Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αν χρειαστείς ανταλλακτικά σιγά μην έχουν ετοιμοπαραδοτα..Θα μένει μεσα βδομάδα το λιγότερο! Αυτό είναι το χειρότερο της υπόθεσης.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάλι καλά που δεν είναι "ζημιάρικα" τα LG! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σχετικά με το λεντ, το τελευταίο τηλ. που είχα που διέθετε ήταν το Priv.. έχω την εντύπωση, πως πλέον επειδή ανεβαίνει το always on display, δε το βαζουν..

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Google Pixel 5

• Administrators
Σχετικά με το λεντ, το τελευταίο τηλ. που είχα που διέθετε ήταν το Priv.. έχω την εντύπωση, πως πλέον επειδή ανεβαίνει το always on display, δε το βαζουν..

Το G5 έχει και notification led και always on display. Η S σειρά της Samsung ομοίως... Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία.

Modpic.gif

το always on θα ηταν πολυ πιο χρησιμο αν αντι να κραταει συνεχεια αναμμενη την οθονη ειχε ρυθμιση ώστε να δειχνει τις όποιες ειδοποιησεις μόνο κάθε 20-30 δευτερολεπτα (να ρυθμιζεται αυτο), για λιγο, πχ 2 δευτερολεπτα... οπως περιπου δουλευουν τα led δλδ... και οχι να ειναι μονιμως αναμμενη η οθονη... το οποιο καταναλωνει μπαταρια..

θεωρω οτι προγραμματιστικα ειναι πολυ ευκολο... αλλα ουτε αυτο παρεχουν.. ισως δεν κανει καλο την οθονη να αναβοσβήνει? δε νομιζω...

σαφως προτιμω το led φυσικα

το always on θα ηταν πολυ πιο χρησιμο αν αντι να κραταει συνεχεια αναμμενη την οθονη ειχε ρυθμιση ώστε να δειχνει τις όποιες ειδοποιησεις μόνο κάθε 20-30 δευτερολεπτα (να ρυθμιζεται αυτο), για λιγο, πχ 2 δευτερολεπτα... οπως περιπου δουλευουν τα led δλδ... και οχι να ειναι μονιμως αναμμενη η οθονη... το οποιο καταναλωνει μπαταρια..

θεωρω οτι προγραμματιστικα ειναι πολυ ευκολο... αλλα ουτε αυτο παρεχουν.. ισως δεν κανει καλο την οθονη να αναβοσβήνει? δε νομιζω...

σαφως προτιμω το led φυσικα

Πολύ σωστή επισήμανση κάτι που δυστυχώς ούτε η Samsung έχει στην δικια της υλοποίηση.

Η πχ σε κλειστεί οθόνη να σηκώνεις/πιάνεις συσκευή και να ανάβει για 5-10 δευτερόλεπτα οι πληροφορίες και αφού τα δεις/διαβάσεις να σβήσει μόνο του.

Η μόνη περίπτωση που σβήνει μόνο του αν το βάλεις στην τσέπη του παντελονιού.

Είναι κάτι που έχουν third party app αλλά το μεγάλο μειονεκτήματα η τρομερή κατανάλωση σε σχέση με τις μαμά υλοποιήσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Administrators

Όπως και να χει, το always on display δεν αντικαθιστά το notification led και δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου.

Το ερώτημα είναι γιατί έχει κάνει τόσες μαζεμένες εκπτώσεις η LG με τη φετινή ναυαρχίδα της ενώ λογικά θα περίμενε κανείς να κάνει ακριβώς το αντίθετο για να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά του παρελθόντος.

Modpic.gif

Το G5 έχει και notification led και always on display. Η S σειρά της Samsung ομοίως... Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία.

Α ναι? Το S6 είχα, αλλα δε θυμάμαι καθόλου.. Δεν εχετε πάρει ποτέ motorola από το 2013 και μετά ε.. :p

Παιδιά, για τι ελλείψεις μιλάτε, σε τι αναφέρεστε ακριβώς, όλοι οι γνωστοί youtubers το εκθειάζουν το τηλ..

Edited by Shuffle
Google Pixel 5

Ελειψεις πχ λαμπακι ειδοποιησεων,θυρα υπερυθρων.

Ουδεις τελειος ας το παρουμε πρωτα και μετα το θαβουμε.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά, για τι ελλείψεις μιλάτε, σε τι αναφέρεστε ακριβώς, όλοι οι γνωστοί youtubers το εκθειάζουν το τηλ..

Τι ακριβώς εκθειαζουν;

Τι ελλείψεις; παλαιότερος επεξεργαστής, δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση (Ευρώπη), 32 Gb Rom, αφαίρεση Notification led, αφαίρεση IR, Gorilla Glass 3 (το G5 είχε 4) Δλδ αντί να κάνουμε κάτι καλύτερο αφαιρούμε κιόλας πράγματα και ανεβάζουμε τιμή.

Σε ταχύτητα λίγο πιο αργό και από S7 edge αλλά και από το oneplus 3Τ.

Το μόνο που γουστάρω είναι εμφάνιση και wide camera άντε και την οθόνη που έχει μικρά bezels

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Τι ακριβώς εκθειαζουν;

Τι ελλείψεις; παλαιότερος επεξεργαστής, δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση (Ευρώπη), 32 Gb Rom, αφαίρεση Notification led, αφαίρεση IR, Gorilla Glass 3 (το G5 είχε 4) Δλδ αντί να κάνουμε κάτι καλύτερο αφαιρούμε κιόλας πράγματα και ανεβάζουμε τιμή.

Σε ταχύτητα λίγο πιο αργό και από S7 edge αλλά και από το oneplus 3Τ.

Το μόνο που γουστάρω είναι εμφάνιση και wide camera άντε και την οθόνη που έχει μικρά bezels

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω μαζι σου αλλα πες μου τι δεν κανει ο "παλιος"επεξεργαστης δηλαδη λες και ειναι δεκα χρονών.

Δηλαδη αμα βγει ο 837 θα θεωρειται παλιος ο 835 και αρχαιος ο 821;

Φιλε μου χαλαρωσε τηλεφωνα ειναι μας παιζουν οι εταιρειες δε το καταλαβαινεις;:)

Το ότι είναι το πρώτο τηλ. με 18:9, όπως και να το κάνουμε είναι καινοτομία, το περνάμε έτσι.. ενώ το ότι δεν έχει led και ir είναι μέγιστο λάθος.. Περί ορεξεως μάγκες :p

Google Pixel 5

Στο Ρ9 μου πάντως, έχω!

Όπως και να το δει κανείς, είναι κουταμαρα η έλλειψή του. Σιγά το ποσό που εξοικονόμησαν!

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δυστυχώς το κουτσουρεψαν led ir επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς φουρνιάς όπως θέλετε πείτε το,Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση,χαζομάρες με το gorilla glass. Ήθελα να το δοκιμάσω μόνο για την κάμερα του αλλά πλέον θα το σκεφτώ πολύ.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Administrators
Το ότι είναι το πρώτο τηλ. με 18:9, όπως και να το κάνουμε είναι καινοτομία, το περνάμε έτσι..

Για να είμαστε ακριβείς... πρώτο ανακοινώθηκε, δεύτερο βγήκε στην αγορά. Το ωραίο είναι ότι σκοπός τους ήταν να προλάβουν το S8. Τι να πεις...

Modpic.gif

Δεν λεω ελειψεις ναι αλλα μπορουμε να ζησουμε και χωρις λαμπακι ειδιποιησεων γιατι το 80% των χρηστων εδω μεσα δε το αφηνουν ουτε στον υπνο τους απο τα χερια χαχαχα οποτε δε χανουν ειδοποιηση λογω ελειψης σημαντηρα.

Εγω παντως αν πεσει στα 400 450 και ειμαι καλα θα το παρω.Γιατι ομως κανεις δε λεει οτι εχει 5,7 ιντσες σε μικροτερο μεγεθος απο το g5;

Γιατι δε λεμε για την παγκοσμια πρωτη με την διασταση οθονης ;και επισης 3300 μπαταρια σε αυτο το μεγεθος ενω το 5αρι εχει 2700 και το s8 3000;

Οι περγαμηνες του αν και με ελειψεις ειναι καλες αλλα θα συμφωνησω οτι ειναι ακριβο ενω δε θα επρεπε .

Οι περγαμηνές του δεν παραπέμπουν σε ναυαρχίδα, τουλάχιστον με την απόλυτη έννοια, η τιμή του όμως άνετα παραπέμπει.

Δεν πειραζει ρε παιδια οσοι το παρουν δε θα χαλασουμε τη ζαχαρενια μας.:lol:

Οι περγαμηνές του δεν παραπέμπουν σε ναυαρχίδα, τουλάχιστον με την απόλυτη έννοια, η τιμή του όμως άνετα παραπέμπει.

+1 Έτσι ακριβώς!

• Administrators
Εντάξει, μη νομίζετε ότι όλα αυτά τα παράπονα γίνονται μόνο από εμάς, σε όλα τα forum του κόσμου τα ίδια λένε...

Modpic.gif

Όσον αφορά τον επεξεργαστή που λέτε και ξανά λέτε ότι μια χαρά κάνει την δουλειά του, ναι οκ προφανώς και θα κάνει μια χαρά την δουλειά του αλλά όχι σε αυτή την τιμή.Με περσινό soc, 32gb και χωρίς μπιχλιμπιδοκαλουδια στα 700 ευρώ για εμενα απλά δεν. Επίσης λέτε όταν θα πέσει στα 400-450 θα είναι μια χαρα... Ποιος σας λέει ότι όταν θα πέσει στα 400 δεν θα έχουν πέσει και τα υπόλοιπα???Νομίζετε ότι τα άλλα θα μείνουν στα 800ευρω?? Ούτε τότε θα αξίζει για εμένα . Για εμένα θα άξιζε μόνο αν ξεκινούσε με μια δυνατή αρχική τιμή ή αν έπεφτε με πολύ γρήγορους ρυθμούς η τιμή του και έφτανε διάφορες με τον ανταγωνισμό στα 100-130 ευρω περίπου(δλδ να έπεφτε το g6 στα 450 όταν ο ανταγωνισμός θα έχει 550-580 για παραδειγμα) κάτι που δεν το βλέπω εγώ προσωπικά να γίνεται,ισως βγω λάθος δεν ξερω :)

Ε δε θα μας το χαρισουν κιολας εγω ειπα γυρω στα 400 γιατι υπαρχουν και κινεζικα σε τετοιες τιμες με καλυτερο επεξεργαστη αλλα μεχρι εκει δε προσφερουν ομοιογενεια και πιστοτητα οπως το ελτζι.

Τα 5 τελευταια χρονια μονο ελτζι παιρνω κυριως και κανενα δεν παρουσιασε το παραμικρο ψεγαδι.

Ομως ναι η τιμη ειναι υψηλη επρεπε να ξεκινα απο τα 570 πχ το ανωτερο και να πεσει στα 4 η 3,5 εν ευθετω χρονο.Αλλα τωρα η τιμολογιακη τους πολιτικη ποιος την ξερει.:)