Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι.. γτ σκευτικα οτι η ηλεκτρική ρουφάει πολύ πιο λίγο απο το αντίστροφο του πεπιεσμένου αέρα που ταν πιο δυνατό κ δεν θα έκανε κ δουλειά..

βρήκα ενα πανάκι με μικροινες το έκοψα το τύλιξα σε λεπτό συρματακι σαν καρφίτσα κ το καθάρισα..

παντως καποια στιγμή και μετά έβγαζε στο notification bar lg service μήνυμα ότι έχει dust η usb

Oποτε εκανες δουλεια; Παντως μπορει η σκουπα να σου φαίνεται αδυναμη αλλα θα ρουφαγε το χνουδακι ο αερας το σπρωχνει πιο βαθια αν δεν πεταχτει εξω.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κανει οταν ΔΕΝ ειναι σε φορτιση και Δεν εχει καλωδιο συνδεδεμενο! δοξα το θεο το χω μονιμα στη φορτηση και ηρεμισε τοκεφαλι μου beep k beep

θα μου πεις οκ απο κινητο εγινε σταθερο! μεχρι να βρω λυση δε βαραει τουλαχιστον ..

θεωρω οτι μπηκε σκονη σκουπιδακι δε ξερω τι διαολο κ τα χει δει ολα η type c

Έχεις δίκιο. Τώρα διάβασα σωστά το τι γράφεις. Δε νομίζω να είναι σκουπιδάκι, αν ήταν σκουπιδάκι θα είχες θέμα στη φόρτιση δεν θα έκανε θόρυβο όταν είναι εκτός. Δοκίμασε πάντως με κάποιο πινέλο ζωγραφικής για να την καθαρίσεις.

Εγώ πιστεύω ότι σου το κάνει κάποια εφαρμογή. Μήπως εγκστέστησες κάποια τώρα τελευταία;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

μαλλον τα εφτυσε η usb δυστηχως και ξημερωνει παρασκευη για να το παω για service - λογω δουλεια δε μπορω να μεινω χωρις συσκευη -

πλεον βγαζει προβλημα υγρασιας και δε μπορω να το φορτισω

τι να πω:confused:

(οχι δε το βαλα κατω απο νερο και ηταν στεγνο το πανακι που χρησημοποιησα εχθες)

και εχουν βλεπω κ αλλοι παρομοια κρουσματα στο xda

σε ενα αρθρο λενε να γινει factory reset , δε με παιρνει..

επισης αλλου διαβασα να καθαριστει με "rubbing alcohol" , εννοουν καθαρο οινοπνευμα μαλλον? φοβαμαι να λουσω τη θυρα μη γινει χειροτερα :S

τωρα αν σας πω το εβαλα αγγαλια με τον αγυγραντιρα κ περιμενω θα μου πειτε οτι τρολαρω εγω

- δεν ειναι το καλωδιο 3 διαφορετικα δοκιμασα -

απογοητευση

Edited by snoof

μαλλον τα εφτυσε η usb δυστηχως και ξημερωνει παρασκευη για να το παω για service - λογω δουλεια δε μπορω να μεινω χωρις συσκευη -

(οχι δε το βαλα κατω απο νερο και ηταν στεγνο το πανακι που χρησημοποιησα εχθες)

επισης αλλου διαβασα να καθαριστει με "rubbing alcohol" , εννοουν καθαρο οινοπνευμα μαλλον? φοβαμαι να λουσω τη θυρα μη γινει χειροτερα :S

τωρα αν σας πω το εβαλα αγγαλια με τον αγυγραντιρα κ περιμενω θα μου πειτε οτι τρολαρω εγω

απογοητευση

Αν αποφεύγεις το factory reset επειδή δεν θέλεις να χάσεις δεδομένα, να ξέρεις ότι και στην αντιπροσωπεία υπάρχει μη μηδενική πιθανότητα να στο επαναφέρουν σε εργοστασιακές ρυθμίσεις...

απογοητευση

δοκίμασες να το φυσήξεις μ ένα μπιστολάκια μαλλιών μπας και.....

σε μέτρια θερμοκρασία και να μη το κρατάς πολλή ώρα....

ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

ετσι για την ενημερωση του forum αν τυχει και σε αλλον ουτε με factory reset λυθηκε

θα το αφησω μεσα σε ρυζι κ διπλα στον αφυγραντηρα μπας και.. μεχρι το πρωι, και τηλεφωνο για service

γενικα απο οσο εψαξα και τα samsung και γενικα οι συσκευες με το type C βγαζουν τετοια θεματα..

αδιαβροχο και αιδιες που να μενα και κοντα σε λιμνη / θαλασσα

Καλημέρα. Όταν παραλάβεις το tempered glass, μπορείς να δεις αν επηρεάζεται η ποιότητα της μπροστινής κάμερας λόγω του ότι το γυαλί την καλύπτει? Σκεφτόμουν να πάρω για την αδερφή μου το ίδιο της nillkin, αλλά με προβληματίζει που καλύπτει την κάμερα.

Να απαντήσω στον φίλο αλλά και να θέσω ερώτημα στους υπόλοιπους: To tempered μπηκε μια χαρά μπροστά, όταν λες καλύπτει την κάμερα, εννοείς την selfie cam; Αυτή έτσι κ αλλιώς είναι για τα μπάζα, δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει καμία διαφορά όπως το είδα τουλάχιστον.

Ωστόσο έχω ένα άλλο θέμα: Μαζί με το tempered ήρθαν και 2 μικρά αυτοκόλλητα για την βασική πίσω κάμερα όπως δείχνω στη φώτο. Τοποθέτησα το ένα από τα δύο αλλά μοιάζει σαν να έχει κόλλα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να πιάνει σκόνη και μικρά σκουπίδια πλέον μπροστά από την κάμερα κ να θέλει καθάρισμα με οινόπνευμα κάθε λίγο. Μήπως τα δυο αυτοκόλλητα πήγαιναν πακέτο το ένα πάνω στο άλλο κ βάζοντας μονο το ένα εχω κάνει πατάτα; Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ και να το αφαιρέσω ευκολα γιατί έχει κολλήσει αρκετά δυνατά και θέλω κάτι σαν πλαστική ξύστρα για να το βγάλω. Πως πρέπει να μπει τελικά το συγκεκριμένο;

ΥΓ. Τα δυο καρτελάκια (πρασινο κ μαυρο) που φαίνονται επίσης στη φώτο για που προορίζονται;

lz6wt3E.jpg?1

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητα να μπει tempered glass πάνω από κάμερα.

Το ηχείο και οι αισθητήρες πρέπει να είναι απαραίτητα γυμνοί.

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

Να απαντήσω στον φίλο αλλά και να θέσω ερώτημα στους υπόλοιπους: To tempered μπηκε μια χαρά μπροστά, όταν λες καλύπτει την κάμερα, εννοείς την selfie cam; Αυτή έτσι κ αλλιώς είναι για τα μπάζα, δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει καμία διαφορά όπως το είδα τουλάχιστον.

Ωστόσο έχω ένα άλλο θέμα: Μαζί με το tempered ήρθαν και 2 μικρά αυτοκόλλητα για την βασική πίσω κάμερα όπως δείχνω στη φώτο. Τοποθέτησα το ένα από τα δύο αλλά μοιάζει σαν να έχει κόλλα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να πιάνει σκόνη και μικρά σκουπίδια πλέον μπροστά από την κάμερα κ να θέλει καθάρισμα με οινόπνευμα κάθε λίγο. Μήπως τα δυο αυτοκόλλητα πήγαιναν πακέτο το ένα πάνω στο άλλο κ βάζοντας μονο το ένα εχω κάνει πατάτα; Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ και να το αφαιρέσω ευκολα γιατί έχει κολλήσει αρκετά δυνατά και θέλω κάτι σαν πλαστική ξύστρα για να το βγάλω. Πως πρέπει να μπει τελικά το συγκεκριμένο;

ΥΓ. Τα δυο καρτελάκια (πρασινο κ μαυρο) που φαίνονται επίσης στη φώτο για που προορίζονται;

Τα κινεζοαγγλικά αφήνουν κάποιο περιθώριο για παρερμηνεία, αλλά μάλλον:

Το πράσινο είναι για να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις το γυαλί.

Το μαύρο είναι για να αφαιρέσει σκόνες από το γυαλί, σε περίπτωση που έχουν παγιδευτεί.

Το μαύρο είναι για να αφαιρέσει σκόνες από το γυαλί, σε περίπτωση που έχουν παγιδευτεί.

Μα τι είναι πιο σαφές από το "tear forwards to other direction slowly at random"! Ενταξει αυτό το βρήκαμε, με το αυτοκόλλητο της κάμερας τι παίζει, εχεις κανείς ιδεά; Δε μοιάζει να είναι σωστό έτσι όπως είναι τώρα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Όχι δεν προορίζονται να μπεί το 1 πάνω στο άλλο. Απλά έχει 2 η συσκευασία, το 1 είναι spare, αν και φυσικά το ένα το κατάστρεψα, μπορεί βέβαια να ήταν διαφορετικό. Εγώ μόνο το ένα έβαλα και μέχρι σήμερα είναι οκ. Δεν έχει κόλλα στην μία πλευρά ούτε χρειάστηκε να του κάνω ιδιαίτερο καθάρισμα. Μήπως το έβαλες ανάποδα καταλάθος; Δοκίμασε να το βγάλεις και να βάλεις το άλλο.. Κάνε το με το νύχι στις άκρες και βγάλε το.. Μην με βάζεις σε πειρασμό τώρα να το κάνω στο δικό μου.. χεχε :lol:

Αυτό πιστεύω και εγώ.

Όχι δεν προορίζονται να μπεί το 1 πάνω στο άλλο. Απλά έχει 2 η συσκευασία, το 1 είναι spare, αν και φυσικά το ένα το κατάστρεψα, μπορεί βέβαια να ήταν διαφορετικό. Εγώ μόνο το ένα έβαλα και μέχρι σήμερα είναι οκ. Δεν έχει κόλλα στην μία πλευρά ούτε χρειάστηκε να του κάνω ιδιαίτερο καθάρισμα. Μήπως το έβαλες ανάποδα καταλάθος; Δοκίμασε να το βγάλεις και να βάλεις το άλλο.. Κάνε το με το νύχι στις άκρες και βγάλε το.. Μην με βάζεις σε πειρασμό τώρα να το κάνω στο δικό μου.. χεχε :lol:

Κ εγω αυτο σκέφτηκα οτι το έβαλα ανάποδα κατα λάθος, αλλα πως γίνεται αν έχει όντως μπει ανάποδα, να έχει κολλήσει τόσο καλά στο τηλέφωνο;; :blink: Με νύχι δε φεύγει,Θα δοκιμάσω με κάτι ασφαλές να το αφαιρέσω γιατί είναι λίγο αστεία η φάση...

Κ εγω αυτο σκέφτηκα οτι το έβαλα ανάποδα κατα λάθος, αλλα πως γίνεται αν έχει όντως μπει ανάποδα, να έχει κολλήσει τόσο καλά στο τηλέφωνο;; :blink: Με νύχι δε φεύγει,Θα δοκιμάσω με κάτι ασφαλές να το αφαιρέσω γιατί είναι λίγο αστεία η φάση...

Δεν νομίζω πως έχει κολλήσει με κάποια μαγική κόλα. Υποψιάζομαι το έβαλες ανάποδα και δεν μπορεί να βγεί γιατί έχει "βυζακώσει" εκεί. Δεν βγαίνει γιατί δεν είναι ευλίγιστο και γιαυτό δεν μπορείς εύκολα να το τραβήξεις. Αν σηκωθεί λίγο πιστεύω θα βγεί πολύ εύκολα. Όταν το βγάλεις θα διαπιστώσεις αν έχει κόλλα ή οχι.. Το δεύτερο βάλε το με την επιφάνεια που είναι κολλημένη στο χαρτί..

20171027_133641.jpg

Ξέρει κανείς στο viber πως βγαίνει η λαλακια που λέει συνέχεια στην εναλλαγή από δεδομένα με WiFi το μήνυμα '' επιστροφή στο viber ''

Ξέρει κανείς κάτι;

Δεν νομίζω πως έχει κολλήσει με κάποια μαγική κόλα. Υποψιάζομαι το έβαλες ανάποδα και δεν μπορεί να βγεί γιατί έχει "βυζακώσει" εκεί. Δεν βγαίνει γιατί δεν είναι ευλίγιστο και γιαυτό δεν μπορείς εύκολα να το τραβήξεις. Αν σηκωθεί λίγο πιστεύω θα βγεί πολύ εύκολα. Όταν το βγάλεις θα διαπιστώσεις αν έχει κόλλα ή οχι.. Το δεύτερο βάλε το με την επιφάνεια που είναι κολλημένη στο χαρτί.

Βγήκε τελικά, πιθανότατα είχε μπει ανάποδα, αλλά να κολλάει τόσο καλά με τη λάθος πλευρά μου κάνει εντύπωση. Το δεύτερο μπήκε σωστά και όλα οκ. Μάλλον γιαυτό βάζουνε δύο μέσα, παίζει πολλοί να καίνε το πρώτο... :p

Προερχόμενος από s6 σκέφτομαι το g6 αλλά δεν βλέπω πολύ κίνηση στο forum. Αξίζει η αγορά του ή να ψαχτω καλυτερα;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προερχόμενος από s6 σκέφτομαι το g6 αλλά δεν βλέπω πολύ κίνηση στο forum. Αξίζει η αγορά του ή να ψαχτω καλυτερα;

Πως σχετίζεις το ένα με το άλλο; Δηλαδή το αν αξίζει η αγορά ανάλογα της κίνησης στο φόρουμ; Προσωπικά πριν το G6 είχα σχεδόν αποκλειστικά Nexus συσκευές και σε όλες πέρναγα ένα σωρό μόντες πέρα από τα κλασσικά bootloader, root, ROM κτλ. Έλεγα ότι στο G6 πάλι θα κάνω τα ίδια αλλά μετά από 1,5 μήνα απλά δε βρίσκω λόγο να ασχοληθώ. Σίγουρα θα ήθελα κάποια πράγματα διαφορετικά αλλά το τηλέφωνο γενικά δουλεύει όπως πρέπει οπότε μόνο όταν κάποια στιγμή το βαρεθώ ίσως αρχίσω το σκάλισμα.

Δεν βλέπεις ιδιαίτερη κίνηση γιατί δεν έχει ιδιαίτερα ζητήματα. Μην το ψάχνεις άλλο, πρόκειται για συσκευή διαμάντι, από κάθε άποψη!
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Εκτός των παραπάνω, η προώθησή του στην Ελλάδα είναι σημαντικά μικρότερη απ' ότι σε προηγούμενα μοντέλα. Συνολικά είναι πολύ τίμιο τηλέφωνο, και παρά τον παλιότερο επεξεργαστή, είναι το πρώτο της τελευταίας γενιάς με τις οθόνες 2:1 και τα μικρά περιθώρια.

Καλά νέα για την αναβάθμιση σε Oreo ...

https://m.gsmarena.com/oreo_update_for_lg_g6_is_being_tested-news-27988.php

Καλοδεχούμενη όταν έρθει,, Να μην μας χαντακώσει τη συσκευή όμως... Δεν βιαζόμαστε.. όμως τη θέλουμε :lol:

μετάβαση από s7 edge....πολύ ευχαριστημένος

2i6fhs-5.png