαζι? αξιζει η μεταβαση απο s7? η να παω σε s8/s8+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εγω το πήρα χωρίς να το δω, αφού κανένα μαγαζί δεν το έχει φέρει για τα δω από κοντά. Παρήγγειλα τελικά από αμαζον μεμβράνη και skin dbrand. Δεν βάζω ποτέ μεμβράνες στην οθόνη, αλλά μ αυτα που ακούω για το gorilla glass 3 που έχει μπροστά, φοβάμαι λίγο. Sent from my SM-T810 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα το s7 kai s7 edge και πήγα σε g5 kai g6, κυρίως λόγω διπλής καμερας, FM radio, και edge screen. Δε μπορούσα με τίποτα να συνηθίσω την EDGE του S7,πατούσα αλλού γι αλλού, δε μπορούσα να γράψω με το ένα χέρι, και μ ενοχλούσε στα βιντεο και κείμενα ή παραμόρφωση στα άκρα. Δεν ει α βάλει και κάποια θήκη, που βελτίωνε κάπως τα πράγματα, αλλά χάλαγε την όλη εικόνα. Για μπαταρία δε μπορώ ακόμα να πω τίποτα, μετά από λίγες μέρες θα ξέρω. Sent from my SM-T810 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Δεν έχετε κάνει καμία αναφορά στη φοβερή πληρότητα του σε θέματα αντοχών. Δείτε τα τεστ που πέρασε για να πάρει την πιστοποίηση mil Std 810G https://www.youtube.com/watch?v=njgqb5SpeGs#action=share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Δεν έχετε κάνει καμία αναφορά στη φοβερή πληρότητα του σε θέματα αντοχών. Δείτε τα τεστ που πέρασε για να πάρει την πιστοποίηση mil Std 810G https://www.youtube.com/watch?v=njgqb5SpeGs#action=share Αυτο ειναι διαφημιση Ντομινο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτο ειναι διαφημιση Ντομινο. Αυτό είναι διαφήμιση της LG που έφτιαξε φοβερά ποιοτική συσκευή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτό είναι διαφήμιση της LG που έφτιαξε φοβερά ποιοτική συσκευή;) Ισχύει αυτό που λες Βαγγέλη, ευελπιστούμε σε αντάξια ποιότητα και από το εσωτερικό της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ισχύει αυτό που λες Βαγγέλη, ευελπιστούμε σε αντάξια ποιότητα και από το εσωτερικό της συσκευής. Εμενα παντως Γιαννη, η mil std 810G πιστοποιηση με εκανε να του δωσω μια ευκαιρια και να παραγγειλω τη δικαρτη εκδοχη του. Οταν καποια εταιρια φτιαχνει μια απιστευτα ποιοτικη συσκευη, πρεπει αν μη τι αλλο να της δινουμε μια ευκαιρια ;) Φαντασου οτι ο ανταγωνισμος για να δωσει αυτη την πιστοποιηση φτιαχνει κακομουτσουνα κινητα, τυπου " galaxy active", ενω εδω εχουμε ενα πανεμορφο κινητο με υψηλοτατες ποιοτικες προδιαγραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εξαιρετικο βιντεακι παντως κι ας ειναι και διαφήμιση! Σιγουρα πιστεύουν ότι εφτιαξαν μια ποιοτικη συσκευή και καλά κάνουν και το προωθουν, μακάρι και σε software/επιδόσεις να τα παει εξισου καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 μια και δεν ειμαι ο πρωτος που το εχει στα χερια μηπως να ανηξει καποιος το official η να το κανω εγω; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 μια και δεν ειμαι ο πρωτος που το εχει στα χερια μηπως να ανηξει καποιος το official η να το κανω εγω; Προχώρα Δημήτρη. Άνοιξε το επίσημο νήμα και πες μας τις πρώτες εντυπώσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts